Svibanj 25, 2012, 01:01:44 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Marco Branca  (Posjeta: 652 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Marko_Sibenik
Super clan

« na: Travanj 01, 2009, 19:25:19 »

bivsi interov igrac,75 nastupa-25 golova!
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1 na: Travanj 01, 2009, 23:53:33 »

Marco Branca (rodjen  6 January 1965 in Grosseto) bivsi igrac intera bio je veliki tehnicar pozicija napadac !Prvi klub koji je bio zaigrao iz grosetta je A  Cagliariu  je imao profesionalni debi  igrao je jos za Udinese Sampdoriu Fiorentinu Parmu Romu  i neke druge .Imao je impresivnu prvu sezonu kad je dosao u Inter u17 golova u 24 nastupa .Narednu sezonu nije bas uspio se naklonit pa je bio prodat u englesku u Midlsbrough veoma dobro imao je tamo zapazene rezultate A od 2003 je tehnicki direktor u Interu ....
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #2 na: Listopad 22, 2011, 01:44:50 »

Branca o transferima i Interovoj budućnosti: Ljudi moraju otvoriti oči
Interov tehnički direktor i najodgovorniji čovjek kada su transferi u pitanju, Marco Branca, ove se sezone našao na meti brojnih kritičara. Za magazin Libero Branca je progovorio o ovljetnim transferima i dao naznake novih poteza na tržištu.

"Postoji tisuću razloga zašto stvari idu na određeni način, ali mi smo mirni i uvjereni da radimo dobro.", započeo je razgovor Interov tehnički direktor.

Mnogi ljudi otvoreno vas kritiziraju i govore kako ste obavili loš posao na mercatu.
"Ne smeta mi to što ljudi govore, samo razmišljam o tome kako da svoj posao odradim na najbolji mogući način."

Da, ali budimo realni: Castaignos, Jonathan, Alvarez...
"Sve te igrače bih i danas doveo. Oni se samo moraju aklimatizirati i prilagoditi se našem nogometu."

Interovi navijači drže fige.
"Bit ću jasan. I ja sam uživao raditi transfere poput onog Ibrahimovićevog ili Vieirinog, ali nogomet se promijenio. Vrijeme je da ljudi otvore oči."

Ali ljudi žele pobjede...
"Radimo na tome, ali umjesto kupnje 'gotovih proizvoda' odlučili smo se usredotočiti na mlade igrače. S mladim igračima treba biti strpljiv, nema alternative."

Eto'o?
"Eto'u je trebalo sedam mjeseci da se aklimatizira na Milano. Do veljače 2010., i njemu je bilo teško. Vidjet ćete da će novi igrači biti dobri. Garantiram vam."

U siječnju će sigurno doći novi igrači, zar ne?
"O tome se brinemo klub i ja. Moramo razmotriti situaciju..:"

Da li je Eto'o tražio transfer ili je to bio vaš izbor?
"O ovome više ne treba trošiti riječi: On je morao otići, morali smo ga prodati."

Govori se kako mu je već dosadio život u Rusiji. Neki govore da se vraća u Inter u siječnju.
"Čista fikcija, postoje brojne prepreke. Rizik od ozljede, ekonomska pitanja, ponos vođa ruskog kluba... Sve to koči mogući transfer. Ali postoji i druga stvar.."

Nema novca, sve nam je jasno.
"Ne, jednostavno Inter gleda prema naprijed, ima svoje planove i projekte. Nema nikakvog smisla da dovedemo Eto'a na tako kratko vrijeme."

Razgovarajmo o projektima.
"Do kraja sezone imat ćemo 10 ili 11 igrača sa bruto plaćom manjom od 2 milijuna eura. Tako nešto se nikad prije nije dogodilo. Znam da to nije zanimljivo, ali je nužno. Znate li da će se Inter za dvije sezone morati sam financirati?"

Ali nedavno je Moratti uplatio 40 milijuna eura da pokrije deficit.
"Ja govorim o plaćama igrača. Bez plana o smanjivanju plaća deficit bi bio puno veći."

Sada ste vi i kolege postali računovođe, nije li to frustrirajuće?
"To je naš posao i smatram da ga dobro radimo. Toliko se priča o Milanovom mercatu bez troškova, ali samo iznosom ugovora Taiwa i Mexesa - multimilijunskim i na više godina - mi pokrijemo čitav naš mercato."

Osjeća li se recesija u Serie A?
"Jedino je Napoli, dijelom, imao mercato kao u starim danima, ostali su se prilagodili situaciji."

U prošlosti se jako malo jeftinih pojačanja pokazalo dobrima.
"Jako malo? Julio Cesar, Cambiasso i Maxwell bili su besplatni, Maicon je koštao 6 milijuna, Sneijder 15..."

Koji je vaš najbolje sklopljeni posao?
"Onaj sljedeći..."

Neki pričaju kako niste više u onako harmoničnim odnosima s Morattijem kao prije.
"Sve su to priče. Radim s njim već 9 godina i sve je kao prvog dana. Imamo snažan poslovni odnos. Oni koji žele pričati neka pričaju..."

Ali nije mu se svidio slučaj Forlan... Recite istinu, da li je to bila vaša greška?
"Dobio sam krive informacije. Minutu nakon što smo saznali da Diego ne može igrati u Ligi Prvaka, priznao sam Morattiju svoju odgovornost."

Što je on rekao?
"To ću zadržati za sebe..."

Militto Stankovic Lucio Cordoba Lucio Samuel Orlandoni Chivu penzija prodaja funkcija definitivno dat tim mladim ljudima da vise igraju da nose inter a ne da Coutinho sjedi i sjedi i sjedi a igraci koji nemogu hodat disat igraju ..nemoj da samo bude suplja prica inter pomladuje tim a sjede 80  posto na klupi ...
usput losi si za transfere ..vrati se Oriali ..
Evidentirano

herrera
Super clan

« Odgovor #3 na: Sijeanj 05, 2012, 15:51:38 »

Da je bogdom Moratti njega nabio nogom u guzicu umjesto sto ga je ostavio Inter zastava
Evidentirano

croit93
Stalni clan

« Odgovor #4 na: Oujak 26, 2012, 23:37:55 »

Jel zna neko jel i ovaj smrad dobio pedalu??? vritnjak u
Evidentirano

Fare grande l'Inter. Oggi come allora.
goca_flash
Super clan

« Odgovor #5 na: Oujak 27, 2012, 00:06:40 »

Jel zna neko jel i ovaj smrad dobio pedalu??? vritnjak u

pa nije on dosao sa trenerom :O
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
Augment
Super clan

« Odgovor #6 na: Oujak 27, 2012, 00:43:46 »

ovoga idiota treba otjerati.. ne znam sta se vise ceka?
Evidentirano

Kad bih morao odgovoriti svim menadzerima, braci i drugima moramo bih otvoriti one vrazje Facebooke ili Twittere. - Claudio Ranieri. Cheesy Cheesy

croit93
Stalni clan

« Odgovor #7 na: Oujak 27, 2012, 01:23:58 »

pa nije on dosao sa trenerom :O
neko je reko da su i njega potjerali pa nisam mogo da ne pitam to bi ucinilo ovu vecer savrsenim Wink
Evidentirano

Fare grande l'Inter. Oggi come allora.
chivu26
Super clan

« Odgovor #8 na: Oujak 27, 2012, 22:00:21 »

Uf,da hoće osvanuti vijest,Branca dobio otkaz,Orialli preuzima njegovo mjesto. To bi bilo predobro.  Inter zastava
Evidentirano
herrera
Super clan

« Odgovor #9 na: Travanj 28, 2012, 22:03:48 »

Bilo ko da dodje umjesto branke bilo bi odlicno Clap Clap Clap Clap
Evidentirano

Julio Cesar
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #10 na: Svibanj 05, 2012, 14:43:29 »

Pošto je Oriali od nedavno novi sportski direktor Fiorentine nama ostaje da i dalje uživamo u čarolijama naše Brankice.Očekujemo mnoštvo "fenomenalnih" pojačanja ovo ljeto. Wall smack
Evidentirano

ILfenomeno
Stalni clan

« Odgovor #11 na: Svibanj 06, 2012, 11:23:03 »

A pričalo se po nekim Interovim forumima da će branca na ljeto dobit pedalu iz kluba. živi bili pa vidili
Evidentirano

danijel1993
Super clan

« Odgovor #12 na: Svibanj 07, 2012, 19:56:49 »

čisto sumnjam u to..
Evidentirano

Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!