Svibanj 25, 2012, 01:18:06 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2 3 ... 10   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: GodiÅ¡nje okupljanje  (Posjeta: 8797 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Antonio
Super clan

« na: Travanj 12, 2009, 12:36:31 »

Do sada nisam nikada otvarao temu, jer za to nije bilo potrebe ( puno je brižnih ?lanova koji sve pravovremeno odrade ) ali oko ove teme nikako da netko pokrene pitanje.
Družimo se ovako preko foruma ve? dosta dugo, zajedno idemo na utakmice, ali nikada se nismo pokušali na?i na jednom mjestu da malo proslavimo dobre rezultate našeg voljenog kluba i da malo porazgovaramo svi zajedno o planovima za idu?u sezonu.
Bilo bi jako zgodno kada bi temu: šal, transparent, putovanja na utakmice, posjet trening kampu, posjet i razgledavanje stadiona, posjeta igra?a našem Inter Clubu i sl. prokomentirali na kraju sezone, negdje uz pi?ence ili ru?ak !!
Kakvo je vaše mišljenje Huh?
Evidentirano
hate
Super clan

« Odgovor #1 na: Travanj 12, 2009, 12:47:17 »

Ovo je odlicna ideja ja sam apsolutno za,bilo bi lijepo kad bi se svi nasli i da svi zajedno pro?emo teme koje je Antonio nabrojio
Evidentirano
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #2 na: Travanj 12, 2009, 13:08:34 »

odli?no si se sjetio Antonio, uvijek pred utakmicu se dogovaramo kako ?emo se ispri?ati na tekmi ali onda uvijek nešto na brzinu pa se ne stignemo ni pozdraviti kako treba...

dapa?e i za okupljanje sam kamo god da treba jer mislim da bi jednom godišnje svako našao jedan dan za ugodno druženje...

p.s. samo koliko tema imamo mislim da nam je jedan dan malo Cheesy... šala šala ako treba ne?emo se INTERA ni ta?i ja sam samo za druženje spreman....( žene/djevojke/komade/prijateljice ne vodimo Grin)
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #3 na: Travanj 12, 2009, 15:21:29 »

ne samo ti razlozi, ve? bi glavni trebao biti: godišnja skupština kluba. Spojiti svake godine ugodno sa korisnim.
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #4 na: Travanj 12, 2009, 15:43:45 »

ja sam za Wink
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #5 na: Travanj 12, 2009, 16:57:00 »

Ja sam za Interista 7 dobar ti avatar  Grin Grin Grin Grin
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #6 na: Travanj 12, 2009, 17:58:08 »

takoder za...samo gdje bi se vrsilo to okupljanje,ima netko neke ideje?Huh?
Evidentirano

Bonzo
Super clan

« Odgovor #7 na: Travanj 12, 2009, 18:08:07 »

Naravno da sam za to, odli?na ideja. Antonio broj i e-mail znaš, bilo kad bilo gdje, na mene ra?unaj. Još jednom, odli?na ideja.
Evidentirano
Bonzo
Super clan

« Odgovor #8 na: Travanj 12, 2009, 18:11:44 »

takoder za...samo gdje bi se vrsilo to okupljanje,ima netko neke ideje?Huh?
Možda ne bi bilo loše svake godine u drugom gradu, budu?i da smo IC Rijeka, prvi bi mogao biti u Rijeci. Mislim da ne bi bila loša ideja da "šaramo" po Hrvatskoj, tako bi sigurno privukli i nove ?lanove jer sam siguran da ima bezbroj interovih navija?a koji ni ne znaju da u HR postoji fan club.
Evidentirano
nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #9 na: Travanj 12, 2009, 18:18:45 »

ja sam za i ukoliko budem ima prilike i mogu?nosti da riješim posa doša bi
Evidentirano
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #10 na: Travanj 13, 2009, 12:23:30 »

Ra?unajte i na mene.
Evidentirano

puledro_pazzo
Mladi clan
**

« Odgovor #11 na: Travanj 13, 2009, 14:38:35 »

....skupstina inter kluba rijeka nije se odrzala godinama.....
Evidentirano
hate
Super clan

« Odgovor #12 na: Travanj 13, 2009, 14:46:00 »

....skupstina inter kluba rijeka nije se odrzala godinama.....
Vjerujem da ce biti ove godine
Evidentirano
puledro_pazzo
Mladi clan
**

« Odgovor #13 na: Travanj 13, 2009, 14:51:22 »

Vjerujem da ce biti ove godine

...pa, bio bi red...
Evidentirano
ibro dirka
Pocetnik
*

« Odgovor #14 na: Travanj 13, 2009, 15:00:13 »

I ja sam za
Evidentirano
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #15 na: Travanj 13, 2009, 15:00:35 »

i ja sam za ...i to pod obavezno
Evidentirano

inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #16 na: Travanj 13, 2009, 15:01:13 »

Odli?an prijedlog.
Oni debilanisti imaju sastanke svako tolko,a mi nijednom u godini,stvarno bi trebali.
Evidentirano

puledro_pazzo
Mladi clan
**

« Odgovor #17 na: Travanj 13, 2009, 15:20:22 »

Odli?an prijedlog.
Oni debilanisti imaju sastanke svako tolko,a mi nijednom u godini,stvarno bi trebali.

...mi imamo drugaciji stil rada...
Evidentirano
Antonio
Super clan

« Odgovor #18 na: Travanj 13, 2009, 15:33:08 »

Kod formiranja teme nisam niti mislio na skupštinu kluba, nego prvenstveno na normalno, prijateljsko druženje. Ali kada smo se ve? dotaknuli skupštine, mislim da bi takvu stvar trebao predsjednik pokrenuti, ali od kada sam ja u klubu ( a to nije baš jako dugo ) mislim da skupštine nije bilo.
Realno gledano, takva stvar bi se trebala s vremena na vrijeme održati da se stvari malo poslože, da se pokrenemo kona?no u bilo kojem smjeru. Ako gledamo ovu sezonu išli smo na samo dvije utakmice i od toga ona druga je bila za jako mali broj ?lanova i to je sve što smo mi u IC Rijeka napravili. Ja osobno od IC o?ekujem više a i ?lanovi koji su na mom popisu. Sa ovakvim tempom sumnjam da ?a mi se broj ?lanova idu?e sezone pove?ati, ?ak mislim da su me neki ve? i napustili jer nisu bili niti na jednoj utakmici pa su se našli izigrani ( zaklju?ujem po tome što mi se više ne javljaju niti na mail, niti na mobitel, a pokušao sam ih kontaktirati nekoliko puta )
Evidentirano
hate
Super clan

« Odgovor #19 na: Travanj 13, 2009, 15:58:45 »

Kod formiranja teme nisam niti mislio na skupštinu kluba, nego prvenstveno na normalno, prijateljsko druženje. Ali kada smo se ve? dotaknuli skupštine, mislim da bi takvu stvar trebao predsjednik pokrenuti, ali od kada sam ja u klubu ( a to nije baš jako dugo ) mislim da skupštine nije bilo.
Realno gledano, takva stvar bi se trebala s vremena na vrijeme održati da se stvari malo poslože, da se pokrenemo kona?no u bilo kojem smjeru. Ako gledamo ovu sezonu išli smo na samo dvije utakmice i od toga ona druga je bila za jako mali broj ?lanova i to je sve što smo mi u IC Rijeka napravili. Ja osobno od IC o?ekujem više a i ?lanovi koji su na mom popisu. Sa ovakvim tempom sumnjam da ?a mi se broj ?lanova idu?e sezone pove?ati, ?ak mislim da su me neki ve? i napustili jer nisu bili niti na jednoj utakmici pa su se našli izigrani ( zaklju?ujem po tome što mi se više ne javljaju niti na mail, niti na mobitel, a pokušao sam ih kontaktirati nekoliko puta )
Tako je sve si rekao
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #20 na: Travanj 13, 2009, 16:04:08 »

i ja sam za ...i to pod obavezno

zato sam i spomenio skupštinu. Sastanka mora biti i da nas do?e što više iz svih krajeva kako bi rasprava bila što plodnija.
Evidentirano

Bonzo
Super clan

« Odgovor #21 na: Travanj 13, 2009, 18:00:44 »

Potpisujem sve kaj si napisao.
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #22 na: Travanj 13, 2009, 18:16:49 »

a one prošle sezone niti jednom. Huh?
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #23 na: Travanj 13, 2009, 19:39:46 »

Do sada nisam nikada otvarao temu, jer za to nije bilo potrebe ( puno je brižnih ?lanova koji sve pravovremeno odrade ) ali oko ove teme nikako da netko pokrene pitanje.
Družimo se ovako preko foruma ve? dosta dugo, zajedno idemo na utakmice, ali nikada se nismo pokušali na?i na jednom mjestu da malo proslavimo dobre rezultate našeg voljenog kluba i da malo porazgovaramo svi zajedno o planovima za idu?u sezonu.
Bilo bi jako zgodno kada bi temu: šal, transparent, putovanja na utakmice, posjet trening kampu, posjet i razgledavanje stadiona, posjeta igra?a našem Inter Clubu i sl. prokomentirali na kraju sezone, negdje uz pi?ence ili ru?ak !!
Kakvo je vaše mišljenje Huh?

pozdravljam ovu ideju ,koju u potpunosti podrzavam... ovakva incijativa je hvalevrijedna,nadam se da cemo se sta prije organizirat i sve bitno dogovorit.....ovakvo nesto nam treba,stvar je samo da se dogovorimo kako,i di da se dodgovorimo o svemu vezano uz inter i dr....
Evidentirano

Bonzo
Super clan

« Odgovor #24 na: Travanj 13, 2009, 20:02:06 »

pozdravljam ovu ideju ,koju u potpunosti podrzavam... ovakva incijativa je hvalevrijedna,nadam se da cemo se sta prije organizirat i sve bitno dogovorit.....ovakvo nesto nam treba,stvar je samo da se dogovorimo kako,i di da se dodgovorimo o svemu vezano uz inter i dr....
Naravno i malo zajest i zapit uz ?ašicu razgovora...
Evidentirano
 Str: [1] 2 3 ... 10   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!