Svibanj 25, 2012, 01:10:02 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2 3 ... 5   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Transparent  (Posjeta: 3625 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
billyRI
Moderator
Super clan

« na: Travanj 06, 2009, 09:22:19 »

evo došao sam na ideju da bi mogli napraviti neki transparenti?, sa našim interovim bojama i imenom....e sada do jeseni kada igramo opet u Udinama (i nadam se našem boljem organiziranju),
imamo vremena da nešto smislimo...i na toj utakmici izvjesimo naš TRANSPARENT

u ovoj temi ne bi htio da sada vodimo debate nego da svi ?lanovi iznesu svoje ideje pa da najbolje izaberemo...a poslije je moje da to sprovedem u djelo....

tako?er bi napomenuo da imam ideju da napravimo šalove plavo-crne sa imenom našeg Fan cluba s jedne te FORZA INTER s druge strane...tako?er ako ima bolja ideja neka se iznese...

pozdrav i FORZA INTER....
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1 na: Travanj 06, 2009, 09:48:57 »

ovo s salovima mi se svida,a nije niti losa ideja s transparentom...pricekat cu da netko iznese svoje ideje pa mozda i meni padne koja
ali sam definitivno za
Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #2 na: Travanj 06, 2009, 10:21:54 »

Neka na šalu s jedne strane piše Inter Club Rijeka, a za drugu stranu predlažem F.C. Internazionale ispisano onim pravim interovim fontom.
Evidentirano

Bonzo
Super clan

« Odgovor #3 na: Travanj 06, 2009, 11:52:52 »

Neka na šalu s jedne strane piše Inter Club Rijeka, a za drugu stranu predlažem F.C. Internazionale ispisano onim pravim interovim fontom.
Moj glas je za ovaj prijedlog. Odli?na ideja po meni.
Evidentirano
inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #4 na: Travanj 06, 2009, 13:18:17 »

Imaš i moju podršku Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #5 na: Travanj 06, 2009, 14:55:16 »

ja sam i za salove i za transparent.
samo me zanima sad kako bi to islo sa transparentom?
to je billy jucer gledo kako oni vjesaju transparente pa mu je odma ideja dosla Grin Grin
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #6 na: Travanj 06, 2009, 15:09:44 »

ja ve? dugo razmišljam o transparentu i to kvalitetnom: ono gumirano platno (trajno i neosetljivo na sve vremenske uvjete) i sa alkama da se ne razdere pri vezanju (kao na ceradama od kamiona). Pri?ao sam sa ?ovjekom koji to radi u Vinkovcima i oslikava. Sad je stvar dužine te slike i slova koja ?e i?i.
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #7 na: Travanj 06, 2009, 16:11:42 »

ja ve? dugo razmišljam o transparentu i to kvalitetnom: ono gumirano platno (trajno i neosetljivo na sve vremenske uvjete) i sa alkama da se ne razdere pri vezanju (kao na ceradama od kamiona). Pri?ao sam sa ?ovjekom koji to radi u Vinkovcima i oslikava. Sad je stvar dužine te slike i slova koja ?e i?i.

ja još nisam razmišljao o platnu ili ceradi ,ali važno mi je da znamo formu da onda možemo tražiti i ko ?e nam to izraditi...

ako budemo imali viziju ja ?u lako vidjeti koliko bi nas to otprilike koštalo, tako?er i ti fanatico izvidi svoje izvore...

a za šalove mi se svi?a Dexterova ideja može i tako...

ja sam i za salove i za transparent.
samo me zanima sad kako bi to islo sa transparentom?
to je billy jucer gledo kako oni vjesaju transparente pa mu je odma ideja dosla Grin Grin

je da znaš baš kada sam njih gledao došla mi ideja kako bi bilo dobro imati tako neki transparent na ogradi
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #8 na: Travanj 06, 2009, 16:37:35 »

ja to sve imam, mislim tko ?e izraditi i od materijala koji sam napisao. Gumirano je i nema kidanja, pucanja niti trošenja. Vidjeo sam i na Meazzi da sad prave takve. Platno se kida i troši a i puno lošije izgleda. Kad sam ljetos pri?ao sa gazdom rekao mi je da metar dužni do?e 250kn (visina je max. 120cm)
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #9 na: Travanj 06, 2009, 16:38:37 »

mene samo jos zanima u vezi transparenta jel bi mi morali traziti neko odobrenje od curve nord da to stavimo?kao recimo jucer u udinama, nije mogo svako usetat i stavit ga tamo van..
Evidentirano
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #10 na: Travanj 06, 2009, 16:44:32 »

mene samo jos zanima u vezi transparenta jel bi mi morali traziti neko odobrenje od curve nord da to stavimo?kao recimo jucer u udinama, nije mogo svako usetat i stavit ga tamo van..

najvjerojatnije postoji neko ko rukovodi transparentima i kada do?emo do njega neka kaže di da zaka?imo i mislim da ne?e biti problema...

Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #11 na: Travanj 06, 2009, 16:45:01 »

imas i moju potporu u svezi transparenta i sala.... Inter   odlicna ideja,mislim da nam tako nesto i triba ... ako triba kakva pomoc,tu sam....
pita bi samo u svezi sala,sta bi bilo bolje da pise inter club croacia (ipak smo svi clanovi vise manje iz hr),ili inter club rijeka....
a u svezi transparenta u slucaju frke na tribini sigurno znate da protivnicki tifosi prije udaranje suparnika najprije gledaju ukrast transparent protivnicke ekipe (vise puta sam bija u takvoj situaciji)... Grin Grin  .. moramo se dobro spremit...  Bang Bang   Grin Grin
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #12 na: Travanj 06, 2009, 16:55:11 »

imas i moju potporu u svezi transparenta i sala.... Inter   odlicna ideja,mislim da nam tako nesto i triba ... ako triba kakva pomoc,tu sam....
pita bi samo u svezi sala,sta bi bilo bolje da pise inter club croacia (ipak smo svi clanovi vise manje iz hr),ili inter club rijeka....
a u svezi transparenta u slucaju frke na tribini sigurno znate da protivnicki tifosi prije udaranje suparnika najprije gledaju ukrast transparent protivnicke ekipe (vise puta sam bija u takvoj situaciji)... Grin Grin  .. moramo se dobro spremit...  Bang Bang   Grin Grin

prvo za šal ... ajmo svi iznjeti ideje i onda ?emo donijeti odluku naravno sa predsjednikom Inter cluba Rijeka, nekako znam da je glupo da neznam ti iz Šibenika imaš ono Rijeka ali takav smo klub na interovom sajtu sa takvim imenom tako da neznam...ajmo ?uti ostale pa ?emo se dogovoriti ...

drugo za otmicu transparenta...mislim da nema bojazni na stadionu ni u Milanu ni u Udinama za ostale stadione neznam...
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #13 na: Travanj 06, 2009, 17:24:52 »

ja sam jako zainteresiran za sal,a i nebi mi smetalo sto pise rijeka na njemu....
Evidentirano

nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #14 na: Travanj 06, 2009, 17:27:30 »

ja sam isto zainteresiran za šal i transparent,
šta god triba samo kažite ako triba skupit love nema problema Inter zastava
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #15 na: Travanj 06, 2009, 17:50:07 »

Trebamo predlagati dizajn i tekst. Normalno je da bude INTER CLUB RIJEKA kad se zvani?no tako zovemo a možemo dodati: ono što se dogovorimo, od teksta pa do nekog grba, slike ili sl.
Evidentirano

nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #16 na: Travanj 06, 2009, 20:36:54 »

i na oba kraja interov grb
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #17 na: Travanj 06, 2009, 20:40:52 »

Slazem se sa idejom veoma dobra ako mogu kako pomoc pa makar finansijski javte kolko mogu dat cu za nas Inter !
Evidentirano

Ultras
Super clan

« Odgovor #18 na: Travanj 06, 2009, 21:28:51 »

Odlicna ideja.
Evidentirano

hate
Super clan

« Odgovor #19 na: Travanj 06, 2009, 22:02:07 »

Da i ja se slazem odlicna ideja 
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #20 na: Travanj 06, 2009, 22:17:41 »

Pustite sad to, odli?na ideja. Naravno da je odli?na ideja nego dajte konkretne predloge kako to treba izgledati i šta da piše.
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #21 na: Travanj 06, 2009, 22:20:11 »

pa mislim da bi na jednoj strani trebalo pisati normalnim bijelim slovima INTER CLUB RIJEKA i da na rubovima bude grb interov a na drugoj strani forza inter... ili nesto drugo vezano za inter i takoder grbovi
jedna strana da bude plava druga crna
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #22 na: Travanj 06, 2009, 22:25:40 »

evo njunja, slažem se za šal, jedino se dvoumim da bude crno-plavi popreko i naizmeni?no mada mi je i ovo dobro kao jednobojni sa svake strane.
Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #23 na: Travanj 06, 2009, 23:08:26 »

Fanatico vidiš li svoju navija?ku traku u potpisu. Takva je i moja, a ima je još nekolicina starijih forumaša.
Evo dakle još jedan moj prijedlog: Neka šal izgleda baš kao ta traka!
S jedne strane Inter Club Rijeka, a s druge F.C. Intertnazionale (Forza Inter meni osobno djeluje nekako neozbiljno - neka se, ne daj Bože, ne uvrijedi onaj koji je to predložio).
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #24 na: Travanj 06, 2009, 23:13:47 »

to je isto dobar prijedlog moze i tako,svida mi se
Evidentirano

Str: [1] 2 3 ... 5   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!