|
Toni G.
|
 |
« Odgovor #25 na: Rujan 05, 2009, 15:08:23 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"...sara' capitato anche a voi, di avere l'Inter nel cuore, cantando una sola canzone, che fa NERAZZURRI ALE' NERAZZURRI ALE'..."
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #26 na: Rujan 05, 2009, 21:05:26 » |
|
Sad ocekujem povratak Figa u repku Francuske Veron je nekada bio dobar igrac za ovo dalje ne mogu reci Zalosno je to ako se Argentina oslanaja na njegove usluge Al dobro mozda me covjek razuvjeri pa da hat trick Iako je ovo veliki derby i veliki okrsaj tipujem na Brazil ...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Toni G.
|
 |
« Odgovor #27 na: Rujan 05, 2009, 23:34:48 » |
|
Ja se nadam dobroj tekmi...i ipak bi nekako volio da Argentina pobijedi... Samo da nasi dobro odigraju, zavrse 90 min neozlijedeni i nek Seba Veron iznenadi svih! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"...sara' capitato anche a voi, di avere l'Inter nel cuore, cantando una sola canzone, che fa NERAZZURRI ALE' NERAZZURRI ALE'..."
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #28 na: Rujan 06, 2009, 03:09:05 » |
|
Ja se nadam dobroj tekmi...i ipak bi nekako volio da Argentina pobijedi... Samo da nasi dobro odigraju, zavrse 90 min neozlijedeni i nek Seba Veron iznenadi svih!  Seba Veron nula bodova,..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Toni G.
|
 |
« Odgovor #29 na: Rujan 06, 2009, 03:31:48 » |
|
Eh...steta... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #30 na: Rujan 06, 2009, 15:38:53 » |
|
Sad ocekujem povratak Figa u repku Francuske Veron je nekada bio dobar igrac za ovo dalje ne mogu reci Zalosno je to ako se Argentina oslanaja na njegove usluge Al dobro mozda me covjek razuvjeri pa da hat trick Iako je ovo veliki derby i veliki okrsaj tipujem na Brazil ...
 po ?emu bi on trebao dat hat-trick, on je defenzivni veznjak koji bi trebao lomit kosti na terenu a ne zabijat golove, za to imaju messija, teveza, milita, aguero. slažeš se?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kalel
|
 |
« Odgovor #31 na: Rujan 06, 2009, 17:04:13 » |
|
 po ?emu bi on trebao dat hat-trick, on je defenzivni veznjak koji bi trebao lomit kosti na terenu a ne zabijat golove, za to imaju messija, teveza, milita, aguero. slažeš se? Pa nije Veron defenzivni vezni.. Nikad nije ni bio..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #32 na: Rujan 06, 2009, 17:05:21 » |
|
Slazem se da to si u pravu Samo sto je Veron ja mislim igrac naprjed nesto kao Snjder ako se ne varam ali eto osim sto nije niti dao jednog gola nije mogao ni asistirat  Nije problem toliki u Argentini nego u selktoru koji ih vodi Ne znam ne mora znaciti ako si nekad bio dobar fudbelar da znaci da ces biti dobar trener .argentina ovako ako nastavi postoji sansa da ne odu na sp ...i jos da kazem nije sramota izgubit od Brazila vec sam pre tekme tipovao na Brazil ...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Veron_8
|
 |
« Odgovor #33 na: Rujan 06, 2009, 20:15:08 » |
|
Razo?arala je cijela Argentina totalno, Veron je imao par svojih lukavih dodavanja iz prve po ?emu je i poznat al ništa konkretno. Ovo za Maradonu stoji, ne znam tko je sve gledao tekmu tu na forumu, al je ste primjetili da cijelu tekmu on nije ni rije? rekao svojim igra?ima, povikao na njih,objasnio im nešto?? Ništa!! Samo stoji, tupava faca i grize nokte  Upropastit ?e on tu repku, u obrani mu igraju dva anonimusa iz argentinske lige koji su bili strašno šuplji !
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"... io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato... C'è solo l'Inter, per me, solo l'Inter !!! "
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #34 na: Rujan 06, 2009, 20:54:01 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #35 na: Rujan 06, 2009, 20:55:23 » |
|
Pa nije Veron defenzivni vezni.. Nikad nije ni bio..
šta ne igra u argentini zadnjeg veznog?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #36 na: Rujan 12, 2009, 15:49:37 » |
|
Sokole Adnane,u kojem si smislu mislio da se Luis vrati u repku Francuske,mislim on je Portugalac,jes' mislio za trenera ,ili si se prekombinovao... 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Rujan 12, 2009, 15:51:53 od EL CUCHU 19 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #37 na: Rujan 12, 2009, 19:23:40 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #38 na: Rujan 12, 2009, 22:10:26 » |
|
Evo ,ja još danas pijem,  ,...moram zbog Bonze i hatea, ...ma ne bi ja..  ,...eto dobio termin za artroskopiju koljena ,tak da se moram u ova 2 slijede?a mjeseca dovest malo u red,malo bicikla ,teretane,skinut 10 kg,,....al kao što kazah,danas još uživam sa ostalih 30-ak INTERISTA :valovi:,...Vama svim ostalima pozdrav 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #39 na: Rujan 12, 2009, 22:56:13 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
_AvAx_
|
 |
« Odgovor #40 na: Listopad 06, 2011, 09:16:16 » |
|
Juan Sebastian Veron, legendarni argentinski veznjak, odlučio je prekinuti karijeru zbog problema sa povredama, pišu argentinski mediji. Veron je najavio najbližima da će 30. oktobra protiv Racing Cuba odigrati posljednju utakmicu u karijeri, ali još uvijek nema zvanične potvrde.
Argentinski veznjak karijeru je počeo u Estudiantesu, a nakon toga igrao je u Evropi deset godina za Sampdoriju, Parmu, Lazio, Manchester United, Chelsea i Inter, a 2006. godine vratio se u matični klub.
Veron je u Interu Nastupio od 2004-2006. godine i to 49 nastupa i postigao 3 gola Za Argentinu je debitovao 1996.godine imao je 71 nastup i 9 golova
SRETNO VERON !!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Augment
|
 |
« Odgovor #41 na: Listopad 06, 2011, 12:36:25 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #42 na: Listopad 06, 2011, 15:13:54 » |
|
 da da bas to strasan igrac al samo non stop po bolnicama al iskren da budem nerviro me je sto je mislio da je neki igrac umisljen vise drago mi je sto je nekad davno doio vaspitnu od Adriana ...sto se tice karijere sretno mu ... ev na brzinu tima te sezone kad je Veron nosio dres intera  Julio Cesar J.Zanetti-Cordoba-Samuel-Burdisso Figo-Veron-Cambiasso-Stankovic Martins- Adriano  Klupa: Toldo, Materazzi, Wome, Pizarro, Kily, Recoba  Cruz. ako me jos sjecanje sluzi ..
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Listopad 06, 2011, 15:18:02 od Adnan »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
chivu26
|
 |
« Odgovor #43 na: Listopad 06, 2011, 21:30:57 » |
|
Uhh,kako mi je to drag igrač. Sve najbolje u životu. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|