Svibanj 25, 2012, 01:22:40 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Robbie Keane  (Posjeta: 556 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
del_
Stalni clan

« na: Travanj 13, 2009, 10:09:22 »

Jos jedan  vrhunski napadac kojeg smo se olako rijesili i koji bi nam sada prilicno dobro dosao.
U interu je bio nekih 18 mjeseci i u tom vrmenu odigrao je samo 6 utakmica i to glavnom  sa klupe ulazio... onda ga posudimo u leeds, tamo se zadrzi god i pol dana, ode u tottenham  i tamo u 254 utakmice da 107 golova... osim toga sto se nadavao  golova covjek igra  stvarno dobro, gledam malo intenzivnije tekme od spursa zbog nasih i covjek stvarno fino igra.... e sad bio je pola god i  u liverpoolo i tamo nije uspio, dal nije dobio priliku illi jedonostavno nije igrac za velik klub neznam... no u svakom slucaju  mislim da je Robbie  greska uprave nase, ne zato sto su ga doveli mnego zato sto nije dobio pravu priliku.... naravno  nemoram podsjetit da dok je on bio na klupi da je u napadu  vieriju drustvo pravio hakan sukur, jer je ronaldo bio ozljeden, a trener nal je bio  tardeli  ( nabijem  ga na qurac )

opcenitno u nazad 10  godina  ta sezona 00/01 je bila katastrofa, dovoljno je sam pogledat  ko je doso a ko otisao

dosli:

S. Dalmat     Paris S-G     15 Janu
Italy    M. Ferrante    Torino    01 Janu
Uruguay    A. Pacheco    Peñarol    01 Dece
Slovakia    V. Gresko    Bayer    31 Octo
Italy    M. Tardelli (man.)    Como    03 Octo
Republic of Ireland    R. Keane    Coventry    01 Augu
Brazil    Vampeta    Corinthians    01 July
Italy    C. Colombo    Pistoiese    01 July
Italy    F. Macellari    Cagliari    01 July
Italy    B. Cirillo    Reggina    01 July
Italy    M. Ferrari    Bari    01 July
Italy    M. Ballotta    Lazio    01 July
Italy    A. Pirlo    Reggina    01 July
Italy    C. Brocchi    Hellas Verona    01 July
Spain    F. J. Farinos    Valencia CF    01 July
France    S. Frey    Hellas Verona    01 July
Turkey    Hakan Sükür

otisli

Brazil     Vampeta     Paris S-G     31 Janu
Italy    A. Pirlo    Brescia    01 Janu
Republic of Ireland    R. Keane    Leeds United    20 Dece
Ivory Coast    C. Domoraud    Bastia    16 Octo
Italy    C. Colombo    Torino    05 Octo
Italy    M. Lippi (man.)    Free    04 Octo
Italy    C. Panucci    Chelsea    10 Augu
Romania    A. Mutu    Hellas Verona    01 July
Italy    F. Ferron    Hellas Verona    01 July
Greece    G. Georgatos    Olympiacos    01 July
Italy    S. Fresi    Napoli    01 July
Italy    A. Peruzzi    Lazio    01 July
Italy    R. Baggio    Brescia    01 July
Italy    F. Colonnese    Lazio    01 July
Italy    F. Moriero    Napoli
Evidentirano

Nella gioia e nel dolore, per l'inter eterno amore.
Valdanito
Gost

« Odgovor #1 na: Travanj 13, 2009, 12:14:53 »

robbie je stvarno igra?ina... uvik mi je bija jedan dražih.. al eto . sta  je tu je, bar u tottenhamu rastura...
Evidentirano
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #2 na: Travanj 13, 2009, 12:47:15 »

Kad je došao kod nas bio je malo premlad, a osim toga kvaliteta tadašnjeg nogometa u Italiji bila je na puno ve?oj razini nego je danas, pa je još neizra?enom igra?u kakav je tad bio on bilo puno teže navikavati se na mesarski stil SerieA. S druge strane bilo je to vrijeme najve?ih pritisaka na klub i nekako je logi?no bilo (bar su tako razmišljali u upravi) da onaj koji se odmah ne sna?e ustupa mjesto drugome. Nekako u to vrijeme u klubu je bio i Mutu koji je u rumunjskoj ligi krcao golove kao na traci, ali se kod nas tako?er nije odmah snašao, pa su se i njega na brzinu riješili.
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #3 na: Travanj 13, 2009, 17:16:29 »

Ja sam jos negdje napisao kako je Keane dosao u Inter kolega Nraguz je potvrdio tu vjest da je tacna Ovako negdje je unuk od naseg presjednika Morattija naseg vidjeo Keana kako igra i rekao Djede kupi mi onog igraca  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy i djed ko svaki djed ak ima para ispunit ce sve svome unuku . To je ta prica sad jel istina neznam  al ja mislim da je ,Ja ga se ne sjecam bas nesto al momak nije imao ni priliku tak da ga ne osudujem i ,mislim da ju je imao ne bi je iskoristio Gdje god je igrao nije se pokazao za mene prosjecan igrac vise mi je zao recimo Martinsa!
Evidentirano

del_
Stalni clan

« Odgovor #4 na: Travanj 13, 2009, 17:20:11 »

kakav martins, covjek je zabio 7 golova ove godine, pa jadni newcastle ima da ispadne iz lige   zbog ''efikasnog'' napada , dobro doduse i obrana im je za qurac Smiley)
Evidentirano

Nella gioia e nel dolore, per l'inter eterno amore.
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #5 na: Travanj 13, 2009, 17:23:08 »

Nisam mislio ko je gdje zabijo vise neg ko je vise dao Interu na to sam mislio .......
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #6 na: Travanj 13, 2009, 20:41:16 »

kakav martins, covjek je zabio 7 golova ove godine, pa jadni newcastle ima da ispadne iz lige   zbog ''efikasnog'' napada , dobro doduse i obrana im je za qurac Smiley)

oba oba ima dosta dobru karijeru gledajuci po statistickim pokazateljima u Premiershipu...  u nekih 60-etak nastupa zabija je 3o-ak golova  za "svrake"...to je vise nego solidno,uzimajuci u obzir slabe rezultate njegovog kluba...
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #7 na: Travanj 14, 2009, 00:24:03 »

oba oba ima dosta dobru karijeru gledajuci po statistickim pokazateljima u Premiershipu...  u nekih 60-etak nastupa zabija je 3o-ak golova  za "svrake"...to je vise nego solidno,uzimajuci u obzir slabe rezultate njegovog kluba...
martins je po meni super napadac, al drugo je kad imas s kim, a kad nemas s nikim igrati
mali ispravak, u 80 nastupa je zabio manje od 30(27) Smiley Wink
al svejedno drzim do toga da bi u pravom klubu zabijao i vise
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #8 na: Travanj 14, 2009, 00:37:15 »

martins je po meni super napadac, al drugo je kad imas s kim, a kad nemas s nikim igrati
mali ispravak, u 80 nastupa je zabio manje od 30(27) Smiley Wink
al svejedno drzim do toga da bi u pravom klubu zabijao i vise

Oba    Z A K O N   Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #9 na: Travanj 14, 2009, 08:22:46 »

Je, bila je prica da je Keane dosao na nagovor Morattijevog sina (ne unuka), no tko zna jeli istina. Meni je on nas najveci promasaj u povijesti. Napravio je karijeru u Tottenhamu, ali za vrhunski klub nije bio niti ce ikada biti. Kad se samo sjetim njegovih 7 utakmica kod nas. Promasivao je gol s pola metra. Jedva sam cekao da ode. Sreca, bio je kratko. Evo sad ga je opet uzeo vrhunski klub (Liverpool) i opet nije uspio. Dakle, Keane pripada rangu u kojem i igra trenutno, a to nije vrhunski klub.

A i Dexter je dobro sve objasnio.
Evidentirano

Milano siamo noi!
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #10 na: Veljaa 20, 2010, 20:42:54 »

Robbie zabio 3-i gol za Celtic u zadnjih 15 dana ,zabio na sve 3 zadnje  tekme,o?ito mu Å kotska paÅ¡e ...evo danaÅ¡njeg gola protiv Dundee Uniteda..
http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=36678&Ln=It
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #11 na: Veljaa 20, 2010, 21:42:36 »

Dosta slabija liga od engleske zato i redovno zabija a sta je klubova promjeno da je i sazrio kao igrac ajd nek dere zabija drago mi je radi njega ..
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #12 na: Oujak 13, 2010, 15:29:41 »

Keane i dalje zabija ko na traci Cheesy Cheesy Cheesy 7.3. protiv Falkirka u gostima 2 gola... <a href="http://www.youtube.com/v/3KBbeRmLdtM&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/3KBbeRmLdtM&rel=1</a> ....prije pola sata gotova tekma protiv Kilmanrocka u  Å kotskom FA kupu ,spi?io Robbie  sva 3  Suprised gola u pobjedi Kilmanrock-Celtic 0:3  http://www.livescore.com/default.dll/game?comp=scotland_fa_cup&game=395661  Bravo Robbie  Clap Clap Clap
« Zadnja izmjena: Oujak 13, 2010, 16:24:43 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #13 na: Oujak 13, 2010, 17:47:31 »

aj baš mi je drago!
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #14 na: Oujak 14, 2010, 01:00:06 »

makar negdje dere zabija sretno mu
Evidentirano

Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!