|
Adnan
|
 |
« na: Travanj 16, 2009, 23:04:00 » |
|
 ime i prezime : Ivan Ramiro Cordoba datum i mjesto rodjenja : 11.08.1976 Medellin (COL) bivsi klubovi : Atlético Nacional i Atlético San Lorenzo de Almagro Sjajni Kolumbijac je u Inter dosao u sezoni 99/00 za mozda nevjerovatnih 16.000.000 € ali pokazalo se da zaista vrijedi tih para. Za njega je tada bio zainteresovan i Real Madrid ali on se odlucio za Inter. Njegova trenutna vrijednost je 14.000.000 € ali treba uzeti u obzir godine koje ima. Njegove karakteristike su brzina (vjerovatrno najbrzi centralni odbranbeni igrac na svijetu), sjajan odraz (visina od 173cm njemu ne predstavlja problem da nadskoci mnogo vise igrace od sebe i cesto je strijelac glavom). Za njega se moze reci da spada u najbolje igrace iz Kolumbije svih vremena. Igrac za kojeg je tesko naci zamjenu. Ovakav igrac nije imao dosad temu nema ime kao Ibrahimvic Adriano ali je mnogo dao interu i hvala mu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #1 na: Travanj 16, 2009, 23:05:56 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #2 na: Travanj 16, 2009, 23:06:35 » |
|
Jako dugo je uz nas i svi?a mi se kao igra? mada i on zna imat loših dana pa tu i tamo zajebe koji gol,ali sve u svemu veoma zahvalan igra? i treba ga zadržat još bar jednu sezonu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #3 na: Travanj 16, 2009, 23:31:16 » |
|
super igrac,slazem se da zna imati losih dana...na kraju krajeva svi ih imaju ali ipak je odlican igrac i nebi ga se rjesio tek tako,ima onih koji zasluzuju odlazak prije njega
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #4 na: Travanj 17, 2009, 07:09:25 » |
|
Dovoljno je re?i da je Cordoba klupska konstanta ve? deset godina. Da ne vrijedi nebi još uvijek bio tu gdje jest. Svakone se dogodi loš period, nije to ništa ?udno. Može on klubu još dosta dati, u to nema sumnje.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #5 na: Travanj 17, 2009, 08:25:03 » |
|
Odlican, ali pada... Sklon je kiksanju. Samuel i Chivu su po meni prvi stoperski dvojac sada.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #6 na: Travanj 17, 2009, 10:53:36 » |
|
oduvijek mi bio drag indijanac
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #7 na: Travanj 17, 2009, 14:39:42 » |
|
Cordoba je zaslužio da ostane do kraja ali više ne kao prva opcija. Prva opcija su po meni Chivu i novi vrhunski stoper kojeg moramo na?i a rezerve Samuel i Cordoba. Po potrebi Cordoba može igrati i beka (dosta puta je u ovih 10 godina igrao na tom mjestu kad je bilo nužno).
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Travanj 17, 2009, 14:42:53 od fanatico »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #8 na: Kolovoz 11, 2009, 00:51:25 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #9 na: Kolovoz 11, 2009, 23:19:07 » |
|
Odlican, ali pada... Sklon je kiksanju. Samuel i Chivu su po meni prvi stoperski dvojac sada.
slazem se, a i vidi se da Mou bas i nije njegov ljubitelj
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Kolovoz 11, 2009, 23:21:52 od Vieri »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #10 na: Kolovoz 11, 2009, 23:20:23 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #11 na: Rujan 26, 2009, 21:18:44 » |
|
jesi se ti chucu zajebavao da je porijeklom hrvat ili?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #12 na: Rujan 26, 2009, 21:35:49 » |
|
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Rujan 26, 2009, 21:37:12 od EL CUCHU 19 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #13 na: Rujan 26, 2009, 21:38:19 » |
|
hahahaha jesi, jesi surfo sam. ina?e imao sam sam svoju neku teoriju i prije tebe da je on ziher hrvat, ono znaš kad su se selili ošo neki tamo majmun u kolumbiju izjebo neku indijanku i rodio se najbolji stoper na svijetu. al sve to zato što se zove ivan 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adri
|
 |
« Odgovor #14 na: Rujan 26, 2009, 21:45:16 » |
|
koji si ti zajebant svet Bže...i ja sam ti povjerovao... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #15 na: Rujan 26, 2009, 21:56:25 » |
|
hahahaha jesi, jesi surfo sam. ina?e imao sam sam svoju neku teoriju i prije tebe da je on ziher hrvat, ono znaš kad su se selili ošo neki tamo majmun u kolumbiju izjebo neku indijanku i rodio se najbolji stoper na svijetu. al sve to zato što se zove ivan  Je,to je naš mali Ivi?,Znaš kak Bednjanci veliju"NAŠIVI? JE V DALEKI SVET OTIŠEL,VU ITALIJU I TAM ŠTEMA ONE TALIJANE PO NOGAMI,...A DANAS KAD SU GLEDILI TEKMU SU JEBA.I MATER ONOME PORTUGALCU  KAJ UMESTO NJIHOVOG IVI?A  JE ŠAMPONA PARDON SANTONA NA BEKA DEL,...EVO MU SAD QURATZ 3 BODA,FRIŠKU FIGU SI JE IZ ?ENOVE DONESEL,VRAG MU MATER JEBI"-to je izjava doajena Bednjanske birtije ,i brati?a IVANA KORDOBI?A,,,,poznatog gemišt majstora DRAGECA KORDOBI?A 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
majstormk
|
 |
« Odgovor #16 na: Rujan 26, 2009, 22:00:00 » |
|
ovo nije ni blizu bednjanskog... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #17 na: Rujan 26, 2009, 22:03:37 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #18 na: Rujan 27, 2009, 10:54:32 » |
|
?ovje?e, da spiku... slušao sam jednom dvojicu ljudi iz tih krajeva kako se opušteno razgovaraju. ?uo jesam sve, ali nema teorije da bih ti mogao re?i o ?emu su pri?ali, jer ih apsolutno ništa nisam razumio.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #19 na: Listopad 30, 2009, 06:29:19 » |
|
Još jedan copy paste texta nraguza sa naslovnice Cordoba je slavio svoj 400. nastup za Inter  : “Presretan sam zbog toga ponajviše jer je to 400 nastupa u istom dresu. Zahvaljujem Bogu za sve ono što mi je dopustio da napravim u ovoj mom?adi. Kao brani? danas nisam sretan, jer smo primili tri gola u malo minuta. ....moj,jedan od najomiljenijih igra?a,...al ruku na srce,danas nije briljirao  ,...al jeb. ga dogadja se.. 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Listopad 30, 2009, 06:31:06 od EL CUCHU 19 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #20 na: Listopad 30, 2009, 11:35:24 » |
|
Legenda meni od prvog dana ostao drag mnogi su treneri dolazili odlazili cordoba je uvjek ostao i uvjek igrao danas malo manje ali istinska legenda velik igrac veliki borac nema rjeci da se opise njegova velicina Mogu samo reci hvala bogu sto je interov i sto je ostao tu .... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #21 na: Listopad 30, 2009, 14:28:51 » |
|
Zanetti u svojoj knjizi (jebi ga, ?ovjek je mjerodavan, pa se ja stalno pozivam na nju) kaže kako je Cordoba najve?i Interovac u Interu nakon njega (dakle ve?i od Cuchua), ali meni jednostavno nikada nije lego. Svaka mu ?ast, ali ne znam, uvijek Javier i Cuchu ispred njega. ?ak i Crespo mi je bio draži. Mogao bih isto re?i i za Dekija. Svaka ?ast, dokazuje Interizam, ali valjda mi je u podsvijesti njegova nacionalnost koja me sprije?ava da mi bude drag (iako nisam nacionalist, niti sam protiv njega ili bilo kojeg Srbina individualno, jer najbolji frend mi je Srbin, ali vjerojatno u podsvijesti ipak nešto postoji).
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #22 na: Listopad 30, 2009, 15:24:41 » |
|
Za mene da je juda zidov arap musliman bilo koja vjera zaboli me bitno je kakav je covjek i igrac Ti igraci koje si nabrojao sve su vrhunski igraci ljudi koji vole inter ....INTERNAZIONALE cemu naziv ...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #23 na: Listopad 30, 2009, 16:37:10 » |
|
Naravno, pa zato sam njih i nabrojao.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #24 na: Listopad 30, 2009, 20:51:21 » |
|
iskreno cordoba meni nikad nije bia vrhunski stoper.  400 utakmica u 10 godina je stvrano fenomenalno, no po meni je to previše utakmica za cordobu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|