Svibanj 25, 2012, 01:39:38 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 2 3 [4] 5 6 7   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Chievo - Inter  (Posjeta: 5282 puta)
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #75 na: Svibanj 10, 2009, 15:38:40 »

Koje pi?ke, strašno nešto.
Evidentirano
Antonio
Super clan

« Odgovor #76 na: Svibanj 10, 2009, 15:40:32 »

Danas bod i u nedjelju tri i dovoljno nam je za prvaka. Chievo je u drugom djelu prvenstva jako dobra mom?ad
Evidentirano
Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #77 na: Svibanj 10, 2009, 15:41:16 »

Danas bod i u nedjelju tri i dovoljno nam je za prvaka. Chievo je u drugom djelu prvenstva jako dobra mom?ad

Nije istina. Treba još 4 boda jer ?e Milan dobiti sve do kraja.
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #78 na: Svibanj 10, 2009, 15:44:39 »

Cruz dobilj žutu kartu-...kaže ?eh komentator Cheesy Cheesy Cheesy
Evidentirano
Antonio
Super clan

« Odgovor #79 na: Svibanj 10, 2009, 15:46:12 »

Nije istina. Treba još 4 boda jer ?e Milan dobiti sve do kraja.

Pošto vidim da nisi upu?en u raspored, a kao interista bi trebao biti, ja ?u ti objasniti što koga ?eka do kraja; Milan još ide u Udine ( koje se bore za UEFU ) koje jako dobro igraju doma, a nakon toga i u Firenzu ( bore sa za CL ), dok doma igraju sa Romom, ako to sve dobiju onda su zaslužili da budu prvaci, dok nas doma ?ekaju Siena i Atalanta i vani Cagliari.
Ja u naslov vjerujem 120%  !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Evidentirano
Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #80 na: Svibanj 10, 2009, 15:47:10 »

Ne da sam razo?aran, nego sam užasnut....

Chievo je odigrao otvorenu utakmicu, nije se branio i Inter je u?inio smiješnim. U oba gola igra?i poptuno sami, pitaju Cesara gdje da pucaju....

Pojedini igra?i ne grizu, najobi?niji pla?enici koji se ne bore i prakti?no im je svejedno kako igraju i kakvi su razultati dok im pla?a sjeda na vrijeme. Odurno.
Evidentirano
Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #81 na: Svibanj 10, 2009, 15:48:58 »

Pošto vidim da nisi upu?en u raspored, a kao interista bi trebao biti, ja ?u ti objasniti što koga ?eka do kraja; Milan još ide u Udine ( koje se bore za UEFU ) koje jako dobro igraju doma, a nakon toga i u Firenzu ( bore sa za CL ), dok doma igraju sa Romom, ako to sve dobiju onda su zaslužili da budu prvaci, dok nas doma ?ekaju Siena i Atalanta i vani Cagliari.

Milan ?e sve dobiti, u to uop?e ne sumnjam.

Itetkako sam upu?en u raspored, ali Milan igra odli?no sad kad su im svi zdravi.

Ovo je sramota i treba igra?ima odrezati od pla?e. I to ne malo.
Evidentirano
Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #82 na: Svibanj 10, 2009, 15:51:06 »

Treba biti sposoban u otvorenoj utakmici ne pobjediti ekipu koja košta 300 puta manje....

Kapa do poda. Zalaganje izuzetno.
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #83 na: Svibanj 10, 2009, 15:51:40 »

.ne znam kolega ?emu takva kriti?nod

Ja 130%,sjebat ?e se negdje gerijatrija,...možda ih ve? danas stara gradiška boys sjebe.... he he he
Evidentirano
Interf@n
Super clan

« Odgovor #84 na: Svibanj 10, 2009, 15:52:57 »

Bez Ibre smo mom?ad za sredinu tablice.
Evidentirano

inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #85 na: Svibanj 10, 2009, 15:53:39 »

Ve?eras ?e i Milan odigrati nerješeno.
Ali ovo je sramota da nemožemo dobit jedan Chievo,slobodno prodajmo Ibru i dovedimo onoga starca Milita i Mottu pa ?emo se još boriti da u?emo u Ligu Uefa sa ovakvom igrom.
Evidentirano

Valdanito
Gost

« Odgovor #86 na: Svibanj 10, 2009, 15:54:00 »

ja ovoga mourinha ne razumin .. ma ovo je vec meni debilno totalno...
vadi crespa .. ma on nije normalan.. pa jeste vidili one argentinske kombinacije a on ga izvadi..ma ?ist debilizam..
al super mario odlican gol..svaka cast.. utakmica je meni osobno vrlo gledljiva bila..skroz san zadovoljan interovon igron ,al malo razocaran rezultaton... Inter zastava
Evidentirano
hate
Super clan

« Odgovor #87 na: Svibanj 10, 2009, 15:57:51 »

kraj me razocarao skroz...sadnjih 10 min nema ni zelje niti borbenosti...nema veznog koji moze uzet 15-20 metara..par situacija kad je dejo mogao uzet prostor on ceka i gleda kome moze dodat koda je lopta vruca sunce joj j....
Evidentirano
Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #88 na: Svibanj 10, 2009, 15:58:23 »

Sramotno ?upanje za nslov u zadnja tri kola.

A Milan ?e danas nabiti Jube s henidikepom, progledajte ljudi kona?no.

S ovakom igrom i ovakvim igra?ima liga prvaka ?e ostati nedosanjani san godinama, a i u Italiji ako se nešto drasti?no ne promjeni više ne?emo gledati Inter tjednima na prvom mjestu.

Ljudi moj, voditi dva puta protiv ekipa koja je dno talijanskog nogometa i primiti dva gola tako lako i elegantno je katastrofa i to ogromna.
Evidentirano
Antonio
Super clan

« Odgovor #89 na: Svibanj 10, 2009, 16:04:26 »

Bod ili sedam, za mene je naslov, naslov. U nedjelju nabijemo Sienu i to je to. U subotu ?e Udine barem bod Milanu otkinuti
Evidentirano
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #90 na: Svibanj 10, 2009, 16:04:50 »

nismo pobijedili samo zato što IFC Rijeka Croazia nije bila (a mogla je ) na tribinama...šala...

ma ljudi dobro je , opet smo zaradili jer smo prodali utakmicu ,kako ne razumijete i dajte malo pozitive, šta vi ho?ete da na badnjak slavimo scudetto, heheheheh...

ja zadovoljan, ve?eras ?e napokon i bbilan napuniti stadion jer vidi kakvu takvu šansu za prvenstvo...

Krovopokriva? kada ?itam tvoje postove nekako padam u depresiju, ali poslije PROZACA osje?am se bolje, dapa?e i tvoji postovi više nisu tako crni...tablica kazuje da još jednu možemo kiksati pa zato odo na Kantridu pojesti ?avape i popiti pivu u Dinamovom dresu... Grin
« Zadnja izmjena: Svibanj 10, 2009, 16:08:11 od billyRI » Evidentirano

hate
Super clan

« Odgovor #91 na: Svibanj 10, 2009, 16:08:58 »

nismo pobijedili samo zato što IFC Rijeka Croazia nije bila (a mogla je ) na tribinama...šala...

ma ljudi dobro je , opet smo zaradili jer smo prodali utakmicu ,kako ne razumijete i dajte malo pozitive, šta vi ho?ete da na badnjak slavimo scudetto, heheheheh...

ja zadovoljan, ve?eras ?e napokon i bbilan napuniti stadion jer vidi kakvu takvu šansu za prvenstvo...

Krovopokriva? kada ?itam tvoje postove nekako padam u depresiju, ali poslije PROZACA osje?am se bolje, dapa?e i tvoji postovi više nisu tako crni...tablica kazuje da još jednu možemo kiksati pa zato odo na Kantridu pojesti ?avape i popiti pivu u Dinamovom dresu... Grin
Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy legendo nezaboravi pivo
Evidentirano
Antonio
Super clan

« Odgovor #92 na: Svibanj 10, 2009, 16:09:48 »

Ja ve? danas slavim dvostruku krunu. Dobro, Interovu slavimo zajedno, ali onu  drugu  nono nono nono nono nono nono nono nono nono nono nono nono
Nada ostaje još u kupu !!!!!
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #93 na: Svibanj 10, 2009, 16:10:36 »

Krovopokriva? kada ?itam tvoje postovo nekako padam u depresiju, ali poslije PROZACA osje?am se bolje, dapa?e i tvoji postovi više nisu tako crni...tablica kazuje da još jednu možemo kiksati pa zato odo na Kantridu pojesti ?avape i popiti pivu u Dinamovom dresu... Grin

Izdajni?e,...nemoj da sad sjednem u mazdu i zapalim na Kantridu,...ne znam kolko ti se pametno Å¡etkarat u tom dresi?u Grin Grin Grin,.....jel ima ovdje ignore na naÅ¡em forumu,...ovi postovi naÅ¡eg kolege krovopokriva?a  me bacaju u bed,malo viÅ¡e vjere u svoju ekipu bi trebalo imat... Inter zastava
Evidentirano
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #94 na: Svibanj 10, 2009, 16:11:50 »

Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy legendo nezaboravi pivo

ako nema Becksa, prevrnu?u štand...heheheh...
Evidentirano

Antonio
Super clan

« Odgovor #95 na: Svibanj 10, 2009, 16:12:11 »

On je u bedu zbog kluba sa juga !!!!!!
Evidentirano
hate
Super clan

« Odgovor #96 na: Svibanj 10, 2009, 16:13:51 »

ako nema Becksa, prevrnu?u štand...heheheh...
Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy bit ce becksa za Atalantu...Hate connection
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #97 na: Svibanj 10, 2009, 16:14:51 »

Ja ve? danas slavim dvostruku krunu. Dobro, Interovu slavimo zajedno, ali onu  drugu  nono nono nono nono nono nono nono nono nono nono nono nono
Nada ostaje još u kupu !!!!!

Kao što sam i rekao na temi hnl,šta ?eš i o?ekivat drugo od šiben?ana nego takvu "igru",...a oni govnari iz vž-a danas igraju takodjer nadahnuto kao i u Splitu,...i puše 0:2, sad nek mi netko kaže da je sve tu bilo ?isto
Evidentirano
Valdanito
Gost

« Odgovor #98 na: Svibanj 10, 2009, 16:15:15 »

malo ste u off-u
Evidentirano
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #99 na: Svibanj 10, 2009, 16:15:23 »

Izdajni?e,...nemoj da sad sjednem u mazdu i zapalim na Kantridu,...ne znam kolko ti se pametno šetkarat u tom dresi?u Grin Grin Grin,

pa popio sam si malo tabletice tako da me boli qrac za pokoju modricu za modri dres... Grin

Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy bit ce becksa za Atalantu...Hate connection

frende moj je red , za connection, samo nikako da pro?e kamion nabave pored moje ku?e pa da napravim sa?ekušu... Cheesy
Evidentirano

Str: 1 2 3 [4] 5 6 7   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!