|
fanatico
|
 |
« Odgovor #25 na: Travanj 21, 2008, 21:39:12 » |
|
po formi i kvaliteti bi mogao, samo Italija daje malo golova a pogotovo Donadoni mi je odmah od izbora zalutao na tu funkciju i nisam razumio taj potez Saveza. Totalni promašaj sa selektorom.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #26 na: Travanj 22, 2008, 18:34:51 » |
|
Donadoni po meni takoder...TOTALNI PROMASAJ
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DRAKULA
|
 |
« Odgovor #27 na: Svibanj 10, 2008, 18:41:01 » |
|
slazem se s razmisljanjem fanatica o pre velikom broju utakmica. smanjiti ligu sa 20 na 18 ekipa je dobro rjesenje, ali nedovoljno, trebalo bi, govorim o italiji, dati vaznost kupu, napr. tako da pobjednik ide u CL. a mislim da bi trebalo i smanjiti utakmice lige prvaka. ovo je naprosto previse, dolazi do umora, ozljeda, potrebno je vise igraca dakle vise novaca. sto se tice strijelca eura!? tesko je reci ali kao i obicno mislim da ce biti iz ekipe koja dogura do kraja! toni je u formi: TONI!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #28 na: Svibanj 10, 2008, 23:59:21 » |
|
svakako se i ja slazem oko smanjenja broja utakmica, a ako se to ne dogodi moglo bi se dogoditi da recimo najbolje igrace iz njihovih klubova nepustaju ni na EP, ni na SP.ko sto milan nepusta kaku na olimpijske igre zato sto nemaju tolki znacaj, tako bi i EP i SP mogli izgubiti znacaj..a strijelac ep-a..mislim da bi spanjolci mogli osvojiti, pa ce biti torres
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
marcin306
|
 |
« Odgovor #29 na: Svibanj 12, 2008, 14:10:09 » |
|
Ja mislim da ce bit Rooney. hehehehehehe....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #30 na: Lipanj 16, 2008, 13:13:22 » |
|
kako su žestoko krenuli najve?r šanse imaju Villa i Podolski. Drago mi je za Villu i volio bih ga vidjeti u Interu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #31 na: Lipanj 16, 2008, 14:01:07 » |
|
villa je stvarno igracina sve mi se cini da ce biti najbolji strjelac eura. kako pisu izgleda da ce zavrsit u barci ili realu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #32 na: Lipanj 16, 2008, 17:58:19 » |
|
ja bi tandem ibra- villa dao bi sve pa ?ak i adriana
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #33 na: Lipanj 16, 2008, 23:07:58 » |
|
da, to bi bilo pravo ludilo, ali je neostvarljivo. Šteta i za Torresa što nema s kim igrati U Liverpoolu, paklen igra?.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #34 na: Lipanj 18, 2008, 22:25:27 » |
|
ja bi tandem ibra- villa dao bi sve pa ?ak i adriana
sta je to anteadriano nekako mi se cini da tvoj ljubav prema adriu polako vene.....ibra-villa to bi bilo pakleno
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #35 na: Lipanj 18, 2008, 23:17:10 » |
|
pa da..izgleda da nema toga vise..al adri se vraca, kaki villa..ADRIANOOOOOOO
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #36 na: Lipanj 19, 2008, 07:25:20 » |
|
realan je i polako shvata da je pravi povratak gotovo neizvediv.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #37 na: Lipanj 19, 2008, 13:42:05 » |
|
sorry, al ti pricas kao da covjek nema jednu nogu pa nemoze nikad vise igrati..do negdje prije najbolji napadac na svijetu, a sad nece moc igrat ispred crespa? sad je lijepo odradio polusezonu u brazilu, i sad pripreme sa interom i vratit ce se on polako
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #38 na: Lipanj 19, 2008, 14:25:45 » |
|
ja vjerujem da ?e on opet biti onaj najbolji napada?, mnogi se nisu uspjeli vratit nakon svakakvih sranja no on bude sigurno, ja sam ga uvijek simpatizirao i nikad ne?u prestat samo da bi volio vidjet villu u interu svakako pa mogu i sva 3-ica u napad
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #39 na: Lipanj 19, 2008, 16:37:53 » |
|
sve bi to bilo dobro ali sa adrianom ve? imamo 6 (šest) napada?a. Svaki put onda napišite i tko ide jer ?emo do? po željama do tog da svi u igri budu napada?i.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #40 na: Lipanj 19, 2008, 18:12:02 » |
|
ja mislim da je vrijeme odbrojano cruzu i crespu a sve bliže i suazu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #41 na: Lipanj 27, 2008, 10:34:50 » |
|
ovo prvenstvo ?e o?igledno biti jako siromašno golovima najboljeg strijelca, pogotovo što Villa ne?e igrati. Zbilja se nitko nije iskazao kontinuiranim zabijanjem golova a neki su baš totalno zatajili.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #42 na: Lipanj 27, 2008, 11:58:42 » |
|
mogao bi podolski zabit par komada u finalu, ja mislim da nije loše kolko se ?ini jer ima 1 igra? s 4 gola i po 4 igra?a s 3 komada
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #43 na: Lipanj 27, 2008, 13:05:10 » |
|
toni je najvise zakazo, kod nas je petric koji je trebo biti zamjena za eduarda..a mozda podolski bude
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #44 na: Lipanj 27, 2008, 15:37:40 » |
|
pa za sad tako izgleda, villa ne igra finale a vjerujem da ?e poldi imati motiv više da ga zabije
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #45 na: Lipanj 27, 2008, 19:08:46 » |
|
mogao bi podolski zabit par komada u finalu, ja mislim da nije loše kolko se ?ini jer ima 1 igra? s 4 gola i po 4 igra?a s 3 komada
da ali je taj dao tri na jednoj tekmi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|