|
Puppi
|
 |
« Odgovor #75 na: Travanj 15, 2009, 01:46:22 » |
|
ma boja slova je po meni najmanji problem,vise bi se trebali brinuti oko izgleda i slozit neke ideje
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
tognjen
|
 |
« Odgovor #76 na: Travanj 15, 2009, 08:28:27 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #77 na: Travanj 15, 2009, 08:33:15 » |
|
Ja nisam bas strucnjak za te dizajnove, ali provat cu nesto sklepat u nekim primitivnim programima.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #78 na: Kolovoz 20, 2009, 14:30:07 » |
|
hahhhha sad mi pade na pamet, po meni najludi transparent u povijesti curva norda; davno jos za vrijeme cupera kad je inter bio pravo los, ugl ja mislim da je bila utakmica inter - sampdoria i tamo onaj sjeverni dio nigdje nikoga. I ulaze navijaci na tribniu negdje u 25 minuti i okacili transparent i na njemu pise ; OPROSTITE STO KASNIMO VJEROVATNO NISMO NISTA PROPUSTILI , i bas se potrefilo 0:0 bilo njie bilo prilika nista
Molio bi ako se jos netko ovoga sjeca nek mi se javi
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #79 na: Kolovoz 20, 2009, 17:49:24 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
|
 |
« Odgovor #80 na: Kolovoz 20, 2009, 18:48:12 » |
|
hahhhha sad mi pade na pamet, po meni najludi transparent u povijesti curva norda; davno jos za vrijeme cupera kad je inter bio pravo los, ugl ja mislim da je bila utakmica inter - sampdoria i tamo onaj sjeverni dio nigdje nikoga. I ulaze navijaci na tribniu negdje u 25 minuti i okacili transparent i na njemu pise ; OPROSTITE STO KASNIMO VJEROVATNO NISMO NISTA PROPUSTILI , i bas se potrefilo 0:0 bilo njie bilo prilika nista
Molio bi ako se jos netko ovoga sjeca nek mi se javi
 provala i pola hahah svaka cast
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #81 na: Kolovoz 20, 2009, 18:52:52 » |
|
jel se sjecas slucajno tog incidenta ?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #82 na: Kolovoz 20, 2009, 21:56:07 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #83 na: Kolovoz 20, 2009, 22:51:22 » |
|
Da mi je do trofeja, pametnih transfera , NE PATNJE , navijo bi za man utd. Vise vrijedi ona naša baklja Didi ili onaj fight u Valenci nego 4 pokala lige prvaka. Meni trofeji nikad nisu bili na prvom mjestu, cesto osvajanje trofeja mozda cak nekad i kvari navijace ( postanu razmaženi ). Prije sjecam se bio nam pojam dobit Romu u Rimu ili Milan u gradoskom derbiu eeejjj kakva liga prvaka samo nek Milan padne. Ili Lazio kuci aaaaaa. A sad u te utakmice ulazimo bez imalo strepnje jer znamo da imamo bolji tim 10 puta i da nas nemogu pobijedit jedino ako budemo imali nesrecu ko u superkupu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #84 na: Kolovoz 21, 2009, 01:47:22 » |
|
e tu si upravu nema vise one strasti kad dodje jube il milan il roma u gostima sada tu ocekujem lagane pobjede nema vise onog osjecaja kao protiv milana kad sam suze lio u LP ili kad sam razvalio fotelju u dnevnom boravku kad nam je rincon zabio u LP pa one radosti kad recoba zabi gol protiv sampdorije ili adriana protiv lazia za ulazak u LP
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #85 na: Kolovoz 21, 2009, 01:50:23 » |
|
Dobro ne bih se slozio uvijek postoji velika satisfakcija ka pobjedimo rivale, a ja i vise nego strepim prije tih tekmi
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #86 na: Kolovoz 21, 2009, 02:35:18 » |
|
e tu si upravu nema vise one strasti kad dodje jube il milan il roma u gostima sada tu ocekujem lagane pobjede nema vise onog osjecaja kao protiv milana kad sam suze lio u LP ili kad sam razvalio fotelju u dnevnom boravku kad nam je rincon zabio u LP pa one radosti kad recoba zabi gol protiv sampdorije ili adriana protiv lazia za ulazak u LP
Nikad necu zaboravit Venezia - Inter 1:1 89'minuta Recoba slobodnjak 2:1 ja skacem IL CHINITOOO IL CHINITOOO. U zadnje 2 godine mene u Intera samo podigne adrenalin liga prvaka. Ovo drugo ima žara al nije to to. Necu nikad zaboravit utakmicu Perugia - Inter 2 : 3 Zacheroni bio tad trener nama trebalo 4 mjesto za ligu prvaka. A sad 7 kola prije kraja osvojili, igramo se s njima zezamo se i opet pobijedivamo.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Kolovoz 21, 2009, 02:37:30 od Vieri »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #87 na: Kolovoz 21, 2009, 02:51:23 » |
|
fulili smo temu previse gasi gasi gasi dosta i iiii da i sta transparent ma najbolje nesto tipa neki lik huligan nacrtan sav bijelo crven ko šahovnica a na mjestu gdje mu je srce plavo crna boja i interov znak i ispod dole napisat; homeland I love you but not more than inter ko zna mozda bi nas reziser s ovim ubacio na 5 sekundi  ulg. treba transparent da sto jace prikazemo koliko volimo Inter, i uvijek treba nesto o Hrvatskoj da se zna odakle je club
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #88 na: Kolovoz 21, 2009, 08:36:53 » |
|
mene je posteno nasmijao transparent od istre kad su bili na gostovanju dinamu... preko cijele tribine "NAJLJEPSE BOJE NA NAJRUZNIJEM STADIONU"
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #89 na: Kolovoz 21, 2009, 10:52:45 » |
|
mene je posteno nasmijao transparent od istre kad su bili na gostovanju dinamu... preko cijele tribine "NAJLJEPSE BOJE NA NAJRUZNIJEM STADIONU"
Nek on bude najružniji sve dok su rezultati Dinama kakvi jesu...  Meni je jedan od ja?ih bio Torcidin od prije 6-7 godina upu?en nama Zagrep?anima na jugu Maksimira: "Ovo lito ?ete ?unu to?at na Jarunu". Je došao od suparni?kih navija?a ali me stvarno nasmijao, priznajem im da je duhovit.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #90 na: Kolovoz 21, 2009, 11:32:24 » |
|
meni najjaci transparent ikad je onaj na rijeka-hajduk.. kad je rijeka zabila za 3-2. "IZGUBIJA SI PRVENSTVO NA KANTRIDI-VRATI SE NA PO?ETAK" ugl. ako neko nade sliku neka stavi
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
matrixpg
|
 |
« Odgovor #91 na: Kolovoz 21, 2009, 11:48:52 » |
|
A ZASTO NEBI STAWILI NESTO NA TALIJANSKI KAO NPR ZAUVJEK U SRCU
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco lui diceva che la serie A e nel nostro dna io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato!
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #92 na: Kolovoz 21, 2009, 16:31:01 » |
|
SEMPRE NEL CUORE
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #93 na: Kolovoz 21, 2009, 17:39:08 » |
|
Å to god stavili mora se vidjet tko smo i odakle smo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #94 na: Kolovoz 22, 2009, 01:06:27 » |
|
fulili smo temu previse gasi gasi gasi dosta i iiii da i sta transparent ma najbolje nesto tipa neki lik huligan nacrtan sav bijelo crven ko šahovnica a na mjestu gdje mu je srce plavo crna boja i interov znak i ispod dole napisat; homeland I love you but not more than inter ko zna mozda bi nas reziser s ovim ubacio na 5 sekundi  ulg. treba transparent da sto jace prikazemo koliko volimo Inter, i uvijek treba nesto o Hrvatskoj da se zna odakle je club meni se ovo cini kao dobra ideja
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #95 na: Kolovoz 22, 2009, 01:18:16 » |
|
meni se ovo cini kao dobra ideja
Tooooo njunja kralju hvala na podršci  , GRAZIE NJUNJA
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #96 na: Kolovoz 22, 2009, 02:30:45 » |
|
Ma najbolje bi bilo ako netko zna kako se pise na talijanskom; DA ŽIVOTA IMAM DVA JA BI TEBI OBA DA
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
matrixpg
|
 |
« Odgovor #97 na: Kolovoz 22, 2009, 02:52:41 » |
|
najaci je transparent bio na derbi temperatura u milanu -11stepeni i taman posle toga toliko smo im pobjegli 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco lui diceva che la serie A e nel nostro dna io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato!
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #98 na: Kolovoz 22, 2009, 07:09:22 » |
|
Ma najbolje bi bilo ako netko zna kako se pise na talijanskom; DA ŽIVOTA IMAM DVA JA BI TEBI OBA DA
El Cuchu ti najbolje zna talijanski od svih nas. Njega treba tražiti da prevede. Doduše, nema ga 10-ak dana jer je na odmoru.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #99 na: Kolovoz 22, 2009, 09:09:04 » |
|
El Cuchu ti najbolje zna talijanski od svih nas. Njega treba tražiti da prevede. Doduše, nema ga 10-ak dana jer je na odmoru.
aha hvala na informaciji
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|