Svibanj 25, 2012, 00:49:25 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 [2]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Lazio - Inter  (Posjeta: 1255 puta)
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #25 na: Oujak 31, 2008, 10:47:10 »

ja sam zadovoljan jedino zato sto nismo izgubili,ali ne kuzim kako je mancini mogao reci da je zadovoljan utakmicom,kda je on trebao ici na pobijedu u toj utakmici.sta je na to spao da s 11 bodova prednosti on padne na 4 i da bude zadovoljan
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #26 na: Oujak 31, 2008, 17:12:11 »

ma on je debil i uopce sam sit citanja o tome kako jedan dan on ide, jedan ostaje, kako treba otic, ne treba.....danas sam procitao da je mourinho rekao da nikada nije bio u kontaktu s morattijem. tako mi je vise dojadila bila i ona drama oko adriana.
doci ce kraj sezone za 2 mj. i onda cemo vidjeti sve sta smo mi mogli zakljucit iz tolke rasprave je to da mancini stvarno nema pojma(to bi i slijepac vidio da je gledao utakmicu), da se nesto treba drasticno promijeniti u klubu, da mourinho mozda je povazan s nama a mozda nije. stvarno ne znam ni sam vise.....
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #27 na: Oujak 31, 2008, 17:36:54 »

Svi se slažemo da Mancini treba ici i to je najvažnije. Tko ce doci je joÅ¡ otvoreno i gotovo svi smo za Mourinha. Ako bude neko drugo rjeÅ¡enje u sjeni je tog glavnog da Mancio treba popiti cipelu.
« Zadnja izmjena: Oujak 31, 2008, 22:13:11 od fanatico » Evidentirano

Str: 1 [2]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!