Svibanj 25, 2012, 01:31:20 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 3 4 [5]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Coppa Italia: Inter - Sampdoria  (Posjeta: 3537 puta)
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #100 na: Travanj 23, 2009, 22:37:39 »

Svaki je trofej bitan prijatelju kad si vec bio blizu sto ne pokusati doci do kraja Da Interu kup nije bio u planu ispali bi odma na pocetku Kad imas velik tim i igrace kao sto ima Inter ides na sve frontove Ovaj puta cestitam Sampdoriji bili su bolji kad se sve sagleda i imali su malo vise srece Idemo se sad okrenuti scudettu ........
Evidentirano

Interf@n
Super clan

« Odgovor #101 na: Travanj 23, 2009, 22:38:21 »

Šteta, ipak je 0-3 iz prve utakmice bila prevelika razlika za nadoknaditi, unato? dobroj igri, za pobjedu 3-0 ili 4-0 treba se puno toga posložiti...
Glavu gore i pobijediti u gradu ?ubriva u nedjelju!
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #102 na: Travanj 23, 2009, 22:47:41 »

Pobijedili smo, ?asno odigrali , nismo kao torinska lepoglava ispuÅ¡ili kod ku?e i ne smrzavamo se na   -10. Bilo je i teÅ¡ko o?ekivati nakon 3:0 u prvoj tekmi takav preokret,ali bili smo blizu,ali nedovoljno,uz takav obilat minus iz prve tekme ,da bi proÅ¡ao dalje,moraÅ¡ imat i sre?u na svojoj strani,al mi je ve?eras nismo imali,pre?ka,Ibrin lob u stativu bow down bow down,Crespova Å¡ansa,Cruz glavom pored stative....Imam feeling da smo opet pali u tempu negdje oko 60-70 minute,trebat ?e u mercatu uzet svježe krvi,Dobro da smo odmorili Samuela,Dekija,Chivu i Cambi odigrali po poluvrijeme.Znam ljuti ste na Cruza,kao i ja,al i njega i Hernana razumijem,?ak i tako iskusni igra?i zakažu kad nemaju kontinuiteta igara,?estitke sampu,a u finalu želim pobjedu laziala....Mi u nedjelju u Napulj,treba ih razbit,i vratit za proÅ¡logodiÅ¡nji poraz.A u subotu 02.05.  GREAT ADVENTURE,BillyRI,hate,antonio i el cuchu idu u MILANO gledat stare-nove Å¡ampione Pehar protiv Laziala... Inter zastava
Evidentirano
Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #103 na: Travanj 23, 2009, 23:12:53 »

Sad skužio da je Juventus ispao  ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL
Evidentirano
hate
Super clan

« Odgovor #104 na: Travanj 23, 2009, 23:21:26 »

Pobijedili smo, ?asno odigrali , nismo kao torinska lepoglava ispuÅ¡ili kod ku?e i ne smrzavamo se na   -10. Bilo je i teÅ¡ko o?ekivati nakon 3:0 u prvoj tekmi takav preokret,ali bili smo blizu,ali nedovoljno,uz takav obilat minus iz prve tekme ,da bi proÅ¡ao dalje,moraÅ¡ imat i sre?u na svojoj strani,al mi je ve?eras nismo imali,pre?ka,Ibrin lob u stativu bow down bow down,Crespova Å¡ansa,Cruz glavom pored stative....Imam feeling da smo opet pali u tempu negdje oko 60-70 minute,trebat ?e u mercatu uzet svježe krvi,Dobro da smo odmorili Samuela,Dekija,Chivu i Cambi odigrali po poluvrijeme.Znam ljuti ste na Cruza,kao i ja,al i njega i Hernana razumijem,?ak i tako iskusni igra?i zakažu kad nemaju kontinuiteta igara,?estitke sampu,a u finalu želim pobjedu laziala....Mi u nedjelju u Napulj,treba ih razbit,i vratit za proÅ¡logodiÅ¡nji poraz.A u subotu 02.05.  GREAT ADVENTURE,BillyRI,hate,antonio i el cuchu idu u MILANO gledat stare-nove Å¡ampione Pehar protiv Laziala... Inter zastava
sve si rekao EL CUCHU
Evidentirano
interista herceg
Super clan

« Odgovor #105 na: Travanj 23, 2009, 23:55:09 »

ma i nek su prošli trebaju i oni nešto osvojit ta jeste vidjeli šta je došlo njihovih navija?a i ju?er laziovih ta njima je kup ko liga prvaka
zato košto je el cuchu reko idemo razbit napoli
FORZA RAGAZZI !!!!!!
Evidentirano

Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #106 na: Travanj 24, 2009, 09:04:04 »

Igrali odlicno, a Mourinho svaki put gadjao sa izmjenama. Bar po mom ukusu. Sebi sam vec u 30. minuti govorio kako vani trebaju Cordoba (Cassano ga je izludjivao), Vieira i Cruz. Mou je to i napravio, ali mi se na kraju cini da je Cruz ipak odigrao bolje od Crespa. No mozda je privid, jer kad je usao Crespo Samp se vec skroz zatvorio.

Kako je Cambiasso napao Cassana za pozivanje publike!!!! Imam podjeljeno misljenje o tome. Ne vidim tu nista lose, a opet se pokazalo koliko je Cambiju stalo do crno-plave majice. Cito sam mu usana, a i komentator isto: U nasem si domu, ne mozes to raditi!! reko je Cambiasso Cassanu uz jos mnostvo rijeci koje nismo desifrirali.
Cuchu je legenda, iako Cassano ima svako pravo, ipak je 15000 ljudi doslo bodrit svoje i svaka im cast!
Evidentirano

Milano siamo noi!
inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #107 na: Travanj 24, 2009, 10:23:07 »

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkupVypyEuCevyDXlk&tmpl=coranto_ita_news
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #108 na: Travanj 24, 2009, 10:33:48 »

Ja ne znam sto je Mourinho ocekivao.
Prvo, napao je suca koji je grijesio, ali s obje strane (zaledje iz kojeg je Julio Cesar poslao loptu za nas gol nije bilo, a igrac je tada izasao sam pred Cesara, penal na Materazziju je cist...).

Drugo, ovako glupo iskritizirat momcad koja je dosla po finale... nema veze s mozgom. Pa nije valjda mislio da ce Sampdoria doc u goste jednom Interu sa prednoscu od 0:3 i pokusat zabit jos tri gola. A nije da nije probala, jer stvarali su i oni dosta prilika, tako da nisu bili bas skroz, skroz zatvoreni. Ako su mu one carolije Cassana i Sampovih napadaca antinogomet onda ne znam zasto mi ocekujemo Diega ili nekog slicnog kod nas.
Evidentirano

Milano siamo noi!
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #109 na: Travanj 24, 2009, 17:25:46 »

<a href="http://www.youtube.com/v/FX4vb8VPpkA&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/FX4vb8VPpkA&rel=1</a>
Evidentirano

nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #110 na: Travanj 24, 2009, 18:35:36 »

nakon ove utakmice nitko nema pravo napadat ibru ?ovik je odigra savršeno jedino malo sri?e falilo i prošli bio sigurno,ali izgleda da ovo nije naša godina za sri?u jer nam je falila i protiv man.u zato se mora dogodine sve isplatit!!! Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #111 na: Travanj 24, 2009, 18:58:01 »

stvarno su odli?no igrali, jedna od boljih nastupa naših ove sezone, balotelli je po meni najviše pokazao, onda one grede i stative ibre, cruzova promašivanja.... nismo imali sre?e baš, no sampa je odigrala prljavo, oduzimala je vrijeme di je stigla, silna bacanja i prepiranja sa sucima doveli su do velike nervoze me?u igra?ima pred kraj utakmice. po meni italija ne zaostaje mnogo za engleskom, no sva ova raspravljanja sa sucem, neki bezvezni prekršaj nasred igrališta= 3 minute raspravljanja sa sucem. nek se to sprije?i i bit ?e puno bolje!
Evidentirano

hate
Super clan

« Odgovor #112 na: Travanj 24, 2009, 22:03:33 »

stvarno su odli?no igrali, jedna od boljih nastupa naših ove sezone, balotelli je po meni najviše pokazao, onda one grede i stative ibre, cruzova promašivanja.... nismo imali sre?e baš, no sampa je odigrala prljavo, oduzimala je vrijeme di je stigla, silna bacanja i prepiranja sa sucima doveli su do velike nervoze me?u igra?ima pred kraj utakmice. po meni italija ne zaostaje mnogo za engleskom, no sva ova raspravljanja sa sucem, neki bezvezni prekršaj nasred igrališta= 3 minute raspravljanja sa sucem. nek se to sprije?i i bit ?e puno bolje!
slazem se Ante
Evidentirano
interista herceg
Super clan

« Odgovor #113 na: Travanj 24, 2009, 22:27:45 »

Apsolutno se slažem ja ?itavu utakmicu lajem bio faul na interovom ili na protivni?kom igra?u jer me te jako nervira,suci su krivi što se u italiji ne igra malo ljepši nogomet s tim svojim "sjeckanjima" igre
PEDERI !!!!!!!!!!!1
Evidentirano

Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #114 na: Travanj 25, 2009, 06:18:22 »

To?no, Orsato je **** igru svojim sjeckanjem...koliko je samo prekida bilo...za dvije utakmice.
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #115 na: Travanj 25, 2009, 13:27:28 »

nakon ove utakmice nitko nema pravo napadat ibru ?ovik je odigra savršeno jedino malo sri?e falilo i prošli bio sigurno,ali izgleda da ovo nije naša godina za sri?u jer nam je falila i protiv man.u zato se mora dogodine sve isplatit!!! Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava

Svaka ?ast za avatar,tu plo?icu kupio u storeu prije tekme sa jubeom,nosio je na tekmi,i protiv gerijatrije i mi DOBILI obe tekme,...protiv Udina je zaboravio,...i mi opet DOBILI,...tak da ne znam jel da ju nosim protiv Lazia i Atalante ili ne Think,.....ma ovak ?u napravit, dok igramo u Milanu onda ju nosim , a kad idemo AWAY onda ne ,...jer to je POBJEDNI?KA formula Inter 
Evidentirano
 Str: 1 ... 3 4 [5]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!