|
Adnan
|
 |
« Odgovor #975 na: Rujan 24, 2011, 22:01:05 » |
|
Danas bio odlican u pobjedi Citya zamjeno Dzeku dao fenomenalan gol stvarno se trudio ocigledno ukljucio mozak steta sto nije stalno ukljucen Jedini pravi savremeni centarfor sto bise reklo napadac buducnosti snazan jak brz opasan zna driblat itd ..kad bi ukljucio mozak najbolji napadac citya pored svi al steta sto igra na prekide drago mi radi njega i sretno da budes jos bolji ... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ILfenomeno
|
 |
« Odgovor #976 na: Listopad 22, 2011, 21:13:06 » |
|
Ovako samo Balotelli može najaviti veliki derbi - majstor si je zapalio kuću!
Taman kada se činilo da se kontroverzni talijanski nogometaš Manchester Cityja Mario Balotelli malo uozbiljio, isti se sam demantirao. Ovoga puta si je, zajedno s nekoliko prijatelja, zapalio kuću. Balotelli je u posljednja četiri nastupa postigao četiri pogotka i izgledalo je da se Talijan u potpunosti posvetio nogometu. Međutim, samo noć uoči velikog gradskog derbija protiv Manchester Uniteda, Balotelli je, prilikom druženja sa nekolicinom prijatelja u svojoj kući, istu zapalio. Nestašni mladići su se "dobro" zabavljali u kupaonici, bacajući petarde kroz prozor. Prilikom paljenja jedne od peteradi zapalili su se ručnici, a požar se vrlo brzo proširio cijelom kupaonicom. Svi su uspješno brzo evakuirani bez ozljeda, a Balotelli je nešto kasnije u policijskoj postaji izjavio da je njegov prijatelj bio taj koji je prilikom paljenja petarde zapalio ručnike. Talijan se smjestio u hotel u kojem će boraviti do susreta protiv Uniteda. Izgleda da se Balotelli samo prividno promijenio, te da će duboko unutar sebe zauvijek ostati nestašna, ali i problematična osoba. http://www.jutarnji.hr/balotelli-sam-sebi-zapalio-kucu/982624/šta reć a da već rečeno nije?!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
danijel1993
|
 |
« Odgovor #977 na: Listopad 22, 2011, 21:54:32 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #978 na: Listopad 22, 2011, 21:57:35 » |
|
Drag mi je al cojk stvarno nije u redu jer tesko je njegovu narav i cud procitati cudan lik jbg ..ej pazi palit petarde pa nema on 12 god zna se gdje se pale petarde jos je on mozda djete u tjelu nekog 30 godisnjaka ..jbg steta a tako je mnogo obecavao ...nadam se da bude onaj pravi ...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
danijel1993
|
 |
« Odgovor #979 na: Listopad 22, 2011, 22:29:09 » |
|
Drag mi je al cojk stvarno nije u redu jer tesko je njegovu narav i cud procitati cudan lik jbg ..ej pazi palit petarde pa nema on 12 god zna se gdje se pale petarde jos je on mozda djete u tjelu nekog 30 godisnjaka ..jbg steta a tako je mnogo obecavao ...nadam se da bude onaj pravi ...
pa nije valjda palio piratke 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Augment
|
 |
« Odgovor #980 na: Listopad 22, 2011, 23:45:57 » |
|
ja sam sa barutom se igrao ko dijete pa hvala Bogu nista nije bilo, a pogotovo zapalilo.. kakve su to petarde kad peskire mogu zapaliti.. tj. dje su ih oni bacali ccc.. strasno
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
chivu26
|
 |
« Odgovor #981 na: Listopad 23, 2011, 14:51:31 » |
|
Jest me nasmijao sa natpisom na majici.  Why always me? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #982 na: Listopad 25, 2011, 17:25:13 » |
|
Balotellijeva eksplozija talenta - Mourinho ga je tukao, a Mancini je jedini vjerovao u njega!
Ako shvati da ima potencijal biti u vrhu svjetskog nogometa, pored Messija i Ronalda, onda će Mario eksplodirati kao fantastičan igrač - rekao je trener Cityja
U trenutku kada je njegova momčad igrom i rezultatom (6:1) ponizila Man. United i Alexa Ferugsona na Old Traffordu, bio je gospodin:
- Nevjerojatan je osjećaj pobijediti na ovakav način veliku momčad kakav je United!
Nije pao u euforiju Roberto Mancini iako je bio sretan čovjek. Tako je i dočekao veliki derbi gdje je pritisak zapravo najviše bio na njegovim leđima.
- Ne može se trenera suditi po jednoj utakmici ali sam svjestan da ćemo protiv Uniteda pokazati od kakve smo pašte napravljeni! Ferguson je učitelj, sretan sam što mogu učiti od takvog čovjeka i počašćen što smo suparnici na istom cilju.
Život u Cityu krenuo je pobjedom protiv Stokea, koji će voljom sudbine, biti protivnik Manciniju i u prvom engleskom finalu, FA kupa na Wembleyju, gdje su u svibnju Cityjevi nogometaši osvojili prvi trofej nakon 35 godina posta. Od toga dana Mancini je dobio konačni kredit kod navijača koji su svaki njegov potez, ma kako u startu nejasan bio, prihvaćali bez kritika koje su generirali mediji. Jedan od takvih kontroverznih poteza bila je kupovina Marija Balotellija za 28 milijuna eura. Potencijal igrača i nije bio toliko sporan koliko njegovo ponašanje.
- Mlad je i jedan od najmoćnijih igrača u generaciji na svijetu. To je odličan posao za City - branio je Mancini dovođenje enfant terriblea iz Italije, kojem nije trebalo puno vremena da bi se u Engleskoj potvrdio u takvom statusu.
Puno trauma, rasističkih napada i neugodnosti, puno slave i novca na brzinu, sve je to preokrenulo svijet Marija Balotellia i Mancini je praktično ostao jedini koji je vjerovao da se za njega isplati boriti. Dok se Mourinho znao i fizički dohvatiti s njim, Balotelli je prema Manciniju gajio poseban odnos.
- Za njega sam spreman sve učiniti, on mi je kao drugi otac.
- Ako shvati da ima potencijal biti u vrhu svjetskog nogometa, pored Messija i Ronalda, onda će Mario eksplodirati kao fantastičan igrač koji mijenja utakmicu - kazao je Mancini nakon meča s Manchester Unitedom, u kojem je Mario Balotelli zabio prva dva gola.
Preuzeto sa sportske.jutarnji.hr
Setno Mario ..nadam se da ces zajsti u pravom svjetlu da budes jos bolji ...sjecam se napad intera sve mrcine teska kategorija strah za odbrane Adriano Ibrahimovic Balotelli ...steta sto nista skupa ne osvojise mislim na trofej u europi sretno Baloteli ..
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Listopad 25, 2011, 17:30:27 od Adnan »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ILfenomeno
|
 |
« Odgovor #983 na: Listopad 25, 2011, 23:11:26 » |
|
možda i najveći talent trenutno na svijetu...samo da smiri tu ludu glavu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
chivu26
|
 |
« Odgovor #984 na: Listopad 26, 2011, 17:23:53 » |
|
Ne slažem se da Mourinho nije vjerovao u njega. Davao mu je veliki Mou puno prilika,ali Balo mu nije vratio na pravi način. Još je on nekako i igrao,ali ponašanje mu je dno dna.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
petar8
|
 |
« Odgovor #985 na: Listopad 26, 2011, 19:42:59 » |
|
da mu je usaditi razmišljanje i prifesionalnost od zanettija.gdje bi mu bio kraj
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ILfenomeno
|
 |
« Odgovor #986 na: Listopad 28, 2011, 16:56:54 » |
|
Silvia Balotelli došla je u Englesku malo paziti na nestašnog sina, napadača Manchester Cityja Marija Balotellija (21). Uredila mu je kuću i oprala rublje. No sin nije imao glačalo, pa mu je sastavila popis s još nekoliko stvari te njega i prijatelje poslala u kupnju. Nakon pet sati šokirala se jer se Mario kući vratio s kamionom punim stvari. Kupio je dva skutera, trampolin, stol za stolni tenis, autiće na daljinski i mnogo drugih gluposti, ali je glačalo i sve s popisa zaboravio. Ljutita Silvia navodno se izvikala na njega pred cijelim društvom i poslala ga natrag u trgovinu. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Augment
|
 |
« Odgovor #987 na: Listopad 28, 2011, 18:45:13 » |
|
CAR!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #988 na: Studeni 02, 2011, 23:33:57 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #989 na: Studeni 13, 2011, 23:28:09 » |
|
A mediji nešto sanjaju povratak Balotellija u Inter Calcio mercato . Nebi bilo loše i da dodam zabio gol kao i Pazzini za pobjedu italije odlican tandem ..
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Studeni 13, 2011, 23:29:19 od Adnan »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Augment
|
 |
« Odgovor #990 na: Studeni 14, 2011, 00:29:35 » |
|
A mediji nešto sanjaju povratak Balotellija u Inter Calcio mercato . Nebi bilo loše i da dodam zabio gol kao i Pazzini za pobjedu italije odlican tandem ..
bacanje dresa poslije interove najjvece pobjede u novijoj povijesti..ma docekali bi ga rasirenih ruku. drag mi je svidja mi se sto je budala prava, ali to nije smio uraditi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #991 na: Studeni 14, 2011, 15:25:53 » |
|
jedan od najgorih dana interovih mi je bila kad su prodali marija balotellia, napokon pravog i istinskog rodjenog prvaka koji je izasao iz nase skole a mi smo ga se vrlo lako odrekli! bio bi ponosan da se opet vrati, kao prvo vanserijski je igrac, kao drugo talijan je, kao trece mlad igrac i iz nase omladinske skole.... uklopio bi se strasno u taj novi sistem kojeg se moratti pribojava! moratti izjavio da bih ga vrlo rado vratio, ranieri rekao da takvog igraca pod hitno treba vratit a balotelli je ipak pokazao vjernost prema interu kad je odlazio napravivsi ugovor u kojem ce se prvo pitat intera u slucaju njegovog odlaska iz citya! a i napisao je pismo u kojem se ispricava  ovaj novac bi mogao nam stvorit veliki problem jer on sad vrijedi 35 miliona, a u susjede na celo kluba vraca se berlusconi koji ce uzinat htjet da ga ukrade! ko ga dovede sljedece ljeto vjerovatno ce postat i novi prvak serije a.... a cijena ce na ljeto jos narast jer ovaj bik gine za italiju
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #992 na: Studeni 14, 2011, 17:21:18 » |
|
Slaazem se i s jednim i dr postom ..sretno Mario  Moratti: Sutra bih primio Balotellija natrag Predsjednik talijanskog nogometnog kluba Inter, Massimo Moratti, izjavio je da bi vrlo rado ponovno vidio Marija Balotellija u dresu milanskog kluba... Moratti je Balotellija (21) prodao Manchester Cityju 2010. godine, a ovaj je u posljednjih nekoliko mjeseci doslovno eksplodirao kao igrač, iako je kao osoba još uvijek daleko od zrelosti. - Sutra bih primio Balotellija natrag. Uvijek sam mu se divio. Vjerujem da mu je krenulo tako dobro zbog menadžera Roberta Mancinija – rekao je predsjednik milanskog Intera. Balotelli je nakon pogotka Poljskoj u prijateljskoj utakmici prošlog petka glavna tema razgovora u Italiji. Talijanu je to bio prvi pogodak za "azzurre" u šest dosadašnjih nastupa.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #993 na: Prosinac 09, 2011, 23:04:01 » |
|
"I am not feeling well in Manchester. I am happy with the coach and with my team-mates, however, I do not like the city of Manchester," Balotelli was quoted as saying by Sky Sport.
"I do not know whether I will stay at Manchester City. We will see what happens. I miss my home, which is Brescia not Milan, and I miss my friends and my family."
The 20-year-old was linked with a move to AC Milan last year, and Balotelli has admitted that he'd be open to a move to San Siro if the Serie A champions came calling.
"Milan are a great club. We can talk about it in the future," concluded the striker.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #994 na: Sijeanj 19, 2012, 00:04:04 » |
|
BALOTELLI BRINE O NAPUŠTENOJ MACI  Mario Balotelli ne radi uvijek gluposti kako bi skrenuo pažnju na sebe. Talijan, koji često pokaže i onu svoju dobru stranu, brine o jednoj napuštenoj maci u Manchesteru. Balotelli je veliki ljubitelj životinja. Često posjećuje zoološke vrtove. Prema jednoj napuštenoj maci u Manchesteru ponaša se zaštitnički. "Mario voli Wimblydon i rado bi je poveo kući. Svaki dan provjeri je li mačka došla na trening i nahrani je. Također prati njeno kretanje na parkingu da je neko ne pregazi. Veoma zaštitnički se odnosi prema njoj", rekao je izvor The Suna. Wimblydon je dobila ime po Juanu Carlosu Osoriju, bivšem kolumbijskom treneru, koji je prije nekoliko godina imao problem sa izgovaranjem imena "Wimbledon". Balotelli je prije Božića kupio dva psa rase chow chow, a u Italiji ima još jednog psa, crnog labradora, koji se zove Lucky.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
zamorano_interista
|
 |
« Odgovor #995 na: Veljaa 13, 2012, 19:50:21 » |
|
Moze da postane jedan od najboljih napadaca u svjetu, al u glavu nije dobar 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
herrera
|
 |
« Odgovor #996 na: Veljaa 13, 2012, 20:13:56 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
herrera
|
 |
« Odgovor #997 na: Veljaa 16, 2012, 01:14:27 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #998 na: Veljaa 16, 2012, 19:09:48 » |
|
Taman posla. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #999 na: Veljaa 16, 2012, 22:22:08 » |
|
Drag mi je al ne bi mnogo unapredio igru intera tako da misljenja sam da nece cojk doci ..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|