Svibanj 25, 2012, 01:45:37 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 2 [3]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Luis Figo  (Posjeta: 2023 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #50 na: Studeni 04, 2009, 14:38:44 »

nadam se danas na Luisov i moj ro?endan inter radi veliki korak prema prolasku skupine Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #51 na: Studeni 04, 2009, 15:06:08 »

Don Figo sretan ro?endan!  sretan rodendan Inter zastava
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #52 na: Studeni 06, 2009, 00:17:04 »

nadam se danas na Luisov i moj ro?endan inter radi veliki korak prema prolasku skupine Inter zastava Inter zastava Inter zastava
imali ste razloga za slavlje stvarno velika pobjeda za vas i nas sve nterovce verujem da  je ovo bio velik poklon  Grin Grin Grin Grin Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #53 na: Studeni 06, 2009, 15:07:36 »

imali ste razloga za slavlje stvarno velika pobjeda za vas i nas sve nterovce verujem da  je ovo bio velik poklon  Grin Grin Grin Grin Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
najve?i i najbolji, dušu sam ispustio Grin
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #54 na: Prosinac 18, 2009, 14:27:47 »

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkyEEFAVEFQpFbjqSq&tmpl=coranto_cl_news
Figo: Jose Mourinho je naša prednost
 Clap Clap Clap Clap
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #55 na: Prosinac 26, 2009, 11:54:44 »

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=12019
Figo puts the boots and returned to Real Madrid ...

Luis Figo returns to play at Real Madrid. Yes, Christmas is not a hoax or what, but simply a truthful news: in fact, the Portuguese league soccer team militerà in five of the Merengues. The former champion Lusitano has accepted the proposal, made by Zinedine Zidane, his former teammates at Real, and after the holiday season will join the team, Zidane has said that in addition to champions such as Michael Laudrup and Hierro. Real Madrid are involved in the Champions League, League arrived at the third edition and is played exclusively by teams that have won at least once in the Liga, the first two editions were dominated by Deportivo La Coruna and Barcelona. Remains to be specified in each case that the former Golden Ball will also occupy his role as international ambassador for Inter, his beloved club.
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #56 na: Prosinac 26, 2009, 22:38:52 »

Jel on sad neka funkcija u interu trenutno ....
« Zadnja izmjena: Prosinac 26, 2009, 22:39:55 od Adnan » Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #57 na: Sijeanj 25, 2010, 16:07:08 »

evo jednostavno moram napisati koliko sam bio dirnut kada sam vidio figa na klupi intera, ina?e igra? koji mi je oduvijek bio drag, ali i igra? koji je dosta osporavan kada je bio kod nas, može li ili ne može odigrati još toliko i toliko.... govorilo se kako je govno od ?ovjeka jer je onako prešao u real, no moje mišljenje se nikada nije mijenjalo o njemu, a to je da je on veliki igra? kojeg maksimalno cijenim. kaže ju?er sušec kad ga je vidio na klupi: " ...i Interova legenda Luis Figo je na klupi Intera..." pa stanem i malo razmislim, legenda? jeli zbilja legenda? pa teško je re?i da je i?ija legenda, igrao je u sportingu, barci, realu ostavio svoje najbolje godine, kod nas je stigao pred zalazak karijere, ali je pružio veliki broj dobrih partija. jeli to dovoljno za legendu? teško, ali kada se sjetim njegovog oproštaja od nas, kad ga vidim s interovim šalom i danas, kada vidim da je aktivan u klubu iako nije to klub u kojem je proveo najve?i dio karijere nekako pomislim kako ipak je legenda intera, barem u mojem srcu on i crespo su legende kojima neki pojedinci nikada ne?e mo?i prismrditi
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #58 na: Sijeanj 25, 2010, 16:43:10 »

To?no ante... šteta da je došao prekasno kod nas ali smo mu o?igledno sjeli na srce.
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #59 na: Sijeanj 25, 2010, 20:54:37 »

figo je interova amajlija. kad je figo doÅ¡ao, inter je po?eo redati scudetta  Pobjednik
Evidentirano
likus
Pocetnik
*

« Odgovor #60 na: Sijeanj 25, 2010, 23:03:31 »

to?no Ante,figo je igrao za puno dobri klubova ali je na kraju ostao kod nas.na klupi,sa šalom oko vrata...maksimum.isto mislim da je trebalo napraviti i sa robertom baggiom.znam da ga se zvalo nakon karijere u klub,neznam gdje ja zapelo.
Evidentirano

INTERISTA SI NASCE,milanista si diventa!!!
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #61 na: Sijeanj 27, 2010, 07:44:29 »

Ne znam, ali Baggio je imao strasnu nesrecu da mu je dosao Lippi, a isti ga je potjerao iz Juventusa. Roby bi bio nasa velika legenda da nije bilo Lippija.
Evidentirano

Milano siamo noi!
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #62 na: Sijeanj 27, 2010, 15:45:20 »

a tek što je Bergomiju napravio. Unazadio nas je taj Lippi. Al' odosmo off topic.
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #63 na: Sijeanj 27, 2010, 23:11:05 »

Sorry za OffTopic al moram se nadovezat na lippija, ina?e op?e je poznato kako je to govno crno-bijelo uba?eno u naÅ¡e redove samo da napravi dar- mar
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #64 na: Sijeanj 28, 2010, 01:01:55 »

Lipi nek ide u PM evo mu  Prst Prst Prst Prst Prst Prst Sorry OffTopic Grin
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #65 na: Travanj 20, 2010, 01:59:17 »

http://www.goal.com/en/news/1716/champions-league/2010/04/19/1885739/luis-figo-hoping-inter-can-reach-champions-league-final
Luis Figo Hoping Inter Can Reach Champions League Final
rjeci ti se pozlatile boze pomozi nam FORZA INTER
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #66 na: Travanj 25, 2010, 12:33:35 »

<a href="http://www.youtube.com/v/4L8ZFeuNubQ&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/4L8ZFeuNubQ&rel=1</a>  ....Lijepo se podsjetiti na oproÅ¡taj velike persone svjetskog nogometa,...iako meni bi bilo joÅ¡ draže da je veliki Hernan Crespo ili ?ak i Julio Cruz dobio takvu Å¡ansu da izadje iz igre  i dobije standing ovation Meazze i nas sedmoro redom: Il presidente- antonio,bonzare,hate,nraguz,billyRI, joso i elcuchu19, koji smo nazo?ili  slavljeni?koj tekmi kojom je promoviran 17. scudetto..... Inter zastava Pobjednik
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #67 na: Travanj 25, 2010, 14:17:09 »

Zelim toj ekipi 7 velicanstveni da ponovo odu na proslavu 18  a ja cu da slavim kod kuce  Grin Grin Grin to se pamti druze nadam se mnogo takvi trenutaka FORZA INTER GRANDE INTER
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #68 na: Veljaa 17, 2012, 23:54:53 »

Nadam se da ce on biti nas novi trener da pruzi mladim sansu ...a ove djedice i koji nemaju snage van intera do ljeta izdrzat onda remont ...izgleda da ce i da bude ev mnoge tv postaje talijanske spominju  Figa .. Cheesy
Evidentirano

Str: 1 2 [3]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!