|
Adnan
|
 |
« Odgovor #900 na: Kolovoz 13, 2010, 19:49:38 » |
|
Ljepo Deenise druze napisano fala na trudu i na SMS hehe uzivak legendo zalsuzio si Slazem se s tobom Mario je panj ali opet sretno mu 30 milliona ljepo ljepo sad koga dovest ...pozzz FORZA INETR
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #901 na: Kolovoz 13, 2010, 23:09:31 » |
|
Hvala Denise sto si ovo pisao.Stvarno si  Njemu sretno u City-ju , iako ja to ne smatram nekim klubom.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #902 na: Kolovoz 13, 2010, 23:15:39 » |
|
hahahahah gdje nadje ovaj zadnji smajlic hahahahahha ajmo seli ovog majmuna u bivse igrace
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #903 na: Kolovoz 14, 2010, 05:56:03 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #904 na: Kolovoz 14, 2010, 11:40:47 » |
|
mislim da ce ovo bit najveca pogreska intera u 10 godina zadnjih....vrijeme ce pokazat naravno!!! on bi u nas iduce sezone bio sigurno dosta miran, pravi sportista kakav je i bio zadnjih mjesec dana prosle sezone, takav ce bit i u man.cityu koji je dobio vrhunskog igraca za 25 miliona!!! problem bi mu mogao predstavljat zelja za domovinom, navodno jako vec pati jer mora ic!!! sretno mu, nek mu danas klub izgubi od crotenhama
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #905 na: Kolovoz 14, 2010, 13:46:53 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #906 na: Kolovoz 14, 2010, 17:53:44 » |
|
sretno Mario 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #907 na: Kolovoz 14, 2010, 23:31:50 » |
|
Mediji su prošle sezone pisali da su se problemati?ni Materazzi i još problemati?niji Balotelli sukobili posle me?a Intera sa Barcelonom, me?utim, veteran nero-azura izjavio je da to nije bilo ta?no. "Pogledajte ovaj 'ajped'. Kupio mi ga je Mario dok smo bili u Americi. Na njemu piše: 'Posve?eno mom velikom bratu'. To samo pokazuje da se nismo sva?ali. Da jesmo, ne bi sada imao ovaj 'ajped'. Novinari treba da prvo provere sve informacije, pre nego što pišu takve stvari", rekao je Materazzi.
On je dodao i da nikada nije potcenjivao niti precenjivao kvalitete Balotellia. "Nisam rekao da bi Inter bio slabiji bez njega. Jednostavno, Mario je jak igra? i sre?an sam što ide negde gde ?e se ose?ati dobro", istakao je
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista herceg
|
 |
« Odgovor #908 na: Kolovoz 15, 2010, 02:25:04 » |
|
Dva debila smo gurnuli cityu mancinimerda i supermerdu yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #909 na: Kolovoz 19, 2010, 22:05:45 » |
|
jel ovo debitiro golom.... ocekivano!!! po meni najbolji na svijetu za 3 najvise godine
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
matrixpg
|
 |
« Odgovor #910 na: Kolovoz 20, 2010, 00:11:03 » |
|
odlican igrac, problem u mozgu ,evo debi krunisao golom srecno super mario!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco lui diceva che la serie A e nel nostro dna io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato!
|
|
|
|
majstormk
|
 |
« Odgovor #911 na: Kolovoz 20, 2010, 08:45:35 » |
|
jel ovo debitiro golom.... ocekivano!!! po meni najbolji na svijetu za 3 najvise godine
zivi bili pa vidjeli...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #912 na: Kolovoz 20, 2010, 14:26:45 » |
|
niko ne osporava njegovo fudbalsko znanje  ali lik je zesci debil
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #913 na: Kolovoz 21, 2010, 13:14:58 » |
|
?estitke na prvijencu u M.City-u.....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #914 na: Kolovoz 21, 2010, 15:50:04 » |
|
Cestitke i od mene tesko bi uspio u italiji jer je ITALIJA nazalost Fasisticka zemlja jos ima korijene Musollinija sory za mali off a za Balotellia mogu reci da mi je zao sto je otisao i sretno mu makar u Engleskoj a dokazat ce on mnogo toga vidjet cemo ..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #915 na: Kolovoz 28, 2010, 19:19:36 » |
|
mario balotelli izgleda ima u ugovoru sa cityem potpisano da nece prec u milan, sto je on sam trazio :xD
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
levis
|
 |
« Odgovor #916 na: Kolovoz 28, 2010, 19:38:26 » |
|
mario balotelli izgleda ima u ugovoru sa cityem potpisano da nece prec u milan, sto je on sam trazio :xD
Ja sam cuo da ima klauzulu da Inter ima pravo prvokupa ako se bude vracao u Serie A.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #917 na: Kolovoz 28, 2010, 20:18:49 » |
|
Ja sam cuo da ima klauzulu da Inter ima pravo prvokupa ako se bude vracao u Serie A.
i to sam cuo al to nije niko provjerio.... ovo sto sam naveo mi potvrdile 3-4 osobe iz firence i milana 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #918 na: Studeni 07, 2010, 19:45:57 » |
|
Danas dva gola u gostuju?oj pobjedi protiv WBA... (0:2)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #919 na: Studeni 07, 2010, 21:10:00 » |
|
kakva igracka klasa..... kazu trebat ce mu sad 3-4 mjeseca da se privikne.... onaka gromada se svugdje moze priviknut!!! prvi favorit izgleda za najboljeg mladog igraca
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
GrandeMassimoMoratti
|
 |
« Odgovor #920 na: Studeni 07, 2010, 21:18:31 » |
|
I dobio je i crveni, ne vidim da je to itko spomenuo.  Kakav turbo degenerik, tako sam bio sretan kad je Moratti najurio njegovu lijenu guzicu iz kluba. Moratti. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #921 na: Studeni 07, 2010, 23:07:06 » |
|
I dobio je i crveni, ne vidim da je to itko spomenuo.  Kakav turbo degenerik, tako sam bio sretan kad je Moratti najurio njegovu lijenu guzicu iz kluba. Moratti.  eh da nam je jedan ovakav nek nam rijesi svako trecu utakmicu .... zamisljam da dvi pauzira zbog kartona, svi bi bili presretni!!! ti njegovi golovi bi opet znacili scudetto, najjaci jocker intera
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
GrandeMassimoMoratti
|
 |
« Odgovor #922 na: Studeni 07, 2010, 23:33:54 » |
|
eh da nam je jedan ovakav nek nam rijesi svako trecu utakmicu .... zamisljam da dvi pauzira zbog kartona, svi bi bili presretni!!! ti njegovi golovi bi opet znacili scudetto, najjaci jocker intera
Ko ga jebe, do?i ?e brzo netko i bolji od njega, netko tko ?e cijeniti to što nosi dres takvog kluba, tko ?e cijeniti da igra i trenira s legendama kakve su Zanetti, Cuchu, Cordoba, tko ?e cijeniti da mu je predsjednik jedan Moratti..... Ovaj mali je ljudsko sme?e, degenerik, izrod najgore vrste i koliko god bio igra?ki talentiran, taj tumor je odstranjen na vrijeme, za razliku od ovog debelog sme?a kojeg imaš u avataru.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #923 na: Studeni 08, 2010, 00:42:25 » |
|
adriano osim sto je bio igracina je i najveca ljudina sto pokazuje u bezbroj svojih intervjua!!! za razliku recimo od ibre kojeg ti gotivis.... inace uzivat cu kad mario izbaci juventus iz europa lige u sred torina i ono usutka njihove navijace kao i uvijek ahahhahahah 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
GrandeMassimoMoratti
|
 |
« Odgovor #924 na: Studeni 08, 2010, 01:57:26 » |
|
Adriano kao igra?ina donio Interu ozbiljnih trofeja-NULA. Toliko o tome. A kao ljudina-može on pri?ati što god ho?e, njegova djela pokazuju kakva je nakaza i ljudska nula. O Ibrahimovu?u sam se izjasnio, naravno da mi je on najnoviji na crnoj listi pošto za mene postoji samo klub, samo Inter, a ne drkam na bezna?ajne prolaznike koji su okaljali ime kluba poput Balotellija i Adriana, donekle i Ibrahimovi?a. Ajde on je bar kao igra? puno toga dao, ali da je i duplo više dao neke stvari se ne zaboravljaju. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|