Svibanj 25, 2012, 00:45:50 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 14 15 [16]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Kvalifikacije za SP u nogometu 2010  (Posjeta: 11305 puta)
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #375 na: Prosinac 11, 2009, 00:29:56 »

ne može se o?ekivati da u savezu imate reda kada nemate ni u državi, trebate od korijena krenut
Nece niko da makne  Grin Grin Grin
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #376 na: Prosinac 11, 2009, 15:41:03 »

e jbg, šta ?eš kad rasulo paše nekima, da kradu lakše
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #377 na: Sijeanj 18, 2010, 19:25:53 »

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkyFlFuFVurpkmeBzI&tmpl=coranto_sp2010_news
FIFA nije kaznila Henryja
da je to bio Petric ili Misimovic dobili bi iskljucenje iz aktivnog nogometa vako cigan nista ne dobi ...mamicu im lopovsku
Evidentirano

?udoredna velesila
Super clan

« Odgovor #378 na: Sijeanj 20, 2010, 13:02:26 »

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkyFlFuFVurpkmeBzI&tmpl=coranto_sp2010_news
FIFA nije kaznila Henryja
da je to bio Petric ili Misimovic dobili bi iskljucenje iz aktivnog nogometa vako cigan nista ne dobi ...mamicu im lopovsku
To je bilo realno za o?ekivati. Ali ako ne?e FIFA ?ini se da Bog sad kažnjava Henrya. Samo je jedan gol dao od tog doga?aja.
Evidentirano

Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #379 na: Sijeanj 20, 2010, 14:06:59 »

bas sam gledao prije neki dan snimku tog dogadaja,on je 2 puta igrao s rukom,prvo ga je lopta pogodila u ruku a on ju je naravno drzao ispruzenom i onda je lagano zglobom lupio loptu...ako to nije za neku kaznu onda ne znam sta je,iz aviona se vidi da je namjerno igrao rukom i to je irce izbacilo s prvenstva
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #380 na: Sijeanj 20, 2010, 16:59:08 »

ma goni ga u PM ako boga ima stice ga kletva od iraca jednog dana  Grin Grin Grin sramotno i zalosno
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #381 na: Veljaa 03, 2010, 18:46:00 »

http://www.goal.com/en/news/1863/world-cup-2010/2010/02/03/1774307/world-cup-2010-italy-coach-marcello-lippi-picks-16
World Cup 2010: Italy Coach Marcello Lippi Picks 16 Certainties For South Africa - Report
smjesno nema casana balotellia santona u repki pod upitnikom su Ova reprenezetacija ima 1 000 godina daj ba Canavaro kako ga nije stid vise da igra kad je bilo interaovaca u repki italije i navijao sam za nju pa makar jedan interovac da ima a vako nema onda sam anti italia nadam se da ce gamad biti osramocena izbacena kao one godine francuska sto je bila osramocen Moj lippi ti si puko covjek ovaj tim ako dobije nigeriju nemoze je pobjedit a kamoli Brazil Argentinu Holandiju stvarno los sastav italije...Hitno pomladit tim .. Grin Grin njihoov je limit bio 2006
da dodam koji su djubrejuvetovi igraci u repki a svi znamo kakav je djubrejuve ove godine  Grin Grin Grin LIPPI NAPUSEN ne salji to tako ti boga ne sramoti .
« Zadnja izmjena: Veljaa 03, 2010, 18:49:41 od Adnan » Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #382 na: Svibanj 15, 2010, 22:55:34 »

Malo da ozovimo temu nisu vise kvalifikacije al valjda neko otvori evo kako ce nam kosmije izgledati sad na sp 2010

Kona?an spisak reprenzetacije Srbije  , Vukovi?, Rajkovi? i Nemanja Tomi? novi igra?i

Pre par minuta FSS objavio spisak. Na njemu 30 igra?a, Anti? pokušao da predupredi neke eventualne probleme zbog povreda pozivanje štopera Rajkovi?a i Vukovi?a, kao i Nemanje Tomi?a iz Partizana. Na spisku ?etiri golmana, ali ?e putovati trojica.
Radomir Anti? je posle mnogo naga?anja medija, otkrio da na spisku nema 27 ve? 30 fudbalera, i da ?e danas FSS na svom sajtu objaviti listu igra?a, koja ?e biti poslata u FIFA.

„Ima igra?a koji su još uklju?eni u takmi?enja i želimo da ovakvim izborom izbegnemo svaku eventualnost“, kaže selektor.

To drugim re?ima zna?i da na spisku ima 30 igra?a, koliki je i maksimum, kako bi se eventualno predupredili problemi zbog povreda, ako ih, ne daj Bože, bude.

On je dodao da ne želi da eksperimentiše i menja ono što je bilo dobro.

“Mi smo porodica, tako ?e i da ostane. Ovih 30 igra?a ?e putovati u Austriju, pozvana su ?etiri golmana, ali ?e na Mondijal putovati trojica. ?etvrti je tu, kako ne bi improvizovali“, dodaje Anti?.

Spisak je kona?no objavljen na sajtu FSS posle mnogo naga?anja. Nema Milinkovi?a iz Košica, ve? je pozvan Jagoš Vukovi? iz PSV Ajndhovena.

Ovakav izbor ne treba da ?udi, jer je nakon povrede Boška Jankovi?a, problem sa spoljnim igra?ima u vezi prisutan, pa je Tomi? tu, kako bi duplirao Toši?a i Sulejmanija,

Tako?e, Rajkovi? i Vukovi? su alternative u odbrani, pre svega zbog povrede Dragutinovi?a.

Koja ?e 23 igra?a putovati u Južnu Afriku sazna?emo 1. juna kada je kona?ni rok za dostavljanje spiska.

Golmani: Vladimir Stojkovi? (Vigan), Željko Brki? (Vojvodina), Bojan Isailovi? (Zaglebje), An?elko ?uri?i? (Leirija).

Odbrana: Branislav Ivanovi? (?elsi), Antonio Rukavina (Minhen 1860), Nemanja Vidi? (Man?ester junajted), Neven Suboti? (Borusija Dortmund), Aleksandar Lukovi? (Udineze), Ivan Obradovi? (Saragosa), Aleksandar Kolarov (Lacio), Slobodan Rajkovi? (Tvente), Jagoš Vukovi? (PSV)

Srednji red: Dejan Stankovi? (Inter), Nenad Milijaš (Vulverhempton), Miloš Krasi? (CSKA Moskva), Milan Jovanovi? (Standard), Miloš Ninkovi? (Dinamo Kijev), Zdravko Kuzmanovi? (Štutgart), Zoran Toši? (Keln), Miralem Sulejmani (Ajaks), Gojko Ka?ar (Herta), Nemanja Mati? (?elsi), Radosav Petrovi? (Partizan), Nemanja Tomi? (Partizan)

Napad: Nikola Žigi? (Valensija), Marko Panteli? (Ajaks), Danko Lazovi? (Zenit), Dragan Mr?a (Vojvodina), Dejan Leki? (Crvena zvezda)

veoma jak tim ....

Za sve interiste koji vole "Maradonu"

Maradona - ono što je osvojio kao igra?, vrati?e kao selektor?

Najve?a nada za protivnike Argentine bi?e selektor "gau?osa". Pre ?etvrt veka sam je osvojio "Boginju", da li je danas njegova misija da spre?i "gau?ose" da tre?i put pokore svet. Loši izbori, nesuvisla opravdanja, sujeta palog an?ela glavni su rivali Argentinaca na prvenstvu. I, zaboravite Lea Mesija, to nije isti ?arobnjak koga gledamo u Barsi...

Argentina je izbegla bruku u kvalifikacijama, nade nacije su podgrejane sjajnom sezonom Lea Mesija u Barseloni, ali, prate?i njihove medije, ?ini se da preovladava skepticizam.

Razlog je, poga?ate, Dijego Maradona. Uz duboki naklon, po mom skromnom mišljenju, najboljem koji je ikada kro?io na teren (zaboravite Pelea, u današnjem fudbalu, on bi bio na tribinama), neozbiljno je krenuti na Mondijala sa Dijegom na klupi.

Obi?no se kaže da su veliki igra?i imali prilike da nau?e od velikih trenera. Za Maradonu se ta floskula ne može primeniti, svojom igrom je ?inio trenere velikim, a ko se se?a selektora Argentine iz 1986. (?ini mi se da je bio Biljardo), ili „mistera“ Napolija iz slavnih dana (Bigon?), treba da se prijavi u neki kviz.
Jednostavno, „El Pibeu“ sujeta ne dozvoljava da ima tutora, ego da pomisli da ima neko ko bolje zna. Sam je ve? to jednom uradio, osvojio „Boginju“ sa grupom drugara od kojih neki nisu imali klub 1986. ali sada nema Maradonu u ekipi. Ima Mesija, ali to, uz svo poštovanje, nije isto.

Argentina ima vrlo jasne probleme u igri, i svaka selekcija sa ozbiljnim selektorom ?e to znati da iskoristi. Pre svega nisu uigrani jer je Maradona lutao, kao da igra PES, a ne vodi nacionalni tim. Niko ne zna koga ?e povesti na Å¡ampionat, stvari su nedefinisane, a osim njega samog, niko individualnim kvalitetima nije pokorio svet.Mesi ne pruža ni 50% od onoga u Barseloni, odbrana se ?esto tumba, mada su, Otamendi, Burdiso, Samuel i Hajnce neÅ¡to najpribližnije Å¡to se može nazvati standardnim igra?ima, Maskerano je lider na sredini, Mesi, Aguero, Pipita Iguain i Milito  najve?e nade u napadu.

Znam da deluje kao drim – tim, ali jednostavno ne funkcioniše. Teško je dovoditi patriotizam Argentinaca u pitanje, oni su posve?eni „nebeskoplavom“ dresu, ali je jasno da Maradona kao trener nema nikakav autoritet.
Njegovi izbori su problemati?ni, opravdanja loše sro?ena, a brukanja po zabitima Latinske Amerike svakako dobra opomena. U Južnoj Africi ?e se susresti sa ozbiljnim timovima, ekipama koje vrlo dobro znaju da kazne svaku slabost, a u timu Argentine ih ima na sve strane.

Možda nismo u pravu, ali prvi ozbiljan rival, u ?etvrtfinalu, recimo, i ovakva Argentina ?e biti u problemima.

Ili, možda ovom vrhunskom timu ne treba dirigent?
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #383 na: Lipanj 05, 2010, 15:16:16 »

Rio Ferdinand propusta SP Drogba slomio ruku pod upitnikom je stvarno nesretno ,Zamolio bi moderatore da otvore temu specijalno za SP 2010 a da nebude vrjedjanja na rasnoj osnovi boji koze i vjere ovdje smo svi sa istim ciljem INTER upoznavanje itd   svi smo ljudi i prolaznoga vjeka zivimo zivot kako treba bratstvo i jedinstvo .....FORZA INTER....
Evidentirano

levis
Super clan

« Odgovor #384 na: Lipanj 05, 2010, 16:49:49 »

Otvorio sam ja novu temu i kao sto kaze Ado bez nepotrebnih prepucavanja.
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #385 na: Lipanj 05, 2010, 23:45:13 »

Otvorio sam ja novu temu i kao sto kaze Ado bez nepotrebnih prepucavanja.
HVALA DRUZE
I da cestitke za Dejana Stankovica postifgoa gol za svoju repku  novija zastava novija zastava
« Zadnja izmjena: Lipanj 05, 2010, 23:52:23 od Adnan » Evidentirano

Str: 1 ... 14 15 [16]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!