|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #75 na: Svibanj 10, 2009, 15:38:40 » |
|
Koje pi?ke, strašno nešto.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #76 na: Svibanj 10, 2009, 15:40:32 » |
|
Danas bod i u nedjelju tri i dovoljno nam je za prvaka. Chievo je u drugom djelu prvenstva jako dobra mom?ad
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #77 na: Svibanj 10, 2009, 15:41:16 » |
|
Danas bod i u nedjelju tri i dovoljno nam je za prvaka. Chievo je u drugom djelu prvenstva jako dobra mom?ad
Nije istina. Treba još 4 boda jer ?e Milan dobiti sve do kraja.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #78 na: Svibanj 10, 2009, 15:44:39 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #79 na: Svibanj 10, 2009, 15:46:12 » |
|
Nije istina. Treba još 4 boda jer ?e Milan dobiti sve do kraja.
Pošto vidim da nisi upu?en u raspored, a kao interista bi trebao biti, ja ?u ti objasniti što koga ?eka do kraja; Milan još ide u Udine ( koje se bore za UEFU ) koje jako dobro igraju doma, a nakon toga i u Firenzu ( bore sa za CL ), dok doma igraju sa Romom, ako to sve dobiju onda su zaslužili da budu prvaci, dok nas doma ?ekaju Siena i Atalanta i vani Cagliari. Ja u naslov vjerujem 120% !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #80 na: Svibanj 10, 2009, 15:47:10 » |
|
Ne da sam razo?aran, nego sam užasnut....
Chievo je odigrao otvorenu utakmicu, nije se branio i Inter je u?inio smiješnim. U oba gola igra?i poptuno sami, pitaju Cesara gdje da pucaju....
Pojedini igra?i ne grizu, najobi?niji pla?enici koji se ne bore i prakti?no im je svejedno kako igraju i kakvi su razultati dok im pla?a sjeda na vrijeme. Odurno.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #81 na: Svibanj 10, 2009, 15:48:58 » |
|
Pošto vidim da nisi upu?en u raspored, a kao interista bi trebao biti, ja ?u ti objasniti što koga ?eka do kraja; Milan još ide u Udine ( koje se bore za UEFU ) koje jako dobro igraju doma, a nakon toga i u Firenzu ( bore sa za CL ), dok doma igraju sa Romom, ako to sve dobiju onda su zaslužili da budu prvaci, dok nas doma ?ekaju Siena i Atalanta i vani Cagliari. Ja u naslov vjerujem 120% !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Milan ?e sve dobiti, u to uop?e ne sumnjam. Itetkako sam upu?en u raspored, ali Milan igra odli?no sad kad su im svi zdravi. Ovo je sramota i treba igra?ima odrezati od pla?e. I to ne malo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #82 na: Svibanj 10, 2009, 15:51:06 » |
|
Treba biti sposoban u otvorenoj utakmici ne pobjediti ekipu koja košta 300 puta manje....
Kapa do poda. Zalaganje izuzetno.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #83 na: Svibanj 10, 2009, 15:51:40 » |
|
.ne znam kolega ?emu takva kriti?nod Pošto vidim da nisi upu?en u raspored, a kao interista bi trebao biti, ja ?u ti objasniti što koga ?eka do kraja; Milan još ide u Udine ( koje se bore za UEFU ) koje jako dobro igraju doma, a nakon toga i u Firenzu ( bore sa za CL ), dok doma igraju sa Romom, ako to sve dobiju onda su zaslužili da budu prvaci, dok nas doma ?ekaju Siena i Atalanta i vani Cagliari. Ja u naslov vjerujem 120% !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja 130%,sjebat ?e se negdje gerijatrija,...možda ih ve? danas stara gradiška boys sjebe.... he he he
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #84 na: Svibanj 10, 2009, 15:52:57 » |
|
Bez Ibre smo mom?ad za sredinu tablice.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #85 na: Svibanj 10, 2009, 15:53:39 » |
|
Ve?eras ?e i Milan odigrati nerješeno. Ali ovo je sramota da nemožemo dobit jedan Chievo,slobodno prodajmo Ibru i dovedimo onoga starca Milita i Mottu pa ?emo se još boriti da u?emo u Ligu Uefa sa ovakvom igrom.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Valdanito
Gost
|
 |
« Odgovor #86 na: Svibanj 10, 2009, 15:54:00 » |
|
ja ovoga mourinha ne razumin .. ma ovo je vec meni debilno totalno... vadi crespa .. ma on nije normalan.. pa jeste vidili one argentinske kombinacije a on ga izvadi..ma ?ist debilizam.. al super mario odlican gol..svaka cast.. utakmica je meni osobno vrlo gledljiva bila..skroz san zadovoljan interovon igron ,al malo razocaran rezultaton... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
|
 |
« Odgovor #87 na: Svibanj 10, 2009, 15:57:51 » |
|
kraj me razocarao skroz...sadnjih 10 min nema ni zelje niti borbenosti...nema veznog koji moze uzet 15-20 metara..par situacija kad je dejo mogao uzet prostor on ceka i gleda kome moze dodat koda je lopta vruca sunce joj j....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #88 na: Svibanj 10, 2009, 15:58:23 » |
|
Sramotno ?upanje za nslov u zadnja tri kola.
A Milan ?e danas nabiti Jube s henidikepom, progledajte ljudi kona?no.
S ovakom igrom i ovakvim igra?ima liga prvaka ?e ostati nedosanjani san godinama, a i u Italiji ako se nešto drasti?no ne promjeni više ne?emo gledati Inter tjednima na prvom mjestu.
Ljudi moj, voditi dva puta protiv ekipa koja je dno talijanskog nogometa i primiti dva gola tako lako i elegantno je katastrofa i to ogromna.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #89 na: Svibanj 10, 2009, 16:04:26 » |
|
Bod ili sedam, za mene je naslov, naslov. U nedjelju nabijemo Sienu i to je to. U subotu ?e Udine barem bod Milanu otkinuti
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #90 na: Svibanj 10, 2009, 16:04:50 » |
|
nismo pobijedili samo zato što IFC Rijeka Croazia nije bila (a mogla je ) na tribinama...šala... ma ljudi dobro je , opet smo zaradili jer smo prodali utakmicu ,kako ne razumijete i dajte malo pozitive, šta vi ho?ete da na badnjak slavimo scudetto, heheheheh... ja zadovoljan, ve?eras ?e napokon i bbilan napuniti stadion jer vidi kakvu takvu šansu za prvenstvo... Krovopokriva? kada ?itam tvoje postove nekako padam u depresiju, ali poslije PROZACA osje?am se bolje, dapa?e i tvoji postovi više nisu tako crni...tablica kazuje da još jednu možemo kiksati pa zato odo na Kantridu pojesti ?avape i popiti pivu u Dinamovom dresu... 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Svibanj 10, 2009, 16:08:11 od billyRI »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
|
 |
« Odgovor #91 na: Svibanj 10, 2009, 16:08:58 » |
|
nismo pobijedili samo zato što IFC Rijeka Croazia nije bila (a mogla je ) na tribinama...šala... ma ljudi dobro je , opet smo zaradili jer smo prodali utakmicu ,kako ne razumijete i dajte malo pozitive, šta vi ho?ete da na badnjak slavimo scudetto, heheheheh... ja zadovoljan, ve?eras ?e napokon i bbilan napuniti stadion jer vidi kakvu takvu šansu za prvenstvo... Krovopokriva? kada ?itam tvoje postove nekako padam u depresiju, ali poslije PROZACA osje?am se bolje, dapa?e i tvoji postovi više nisu tako crni...tablica kazuje da još jednu možemo kiksati pa zato odo na Kantridu pojesti ?avape i popiti pivu u Dinamovom dresu...   legendo nezaboravi pivo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #92 na: Svibanj 10, 2009, 16:09:48 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #93 na: Svibanj 10, 2009, 16:10:36 » |
|
nismo pobijedili samo zato što IFC Rijeka Croazia nije bila (a mogla je ) na tribinama...šala... ma ljudi dobro je , opet smo zaradili jer smo prodali utakmicu ,kako ne razumijete i dajte malo pozitive, šta vi ho?ete da na badnjak slavimo scudetto, heheheheh... ja zadovoljan, ve?eras ?e napokon i bbilan napuniti stadion jer vidi kakvu takvu šansu za prvenstvo... Krovopokriva? kada ?itam tvoje postovo nekako padam u depresiju, ali poslije PROZACA osje?am se bolje, dapa?e i tvoji postovi više nisu tako crni...tablica kazuje da još jednu možemo kiksati pa zato odo na Kantridu pojesti ?avape i popiti pivu u Dinamovom dresu...  Izdajni?e,...nemoj da sad sjednem u mazdu i zapalim na Kantridu,...ne znam kolko ti se pametno šetkarat u tom dresi?u  ,.....jel ima ovdje ignore na našem forumu,...ovi postovi našeg kolege krovopokriva?a me bacaju u bed,malo više vjere u svoju ekipu bi trebalo imat... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #94 na: Svibanj 10, 2009, 16:11:50 » |
|
ako nema Becksa, prevrnu?u štand...heheheh...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #95 na: Svibanj 10, 2009, 16:12:11 » |
|
On je u bedu zbog kluba sa juga !!!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
|
 |
« Odgovor #96 na: Svibanj 10, 2009, 16:13:51 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #97 na: Svibanj 10, 2009, 16:14:51 » |
|
Kao što sam i rekao na temi hnl,šta ?eš i o?ekivat drugo od šiben?ana nego takvu "igru",...a oni govnari iz vž-a danas igraju takodjer nadahnuto kao i u Splitu,...i puše 0:2, sad nek mi netko kaže da je sve tu bilo ?isto 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Valdanito
Gost
|
 |
« Odgovor #98 na: Svibanj 10, 2009, 16:15:15 » |
|
malo ste u off-u
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #99 na: Svibanj 10, 2009, 16:15:23 » |
|
Izdajni?e,...nemoj da sad sjednem u mazdu i zapalim na Kantridu,... ne znam kolko ti se pametno šetkarat u tom dresi?u  , pa popio sam si malo tabletice tako da me boli qrac za pokoju modricu za modri dres...  frende moj je red , za connection, samo nikako da pro?e kamion nabave pored moje ku?e pa da napravim sa?ekušu... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|