|
fanatico
|
 |
« Odgovor #50 na: Svibanj 03, 2009, 10:20:39 » |
|
Kasno je Mou pro?itao moju poruku na forumu za napad (Ibra, Crespo, Figo) i kad je u drugom dijelu tako složio bilo je puno bolje. Svaka vam ?ast de?ki i zaslužili ste nagradu - vidjeti igra?a Intera i slikati se sa njim.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #51 na: Svibanj 03, 2009, 11:18:40 » |
|
Kasno je Mou pro?itao moju poruku na forumu za napad (Ibra, Crespo, Figo) i kad je u drugom dijelu tako složio bilo je puno bolje. Svaka vam ?ast de?ki i zaslužili ste nagradu - vidjeti igra?a Intera i slikati se sa njim.
Cestitke i drago mi je sto vam je bilo ljepo A Ibra ko ibra ne znam sta bi rekao ...A Hate dobra ti ova becks conecting people!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #52 na: Svibanj 03, 2009, 11:26:49 » |
|
Staracki dom ce morati sad biti na pomagalima nadam se da ce izgubiti sutra ..
Ma oni su na štakama odavno.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #53 na: Svibanj 03, 2009, 13:15:27 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #54 na: Svibanj 03, 2009, 13:34:08 » |
|
jel gabriele onaj navijac lazoa sto je poginuo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #55 na: Svibanj 03, 2009, 13:45:07 » |
|
mislim da je
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
|
 |
« Odgovor #56 na: Svibanj 03, 2009, 14:36:34 » |
|
jel gabriele onaj navijac lazoa sto je poginuo
je to je on
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #57 na: Svibanj 03, 2009, 15:12:09 » |
|
BillyRI opet nadmašio sebe,  ,...evo s ovom koreografijom za poginulog tifoza Lazia Gabriele Sandrija, Curva Nord pokazala još jednom svoju veli?inu,  ...ali i suosje?anje sa irrudicibilima Lazia,svojim sportskim prijateljima.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #58 na: Svibanj 03, 2009, 16:39:36 » |
|
svaka ?ast na slici sa mariom, nego što vam je rekao?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #59 na: Svibanj 03, 2009, 17:00:00 » |
|
svaka ?ast na slici sa mariom, nego što vam je rekao?
To šta nam je dobacio ,dok je zastao pored nas,to uop?e nismo skužili,možda bilo na talijanskom,a s tim jezikom smo na VI,(osim merda i vafanculo),...a poslije ga pitali za fotku,on pristao,i to je to,...bilyRI mu rekao da smo iz Croatie,na što on valjda mislio da je to negdje na Malim Antilima,  ...  ,al nema veze,na terenu lud ko šiba,a ovak de?ko je skroz O.K.,?injenica da je ju?er bio na Curvi Nord još više ga diže u našim o?ima,a i u o?ima ekipe sa sjevera Meazze... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #60 na: Svibanj 04, 2009, 09:20:45 » |
|
To šta nam je dobacio ,dok je zastao pored nas,to uop?e nismo skužili,možda bilo na talijanskom,a s tim jezikom smo na VI,(osim merda i vafanculo),...a poslije ga pitali za fotku,on pristao,i to je to,...bilyRI mu rekao da smo iz Croatie,na što on valjda mislio da je to negdje na Malim Antilima,  ...  ,al nema veze,na terenu lud ko šiba,a ovak de?ko je skroz O.K.,?injenica da je ju?er bio na Curvi Nord još više ga diže u našim o?ima,a i u o?ima ekipe sa sjevera Meazze...  a sta je bio na curvi nord? ma nevjerujem..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
|
 |
« Odgovor #61 na: Svibanj 04, 2009, 11:38:38 » |
|
To šta nam je dobacio ,dok je zastao pored nas,to uop?e nismo skužili,možda bilo na talijanskom,a s tim jezikom smo na VI,(osim merda i vafanculo),...a poslije ga pitali za fotku,on pristao,i to je to,...bilyRI mu rekao da smo iz Croatie,na što on valjda mislio da je to negdje na Malim Antilima,  ...  ,al nema veze,na terenu lud ko šiba,a ovak de?ko je skroz O.K.,?injenica da je ju?er bio na Curvi Nord još više ga diže u našim o?ima,a i u o?ima ekipe sa sjevera Meazze...  evo ga
http://www.youtube.com/v/ret_Z3euW3k&rel=1
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #62 na: Svibanj 04, 2009, 12:58:46 » |
|
billyRI svaka ?ast na sažetku a i to sa super mariom sada mi je još draži!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #63 na: Svibanj 04, 2009, 17:54:15 » |
|
ne znam za vas no sa potezom da ode na curvu nord me kupio a i s tim da je on dobacio nesto nasim deckima, znaci nije kao vecina poznatih koja bi se sakrila da ih fanovi ne vide moramo na ljeto cijeli forum na tecaj talijanskog p.s. chucu mislim da ipak zna za hrvatsku jer je igrao par puta tu, a i susjedne smo drzave mislim je on nogometas al bas nije toliko glup. bar ja mislim
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #64 na: Svibanj 04, 2009, 18:56:27 » |
|
ne znam za vas no sa potezom da ode na curvu nord me kupio a i s tim da je on dobacio nesto nasim deckima, znaci nije kao vecina poznatih koja bi se sakrila da ih fanovi ne vide moramo na ljeto cijeli forum na tecaj talijanskog p.s. chucu mislim da ipak zna za hrvatsku jer je igrao par puta tu, a i susjedne smo drzave mislim je on nogometas al bas nije toliko glup. bar ja mislim
Nisam rekao da je glup,možda nije dobro ?uo,  ...(igrao je 08.09.2008. u vž za mladu talijansku repku protiv nas, bilo 1:1), to Ti je na bengi sve bilo u brzini odra?eno... ,gle mlad je de?ko i normalno da mu imponira pažnja navija?a,samo nek nastavi kao do sada i bit ?e sve bolji... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #65 na: Svibanj 04, 2009, 19:21:01 » |
|
ma kakvi glup to sam više spomenuo radi tih predrasuda o nogometašima, a zaboravio sam dodat da je ko mrvica pokraj vas 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #66 na: Svibanj 04, 2009, 19:34:44 » |
|
ma kakvi glup to sam više spomenuo radi tih predrasuda o nogometašima, a zaboravio sam dodat da je ko mrvica pokraj vas  Mi smo kršni,...to su dinarski geni,...a on siro?e ima gene iz Gane,...a tam se slabo  ,...a je ko siro?e ,te hla?ice na njemu plešu,...ak ima 70 kila,...?ak i hate zvan BECK'S dok popije karton  ima više kila,  ,btw,bil u Pevcu kod hatea popodne,pa smo baš to komentirali 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #67 na: Svibanj 04, 2009, 20:02:36 » |
|
hh nisam ga vidio ve? dugo(mislim hate-a a ne maria  ), zadnji put kad sam kupio tv u Pevcu, no vidimo se svi za nekih 20-ak dana
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate