Svibanj 25, 2012, 01:23:47 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2 3   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Ivan Cordoba  (Posjeta: 1471 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Adnan
Super clan

Profil WWW

« na: Travanj 16, 2009, 23:04:00 »

ime i prezime :  Ivan Ramiro Cordoba

datum i mjesto rodjenja : 11.08.1976  Medellin (COL)

bivsi klubovi : Atlético Nacional i Atlético San Lorenzo de Almagro

Sjajni Kolumbijac je u Inter dosao u sezoni 99/00 za mozda nevjerovatnih 16.000.000 € ali pokazalo se da zaista vrijedi tih para. Za njega je tada bio zainteresovan i Real Madrid ali on se odlucio za Inter.  Njegova trenutna vrijednost je 14.000.000 € ali treba uzeti u obzir godine koje ima. Njegove karakteristike su brzina (vjerovatrno najbrzi centralni odbranbeni igrac na svijetu), sjajan odraz (visina od 173cm njemu ne predstavlja problem da nadskoci mnogo vise igrace od sebe i cesto je strijelac glavom). Za njega se moze reci da spada u najbolje igrace iz Kolumbije svih vremena. Igrac za kojeg je tesko naci zamjenu.

Ovakav igrac nije imao dosad temu nema ime kao Ibrahimvic Adriano ali je mnogo dao interu i hvala mu
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1 na: Travanj 16, 2009, 23:05:56 »

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkFAAEkplAXEAlQUVa&tmpl=coranto_ita_news
Evidentirano

inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #2 na: Travanj 16, 2009, 23:06:35 »

Jako dugo je uz nas i svi?a mi se kao igra? mada i on zna imat loših dana pa tu i tamo zajebe koji gol,ali sve u svemu veoma zahvalan igra? i treba ga zadržat još bar jednu sezonu.
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #3 na: Travanj 16, 2009, 23:31:16 »

super igrac,slazem se da zna imati losih dana...na kraju krajeva svi ih imaju ali ipak je odlican igrac i nebi ga se rjesio tek tako,ima onih koji zasluzuju odlazak prije njega
Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #4 na: Travanj 17, 2009, 07:09:25 »

Dovoljno je re?i da je Cordoba klupska konstanta ve? deset godina. Da ne vrijedi nebi još uvijek bio tu gdje jest. Svakone se dogodi loš period, nije to ništa ?udno. Može on klubu još dosta dati, u to nema sumnje.
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #5 na: Travanj 17, 2009, 08:25:03 »

Odlican, ali pada... Sklon je kiksanju. Samuel i Chivu su po meni prvi stoperski dvojac sada.
Evidentirano

Milano siamo noi!
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #6 na: Travanj 17, 2009, 10:53:36 »

oduvijek mi bio drag indijanac
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #7 na: Travanj 17, 2009, 14:39:42 »

Cordoba je zaslužio da ostane do kraja ali više ne kao prva opcija. Prva opcija su po meni Chivu i novi vrhunski stoper kojeg moramo na?i a rezerve Samuel i Cordoba. Po potrebi Cordoba može igrati i beka (dosta puta je u ovih 10 godina igrao na tom mjestu kad je bilo nužno).
« Zadnja izmjena: Travanj 17, 2009, 14:42:53 od fanatico » Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #8 na: Kolovoz 11, 2009, 00:51:25 »

http://www.inter.it/aas/news/reader?N=31916&L=en
Sretan rodjendan s zakasnjenjem mnogo trofeja i sretni trenutaka ... Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

Forza
Super clan

« Odgovor #9 na: Kolovoz 11, 2009, 23:19:07 »

Odlican, ali pada... Sklon je kiksanju. Samuel i Chivu su po meni prvi stoperski dvojac sada.

slazem se, a i vidi se da Mou bas i nije njegov ljubitelj
« Zadnja izmjena: Kolovoz 11, 2009, 23:21:52 od Vieri » Evidentirano
Forza
Super clan

« Odgovor #10 na: Kolovoz 11, 2009, 23:20:23 »

pravi Interista <a href="http://www.youtube.com/v/w7SQLwIjGwk&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/w7SQLwIjGwk&rel=1</a>
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #11 na: Rujan 26, 2009, 21:18:44 »

jesi se ti chucu zajebavao da je porijeklom hrvat ili?
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #12 na: Rujan 26, 2009, 21:35:49 »

jesi se ti chucu zajebavao da je porijeklom hrvat ili?

A surfao si ,priznaj?Pa naravno,al uspio sam dvojicu z.jebat ROFLMAO ROFLMAO ROFLMAO,...al moraš priznat da sam iskonstruirao dobru pri?u Grin Grin Grin...Ivan Kordobi?,jedan je Ivan Kordobi?,...Ivan Kordobi?,...Ivan Kordoooobi?, odjekuje Bednjom dok igra Ivan Ramiro Cordoba Grin Grin Grin
« Zadnja izmjena: Rujan 26, 2009, 21:37:12 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #13 na: Rujan 26, 2009, 21:38:19 »

hahahaha jesi, jesi surfo sam. ina?e imao sam sam svoju neku teoriju i prije tebe da je on ziher hrvat, ono znaš kad su se selili ošo neki tamo majmun u kolumbiju izjebo neku indijanku i rodio se najbolji stoper na svijetu. al sve to zato što se zove ivan Grin
Evidentirano

Adri
Stalni clan

« Odgovor #14 na: Rujan 26, 2009, 21:45:16 »

A surfao si ,priznaj?Pa naravno,al uspio sam dvojicu z.jebat ROFLMAO ROFLMAO ROFLMAO,...al moraš priznat da sam iskonstruirao dobru pri?u Grin Grin Grin...Ivan Kordobi?,jedan je Ivan Kordobi?,...Ivan Kordobi?,...Ivan Kordoooobi?, odjekuje Bednjom dok igra Ivan Ramiro Cordoba Grin Grin Grin
koji si ti zajebant svet Bže...i ja sam ti povjerovao... Grin Grin
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #15 na: Rujan 26, 2009, 21:56:25 »

hahahaha jesi, jesi surfo sam. ina?e imao sam sam svoju neku teoriju i prije tebe da je on ziher hrvat, ono znaš kad su se selili ošo neki tamo majmun u kolumbiju izjebo neku indijanku i rodio se najbolji stoper na svijetu. al sve to zato što se zove ivan Grin

Je,to je naÅ¡ mali  Ivi?,ZnaÅ¡ kak Bednjanci veliju"NAÅ  IVI? JE V DALEKI SVET OTIÅ EL,VU ITALIJU I TAM Å TEMA ONE TALIJANE PO NOGAMI,...A DANAS KAD SU GLEDILI TEKMU SU JEBA.I MATER ONOME PORTUGALCU  Bang  KAJ UMESTO NJIHOVOG IVI?A  Kralj  JE Å AMPONA PARDON SANTONA NA BEKA DEL,...EVO MU SAD QURATZ 3 BODA,FRIÅ KU FIGU  SI JE IZ ?ENOVE DONESEL,VRAG MU MATER JEBI"-to je izjava doajena Bednjanske birtije ,i brati?a  IVANA KORDOBI?A,,,,poznatog gemiÅ¡t majstora DRAGECA KORDOBI?A Grin Grin Grin
Evidentirano
majstormk
Super clan

« Odgovor #16 na: Rujan 26, 2009, 22:00:00 »

ovo nije ni blizu bednjanskog...  Tongue Tongue
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #17 na: Rujan 26, 2009, 22:03:37 »

ovo nije ni blizu bednjanskog...  Tongue Tongue

Znam,zajebancija  Grin Grin Grin,sluÅ¡al sam jedanput Jarnjaka u nekakvoj emisiji,Vi fakat imate spiku samo takvu Think
Evidentirano
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #18 na: Rujan 27, 2009, 10:54:32 »

?ovje?e, da spiku... slušao sam jednom dvojicu ljudi iz tih krajeva kako se opušteno razgovaraju. ?uo jesam sve, ali nema teorije da bih ti mogao re?i o ?emu su pri?ali, jer ih apsolutno ništa nisam razumio.
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #19 na: Listopad 30, 2009, 06:29:19 »

Još jedan copy paste texta nraguza sa naslovnice Cordoba je slavio svoj 400. nastup za Inter bow down bow down bow down: “Presretan sam zbog toga ponajviše jer je to 400 nastupa u istom dresu. Zahvaljujem Bogu za sve ono što mi je dopustio da napravim u ovoj mom?adi. Kao brani? danas nisam sretan, jer smo primili tri gola u malo minuta. ....moj,jedan od najomiljenijih igra?a,...al ruku na srce,danas nije briljirao Undecided,...al jeb. ga dogadja se.. Inter zastava
« Zadnja izmjena: Listopad 30, 2009, 06:31:06 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #20 na: Listopad 30, 2009, 11:35:24 »

Legenda meni od prvog dana ostao drag mnogi su treneri dolazili odlazili cordoba je uvjek ostao i uvjek igrao danas malo manje ali istinska legenda velik igrac veliki borac nema rjeci da se opise njegova velicina Mogu samo reci hvala bogu sto je interov i sto je ostao tu .... Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #21 na: Listopad 30, 2009, 14:28:51 »

Zanetti u svojoj knjizi (jebi ga, ?ovjek je mjerodavan, pa se ja stalno pozivam na nju) kaže kako je Cordoba najve?i Interovac u Interu nakon njega (dakle ve?i od Cuchua), ali meni jednostavno nikada nije lego. Svaka mu ?ast, ali ne znam, uvijek Javier i Cuchu ispred njega. ?ak i Crespo mi je bio draži. Mogao bih isto re?i i za Dekija. Svaka ?ast, dokazuje Interizam, ali valjda mi je u podsvijesti njegova nacionalnost koja me sprije?ava da mi bude drag (iako nisam nacionalist, niti sam protiv njega ili bilo kojeg Srbina individualno, jer najbolji frend mi je Srbin, ali vjerojatno u podsvijesti ipak nešto postoji).
Evidentirano

Milano siamo noi!
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #22 na: Listopad 30, 2009, 15:24:41 »

Za mene da je juda zidov arap musliman bilo koja vjera zaboli me bitno je kakav je covjek i  igrac Ti igraci koje si nabrojao sve su vrhunski igraci  ljudi koji vole inter ....INTERNAZIONALE cemu naziv ...
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #23 na: Listopad 30, 2009, 16:37:10 »

Naravno, pa zato sam njih i nabrojao.
Evidentirano

Milano siamo noi!
il Principe
Super clan

« Odgovor #24 na: Listopad 30, 2009, 20:51:21 »

iskreno cordoba meni nikad nije bia vrhunski stoper. Undecided
400 utakmica u 10 godina je stvrano fenomenalno, no po meni je to previše utakmica za cordobu Undecided
Evidentirano
 Str: [1] 2 3   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!