|
fanatico
|
 |
« Odgovor #25 na: Travanj 13, 2009, 07:38:34 » |
|
uvjek je Toldo primao kilave golove apogotovo me izlu?uju golovi iz peterca a ?ovjek ima skoro 2m...odnesi sve ispred sebe ?ovje?e. U istr?avanju i nabacivanjima sa strane isto katastrofa a tolika visina.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #26 na: Travanj 13, 2009, 09:57:57 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #27 na: Travanj 13, 2009, 12:54:43 » |
|
Svaka ?ast Toldu, ali mene baš nije previše oduševljavao ni kad je imao kontinuitet branjenja, a kamoli sad kad brani 5 - 6 utakmica po sezoni. Skidam mu kapu što se ti?e lojalnosti klubu, posebno zbog ?injenice da je poljednjih par sezona mogao oti?i negdje drugdje gdje bi bio prva opcija. Me?utim sklonost kiksevima nije mu strana, pa smo u prošlosti više puta isklju?ivo zbog njega dobijali po kostima.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
puledro_pazzo
|
 |
« Odgovor #28 na: Travanj 13, 2009, 14:44:05 » |
|
slazem se dexter, iako nas je par sazona "vadio", bio nas najbolji igrac...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
|
 |
« Odgovor #29 na: Travanj 13, 2009, 14:44:50 » |
|
Svaka ?ast Toldu, ali mene baš nije previše oduševljavao ni kad je imao kontinuitet branjenja, a kamoli sad kad brani 5 - 6 utakmica po sezoni. Skidam mu kapu što se ti?e lojalnosti klubu, posebno zbog ?injenice da je poljednjih par sezona mogao oti?i negdje drugdje gdje bi bio prva opcija. Me?utim sklonost kiksevima nije mu strana, pa smo u prošlosti više puta isklju?ivo zbog njega dobijali po kostima.
Tako je Dexter
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
puledro_pazzo
|
 |
« Odgovor #30 na: Travanj 13, 2009, 14:55:46 » |
|
dosta nam je "X" protiv jebentusa pa da smo gotovo sigurni za scudetto!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #31 na: Travanj 13, 2009, 15:54:50 » |
|
slazem se dexter, iako nas je par sazona "vadio", bio nas najbolji igrac...
nikada on nije bio naš najbolji igra?, uvjek je znao primiti gol iz sasvim obi?nih situacija. Potpuno je Dexter u pravu. Kona?no smo dobili sigurnog golmana u J.Cesaru.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #32 na: Travanj 13, 2009, 17:22:13 » |
|
Toldo je znao ?uda obranit, ali u istoj utakmici i primiti gol koji bi obranila moja baba. U ta sam vremena uvijek bio ljubomoran na ?ubrentus zbog Buffona, ali sad kona?no oni mogu biti ljubomorni na nas 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #33 na: Travanj 13, 2009, 17:26:52 » |
|
upravo tako.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #34 na: Travanj 13, 2009, 17:56:39 » |
|
Koliko puta nas je ove sezone Cesar izvadio, može se re?i da je veliki dio naslova njegov.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #35 na: Travanj 14, 2009, 08:35:40 » |
|
Da, Toldo je mogao cak oba gola sprijeciti. No ne slazem se da je prije bio los. Dapace. Obrana nam je tada bila puno losija nego danas, pa bih to pripisao tome. No sada je Julio medju nekoliko najboljih na svijetu, a Toldo je gotov.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #36 na: Travanj 14, 2009, 12:46:00 » |
|
Ma ne treba Tolda osudjivat dobro cojk je u godinama al brate dragi svi gresimo i Cesar je primo smjesnih golova da smo kojim igrom slucaja pobjedili ne bi niko piso kako je toldo los Losa nam je i odbrana dragi boze .....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #37 na: Travanj 14, 2009, 12:48:22 » |
|
Djelomicno se slazem. Meni je Toldo bio fenomenalan, ali danas nije vise top, jer tu su godine. No ne bih pljuvao po njegovim utakmicama kada je bio prvi golman. Tada nije imao zid ispred sebe predvodjen velikim Estebanom Cambiassom. Da nije bilo Greska i ekipe imao bi i Scudetto vise.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #38 na: Travanj 14, 2009, 13:18:11 » |
|
ja bih volio kad bi u ovom me?u igrala ova postava:
j.cesar
zanetti cordoba samuel maxwell
vieira cambiasso chivu
stankovic
ibra balotelli
al definitvno da Zanetti ide na beka,da se Santon malo odmori
Izvrsno!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #39 na: Travanj 15, 2009, 18:18:32 » |
|
Bilo bi fino oti?i na +13, ?ini se kao ugodna "temperatura"! O?ekujem našu lijepu igru kao u prvom poluvremenu protiv Palerma i naravno barem da remi izvu?emo. Želim vidjeti Julionea na golu u punoj formi i želim Ibri da zabije zicer 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #40 na: Travanj 15, 2009, 18:32:13 » |
|
lipo si to napisa,nadajmo se da ce sve tako i biti....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #41 na: Travanj 15, 2009, 18:50:14 » |
|
uuu bilo bi lijepo kad bi ibra zabio zicer,i kad bi cesar bio na golu...svi se tome nadamo ma prilicno sam uvjeren da cemo dobiti juve,ne mogu nam nista
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #42 na: Travanj 15, 2009, 19:37:40 » |
|
Trebamo odigrat pametno i ne forsirat pobjedu jer mi smo prvaci i sa nerješenim ishodom,ali ako se mogne pobjedit zašto ne 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #43 na: Travanj 16, 2009, 08:03:02 » |
|
Pametno, ali svakako pobjedu. To je Juventus, a ne bilo tko. Ja zelim samo pobjedu!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #44 na: Travanj 16, 2009, 08:12:20 » |
|
Tako je! Bilo bi lijepo to dobit i to iz prakti?nih razloga koji nemaju veze s matematikom. Jer dobiju li oni svi ?e se mediji okomit na Inter sugeriraju?i nekakvu krizu i prikazivat ?e situaciju na na?in da ?e se neupu?enijem promatra?u ?initi da Inter za Juventusom kasni 2 - 3 boda, a ne Juventus za Interom 7. Tako su radili uvijek, a posebno zadnjih par godina otkad je Inter na vrhu. Eto, ?isto iz tih razloga treba robijašima malo protrest kosti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #45 na: Travanj 16, 2009, 10:16:54 » |
|
Tako je! Bilo bi lijepo to dobit i to iz prakti?nih razloga koji nemaju veze s matematikom. Jer dobiju li oni svi ?e se mediji okomit na Inter sugeriraju?i nekakvu krizu i prikazivat ?e situaciju na na?in da ?e se neupu?enijem promatra?u ?initi da Inter za Juventusom kasni 2 - 3 boda, a ne Juventus za Interom 7. Tako su radili uvijek, a posebno zadnjih par godina otkad je Inter na vrhu. Eto, ?isto iz tih razloga treba robijašima malo protrest kosti.
Ma ko ih da ne kažem šta... Mi smo prvaci i ?ak i da izgubimo, a što nema šanse jer smo jednostavno ja?i i onako ?emo ih razbiti. Forza Inter !!!!!!!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Davor
|
 |
« Odgovor #46 na: Travanj 16, 2009, 16:19:14 » |
|
ma samo pobjeda dolazi u obzir. nek mi njima pobjegnemo na 13 bodova da ih dokrajcimo!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #47 na: Travanj 16, 2009, 18:39:16 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #48 na: Travanj 17, 2009, 16:47:51 » |
|
evo pozvanih igraca: Gol: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni; Obrana: 2 Ivan Cordoba, 6 Maxwell, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Christian Chivu, 39 Davide Santon; Veza: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 20 Sulley Muntari; Napad: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Cruz, 18 Hernan Crespo, 21 Victor Obinna, 45 Mario Balotelli. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #49 na: Travanj 17, 2009, 16:55:51 » |
|
evo pozvanih igraca: Gol: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni; Obrana: 2 Ivan Cordoba, 6 Maxwell, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Christian Chivu, 39 Davide Santon; Veza: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 20 Sulley Muntari; Napad: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Cruz, 18 Hernan Crespo, 21 Victor Obinna, 45 Mario Balotelli.  I sada kada pogledam malo vezni red vidim koliko smo tu slabi, ne daj Bože da se netko od legendi povrijedi !! Stankovi? najbolje dane prošao, Viera tako?er + kondori u glavi, Figo realno može dobro odigrati 20- ak minuta, sre?a legende nas donekle drže na životu, a Muntari je de?ko za jedan prosje?an euro klub, ali ne i za veliki kao Inter. Ja nikako da do?ekam kraj prvenstva pa da vidim što nas ?eka drugu sezonu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|