Svibanj 25, 2012, 01:11:07 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 2 3 [4] 5   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Transparent  (Posjeta: 3625 puta)
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #75 na: Travanj 15, 2009, 01:46:22 »

ma boja slova je po meni najmanji problem,vise bi se trebali brinuti oko izgleda i slozit neke ideje
Evidentirano

tognjen
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #76 na: Travanj 15, 2009, 08:28:27 »

Odli?na ideja,takodjer sam za to.Racunajte i na mene za kakvu pomo? oko realizacije toga! Inter zastava Clap Thumb Up Thumb up banana
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #77 na: Travanj 15, 2009, 08:33:15 »

Ja nisam bas strucnjak za te dizajnove, ali provat cu nesto sklepat u nekim primitivnim programima.
Evidentirano

Milano siamo noi!
Forza
Super clan

« Odgovor #78 na: Kolovoz 20, 2009, 14:30:07 »

hahhhha  sad mi  pade na pamet, po meni najludi transparent u povijesti curva norda; davno jos za vrijeme cupera kad je inter bio pravo los, ugl ja mislim da je bila utakmica inter - sampdoria i tamo onaj sjeverni dio nigdje nikoga. I ulaze navijaci na tribniu negdje u 25 minuti i okacili transparent i na njemu pise ; OPROSTITE STO KASNIMO VJEROVATNO NISMO NISTA PROPUSTILI , i bas se potrefilo 0:0 bilo njie bilo prilika nista

Molio bi ako se jos netko ovoga sjeca nek mi se javi
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #79 na: Kolovoz 20, 2009, 17:49:24 »

Grin Grin
Evidentirano

hate
Super clan

« Odgovor #80 na: Kolovoz 20, 2009, 18:48:12 »

hahhhha  sad mi  pade na pamet, po meni najludi transparent u povijesti curva norda; davno jos za vrijeme cupera kad je inter bio pravo los, ugl ja mislim da je bila utakmica inter - sampdoria i tamo onaj sjeverni dio nigdje nikoga. I ulaze navijaci na tribniu negdje u 25 minuti i okacili transparent i na njemu pise ; OPROSTITE STO KASNIMO VJEROVATNO NISMO NISTA PROPUSTILI , i bas se potrefilo 0:0 bilo njie bilo prilika nista

Molio bi ako se jos netko ovoga sjeca nek mi se javi
Cheesy  Cheesy Cheesy provala i pola hahah svaka cast
Evidentirano
Forza
Super clan

« Odgovor #81 na: Kolovoz 20, 2009, 18:52:52 »

Cheesy  Cheesy Cheesy provala i pola hahah svaka cast

jel se sjecas slucajno tog incidenta ?
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #82 na: Kolovoz 20, 2009, 21:56:07 »

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Ej jesmo mi navijaci INtera propatili uz nas Inter al to je klub do kraja zivota ....
Mislim da se sjecam te slike  o transparentu  Grin Grin Grin Grin
Evidentirano

Forza
Super clan

« Odgovor #83 na: Kolovoz 20, 2009, 22:51:22 »

Da mi je do trofeja, pametnih transfera , NE PATNJE , navijo bi za man utd. Vise vrijedi ona naÅ¡a baklja Didi ili onaj fight u Valenci nego 4 pokala lige prvaka. Meni trofeji nikad nisu bili na prvom mjestu, cesto osvajanje trofeja mozda cak nekad i kvari navijace ( postanu razmaženi ). Prije sjecam se bio nam pojam dobit Romu u Rimu ili Milan u gradoskom derbiu eeejjj kakva  liga prvaka samo nek Milan padne. Ili Lazio kuci aaaaaa. A sad u te utakmice ulazimo bez imalo strepnje jer znamo da imamo bolji tim 10 puta i da nas nemogu pobijedit jedino ako budemo imali nesrecu ko u superkupu.
Evidentirano
Il Trattore
Super clan

« Odgovor #84 na: Kolovoz 21, 2009, 01:47:22 »

e tu si upravu nema vise one strasti kad dodje jube il milan il roma u gostima sada tu ocekujem lagane pobjede
nema vise onog osjecaja kao protiv milana kad sam suze lio u LP ili kad sam razvalio fotelju u dnevnom boravku kad nam je rincon zabio u LP pa one radosti kad recoba zabi gol protiv sampdorije ili adriana protiv lazia za ulazak u LP
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #85 na: Kolovoz 21, 2009, 01:50:23 »

Dobro ne bih se slozio uvijek postoji velika satisfakcija ka pobjedimo rivale, a ja i vise nego strepim prije tih tekmi
Evidentirano

Forza
Super clan

« Odgovor #86 na: Kolovoz 21, 2009, 02:35:18 »

e tu si upravu nema vise one strasti kad dodje jube il milan il roma u gostima sada tu ocekujem lagane pobjede
nema vise onog osjecaja kao protiv milana kad sam suze lio u LP ili kad sam razvalio fotelju u dnevnom boravku kad nam je rincon zabio u LP pa one radosti kad recoba zabi gol protiv sampdorije ili adriana protiv lazia za ulazak u LP

Nikad necu zaboravit  Venezia - Inter  1:1 89'minuta   Recoba slobodnjak 2:1 ja skacem IL CHINITOOO IL CHINITOOO. U zadnje 2 godine mene u Intera samo podigne adrenalin liga prvaka. Ovo drugo ima žara al nije to to. Necu nikad zaboravit utakmicu Perugia - Inter 2 : 3  Zacheroni bio tad trener nama trebalo 4 mjesto za ligu prvaka. A sad 7 kola prije kraja osvojili,  igramo se s njima zezamo se i opet pobijedivamo.
« Zadnja izmjena: Kolovoz 21, 2009, 02:37:30 od Vieri » Evidentirano
Forza
Super clan

« Odgovor #87 na: Kolovoz 21, 2009, 02:51:23 »

fulili smo temu previse  gasi gasi gasi  dosta  i iiii     da i sta transparent     ma najbolje nesto tipa neki lik huligan nacrtan sav bijelo crven ko Å¡ahovnica a na mjestu gdje mu je srce plavo crna boja i interov znak i ispod dole napisat; homeland I love you but not more than inter

ko zna mozda bi nas reziser s ovim ubacio na 5 sekundi  Grin    ulg. treba transparent da sto jace prikazemo koliko volimo Inter, i uvijek treba nesto o Hrvatskoj da se zna odakle je club
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #88 na: Kolovoz 21, 2009, 08:36:53 »

mene je posteno nasmijao transparent od istre kad su bili na gostovanju dinamu...
preko cijele tribine "NAJLJEPSE BOJE NA NAJRUZNIJEM STADIONU"
Evidentirano

Bonzo
Super clan

« Odgovor #89 na: Kolovoz 21, 2009, 10:52:45 »

mene je posteno nasmijao transparent od istre kad su bili na gostovanju dinamu...
preko cijele tribine "NAJLJEPSE BOJE NA NAJRUZNIJEM STADIONU"
Nek on bude najružniji sve dok su rezultati Dinama kakvi jesu... Wink Meni je jedan od ja?ih bio Torcidin od prije 6-7 godina upu?en nama Zagrep?anima na jugu Maksimira: "Ovo lito ?ete ?unu to?at na Jarunu". Je došao od suparni?kih navija?a ali me stvarno nasmijao, priznajem im da je duhovit.
Evidentirano
interista7
Super clan

« Odgovor #90 na: Kolovoz 21, 2009, 11:32:24 »

meni najjaci transparent ikad je onaj na rijeka-hajduk.. kad je rijeka zabila za 3-2.
"IZGUBIJA SI PRVENSTVO NA KANTRIDI-VRATI SE NA PO?ETAK"
ugl. ako neko nade sliku neka stavi
Evidentirano
matrixpg
Super clan

« Odgovor #91 na: Kolovoz 21, 2009, 11:48:52 »

A ZASTO NEBI STAWILI NESTO NA TALIJANSKI KAO NPR ZAUVJEK U SRCU
Evidentirano

E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco
lui diceva che la serie A e nel nostro dna
io non rubo il campionato
ed in serie B non son mai stato!
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #92 na: Kolovoz 21, 2009, 16:31:01 »

SEMPRE NEL CUORE
Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #93 na: Kolovoz 21, 2009, 17:39:08 »

Å to god stavili mora se vidjet tko smo i odakle smo.
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #94 na: Kolovoz 22, 2009, 01:06:27 »

fulili smo temu previse  gasi gasi gasi  dosta  i iiii     da i sta transparent     ma najbolje nesto tipa neki lik huligan nacrtan sav bijelo crven ko Å¡ahovnica a na mjestu gdje mu je srce plavo crna boja i interov znak i ispod dole napisat; homeland I love you but not more than inter

ko zna mozda bi nas reziser s ovim ubacio na 5 sekundi  Grin    ulg. treba transparent da sto jace prikazemo koliko volimo Inter, i uvijek treba nesto o Hrvatskoj da se zna odakle je club
meni se ovo cini kao dobra ideja
Evidentirano

Forza
Super clan

« Odgovor #95 na: Kolovoz 22, 2009, 01:18:16 »

meni se ovo cini kao dobra ideja

Tooooo njunja kralju hvala na podrÅ¡ci  Inter zastava , GRAZIE NJUNJA
Evidentirano
Forza
Super clan

« Odgovor #96 na: Kolovoz 22, 2009, 02:30:45 »

Ma najbolje bi bilo ako netko zna kako se pise na talijanskom; DA ŽIVOTA IMAM DVA JA BI TEBI OBA DA
Evidentirano
matrixpg
Super clan

« Odgovor #97 na: Kolovoz 22, 2009, 02:52:41 »

najaci je transparent bio na derbi temperatura u milanu -11stepeni i taman posle toga toliko smo im pobjegli Grin Grin
Evidentirano

E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco
lui diceva che la serie A e nel nostro dna
io non rubo il campionato
ed in serie B non son mai stato!
Bonzo
Super clan

« Odgovor #98 na: Kolovoz 22, 2009, 07:09:22 »

Ma najbolje bi bilo ako netko zna kako se pise na talijanskom; DA ŽIVOTA IMAM DVA JA BI TEBI OBA DA
El Cuchu ti najbolje zna talijanski od svih nas. Njega treba tražiti da prevede. Doduše, nema ga 10-ak dana jer je na odmoru.
Evidentirano
Forza
Super clan

« Odgovor #99 na: Kolovoz 22, 2009, 09:09:04 »

El Cuchu ti najbolje zna talijanski od svih nas. Njega treba tražiti da prevede. Doduše, nema ga 10-ak dana jer je na odmoru.

aha hvala na informaciji
Evidentirano
 Str: 1 2 3 [4] 5   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!