|
ante
|
 |
« na: Travanj 13, 2008, 21:57:26 » |
|
Evo naši juniori su nam ve? podarili dva vrhunska napada?a Martinsa i Maria. Maria sam pratio još iz vremena dok je igrao za juniore i prognozirao sam mu odli?nu karijeru još puno prije Juvetusa(one tekme kad je dao 2 gola). Tko je idu?i? Pa krenimo od napada?a,. Tu su Ribas, Slavkovski, Choleo pa vezni: Belaid, Maaroufi, Boumsong, Filkor...pa obrana: Fati?, Esposito...pa i golman Alfonso. Neki igra?i dovedeni su u klub iz drugih omaldinskih škola a neki u Interu "od ro?enja". svakako svaki ovaj igra? zaslužuje zaigrati u prvoj mom?adi. Naši bi trebali malo više gledat u svoje dvorište nego u tu?e. Ima još momaka koje nisam spomenuo a zaslužuju biti spomenuti. Htio bih da od sada redovno komentiramo i ovu temu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #1 na: Travanj 13, 2008, 22:45:25 » |
|
slažem se i da te dopunim: u napadu prije svega Napoli, pa onda još Gerbo, Siligardi, Puccio...i svi su vec omirisali prvu ekipu i debitirali u zadnje dvije godine.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #2 na: Travanj 13, 2008, 22:50:58 » |
|
sad sam se još sjetio: Filippini, Bolzoni, Federici, Perissinotto, Mancini i to samo nabrajam one koji su vec debitirali u prvoj postavi ili su bili na klupi na nekoj utakmici.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #3 na: Travanj 13, 2008, 23:11:40 » |
|
za slavkovskog su cak pisali u jutarnjem listu, kazu da ce on biti strasan..ko ibra, iste visine i slicne tehnike.a i filklor je super sam cuo..ma ima tu buducnosti, samo da nepropadnu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #4 na: Travanj 13, 2008, 23:25:15 » |
|
zato treba malo razrediti prvu ekipu i vecite rezerviste prodati, pa krpati kad treba sa našim mladicima.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #5 na: Travanj 15, 2008, 10:12:23 » |
|
slavkovski se sad nalazi na posudbi u sheffield unitedu..nie tamo bas neki..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #6 na: Travanj 15, 2008, 13:27:22 » |
|
taj prijelaz iz juniora u seniore je ?esto bolan i neuspješan za mnoge. Ništa ne garantira sjajan junior da ?e biti i veliki igra?. mnogi su završili u prosje?nosti. Eto i za Andreollia se govorilo da je naš novi Facchetti, a nema ga nigdje ni u Romi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #7 na: Travanj 15, 2008, 13:51:49 » |
|
ma on faccethi? ma on je meni ko drvo u obrani(ali ne u onom dobrom smislu) ?esto puta zajeb napravi a u romi nit nema šta tražit pokraj mexesa i juana
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #8 na: Travanj 18, 2008, 19:17:38 » |
|
nista od bolzonia, ide u genou za konka :'(
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #9 na: Travanj 18, 2008, 19:35:41 » |
|
nisam stekao utisak o Bolzoniu tako da ne bih dao neki sud ali mi se onih 12 miliona ?ini previše, ma šta ?ini... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #10 na: Travanj 18, 2008, 20:06:28 » |
|
treba potraziti neki video materijal o tom konku..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
vieri_per_sempre
Gost
|
 |
« Odgovor #11 na: Travanj 21, 2008, 09:17:57 » |
|
PO MENI JE FORTUNATO DALEKO BOLJI OD BOLZONIA
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #12 na: Travanj 21, 2008, 14:28:59 » |
|
evo sad je dao gol Konko
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #13 na: Lipanj 06, 2008, 20:27:27 » |
|
evo i naši juniori imaju šansu biti prvaci. Dobra je ta ideja Mourinha sa 24 igra?a, jer se od velike gužve ne može raditi a dolazi i do nezadovoljstva zbog male minutaže. Tu su juniori koji mogu usko?iti a vidi se da vrijede. Pa jedan od njih nam je u finišu bio oslonac u igri- Balotelli.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #14 na: Lipanj 18, 2008, 14:09:34 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #15 na: Lipanj 18, 2008, 15:05:45 » |
|
zašto da ne, u Interu nema šanse a za našu ligu možda dobro do?e.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #16 na: Lipanj 18, 2008, 15:44:01 » |
|
mislim da je veliki talent i zašto ne bi dobio šansu, balotelli je dobio mislim da bi i on trebao sve više prema prvoj postavi intera a ne dinama ili nedaj Bože hajduka
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #17 na: Lipanj 18, 2008, 18:32:31 » |
|
ma sumnjam da ce od njega biti neki super igrac..iako mislim da ce ostati u interu..pa bio je u engleskoj na posudbi i nije nista napravio. odigro je par minuta(mislim da je manje od 5) i nije ni gol zabio
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #18 na: Sijeanj 07, 2010, 10:25:05 » |
|
trazim po forumu temu inter primavera, sjecam se da je bila negdje ali nemogu ju naci. htio sam pitati nekoga tko je gledao zadnju prijateljsku jel mozda vidio da igra alen stevanovic? citao sam malo o njemu i normalno same pohvale, ali sto je dobro za njega je cinjenica da ga je mourinho doveo u primaveru i evo prije nekoliko tjedana ga je i prikljucio prvom sastavu. igra na poziciji poluspice, u primaveri nosi broj 10, a gledo sam nesto filmica(koji normalno nisu mjerilo), lik se cini da ima strasnu tehniku i dribling
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #20 na: Prosinac 28, 2010, 00:35:49 » |
|
evo gledam malo ovu temu i vise manje svi igraci koje ste spomenuli nisu uspijeli, mada sad nekako vjerujem ovim novim trenerima sto smo imali i mislim da svaki kojeg su ubacivali imaju neki potencijal i da bi ih dosta moglo uspijeti! jer i mancini donekle i mourinho a i rafa i sad posebno leonardo imaju dosto dobro oko za ove mlade igrace! od sadasnjih juniora najvise se istice FELICE NATALINO (1992) kojeg vidjamo i u prvom timu u nekim mecevima! navodno bi mogao bit odlican stoper, tu je CRISTIANO BIRAGHI (1992) koji koji igra lijevog beka i koji je odlicno igrao pripreme na ljeto u prvom timu, dosta mi se svidio po igri i u buducnosti mislim da bi trebao bit kvalitetan bek! SIMONE BENEDETTI (1992) je navodno nesto kao i natalino, znaci buducnost, takodjer je stalno s prvim timom na treninzima vec i zaigrao s prvim timom! MARCO DAVIDE FARAONI (1991) kazu velika nada talijanskog nogometa, doveden ovog ljeta iz lazia gdje je bio u prvom timu, stopera i beka igra! LORENZO CRISETIG (1993) kazu najbolji vezni igrac svoje generacije u italiji! SIMONE DELL'AGNELO (1992) napadac, pravi onaj talijanski sminkercic, kazu ima njuh al po meni sto sam vidio nista posebno, vidit cemo mada mi je on prvi na piku da bi mogao samo potonut, nadam se da grijesim, i on redovno trenira s prvim timom! DENIS ALIBEC (1991) rumunj koji je u finalu juniora protiv bayerna dao oba gola za pobjedu, gledao sam ga i u a timu i mogu rec da mi se bas svidio, mozda bude odlican napadac samo napadacima je jako tesko uspijeh iz juniora to treba priznat! moram istaknut i jednog kadeta YAGO DEL PIERO (1994) vezni igrac doveden prije dvije ipo sezone iz brazila, navodno mali cuda cini!!! onda kad se tu doda DAVIDE SANTON (1991), OBI JOEL CHUKWUMA (1991), NWANKWO OBIORA (1991), PHILIPPE CORREIA COUTINHO (1992) moramo vjerovat da imamo veliku buducnost! luca caldirola (1991) je na posudbi u vittesu i odigrao je par utakmica, ne lose! alen stevanovic (1991) je na posudbi u torinu i odigrao je pet utakmica ako je vjerovat wikipediji, mogu samo rec da torino je u vrhu serije b! meni se osobno stevanovic svidio kao igrac!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #21 na: Oujak 05, 2011, 22:31:39 » |
|
Primavera u finalu Viareggia ! Bardi junak !  Primavera Intera plasirala se u finale Viareggio kupa,jednog od najve?ih turnira za mlade u Italiji. U polufinalu su mladi nerazzuri igrali protiv Atalante,a nakon regularnih 90 minuta rezultat je bio 0:0.Tako je završilo i nakon produžetaka te se pristupilo izvo?enju jedanaesteraca. Junak je bio golman Francesco Bardi koji je odbranio 2 puta igra?ima Atalante.Biraghi,Knassmullner,Dell'Agnello te Crisetig su pogodili za Inter za kona?nih 4:1 nakon penala. Inter je nastupio u sljede?em sastavu : INTER (4-3-3): Bardi; Natalino, Benedetti, Kysela, Biraghi; Jirasek (20' st Carlsen), Crisetig, Romanò (10' 1° t.s. Tallo); Thiam, Dell'Agnello, Bessa (14' st Knasmullner). Trener: Pea. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #22 na: Oujak 07, 2011, 16:36:18 » |
|
Primavera Intera,predvo?ena sjajnim trenerom Fulviom Peom danas od 15h igra finale prestižnog Viareggio kupa.Finale se igra na stadionu Livorna u Livornu odakle su dvojica igra?a Interove Primavere : golman Francesco Bardi koji je nedavno došao upravo iz Livorna,te defanzivac Cristiano Biraghi te se o?ekuje da Inter ima veliku podršku. Od Interovih zvani?nika o?ekuje se da ?e na stadionu biti Ernesto Paolillo,Marco Branca te Piero Ausillo.Mogu? je dolazak i predsjednika Morattia., Inter i Fiorentina su se do sada sastali 8 puta na Viareggiu,uz 4 pobjede Intera,3 Fiorentine te jedan remi. Najvjerovatniji sastav Intera : INTER(4-3-3) :Bardi;Natalino,Benedetti,Kysela,Biraghi;Romano,Cri setig,Jirasik;Alibec,Dell'Agnello,Lussardi Prenos susreta ?e biti na Rai Sport 1. sretno interovci 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
dapapo