|
del_
|
 |
« na: Travanj 13, 2009, 10:09:22 » |
|
Jos jedan vrhunski napadac kojeg smo se olako rijesili i koji bi nam sada prilicno dobro dosao. U interu je bio nekih 18 mjeseci i u tom vrmenu odigrao je samo 6 utakmica i to glavnom sa klupe ulazio... onda ga posudimo u leeds, tamo se zadrzi god i pol dana, ode u tottenham i tamo u 254 utakmice da 107 golova... osim toga sto se nadavao golova covjek igra stvarno dobro, gledam malo intenzivnije tekme od spursa zbog nasih i covjek stvarno fino igra.... e sad bio je pola god i u liverpoolo i tamo nije uspio, dal nije dobio priliku illi jedonostavno nije igrac za velik klub neznam... no u svakom slucaju mislim da je Robbie greska uprave nase, ne zato sto su ga doveli mnego zato sto nije dobio pravu priliku.... naravno nemoram podsjetit da dok je on bio na klupi da je u napadu vieriju drustvo pravio hakan sukur, jer je ronaldo bio ozljeden, a trener nal je bio tardeli ( nabijem ga na qurac )
opcenitno u nazad 10 godina ta sezona 00/01 je bila katastrofa, dovoljno je sam pogledat ko je doso a ko otisao
dosli:
S. Dalmat Paris S-G 15 Janu Italy M. Ferrante Torino 01 Janu Uruguay A. Pacheco Peñarol 01 Dece Slovakia V. Gresko Bayer 31 Octo Italy M. Tardelli (man.) Como 03 Octo Republic of Ireland R. Keane Coventry 01 Augu Brazil Vampeta Corinthians 01 July Italy C. Colombo Pistoiese 01 July Italy F. Macellari Cagliari 01 July Italy B. Cirillo Reggina 01 July Italy M. Ferrari Bari 01 July Italy M. Ballotta Lazio 01 July Italy A. Pirlo Reggina 01 July Italy C. Brocchi Hellas Verona 01 July Spain F. J. Farinos Valencia CF 01 July France S. Frey Hellas Verona 01 July Turkey Hakan Sükür
otisli
Brazil Vampeta Paris S-G 31 Janu Italy A. Pirlo Brescia 01 Janu Republic of Ireland R. Keane Leeds United 20 Dece Ivory Coast C. Domoraud Bastia 16 Octo Italy C. Colombo Torino 05 Octo Italy M. Lippi (man.) Free 04 Octo Italy C. Panucci Chelsea 10 Augu Romania A. Mutu Hellas Verona 01 July Italy F. Ferron Hellas Verona 01 July Greece G. Georgatos Olympiacos 01 July Italy S. Fresi Napoli 01 July Italy A. Peruzzi Lazio 01 July Italy R. Baggio Brescia 01 July Italy F. Colonnese Lazio 01 July Italy F. Moriero Napoli
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nella gioia e nel dolore, per l'inter eterno amore.
|
|
|
|
Valdanito
Gost
|
 |
« Odgovor #1 na: Travanj 13, 2009, 12:14:53 » |
|
robbie je stvarno igra?ina... uvik mi je bija jedan dražih.. al eto . sta je tu je, bar u tottenhamu rastura...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #2 na: Travanj 13, 2009, 12:47:15 » |
|
Kad je došao kod nas bio je malo premlad, a osim toga kvaliteta tadašnjeg nogometa u Italiji bila je na puno ve?oj razini nego je danas, pa je još neizra?enom igra?u kakav je tad bio on bilo puno teže navikavati se na mesarski stil SerieA. S druge strane bilo je to vrijeme najve?ih pritisaka na klub i nekako je logi?no bilo (bar su tako razmišljali u upravi) da onaj koji se odmah ne sna?e ustupa mjesto drugome. Nekako u to vrijeme u klubu je bio i Mutu koji je u rumunjskoj ligi krcao golove kao na traci, ali se kod nas tako?er nije odmah snašao, pa su se i njega na brzinu riješili.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #3 na: Travanj 13, 2009, 17:16:29 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
del_
|
 |
« Odgovor #4 na: Travanj 13, 2009, 17:20:11 » |
|
kakav martins, covjek je zabio 7 golova ove godine, pa jadni newcastle ima da ispadne iz lige zbog ''efikasnog'' napada , dobro doduse i obrana im je za qurac  )
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nella gioia e nel dolore, per l'inter eterno amore.
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #5 na: Travanj 13, 2009, 17:23:08 » |
|
Nisam mislio ko je gdje zabijo vise neg ko je vise dao Interu na to sam mislio .......
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #6 na: Travanj 13, 2009, 20:41:16 » |
|
kakav martins, covjek je zabio 7 golova ove godine, pa jadni newcastle ima da ispadne iz lige zbog ''efikasnog'' napada , dobro doduse i obrana im je za qurac  ) oba oba ima dosta dobru karijeru gledajuci po statistickim pokazateljima u Premiershipu... u nekih 60-etak nastupa zabija je 3o-ak golova za "svrake"...to je vise nego solidno,uzimajuci u obzir slabe rezultate njegovog kluba...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #7 na: Travanj 14, 2009, 00:24:03 » |
|
oba oba ima dosta dobru karijeru gledajuci po statistickim pokazateljima u Premiershipu... u nekih 60-etak nastupa zabija je 3o-ak golova za "svrake"...to je vise nego solidno,uzimajuci u obzir slabe rezultate njegovog kluba...
martins je po meni super napadac, al drugo je kad imas s kim, a kad nemas s nikim igrati mali ispravak, u 80 nastupa je zabio manje od 30(27)  al svejedno drzim do toga da bi u pravom klubu zabijao i vise
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #8 na: Travanj 14, 2009, 00:37:15 » |
|
martins je po meni super napadac, al drugo je kad imas s kim, a kad nemas s nikim igrati mali ispravak, u 80 nastupa je zabio manje od 30(27)  al svejedno drzim do toga da bi u pravom klubu zabijao i vise Oba Z A K O N 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #9 na: Travanj 14, 2009, 08:22:46 » |
|
Je, bila je prica da je Keane dosao na nagovor Morattijevog sina (ne unuka), no tko zna jeli istina. Meni je on nas najveci promasaj u povijesti. Napravio je karijeru u Tottenhamu, ali za vrhunski klub nije bio niti ce ikada biti. Kad se samo sjetim njegovih 7 utakmica kod nas. Promasivao je gol s pola metra. Jedva sam cekao da ode. Sreca, bio je kratko. Evo sad ga je opet uzeo vrhunski klub (Liverpool) i opet nije uspio. Dakle, Keane pripada rangu u kojem i igra trenutno, a to nije vrhunski klub.
A i Dexter je dobro sve objasnio.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #11 na: Veljaa 20, 2010, 21:42:36 » |
|
Dosta slabija liga od engleske zato i redovno zabija a sta je klubova promjeno da je i sazrio kao igrac ajd nek dere zabija drago mi je radi njega ..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|