Svibanj 25, 2012, 01:33:08 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2 3   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Inter - Lazio  (Posjeta: 2402 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Davor
Moderator
Stalni clan

Profil WWW
« na: Travanj 26, 2009, 22:40:22 »

Ovu utakmicu moramo dobiti!
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1 na: Travanj 26, 2009, 22:52:38 »

vidjet cemo sta ce se desit trebali smo dobit i Palermo pa nismo Inter je  ekipa koja je losa psihicki bar sam ja to skonto   Nas tim voli da izluduje svoje navijace sve nesto vole da se muce Nadam se da ce tekma bit na onom je,,,,om OBN je,,,,o ih onaj show pola ljudi nema sta  da jede on meni nabili kako neko plese zaboli me Mislim sad bas kad je naj zanimljivije oni stali sa nocnim  prenosima .Nek nikako i ne preenose nista onda !
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #2 na: Travanj 26, 2009, 23:00:38 »

a lova je u pitanju i reklama a oni od toga žive. Moramo dobiti laziale i sasvim sam uvjeren u to, mada su ove sezone jako ?udni i zato i opasni.
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #3 na: Travanj 26, 2009, 23:09:40 »

Nadam se da ?e Zenga bar odigrati nerješeno sa BBilanom a onda im slijede?e kolo dolaze JuBentini...?isto sumnjam da ?e u te dvije utakmice uzeti svih šest bodova. Iza toga gostuju u Udinama pa im dolazi Roma i u zadnjem kolu gostuju Fiorentini. BBilanisti imaju raspored da boli glava i ako uzmu 10 bodova mogu biti sretni.
« Zadnja izmjena: Travanj 26, 2009, 23:12:28 od fanatico » Evidentirano

hate
Super clan

« Odgovor #4 na: Travanj 26, 2009, 23:13:11 »

Nadam se da ?e Zenga bar odigrati nerješeno sa BBilanom a onda im slijede?e kolo dolaze JuBentini...?isto sumnjam da ?e u te dvije utakmice uzeti svih šest bodova. Iza toga gostuju u Udinama pa im dolazi Roma i u zadnjem kolu gostuju Fiorentini. BBilanisti imaju raspored da boli glava i ako uzmu 10 bodova mogu biti sretni.
bilo bi to lijepo kad nebi, a i ja vjerujem da nece
Evidentirano
Valdanito
Gost

« Odgovor #5 na: Travanj 27, 2009, 01:08:43 »

neka "specijalni" ucini apsolutno sve sta zna,al motivacija za ovu utakmicu mora bit maximalna
previse smo nesigurni na domacen terenu za jedan inter...
koliko god uvjeren bija sad u pobijedu, moran priznat da se i malo bojin tog X-a

Evidentirano
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #6 na: Travanj 27, 2009, 09:01:43 »

Nemojmo mislit sto ce Milan, jer oni ce uzet tri boda u Cataniji. Mi moramo pobijediti Lazija.
Evidentirano

Milano siamo noi!
inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #7 na: Travanj 27, 2009, 17:54:57 »

Samo pobjeda dolazi u obzir i ništa drugo jer Debilan ?e isto vjerojatno dobit.
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #8 na: Travanj 27, 2009, 18:12:18 »

Nemojmo mislit sto ce Milan, jer oni ce uzet tri boda u Cataniji. Mi moramo pobijediti Lazija.

to sigurno , jer i ako im neide ima tko ?e im pomo?i...

šta je ovaj sino? radio to nema veze sa su?enjem...
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #9 na: Travanj 27, 2009, 18:44:34 »

izbjegavam govoriti o su?enju...ali si potpuno u pravu.
Evidentirano

marda_pu
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #10 na: Travanj 27, 2009, 18:46:05 »

ma ljudi....sa se brinete mi tu utakmicu pobje?ujemo i osvajamo prvenstvo....samo se malo smirite +7 a 5 kola do kraja pa di mi zivimo....pa inter je vec pobjedio ali moraju nas zahebavat jer moraju i kladionice nesto zaradit =)  Inter zastava
Evidentirano

ZA INTER JA DA BIH SVE NANANANANA
Interf@n
Super clan

« Odgovor #11 na: Travanj 27, 2009, 18:49:16 »

Joj, joj nedostajat ?e nam Balotelli i Stankovi? radi žutih kartona, to nam baš i nije trebalo.
Nadam se da ?e se Cambiasso dignuti u formi do subote jer ?e nam itekako trebati, kao i Ibra na maksimumu.
Ne znam koga staviti u napad uz Ibru. Možda Crespa.
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #12 na: Travanj 27, 2009, 18:59:43 »

Joj, joj nedostajat ?e nam Balotelli i Stankovi? radi žutih kartona, to nam baš i nije trebalo.
Nadam se da ?e se Cambiasso dignuti u formi do subote jer ?e nam itekako trebati, kao i Ibra na maksimumu.

Prije bi probao sa 4-3-3 sa Mancinijem, Ibrom i Obinom pa šta bude ...
Evidentirano

Interf@n
Super clan

« Odgovor #13 na: Travanj 27, 2009, 19:01:42 »

Prije bi probao sa 4-3-3 sa Mancinijem, Ibrom i Obinom pa šta bude ...
Je, u zadnjih nekoliko navrata je 4-3-3 dobro funkcionirao, treba probat, zašto ne...
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #14 na: Travanj 27, 2009, 19:03:15 »

ma ljudi....sa se brinete mi tu utakmicu pobje?ujemo i osvajamo prvenstvo....samo se malo smirite +7 a 5 kola do kraja pa di mi zivimo....pa inter je vec pobjedio ali moraju nas zahebavat jer moraju i kladionice nesto zaradit =)  Inter zastava

Ja isto mislim da tu ima istine. A i za medije je ovo dobro, pogotovo kad znamo da ih je ve?ina u vlesništvu Berlusconija. Koliko je samo danas tekstova napisano o tome kako Milan ne može do naslova, ali ima pravo sanjati.

Pa onda jedan kaže da može, pa drugi da ne može, pa tre?i... Pune se stranice tekstom o ni?emu!
Evidentirano

Milano siamo noi!
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #15 na: Travanj 29, 2009, 00:37:36 »

Njima se je nadat a nama je da mi pojedujemo iskren da budem krenulo ih je nadam se da ce nasi interovci Smoci snage ka novom scudettu jer ono nikako da prezalim od 2002 Idemo po 4 zaredom nek puknu svi iza nas  Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #16 na: Travanj 29, 2009, 09:23:34 »

bit ce tesko s njima,nadam se da cemo uzeti barem bod
Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #17 na: Travanj 29, 2009, 13:15:32 »

To je ono što i mene jako brine. Bilo bi dobro kad bi se vratio Muntari, a kažu da ho?e. Falila nam je protiv Napolia njegova trka. Umjesto Balotellija bi možda mogao po?et Crespo koje je najbliži ?istom egzekutoru što trenutno imamo, a to nam sad treba: krcati golove bez puno filozofije. Penala u našu korist suci se ne?e nasudit, jer su i dosad pred o?itim prekršajima slu?ajno, ili namjerno zatvarali o?i, tako da ne možemo ra?unati na takva rješenja. Pošto smo i iz prekida u prosjeku tako?er slabi treba iz ?iste igre rješavati utakmice. Napada?i trebaju stajati bliže protivni?kom golu, a Crespo je za tu ulogu bolji i od Ibre i od Balotellija. Plus još jedna stvar: trebalo bi u njegovom slu?aju pokušati spojiti ugodno s korisnim. Naime on na ljeto putuje, pa nebi bilo zgorega da sad malo igra, pokuša dat koji gol i tako sebi, koliko je to obzirom na njegove godine mogu?e, podigne cijenu.
Bilo kako bilo Lazia se mora dobiti ?isto da se premijerova medijska mašinerija nebi naoštrila. Ionako joj jako malo treba.
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #18 na: Travanj 29, 2009, 14:09:59 »

ak fale balotelli i stankovic, onda se namece opet nekih 4-3-3..nadam se da cemo uzeti bodove, a ako kojim slucajem ni neuzmemo sva 3, netreba panicariti.
Evidentirano
Valdanito
Gost

« Odgovor #19 na: Travanj 29, 2009, 15:31:24 »

kladin se u 100 eura da crespo nece odigrat od prve... aj mou iznenadi me   Inter zastava

bar nan je obrana ?itava, ja se iskreno nadan pobijedi, al kako smo samo protiv palermo, cagliaria itd. popusili bodove vise mi nista nije sigurno.
Evidentirano
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #20 na: Travanj 29, 2009, 18:29:51 »

Lazio posljednjih godina nije dobro prolazio protiv nas, ali sada su u formi, odnosno Zarate. Ja se ipak nadam da su naši svjesni situacije... Ne uzmemo li tri boda, a Milan da po?et ?u vjerovat u namještanje neizvjesnosti prvenstva radi kladionica. A onda bi mi i ona pri?a kako se lani upravo to dogodilo po?ela pit vodu. Nadam se pobjedi i kona?nom rješavanju naslova.
Evidentirano

Milano siamo noi!
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #21 na: Travanj 29, 2009, 23:56:05 »

Upravo tako  !!!!!
« Zadnja izmjena: Travanj 29, 2009, 23:57:23 od Adnan Tuzla » Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #22 na: Svibanj 01, 2009, 19:43:32 »

evo i pozvanih....

Portieri: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni;

Difensori: 2 Ivan Cordoba, 6 Maxwell, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Christian Chivu, 39 Davide Santon;

Centrocampisti: 4 Javier Zanetti, 7 Luis Figo, 11 Luis Jimenez, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 20 Sulley Muntari, 33 Amantino Mancini;

Attaccanti: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Cruz, 18 Hernan Crespo.

Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava   ....nadam se da ce mancini dobit priliku....  Undecided
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #23 na: Svibanj 01, 2009, 19:45:38 »

sretno našoj "bandi" s foruma koja ide
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #24 na: Svibanj 01, 2009, 19:56:54 »

sretno našoj "bandi" s foruma koja ide

Grazie od mio bandare.....si videl kak mi ide talijanski Grin Grin Grin
Evidentirano
 Str: [1] 2 3   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!