Svibanj 25, 2012, 01:36:45 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 2 [3]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Inter - Lazio  (Posjeta: 2402 puta)
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #50 na: Svibanj 03, 2009, 10:20:39 »

Kasno je Mou pro?itao moju poruku na forumu za napad (Ibra, Crespo, Figo) i kad je u drugom dijelu tako složio bilo je puno bolje.
Svaka vam ?ast de?ki i zaslužili ste nagradu - vidjeti igra?a Intera i slikati se sa njim.
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #51 na: Svibanj 03, 2009, 11:18:40 »

Kasno je Mou pro?itao moju poruku na forumu za napad (Ibra, Crespo, Figo) i kad je u drugom dijelu tako složio bilo je puno bolje.
Svaka vam ?ast de?ki i zaslužili ste nagradu - vidjeti igra?a Intera i slikati se sa njim.
Cestitke i drago mi je sto vam je bilo ljepo A Ibra ko ibra ne znam sta bi rekao ...A Hate dobra ti ova becks conecting people!! Cheesy Cheesy Cheesy
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #52 na: Svibanj 03, 2009, 11:26:49 »

Staracki dom ce morati sad biti na pomagalima nadam se da ce izgubiti sutra ..

Ma oni su na štakama odavno.... Grin Grin Grin
Evidentirano
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #53 na: Svibanj 03, 2009, 13:15:27 »

<a href="http://www.youtube.com/v/J_Oym86eNXQ&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/J_Oym86eNXQ&rel=1</a>
Evidentirano

Il Trattore
Super clan

« Odgovor #54 na: Svibanj 03, 2009, 13:34:08 »

jel gabriele onaj navijac lazoa sto je poginuo
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #55 na: Svibanj 03, 2009, 13:45:07 »

mislim da je
Evidentirano

hate
Super clan

« Odgovor #56 na: Svibanj 03, 2009, 14:36:34 »

jel gabriele onaj navijac lazoa sto je poginuo
je to je on
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #57 na: Svibanj 03, 2009, 15:12:09 »

BillyRI opet nadmašio sebe, Kralj,...evo s ovom koreografijom za poginulog tifoza Lazia Gabriele Sandrija, Curva Nord pokazala još jednom svoju veli?inu, bow down bow down bow down...ali i suosje?anje sa irrudicibilima Lazia,svojim sportskim prijateljima.... Inter zastava
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #58 na: Svibanj 03, 2009, 16:39:36 »

svaka ?ast na slici sa mariom, nego što vam je rekao?
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #59 na: Svibanj 03, 2009, 17:00:00 »

svaka ?ast na slici sa mariom, nego što vam je rekao?

To šta nam je dobacio ,dok je zastao pored nas,to uop?e nismo skužili,možda bilo na talijanskom,a s tim jezikom smo na VI,(osim merda i vafanculo),...a poslije ga pitali za fotku,on pristao,i to je to,...bilyRI mu rekao da smo iz Croatie,na što on valjda mislio da je to negdje na Malim Antilima, Huh?... Grin Grin Grin,al nema veze,na terenu lud ko šiba,a ovak de?ko je skroz O.K.,?injenica da je ju?er bio na Curvi Nord još više ga diže u našim o?ima,a i u o?ima ekipe sa sjevera Meazze... Inter zastava
Evidentirano
interista7
Super clan

« Odgovor #60 na: Svibanj 04, 2009, 09:20:45 »

To šta nam je dobacio ,dok je zastao pored nas,to uop?e nismo skužili,možda bilo na talijanskom,a s tim jezikom smo na VI,(osim merda i vafanculo),...a poslije ga pitali za fotku,on pristao,i to je to,...bilyRI mu rekao da smo iz Croatie,na što on valjda mislio da je to negdje na Malim Antilima, Huh?... Grin Grin Grin,al nema veze,na terenu lud ko šiba,a ovak de?ko je skroz O.K.,?injenica da je ju?er bio na Curvi Nord još više ga diže u našim o?ima,a i u o?ima ekipe sa sjevera Meazze... Inter zastava
a sta je bio na curvi nord? ma nevjerujem..
Evidentirano
hate
Super clan

« Odgovor #61 na: Svibanj 04, 2009, 11:38:38 »

evo ga    <a href="http://www.youtube.com/v/ret_Z3euW3k&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/ret_Z3euW3k&rel=1</a>
Evidentirano
nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #62 na: Svibanj 04, 2009, 12:58:46 »

billyRI svaka ?ast na sažetku a i to sa super mariom sada mi je još draži!
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #63 na: Svibanj 04, 2009, 17:54:15 »

ne znam za vas no sa potezom da ode na curvu nord me kupio
a i s tim da je on dobacio nesto nasim deckima, znaci nije kao vecina poznatih koja bi se sakrila da ih fanovi ne vide
moramo na ljeto cijeli forum na tecaj talijanskog
p.s. chucu mislim da ipak zna za hrvatsku jer je igrao par puta tu, a i susjedne smo drzave mislim je on nogometas al bas nije toliko glup. bar ja mislim
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #64 na: Svibanj 04, 2009, 18:56:27 »

ne znam za vas no sa potezom da ode na curvu nord me kupio
a i s tim da je on dobacio nesto nasim deckima, znaci nije kao vecina poznatih koja bi se sakrila da ih fanovi ne vide
moramo na ljeto cijeli forum na tecaj talijanskog
p.s. chucu mislim da ipak zna za hrvatsku jer je igrao par puta tu, a i susjedne smo drzave mislim je on nogometas al bas nije toliko glup. bar ja mislim

Nisam rekao da je glup,možda nije dobro ?uo, Think...(igrao je 08.09.2008. u vž za mladu  talijansku repku protiv nas, bilo 1:1),  to Ti je na bengi  sve bilo u brzini odra?eno... ,gle mlad je de?ko i normalno da mu imponira pažnja navija?a,samo nek nastavi kao do sada i bit ?e sve bolji... Inter zastava
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #65 na: Svibanj 04, 2009, 19:21:01 »

ma kakvi glup to sam viÅ¡e spomenuo radi tih predrasuda o nogometaÅ¡ima, a zaboravio sam dodat da je ko mrvica pokraj vas  Cheesy
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #66 na: Svibanj 04, 2009, 19:34:44 »

ma kakvi glup to sam viÅ¡e spomenuo radi tih predrasuda o nogometaÅ¡ima, a zaboravio sam dodat da je ko mrvica pokraj vas  Cheesy

Mi smo krÅ¡ni,...to su dinarski geni,...a on  siro?e ima gene iz Gane,...a tam se slabo  Grill,...a je ko siro?e ,te hla?ice na njemu pleÅ¡u,...ak ima 70 kila,...?ak i hate   zvan BECK'S dok popije karton  pivo ima viÅ¡e kila, ,btw,bil u Pevcu kod hatea popodne,pa smo baÅ¡ to komentirali Grin Grin Grin
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #67 na: Svibanj 04, 2009, 20:02:36 »

hh nisam ga vidio ve? dugo(mislim hate-a a ne maria  Grin), zadnji put kad sam kupio tv u Pevcu, no vidimo se svi za nekih 20-ak dana
Evidentirano

hate
Super clan

« Odgovor #68 na: Svibanj 04, 2009, 20:59:39 »

vidjet cemo se na Atalanti nemogu docekat ekipa,piva,Inter...ludnica
Evidentirano
Bonzo
Super clan

« Odgovor #69 na: Svibanj 05, 2009, 07:21:58 »

vidjet cemo se na Atalanti nemogu docekat ekipa,piva,Inter...ludnica
Ne mogu do?ekati taj 31.05.
Evidentirano
 Str: 1 2 [3]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!