Svibanj 25, 2012, 01:19:41 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 8 9 [10]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: GodiÅ¡nje okupljanje  (Posjeta: 8797 puta)
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Bonzo
Super clan

« Odgovor #225 na: Lipanj 07, 2010, 07:06:19 »

Za vrhnje se trebas malo i potruditi.... Pijani Pijani Pijani
Ostavit ?u ovaj puta vrhnje nekom drugom. Grin
Evidentirano
eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #226 na: Lipanj 07, 2010, 13:08:06 »

Sretno svima koji se okupljaju , lijepo se provedite i razje*ite Djubrentine i Rossonere  Inter zastava
Evidentirano

getz15
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #227 na: Lipanj 08, 2010, 13:25:55 »

evo tek sam sad vidio da je okupljanje,to u Rijeci? 13.og ili?
Evidentirano

?perche siamo i fratelli del mondo?
ayo
Stalni clan

« Odgovor #228 na: Lipanj 08, 2010, 15:14:42 »

Ako niste znali 13.6.je aeromiting u Rijeci na kantridi.pa ako bude vremena svratite    novija zastava
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #229 na: Lipanj 13, 2010, 17:12:41 »

evo dok El Cuchu ne do?e i napiše putopisare, moram re?i ipak da nismo nastavili niz osvajanja trofeja...dapa?e , izgubili smo ali smo ostavili dobar dojam...do godine valjda ?emo na?i idealnu šestorku i osvojiti i taj trofej

zahvale Fan Clubu Juventus "Fratelli Varglien" Rijeka/Fiume na odli?no odra?enoj organizaciji turnira...

pobjednik Milan

drugi       Juve

tre?i       Inter...

Evidentirano

nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #230 na: Lipanj 13, 2010, 17:40:42 »

bolje da je tako bilo a mi ?emo njih gaziti u serie a
Evidentirano
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #231 na: Lipanj 13, 2010, 17:41:14 »

Više sre?e imati ?emo sljede?i put ,valjda osvojimo tu "kantu"...

Ima li kakvih naznaka da bi se ovakav doga?aj ili nešto drugo u svezi I.C. Fedeli-ia mogao organizirati u Dalmaciji?
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #232 na: Lipanj 13, 2010, 17:45:27 »

Više sre?e imati ?emo sljede?i put ,valjda osvojimo tu "kantu"...

Ima li kakvih naznaka da bi se ovakav doga?aj ili nešto drugo u svezi I.C. Fedeli-ia mogao organizirati u Dalmaciji?

ovo je bilo sve u režiji fan cluba Juve, tako da turnir izme?u clubova je teško ostvariv, ali okupljanje samo nas Fedelista je svakako mogu?e i svi koji smo danas bili ne vidimo razlog da Vas ne posjetimo u velikom broju, ali otom potom...
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #233 na: Lipanj 13, 2010, 19:31:16 »

evo dok El Cuchu ne do?e i napiše putopisare, moram re?i ipak da nismo nastavili niz osvajanja trofeja...dapa?e , izgubili smo ali smo ostavili dobar dojam...do godine valjda ?emo na?i idealnu šestorku i osvojiti i taj trofej

zahvale Fan Clubu Juventus "Fratelli Varglien" Rijeka/Fiume na odli?no odra?enoj organizaciji turnira...

pobjednik Milan

drugi       Juve

tre?i       Inter...

Eto danas je bilo godiÅ¡nje okupljanje u Rijeci,evo par re?enica da Vam  kažem malo o utiscima i kako je to bilo.Krenuli u 7 sa Zagreba?kog velesajma nas slovom i brojkom trojica (3) ,Il presidente Antonio, i ja
  prema metropoli Istre i Kvarnera.Dobro ste pro?itali t r o j i c a  Roll Eyes ,....eto u dane kada slavimo titulu Europskih prvaka  Pehar i ispisujemo dane najslavnije povijesti ,nas troje iz Zagreba kre?u vidjeti svoju nerazzura bra?u u Rijeci.Za neke: trojicu (znat ?e o kojim pri?am ima opravdanja ) , a za ostale kojih nije bilo ,  bit ?e   da vidaju rane od rezanja žila hr?avim nožem,a Å¡to je posljedica Å¡to su se  kleli u bezuvjetnu ljubav prema Interu i od te silne ljubavi  Roll Eyes po?inili neuspjeli  harakiri i bla bla bla ,....al ve? vi?eno ,tako da me to nimalo ne ?udi, kad ih treba nikad ih nema  Undecided .Nema veze ,nas troje stigli u Rijeku oko 9,kod Bilija popili tursku kaficu ,(svaka ?ast gospodji Dav?ev  Cheesy),...i u 9.45  10 smo bili ve? u Sportskoj dvorani na Kozali ,gdje su naÅ¡i sportski prijatelji Juventus Fan Club Fratelli Verglien priredili :
Prvi memorijal Roberto Labinac ,-u ?ast njihovom preminulom ?lanu gospodinu Robertu Labincu.
Uz doma?ine ,u?estvovali su joÅ¡ i Milan Fan Club Rijeka ,te I.C.  FEDELI.
Prvo su snage odmjerili u daljnjem tekstu Juventus : Milan  2:9 ili 3:9 viÅ¡e se ne sje?am ,uglavnom katastrofa juventina, nastavljaju u stilu proÅ¡le sezone ), Cheesy Cheesy Cheesy  potom smo gradski derbi odigrali Milan :Inter 4:2, uz vodstvo Interista u 30-oj sekundi fino odmjerenim udarcem naÅ¡eg Elvisa,potom milanisti preokrenuli rezultat na 2:1, onda naÅ¡ Il Bilijare iskoristio konfuzione u obrani milanista (Favalli & Kaladze),  Cheesy Cheesy Cheesy .....Å¡ala naravno ...ali milanisti do kraja dali dva gola , imali smo i mi svojih Å¡ansi ,ali ih nismo iskoristili ,i tako je nakon dvije tekme Milan ugrabio naslov ,a nama je ostalo da sa doma?inima "odradimo" tekmu za drugo mjesto ,...tekma izuzetno zanimljiva, zavrÅ¡ila pobjedom juventina 2:0,...ovak' dok se ?uje rezultat izgleda uvjerljivo ,..ali po meni ,kod oba gola juventina naÅ¡ golman Aco Jan?i? je bio pokriven ,poÅ¡to je oba puta lopta nekog dirala na putu do mreže ,..uglavnom mi smo napadali ,juventini se branili ,proslavili smo golmana juventina , koji je proglaÅ¡en i za golmana turnira.Da ne bi ni ovaj turnir proÅ¡ao bez celebritiya,spomenut ?u da je za juventine zaigrao i Dino Bubi?i? u ex dresu sadaÅ¡njeg centarfora Barcelone  Cheesy Cheesy Cheesy  ,...i mogu Vam re?'  Think da se de?ko sasvim dobro snalazi na terenu ,tak da ak' od manekenstva ,il ?ime se ve? bavi ne bu niÅ¡ ,možda neÅ¡to uÅ¡i?ari od nogometa.Dodjelom pehara i zahvalnica te  dodijelom prijelaznog pehara u ruke Milan Fan Cluba zavrÅ¡io je turnir.
De?ki iz Juve Fan Cluba nas pozvali na pivo u neki birc (zaboravio  sam ime  ), popili pi?e sa rivalima, i brže bolje "zapalili" u "bazu" Sportsko rekreacijski centar Ronjgi ,...na  ve? ?uvenu Ronjgi i Pizzajolo pizzu ,(ovaj put nije bilo znamenitih "žirafa" sa bambusareom i pivareom  Pijani )...radila opet ona simpati?na i polijepa   boobs konobarica .
Isprva nas se nije sjetila ,...al kad smo joj spomenuli danas odsutnog naÅ¡eg  Gjurare Munjarea,..lijepim liÅ¡cem razvukao se osmijeh od uha do uha  Cheesy Cheesy Cheesy  , sjetila se cura naÅ¡eg ?ure ,...e ?uro nek Ti bude krivo Å¡to te nije bilo ,al' poslala ti cura pusu  Cheesy Cheesy Cheesy
Oko 4 sata zapalili za Zagreb,doÅ¡ao oko pola 7 u Vrbovec ,zbog ovog doga?aja danas eskivirao sam i dobar dio ro?endana svog najdražeg ne?aka ,pa sam to nadoknadio sada ,pa je to razlog Å¡to ovo tek sada piÅ¡em,...jednostavno ho?u re?' ,da ak ti je neÅ¡to drago,a meni ovakvi susreti sa bra?om Fedelima iz Rijeke su N E P R O C J E N J I V I ,onda možete na?i vremena i uklopiti ovaj doga?aj u svoj raspored ,...za one koji razmiÅ¡ljaju materijalisti?ki ,užitak u Ronjgiju nas koÅ¡tao 60-ak kuna po ?ovjeku ,...e pa ak ' je to puno ,onda fakat   ne znam Å¡ta bih na to rekao .Za kraj pozdrav svima koje sam vidio danas ,žao mi Å¡to nije bilo Ogija i ?ure ,Swena i Hrvoja ,te Radeta koji su bilo opravdano odsutni ,za ostale koji su bili u miogu?nosti do?i a nisu ,džabe troÅ¡im tastaturu tipkovnice    Podsje?am i zaboravne koji nisu obnovili ?lanarine da imaju joÅ¡ 2 dana da u?ine to,poÅ¡to N E ? E biti naknadnih upisivanja ,a ni cijena za putovanja za ne?lanove   N E ? E   B I T I   I S T A   ,kao za ?lanove I.C. FEDELI , pa Vi u?inite po svojoj savjesti.

P.S.

Za kraj sve pohvale Juventus Fan Clubu Fratelli Varglien  na izvanredno organiziranom turniru , nadam se da ?e turnir postati tradicionalan ,i da ?e druge godine biti druga?iji redoslijed na kraju  Pobjednik.Nismo se osramotili , falilo nam danas 3-4 igra?a uz koje bi zasigurno poredak na kraju bio puno bolji...vidi se malo da smo od silnog slavlja  Pehar baklja for in Pobjednik Inter zastava pomalo ispuhani ,..al kad bolje razmislim ,pa neka se i rivali  malo raduju  Cheesy Cheesy Cheesy ,...jer od jeseni opet ista pri?a i juriÅ¡ na Å¡estu uzastopnu , odnosno  19-u titulu  ukupno. Pehar Pobjednik baklja for in Nadam se da ?e pokoji redak i slika sa ovog turnira biti objavljena i u cijenjenoj tiskovini  La voce del popolo.
« Zadnja izmjena: Lipanj 13, 2010, 21:16:06 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
levis
Super clan

« Odgovor #234 na: Lipanj 13, 2010, 22:23:41 »

Denis opet pdlocan putopisare  Thumb Up Thumb Up
Druzenje opet odlicno a za rezultat trebalo je malo vise srece i uigranosti. Iapk smo prvi put igrali svi zajedno ovako.
Slijedece godine ce to izgledati bolje. Hvala svima deckima koji su dosli, svakako se ispalti doci na svako nase druzenje.
A ako su decki iz dalmacije spremni nesto organizirati mi smo za definitivno.
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #235 na: Lipanj 14, 2010, 02:59:27 »

Denise cestitke na ljepom opisu cestitke svima koji ste prestavljali interov dres nema veze sto smo izgubili ruku na srce neka i oni nesto osvoje pozz svima FORZA INTER
Evidentirano

Bonzo
Super clan

« Odgovor #236 na: Lipanj 14, 2010, 07:29:08 »

Odli?an putopisare. Zaboravio si napisati naÅ¡e problemare sa klimare i zakuhare maÅ¡inare.  Sad Sve u svemu odli?no druženje, kao i obi?no RI fedelisti nas primili ko careve (posebno mi je legla kavica i sendvi? g?e Dav?ev), o naÅ¡oj bazare u Ronjgare da ne pri?am. Hvala rije?anima joÅ¡ jednom na gostoprimstvu i hvala Antoniju na prijevozu. Nadam se Å¡to skorijem okupljanju, koliko ?itam slijede?a postaja je negdje u Dalmaciji. MArko, Joso, spremajte onu rakiju, stižemo...  Grill
Evidentirano
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #237 na: Lipanj 14, 2010, 09:57:00 »

Odli?an putopisare. Zaboravio si napisati naÅ¡e problemare sa klimare i zakuhare maÅ¡inare.  Sad Sve u svemu odli?no druženje, kao i obi?no RI fedelisti nas primili ko careve (posebno mi je legla kavica i sendvi? g?e Dav?ev), o naÅ¡oj bazare u Ronjgare da ne pri?am. Hvala rije?anima joÅ¡ jednom na gostoprimstvu i hvala Antoniju na prijevozu. Nadam se Å¡to skorijem okupljanju, koliko ?itam slijede?a postaja je negdje u Dalmaciji. MArko, Joso, spremajte onu rakiju, stižemo...  Grill

slažem se, iako ste uvijek dobrodošli na Kvarner, vrijeme je da posjetimo i druge naše krajeve i da širimo Interizam...
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #238 na: Lipanj 14, 2010, 17:11:59 »

Nema brige Bonzo,s obzirom da ste se pokazali zadnji put u busu,ja sam ve? naru?io duplu dozu kod lokalnog ?ovjeka...  Wink

Kako je Billy napomeno,bitno je druženje i širenje Interizma.....
Evidentirano

Ultras
Super clan

« Odgovor #239 na: Lipanj 15, 2010, 11:59:46 »

Bilo bi dobro to sta se tice jednog okupljanja sad na lito...u Dalmaciji...sad je samo na nama da se dogovorimo...a Bonzo Å¡ta se ti?e rakije,ne brini,Marko je ve? to spremija  Grin
Evidentirano

Bonzo
Super clan

« Odgovor #240 na: Lipanj 15, 2010, 13:09:41 »

Bilo bi dobro to sta se tice jednog okupljanja sad na lito...u Dalmaciji...sad je samo na nama da se dogovorimo...a Bonzo Å¡ta se ti?e rakije,ne brini,Marko je ve? to spremija  Grin
Uop?e ne sumnjam  Wink
Evidentirano
cule
Pocetnik
*

« Odgovor #241 na: Studeni 01, 2010, 23:38:07 »

novija zastava
Evidentirano
Intermania
Pocetnik
*

« Odgovor #242 na: Studeni 10, 2010, 19:18:27 »

Gledam ove slike sa ovim navijacima juvea i milana! pa ja bi se odmah potuko sa njima Cheesy nemogu ih nikako.... ROFLMAO novija zastava
Evidentirano
 Str: 1 ... 8 9 [10]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!