|
billyRI
|
 |
« na: Travanj 06, 2009, 09:22:19 » |
|
evo došao sam na ideju da bi mogli napraviti neki transparenti?, sa našim interovim bojama i imenom....e sada do jeseni kada igramo opet u Udinama (i nadam se našem boljem organiziranju), imamo vremena da nešto smislimo...i na toj utakmici izvjesimo naš TRANSPARENT
u ovoj temi ne bi htio da sada vodimo debate nego da svi ?lanovi iznesu svoje ideje pa da najbolje izaberemo...a poslije je moje da to sprovedem u djelo....
tako?er bi napomenuo da imam ideju da napravimo šalove plavo-crne sa imenom našeg Fan cluba s jedne te FORZA INTER s druge strane...tako?er ako ima bolja ideja neka se iznese...
pozdrav i FORZA INTER....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #1 na: Travanj 06, 2009, 09:48:57 » |
|
ovo s salovima mi se svida,a nije niti losa ideja s transparentom...pricekat cu da netko iznese svoje ideje pa mozda i meni padne koja ali sam definitivno za
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #2 na: Travanj 06, 2009, 10:21:54 » |
|
Neka na šalu s jedne strane piše Inter Club Rijeka, a za drugu stranu predlažem F.C. Internazionale ispisano onim pravim interovim fontom.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #3 na: Travanj 06, 2009, 11:52:52 » |
|
Neka na šalu s jedne strane piše Inter Club Rijeka, a za drugu stranu predlažem F.C. Internazionale ispisano onim pravim interovim fontom.
Moj glas je za ovaj prijedlog. Odli?na ideja po meni.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #4 na: Travanj 06, 2009, 13:18:17 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #5 na: Travanj 06, 2009, 14:55:16 » |
|
ja sam i za salove i za transparent. samo me zanima sad kako bi to islo sa transparentom? to je billy jucer gledo kako oni vjesaju transparente pa mu je odma ideja dosla 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #6 na: Travanj 06, 2009, 15:09:44 » |
|
ja ve? dugo razmišljam o transparentu i to kvalitetnom: ono gumirano platno (trajno i neosetljivo na sve vremenske uvjete) i sa alkama da se ne razdere pri vezanju (kao na ceradama od kamiona). Pri?ao sam sa ?ovjekom koji to radi u Vinkovcima i oslikava. Sad je stvar dužine te slike i slova koja ?e i?i.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #7 na: Travanj 06, 2009, 16:11:42 » |
|
ja ve? dugo razmišljam o transparentu i to kvalitetnom: ono gumirano platno (trajno i neosetljivo na sve vremenske uvjete) i sa alkama da se ne razdere pri vezanju (kao na ceradama od kamiona). Pri?ao sam sa ?ovjekom koji to radi u Vinkovcima i oslikava. Sad je stvar dužine te slike i slova koja ?e i?i.
ja još nisam razmišljao o platnu ili ceradi ,ali važno mi je da znamo formu da onda možemo tražiti i ko ?e nam to izraditi... ako budemo imali viziju ja ?u lako vidjeti koliko bi nas to otprilike koštalo, tako?er i ti fanatico izvidi svoje izvore... a za šalove mi se svi?a Dexterova ideja može i tako... ja sam i za salove i za transparent. samo me zanima sad kako bi to islo sa transparentom? t o je billy jucer gledo kako oni vjesaju transparente pa mu je odma ideja dosla  je da znaš baš kada sam njih gledao došla mi ideja kako bi bilo dobro imati tako neki transparent na ogradi
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #8 na: Travanj 06, 2009, 16:37:35 » |
|
ja to sve imam, mislim tko ?e izraditi i od materijala koji sam napisao. Gumirano je i nema kidanja, pucanja niti trošenja. Vidjeo sam i na Meazzi da sad prave takve. Platno se kida i troši a i puno lošije izgleda. Kad sam ljetos pri?ao sa gazdom rekao mi je da metar dužni do?e 250kn (visina je max. 120cm)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #9 na: Travanj 06, 2009, 16:38:37 » |
|
mene samo jos zanima u vezi transparenta jel bi mi morali traziti neko odobrenje od curve nord da to stavimo?kao recimo jucer u udinama, nije mogo svako usetat i stavit ga tamo van..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #10 na: Travanj 06, 2009, 16:44:32 » |
|
mene samo jos zanima u vezi transparenta jel bi mi morali traziti neko odobrenje od curve nord da to stavimo?kao recimo jucer u udinama, nije mogo svako usetat i stavit ga tamo van..
najvjerojatnije postoji neko ko rukovodi transparentima i kada do?emo do njega neka kaže di da zaka?imo i mislim da ne?e biti problema...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #11 na: Travanj 06, 2009, 16:45:01 » |
|
imas i moju potporu u svezi transparenta i sala....  odlicna ideja,mislim da nam tako nesto i triba ... ako triba kakva pomoc,tu sam.... pita bi samo u svezi sala,sta bi bilo bolje da pise inter club croacia (ipak smo svi clanovi vise manje iz hr),ili inter club rijeka.... a u svezi transparenta u slucaju frke na tribini sigurno znate da protivnicki tifosi prije udaranje suparnika najprije gledaju ukrast transparent protivnicke ekipe (vise puta sam bija u takvoj situaciji)...  .. moramo se dobro spremit... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #12 na: Travanj 06, 2009, 16:55:11 » |
|
imas i moju potporu u svezi transparenta i sala....  odlicna ideja,mislim da nam tako nesto i triba ... ako triba kakva pomoc,tu sam.... pita bi samo u svezi sala,sta bi bilo bolje da pise inter club croacia (ipak smo svi clanovi vise manje iz hr),ili inter club rijeka.... a u svezi transparenta u slucaju frke na tribini sigurno znate da protivnicki tifosi prije udaranje suparnika najprije gledaju ukrast transparent protivnicke ekipe (vise puta sam bija u takvoj situaciji)...  .. moramo se dobro spremit...  prvo za šal ... ajmo svi iznjeti ideje i onda ?emo donijeti odluku naravno sa predsjednikom Inter cluba Rijeka, nekako znam da je glupo da neznam ti iz Šibenika imaš ono Rijeka ali takav smo klub na interovom sajtu sa takvim imenom tako da neznam...ajmo ?uti ostale pa ?emo se dogovoriti ... drugo za otmicu transparenta...mislim da nema bojazni na stadionu ni u Milanu ni u Udinama za ostale stadione neznam...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #13 na: Travanj 06, 2009, 17:24:52 » |
|
ja sam jako zainteresiran za sal,a i nebi mi smetalo sto pise rijeka na njemu....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #14 na: Travanj 06, 2009, 17:27:30 » |
|
ja sam isto zainteresiran za šal i transparent, šta god triba samo kažite ako triba skupit love nema problema 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #15 na: Travanj 06, 2009, 17:50:07 » |
|
Trebamo predlagati dizajn i tekst. Normalno je da bude INTER CLUB RIJEKA kad se zvani?no tako zovemo a možemo dodati: ono što se dogovorimo, od teksta pa do nekog grba, slike ili sl.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #16 na: Travanj 06, 2009, 20:36:54 » |
|
i na oba kraja interov grb
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #17 na: Travanj 06, 2009, 20:40:52 » |
|
Slazem se sa idejom veoma dobra ako mogu kako pomoc pa makar finansijski javte kolko mogu dat cu za nas Inter !
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #18 na: Travanj 06, 2009, 21:28:51 » |
|
Odlicna ideja.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
|
 |
« Odgovor #19 na: Travanj 06, 2009, 22:02:07 » |
|
Da i ja se slazem odlicna ideja
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #20 na: Travanj 06, 2009, 22:17:41 » |
|
Pustite sad to, odli?na ideja. Naravno da je odli?na ideja nego dajte konkretne predloge kako to treba izgledati i šta da piše.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #21 na: Travanj 06, 2009, 22:20:11 » |
|
pa mislim da bi na jednoj strani trebalo pisati normalnim bijelim slovima INTER CLUB RIJEKA i da na rubovima bude grb interov a na drugoj strani  ili nesto drugo vezano za inter i takoder grbovi jedna strana da bude plava druga crna
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #22 na: Travanj 06, 2009, 22:25:40 » |
|
evo njunja, slažem se za šal, jedino se dvoumim da bude crno-plavi popreko i naizmeni?no mada mi je i ovo dobro kao jednobojni sa svake strane.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #23 na: Travanj 06, 2009, 23:08:26 » |
|
Fanatico vidiš li svoju navija?ku traku u potpisu. Takva je i moja, a ima je još nekolicina starijih forumaša. Evo dakle još jedan moj prijedlog: Neka šal izgleda baš kao ta traka! S jedne strane Inter Club Rijeka, a s druge F.C. Intertnazionale (Forza Inter meni osobno djeluje nekako neozbiljno - neka se, ne daj Bože, ne uvrijedi onaj koji je to predložio).
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi