|
fanatico
|
 |
« Odgovor #150 na: Travanj 18, 2009, 23:31:39 » |
|
susjedi ?e ih sutra presti?i sa pobjedom od dva gola razlike (ili 4-3), šteta da je Genoa izgubila pa da ih stisnu i oni. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #151 na: Travanj 18, 2009, 23:36:22 » |
|
steta sto nismo mogli zadrzati taj jedan gol prednosti,ali jebiga i bod je dovoljan dokle god smo ispred njih.....billy kad ce sazeci
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #152 na: Travanj 18, 2009, 23:40:22 » |
|
Sad sam malo pogledao: Prošle godine smo nakon 32 kola imali 72 boda (sada 76) i 4 boda više od Rome i JuBentusa (sada 10). Ovo isto govori nešto kontra kritika. Postigli smo bili 59 golova a sada 58.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Travanj 18, 2009, 23:41:28 od fanatico »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #153 na: Travanj 18, 2009, 23:42:15 » |
|
Sad sam malo pogledao: Prošle godine smo nakon 32 kola imali 72 boda (sada 76) i 4 boda više od Rome i JuBentusa (sada 10). Ovo isto govori nešto kontra kritika. Postigli smo bili 59 golova a sada 58.
trba dodati da su se u odnosu na prošlu sezonu poja?ali i juventus, i roma,a posebice milan
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #154 na: Travanj 18, 2009, 23:43:31 » |
|
naravno, naravno...i ne razumijem mnoge kritike naših navija?a.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #155 na: Travanj 18, 2009, 23:47:34 » |
|
trba dodati da su se u odnosu na prošlu sezonu poja?ali i juventus, i roma,a posebice milan
I mi se "poja?ali" sa Q i Mancinijem 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #156 na: Travanj 18, 2009, 23:52:08 » |
|
Evo još nešto: One sezone kad smo rušili sve rekorde i bili prvi sa 22 boda prednosti, nakon 32.kola smo imali 81 bod, zna?i samo 5 više nego sada. i samo 8 golova više smo dali. Mislim da se ta sezona i ova ne mogu uop?e uspore?ivati po konkurenciji a ove brojke govore same za sebe sve.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #157 na: Travanj 19, 2009, 02:40:17 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
puledro_pazzo
|
 |
« Odgovor #158 na: Travanj 19, 2009, 06:52:16 » |
|
Mou je veceras zacepio usta svim kriticarima. Prije svega dominantnom igrom kod kuce protivnika kojem je to bila zadnja ozbiljna sansa ...da moze dalje sanjati. na zalost zbog nesretnih okolnosti nije uspio pobjediti. Ovo je po meni najbolja interova utakmica ove sezone, iako nismo briljirali: 1. zbog pružanja velike partije u zadnjem presudnom trenutku ove sezone, sto je izraz velike momcadi 2. konacno smo vidjeli mourinhovu formaciju 4-3-3. dobro je funkcionirala, na momente ubojita, iako nemamo baš idealni profil igraca. U odnosu na uobicajeni romb ova je igra puno tecnija, sa vise ofanzivnih rjesenja, a u defanzivnoj fazi, kad postaje 4-5-1, obrana je sigurnija.
Usporedbe sa mourinhovim prethodnikom su neizbjezne medjutim razlika je u kvaliteti u korist Mou-a: 1. prethodnik je dugo lutao, dobio puno pojacanja te imao i kao pomoc aferu calciopoli do prve pobjede ai poslije 2. Mou dominira iz prve, konkurencija je nemjerljivo jaca a inter poprilicno slabiji, zbog starosti igraca...., u odnosu na inter iz prethodnih sezona
Slijedeca sezona: Veseli homogenost ekipe i trenera. Mou je tijekom sezone profiltrirao i profilirao momcad, racuna na jucerasnjih prvih 11 minus figo(godine) plus maicon i santon, maxwell-burdisso-rivas su na vagi, ostali su mislim otpisani, treba samo vidjeti hocemo li ih se uspjeti rijesiti. Tu su jos mancini i quaresma kojima bi dao sansu slijedecu sezonu, a mozda i suazo. Oni po profilu odgovaraju zeljenoj igri. To je 15 do 18 igraca. Ako zelimo i dalje dominirati u serie A te se ozbiljno ukljuciti u borbu za C.L. moramo kupiti 3 zvijezde+2 dobra igraca, ostalo mogu biti mladi, Mou je dokazao da ih zna lansirati. Veliki je posao pred nama....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #159 na: Travanj 19, 2009, 07:27:18 » |
|
slažem se...ali bih dodao da je na momente bilo i egzibicija. Poja?anja su svakako nužna i osvježenja jer smo na još godinu stariji slijede?e sezone. Dobro si rekao 3 vrhunska igra?a u svakoj liniji plus dva odli?na koji bi kod nas mogli postati još bolji.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #160 na: Travanj 19, 2009, 07:28:28 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #161 na: Travanj 19, 2009, 10:00:03 » |
|
Ma scudetto je ve? naš, svaka ?ast našim de?kima zaslužili su 3 boda. Mislim da ?emo uskoro i na željenih +13, možda ve? i slijede?e kolo... Mourinho sve više uigrava ekipu i mislim da bi slijede?e sezone mogli, uz prava i ciljana poja?anja, i koju stepenicu više u LP, i naravno 5. scudetto zaredom(za to nam ni ne trebaju poja?anja  )! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #162 na: Travanj 19, 2009, 10:33:52 » |
|
slažem se...ali bih dodao da je na momente bilo i egzibicija. Poja?anja su svakako nužna i osvježenja jer smo na još godinu stariji slijede?e sezone. Dobro si rekao 3 vrhunska igra?a u svakoj liniji plus dva odli?na koji bi kod nas mogli postati još bolji.
Tako je, to je recept za uspjeh. S time da bi ja obavezno ubacio 1-2 de?ka iz Primavere. I u Italiji nas opet nema nitko a za LP bi bili bitno ja?i.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #163 na: Travanj 19, 2009, 10:36:57 » |
|
Tako je Bonzo svi na proslavu i normalno sa puno pive  Ja trpam gajbu u bus ili auto i zajedno sa El Cuchuom je riješimo do Verone... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Valdanito
Gost
|
 |
« Odgovor #164 na: Travanj 19, 2009, 13:31:49 » |
|
svaka cast interu... prekrasan primjer gola na skolski nacin.. jucer se vidilo ko je jaca momcad i ko zasluzuje osvojit seriu a... ofanzivno 4-3-3- ... a defanzivno 4-5-1.. pohvale svin igracima a jucer san mora mucat na igru muntarija... stvarno na vrhuncu.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #165 na: Travanj 19, 2009, 19:25:39 » |
|
Scudetto je naš!! Slažem se sa svim komentarima ali meni kao i našim igra?ima ostaje veliki žal za propuštenom pobjedom. Ja kao Interovac nikad nisam zadovoljan ako remiziramo ili izgubimo od Juventusa i Milana. Sino? sam unato? spoznaji da smo sigurni prvaci bio jako tužan! Šteta, a još smo imali igra?a više i trebali smo ih spremit. Ovako su dobili zadovoljštinu koju ne volim vidjet. Sje?am se kada sam ja slavio ove rezultate kada je Juventus nama bježao 15tak bodova, tako da je ovo njihova moralna pobjeda i to me izjelo sino?. Pa gdje baš u 91. minuti mamicu im njihovu!
Što se ti?e kvalitete Serie A mislim da je ista, ako ne i slabija od lani, jer ove sezone ne postoji konkurencija Interu. Roma je lani bila kudikamo kvalitetnija nego ovogodišnji Juventus što je pokazala vrlo dobrom kampanjom u prošloj Ligi prvaka. Juve je jedini napredovao od lani, iako neznatno. Milan je doveo igra?e koji nisu ništa napravili, ?ak štoviše... Ronaldihno je takvo poja?anje da ga je Ancelotti sjeo na klupu. Sheva, Flamini i Senderos nisu odigrali 50 minuta u ovogodišnjem prvenstvu. Najve?e im je poja?anje Beckham iz LA Galaxyja!! Fiorentina je lani bila kvalitetnija od ove godine. Jedino što lani nije bilo kluba poput Genoe, tako da je kvaliteta tu negdje. Inter je ove sezone opet bio jak, velik, no ne umanjujmo prethodna 2 scudetta, jer su bila isto toliko velika!!!
fanatico, kritike navija?a sigurno ne dolaze zbog Serie A, jer smo nju osvajali i prije. No bila nam je obe?avana velika Euro sezona, a završila je sa 2 pobjede u 8 utakmica.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #166 na: Travanj 19, 2009, 19:37:14 » |
|
Ja trpam gajbu u bus ili auto i zajedno sa El Cuchuom je riješimo do Verone...  Da, do Verone sigurno  ,al mene prijatelju nešto drugo brine,ako hate i alen duo  budu s nama,bojim se da do Trsta morat ?emo po drugu gajbu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #167 na: Travanj 19, 2009, 19:46:47 » |
|
Scudetto je naš!! Slažem se sa svim komentarima ali meni kao i našim igra?ima ostaje veliki žal za propuštenom pobjedom. Ja kao Interovac nikad nisam zadovoljan ako remiziramo ili izgubimo od Juventusa i Milana. Sino? sam unato? spoznaji da smo sigurni prvaci bio jako tužan! Šteta, a još smo imali igra?a više i trebali smo ih spremit. Ovako su dobili zadovoljštinu koju ne volim vidjet. Sje?am se kada sam ja slavio ove rezultate kada je Juventus nama bježao 15tak bodova, tako da je ovo njihova moralna pobjeda i to me izjelo sino?. Pa gdje baš u 91. minuti mamicu im njihovu!
Što se ti?e kvalitete Serie A mislim da je ista, ako ne i slabija od lani, jer ove sezone ne postoji konkurencija Interu. Roma je lani bila kudikamo kvalitetnija nego ovogodišnji Juventus što je pokazala vrlo dobrom kampanjom u prošloj Ligi prvaka. Juve je jedini napredovao od lani, iako neznatno. Milan je doveo igra?e koji nisu ništa napravili, ?ak štoviše... Ronaldihno je takvo poja?anje da ga je Ancelotti sjeo na klupu. Sheva, Flamini i Senderos nisu odigrali 50 minuta u ovogodišnjem prvenstvu. Najve?e im je poja?anje Beckham iz LA Galaxyja!! Fiorentina je lani bila kvalitetnija od ove godine. Jedino što lani nije bilo kluba poput Genoe, tako da je kvaliteta tu negdje. Inter je ove sezone opet bio jak, velik, no ne umanjujmo prethodna 2 scudetta, jer su bila isto toliko velika!!!
fanatico, kritike navija?a sigurno ne dolaze zbog Serie A, jer smo nju osvajali i prije. No bila nam je obe?avana velika Euro sezona, a završila je sa 2 pobjede u 8 utakmica.
I ja sam isto nezadovoljan što nismo pobjedili,neka njima bude moralna pobjeda ,a nama  ,a ?uj ipak i oni kakvi su takvi imaju drugog golmana svijeta na golu,(prvi se zna tko je,Julione  ),trebali smo uvalit jedan od one 3 prilike na kraju,a i smrad sudac nam ne sudi penal koji se vidi s Marsa
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nikolagazo
|
 |
« Odgovor #168 na: Travanj 19, 2009, 19:49:26 » |
|
upravo tako,i kad vidis ove predstave u prvenstvu onda mi mora bit žao zbog tih utakmica u europi...i dalje mislim da je razlika u pristupu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #169 na: Travanj 19, 2009, 20:07:18 » |
|
najbitnije je da nismo izgubili i pruzili im zadovoljstvo da pljuju kako su bolji od nas...jucer smo pokazali da nisu i zabili su gol iz prekida sto ono i nije nesto posebno ali gol je gol...statistike su pokazale da smo bili utakmicu bolji,dokazali smo im to u prosloj utakmici i sad je jos bolje jer scudetto ce biti nas pa cemo se idalje slatko mastiti
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #170 na: Travanj 19, 2009, 22:00:03 » |
|
?uo sam za njihov kapacitet, ako je tako nema nam druge nego i do Trsta usput...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #171 na: Travanj 20, 2009, 09:05:06 » |
|
Sad sam malo citao vase komentare na ovoj temi. Ocito niste previse vremena provodili u Italiji kad ste svi zadovoljni ovim rezultatom. U Italiji cesto uopce nije bitno koji si na tablici kad su u pitanju ovakve utakmice. Koliko sam puta bio tamo kada nas je Juve dobio, ili Milan, svi te jebu, bez obzira jesi li ti prvi, a oni 10. ili obratno. Ovo su utakmice za sebe, nemaju veze s borbom za vise ciljeve. Zato sam razocaran, jer bili smo bolji i zasluzili pobjedu, a nismo uspjeli. Interovom navijacu nije bilo lako u Italiji nakon njihovog gola u 91. minuti, vjerujte mi. Mourinho je sam takodjer na presici uoci utakmice rekao kako stranac ne moze razumjeti rivalstva Intera s Juventusom i Milanom, te da je to njegova prednost (moze bit hladan u uzavreloj atmosferi, jer on to ne dozivljava tako). Posto 22 godine pratim Inter, a otkad je Interneta (1995.) citam i gledam talijanske sportske medije svaki zivi dan, a cesto sam bio u Italiji za vrijeme derbija, znam otprilike koliko oni znace. Zato me pece taj njihov gol, ne mogu vam opisati. Isto kao sto ih lani u prvenstvu nismo uopce dobili, to mi je bilo uzas. Ove godine jesmo bar jednom, unistili ih. A i ovaj put smo stvarno trebali dobit. Zao mi je sto smo isli zatvorit utakmicu s igracem vise. A strasni su oni likovi sa sitea s kojeg ste skinuli ona njihova vidjenja utakmice. Stvarno, koji nogomet oni gledaju da mi je samo znat! Da trebalo je bit 5:0 za njih?! 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Travanj 20, 2009, 09:06:22 od nraguz »
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #172 na: Travanj 20, 2009, 13:39:34 » |
|
Prvo poluvrijeme Juventus je pritiskao nekako bez reda. Ustvari mi se ?inilo kao da im je primarniniji cilj zbog zaštite vlastitog gola držati loptu na našoj polovici, pa ako se iz toga nešto rodi - rodilo se, nego organizirano napasti. Imali su par dobrih šansi, ali sve je to bilo iz prekida, dugih dodavanja i lopti ba?enih u bunar. Ono što se moglo vidjeti je da im je jako falio Camoranesi za kojega naši lijevi bo?ni igra?i u zadnjih nekoliko me?usobnih susreta u pravilu nisu imali rješenje. Drugo poluvrijeme je u potpunosti pripalo nama, jer smo izme?u ostaloga i fizi?ki puno spremniji nego Torinezi koji su, na stranu ?injenica da su ostali bez igra?a, zadnjih 15 minuta osjetno fizi?ki pali. Jedina šansa bila im je iz kakvog prekida, a jednu su, eto, na kraju i iskoristili. Buffon ih je držao glavom iznad vode, a i naš Cesar obranio je par teških lopti. Treba još istaknuti i nesportsko ponašanje Giorgia Chiellinia koji je kroz utakmicu napravio nekoliko cini?nih faulova i na kraju potpuno nepotrebno nasrnuo koljenom na našega golmana, što je ostalo nesankcionirano. Sve u svemu odli?na naša predstava uz dozu gor?ine jer dobiti Milana i Juventusa, kako kaže nraguz, nikad nije bila stvar tablice, nego ?istog trljanja nosa, a i nedosu?eni ?isti penal na Ibrahimovi?u taj gorak okus još malo intenzivira.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Travanj 20, 2009, 13:41:22 od Dexter »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|