Svibanj 25, 2012, 01:46:43 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
Anketa
Pitanje: Strani suci - da ili ne?
Da - 2 (25%)
Ne - 6 (75%)
Ukupno glasaèa: 7

Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Strani suci u HNL - u  (Posjeta: 542 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Dexter
Moderator
Super clan

« na: Svibanj 06, 2009, 12:26:24 »

Evo napravio sam malu anketu, pa da vidim što mislite o ovoj trenutno vru?oj temi. Još da napišete i koji redak...
Evidentirano

Valdanito
Gost

« Odgovor #1 na: Svibanj 06, 2009, 13:50:57 »

definitivno ne..
obrzloženje: stvarno mislin da u hrvatskoj ima kvalitetnih i dobrih sudaca i nema razloga za strancima...
jos vise mislin da bi to i narusilo misljenje o nasin sudcima kad za derbye dovodimo strane sudce...

dinamo (bra?a mami?) su uvrnili ovo sebi o glavu nakon poraza od hajduka i "kobnog" penala...
pa zasto in onda npr. na utakmici dinamo - croatia sesvete nikad nije prikazana želja za stranin sudcen a na derbyiju je..sta misle da mozda pomazu bijelima ?..
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #2 na: Svibanj 06, 2009, 14:20:38 »

dobro pa tražio je i hajduk prje 2 sezone tako da baš sve to svalit na dinamo je malo glupo, kako god kod nas onaj koji ne pobje?uje sumnja da su mu drugi krivi a ne on. kada je dinamo bio uvjerljivo prvi onda je hajduk htio strance, sad je obrnuto(barem bilo Grin) pa sad plavi žele strance.
mislim meni je svejedno tko sudi, ali ako je to vani praksa zašto ne, kako god neutralan sam i nadam se da ?e hns donijeti ispravnu odluku.
Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #3 na: Svibanj 06, 2009, 14:59:42 »

Meni se ?ini da u svemu tome uop?e nije pitanje stru?nosti. Naši suci jednako kao i strani dobro znaju što nalažu pravila kod ove, ili one situacije na terenu. Pravi problem leži u ?injenici da doma?i sudac dijele?i pravdu na utakmici visokog rizika ima jedan veliki dio mozga zaokupljen pitanjima tipa: ho?e li mu nakon utakmice usred no?i po?eti zvoniti telefon, ili ho?e li mu poštanski sandu?i? odjednom osvanuti napunjen prijete?im pismima, ili ho?e li mu možda netko po?eti prijetiti djetetu dok se vra?a iz škole, ako dosudi nešto što jednoj strani ne?e odgovarati.
Zato mislim da bi za takve utakmice bilo bolje dovesti strane suce, odnosno one koji se ne?e libiti dosuditi sve što treba, pa bio to i crveni karton u prvoj minuti, a poslije još dva tri ako se to pokaže potrebnim. Puno je lakše suditi ako te ne more pitanja kako ?eš žive glave napustiti stadion nakon utakmice. Stranac se tim pitanjima nebi zamarao, niti bi ga bilo briga što ?e o njemu pisati sutrašnje novine. U situaciji bez vanjskih pritisaka su?enje bi svakako bilo na jednoj puno višoj razini.
Evidentirano

inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #4 na: Svibanj 06, 2009, 16:54:09 »

I ja sam definitivno onda u takvim utakmicama za strane sudce da se poslije ne vrši nikakav pritisak na sudce i okrivljavanje jedni drugih.
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #5 na: Svibanj 06, 2009, 16:54:29 »

kratko i jasno. NE!
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #6 na: Svibanj 06, 2009, 17:15:55 »

Dex ima pravo i slažem se. A opet s druge strane šalje lošu poruku UEFI! Ja sam ipak za NE, ali Dexter ima potpuno pravo. Mislim da je svudgdje ko u nas, prijeti se i u inozemstvu.
Evidentirano

Milano siamo noi!
nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #7 na: Svibanj 06, 2009, 17:58:17 »

ne.o hnl ne?u ništa pisat!!!!!!!
Evidentirano
inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #8 na: Svibanj 06, 2009, 18:45:08 »

Ništa od toga.

http://www.24sata.hr/sport/clanak/dinamo-odustao-od-stranih-sudaca-za-velike-derbije/115332/?context=naslovnica&web_page_id=main_page_sport
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #9 na: Svibanj 06, 2009, 22:08:02 »

mislim da je nasa liga toliko jadna da nebi niti trebali nikakve suce a kamoli strane...ali opet strani suci imaju vise iskustva u jacim utakmicama i nogomet koji se igra vani u pojedinim jacim ligama je bolji nego nas tako da po tome mislim da bi neke situacije bolje sudili nego nasi...ali iskreno ne mogu se niti opredijeliti za DA a niti za NE
svejedno mi je,ionako ne pratim nasu ligu koliko je zalosna i mislim da bi ju trebali nekako popraviti i HNL pretvoriti u pravi nogomet
Evidentirano

Valdanito
Gost

« Odgovor #10 na: Svibanj 07, 2009, 00:56:23 »

vidili ste veceras u ogledu chelsea i barce stranog sudca..ovo je najveca sramotra koju san ikad viidja u ovome elitnome natjecanju
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #11 na: Svibanj 07, 2009, 14:34:07 »

mislim da je nasa liga toliko jadna da nebi niti trebali nikakve suce a kamoli strane...ali opet strani suci imaju vise iskustva u jacim utakmicama i nogomet koji se igra vani u pojedinim jacim ligama je bolji nego nas tako da po tome mislim da bi neke situacije bolje sudili nego nasi...ali iskreno ne mogu se niti opredijeliti za DA a niti za NE
svejedno mi je,ionako ne pratim nasu ligu koliko je zalosna i mislim da bi ju trebali nekako popraviti i HNL pretvoriti u pravi nogomet
ne možeš o?ekivati to
Evidentirano

Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!