|
Forza
|
 |
« na: Svibanj 10, 2009, 18:03:05 » |
|
Ro?eni rimljanin, po meni prosjecna talijanska karijera (Lazio, Monza, Roma, Inter 1999 - 2003, Brescia, Ascoli - gdje zavrsava svoju karijeru) talijanskog reprezentativca (31 nastup, 2 gola ).Meni inace osobno veoma drag igrac, i bilo bi neposteno da ga se nespomene, ako je za Kallona bilo mjesta, Di Biagio nije upitan. 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Svibanj 10, 2009, 18:08:24 od Vieri »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #1 na: Svibanj 10, 2009, 18:07:23 » |
|
nezaboravna je njegova svadja sa toldom u valenciji kao i gol milanu dok je abiati kupio mandarine
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #2 na: Svibanj 10, 2009, 18:12:16 » |
|
ada, mislim prekid je neki bio i dok se on raspravljao sa sudcem, igrac valencie je ili dao gol ili dobro zaprijetio , uglavnom ?i?i di biago je trebao tada stati u zivi zid, a scenu s Abiatiem cu pamtiti dok sam ziv, kupi narance moj christian kupi... Mislim i da je na toj utakmici bio jos jedan meni drag incident, Curva Nord je Abiattia gadala onim kopljem ono od zastave, pala pored njega i on sjeo na pod uhvatio se za glavu i odnio sucu koplje da prijavi. Simuliro idiot
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #3 na: Svibanj 10, 2009, 18:14:23 » |
|
Odli?an igra? i otišao zbog sva?e sa Cuperom. Defanzivac koji je ostavljao srce na terenu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #4 na: Svibanj 10, 2009, 18:17:30 » |
|
Sje?am ga se,odli?an mi je bio.Koliko je samo igra?a sjebo taj Cuper 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #5 na: Svibanj 10, 2009, 19:55:27 » |
|
nezaboravna je njegova svadja sa toldom u valenciji kao i gol milanu dok je abiati kupio mandarine
to mi prvo padne napamet kad ?ujem njegovo ime 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #6 na: Svibanj 10, 2009, 20:53:23 » |
|
To je bila luda utakmica Toldo davi Diabagia a i meni veoma drag igrac odlican kamo srece da imamo jos takvih ...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #7 na: Svibanj 10, 2009, 21:46:40 » |
|
Nakon par kola na istu je foru zabio i Juventusu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #8 na: Svibanj 10, 2009, 21:52:33 » |
|
Odli?an igra? i otišao zbog sva?e sa Cuperom. Defanzivac koji je ostavljao srce na terenu.
Istina, dao je strašnih partija. I kad se samo sjetim koliko je strašnih igra?a, me?u kojima je bio i on, tih godina prodefiliralo kroz Inter bez šanse da išta osvoje, jer je Serie A bila pod okriljem tvrtke "Mafia SpA" u vlasništvu Luciana Moggia i sina.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #9 na: Svibanj 11, 2009, 17:10:09 » |
|
da,beskompromisan borac,koji je srce uvik ostavlja na terenu..stvarno odlican...svaka mu cast.. izrazito jak u defenzivnom "poslu"....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #10 na: Svibanj 11, 2009, 22:44:18 » |
|
Odli?an defanzivac, ali kada je trebalo loptu prema naprijed poslati  U to vrijeme sam bio uvijek ljubomoran na ?ubrentusovog Davidsa...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Valdanito
Gost
|
 |
« Odgovor #11 na: Svibanj 12, 2009, 16:45:29 » |
|
ajme sad ste me sitili--tu utakmicu su tolda cuvali bog, vrag, lucifer , an?eli..ma sve sta postoji  haha..ono sta je on tad poskida je nesto nevjerovatno
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|