|
fanatico
|
 |
« na: Travanj 13, 2008, 22:57:23 » |
|
u srijedu igramo kup utakmicu polufinala sa Laziom. To je dobra prilika da se odmore igra?i prve postave i dobiju priliku oni koji rijetko ulaze. To ne znaci da odustajem od kupa, naprotiv ovi ce ginuti na terenu a da to ne bi bila bezvezna ekipa, pogledajte sastav koji predlažem: Toldo, Filippini, Fati?, Materazzi, Burdisso, Figo, Maniche, Pele, R. Cesar, Suazo, Crespo. Eto jedan Solari bi i tu bio rezerva.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #1 na: Travanj 13, 2008, 23:13:43 » |
|
ovo je super sastav i ja se nadam da cemo i kup uzeti..ipak je 100 godina klupa pa bi dobro dosla dupla kruna
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #2 na: Travanj 13, 2008, 23:17:22 » |
|
ma jeste, ali ce nas opet ta Roma docekati. Ništa, moramo se pomiriti stim daj ovo pravo prvenstvo i da ce borba trajati do kraja. Malo smo se razmazili nakon prošlog prvenstva i one ogromne razlike . Sad je vec normalno prvenstvo jer je Roma sazrila a i jace su ostale ekipe.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #3 na: Travanj 14, 2008, 14:52:10 » |
|
ma kup dat prvo rezervama a onda i mlade stavit, volio bih vidjeti slavkovskog.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #4 na: Travanj 14, 2008, 16:19:28 » |
|
ja mislim da je on negdje na posudbi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #5 na: Travanj 14, 2008, 17:15:59 » |
|
Bit ce to dvije teske utakmice, jer Lazio prolazom puno dobija i skupo ce prodat kožu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #6 na: Travanj 14, 2008, 17:38:16 » |
|
ja sam naravno za balotellia da bude u prvoj...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #7 na: Travanj 14, 2008, 17:44:53 » |
|
može i Balotelli, pa onda u drugom da udje Suazo, a u Rimu da igra Suazo od pocetka, da ih lovimo na kontre.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #8 na: Travanj 14, 2008, 19:10:51 » |
|
ma ra?e nek se mario odmori za milan  kad im zguzi 3 komada
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #9 na: Travanj 14, 2008, 19:13:24 » |
|
šta ce se odmarati mlad je i treba da ima kontinuitet igre.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #10 na: Travanj 14, 2008, 19:24:49 » |
|
u zadnjih 2 ili koliko utakmica je igrao je dao gol....sad se ufurao i treba ga stavljati u igru i protiv lazi i milana da sve to potamani
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dr Iggy
Gost
|
 |
« Odgovor #11 na: Travanj 14, 2008, 20:08:34 » |
|
Posto je prvi mec,a igramo ga kuci mislim da cemo ici na to da ne primimo nijedan gol i onda smo sigurno obezbjedili prolaz. Mec pocinje u Srijedu u 20-45! Sigurno ne igraju Baloteli,Kruz i Pele,jer su diskvalifikovani. Kada jsu u pitanju mecevi sa Laciom u Kupu kao domacini odigrali smo 6 od toga 3 pobjed,2 remija i 1 poraz, 10 postignutih i 6 primljenih golova.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
srdanlujo
Gost
|
 |
« Odgovor #12 na: Travanj 14, 2008, 20:20:42 » |
|
još kad bi za lazio branio vrhunski golman muslera...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #13 na: Travanj 14, 2008, 20:27:15 » |
|
Posto je prvi mec,a igramo ga kuci mislim da cemo ici na to da ne primimo nijedan gol i onda smo sigurno obezbjedili prolaz. Mec pocinje u Srijedu u 20-45! Sigurno ne igraju Baloteli,Kruz i Pele,jer su diskvalifikovani. Kada jsu u pitanju mecevi sa Laciom u Kupu kao domacini odigrali smo 6 od toga 3 pobjed,2 remija i 1 poraz, 10 postignutih i 6 primljenih golova.
DrIggy vrijedna truda statistika i svakako treba paziti na svoj gol jer je to kup.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #14 na: Travanj 14, 2008, 20:28:37 » |
|
još kad bi za lazio branio vrhunski golman muslera...
dobar ti je avatar, pošalji ve?u sliku. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #15 na: Travanj 16, 2008, 18:07:37 » |
|
polako se brijem na utakmicu, samo nemam gdje gledati. Nadam se da ?e ovi zapostavljeni ve?eras pokazati da bar dvojica zaslužuju ve?u minutažu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
srdanlujo
Gost
|
 |
« Odgovor #16 na: Travanj 16, 2008, 18:50:19 » |
|
pa na rai uno je. zar nema nitko?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #17 na: Travanj 16, 2008, 18:59:01 » |
|
imam ja...ja imam kabelsku pa neke programe imam,ali OBN nemam
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #18 na: Travanj 16, 2008, 19:02:19 » |
|
pa na rai uno je. zar nema nitko?
znam da je ali nemam to na kabelskoj u Vinkovcima. Nema nikakav talijanski, sve švabe.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
srdanlujo
Gost
|
 |
« Odgovor #19 na: Travanj 16, 2008, 19:05:38 » |
|
imaš još pola sata da stigneš u pulu do njunje
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #21 na: Travanj 16, 2008, 20:26:51 » |
|
njunja daj izvještaj na poluvremenu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #22 na: Travanj 16, 2008, 20:41:27 » |
|
za sada solidna utakmic...lazio je imao vise prilika,i sve su bile dobre!! figo je napustio igru u 30 i nekoj minuti.vidi se da vise ne moze igrati i da je ostario,ali se barem dobro borio zsvoje godine!!! prelako nam prolaze obranu i dolaze u prilicno opasne prilike.jimenez jos jednom moram reci perfektno igra,suazo takoder...crespo je isto imao par dobrih prilika!! sve u svemu utakmica je solidna,jedino sto lazio ima previse prilika
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #23 na: Travanj 16, 2008, 20:50:19 » |
|
evo ja sam dosad gledao celtic-rangers a sad mi njunja rekao za rai uno pa idem se prebacit 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dr Iggy
Gost
|
 |
« Odgovor #24 na: Travanj 16, 2008, 21:04:28 » |
|
Imam ja rai uno,ali se on zakljuca kad pocne mec,ali ipak pratim na bosansokj atv i na nasoj crnogrrskoj intv. U prvom poluvremenu veze nismo imali osim jednog suta na gol krespa. Sastav Toldo-Burdiso-Kivu-Materaci-Cezar-Manis-Solari-Figo-Himenez-Krespo-Suazo. Figo se povrijedio u 35 min u morao da udje mladi Bolconi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|