Svibanj 25, 2012, 00:44:50 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 [2] 3 4 ... 16   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Kvalifikacije za SP u nogometu 2010  (Posjeta: 11305 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #25 na: Travanj 01, 2009, 21:40:49 »

Poljska-San Marino 10:0 Cheesy
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #26 na: Travanj 01, 2009, 21:51:22 »

jedna je za hrvatsku repku a druga je za ostale reprezentacije
Evidentirano

inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #27 na: Travanj 01, 2009, 22:00:32 »

Aha,ok onda.

Evo svih rezultata:

Hungary   3 - 0   Malta
Denmark   3 - 0   Albania

Latvia   2 - 0   Luxembourg
Greece   2 - 1   Israel
Switzerland   2 - 0   Moldova

Czech Republic   1 - 2   Slovakia
Poland   10 - 0   San Marino
Northern Ireland   1 - 0   Slovenia

Liechtenstein   0 - 1   Russia
Wales   0 - 2   Germany

Estonia   1 - 0   Armenia
Turkey   1 - 2   Spain
Bosnia-Herzegovina   2 - 1   Belgium

Kazakhstan   1 - 5   Belarus
Andorra   0 - 2   Croatia
England   2 - 1   Ukraine

Austria   2 - 1   Romania
France   1 - 0   Lithuania

Bulgaria   2 - 0   Cyprus
Georgia   0 - 0   Montenegro
Italy   1 - 1   Ireland

Holland   4 - 0   Rep. of Macedonia
Scotland   2 - 1   Iceland

Da još napomenem 71 je min a Bolivia buši Argentinu 4:1.
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #28 na: Travanj 01, 2009, 22:06:53 »

Bolivija-Argentina, zasad 5:1 Think,76 minuta     http://www.atdhe.net/live-tv-5807.html
Evidentirano
Antonio
Super clan

« Odgovor #29 na: Travanj 01, 2009, 22:08:26 »

Vidim nitko ne komentira Argentinu. Neki dan sam ih hvalio, a danas nemam rije?i. Predzadnja Bolivija razbija ih 5:1, nigdje ih nema, nije mi baš ništa jasno !?!?!?
Ljudi stoje na terenu, ne tr?e, kao neki protest, sve, ali baš sve sa noge na nogu !!!!
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #30 na: Travanj 01, 2009, 22:10:15 »

a sta se ima reci...moguce je da protestiraju nesto,ali ipak cu sacekat i vidjet naslove i sta ce mediji napisati
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #31 na: Travanj 01, 2009, 22:11:33 »

Vidim nitko ne komentira Argentinu. Neki dan sam ih hvalio, a danas nemam rije?i. Predzadnja Bolivija razbija ih 5:1, nigdje ih nema, nije mi baš ništa jasno !?!?!?
Ljudi stoje na terenu, ne tr?e, kao neki protest, sve, ali baš sve sa noge na nogu !!!!

Možda odigrali kladu Grin Grin Grin
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #32 na: Travanj 01, 2009, 22:12:44 »

Možda odigrali kladu Grin Grin Grin
lako moguce da je prodana utakmica,nebi me cudilo sve vise i vise toga ima danas
Evidentirano

Antonio
Super clan

« Odgovor #33 na: Travanj 01, 2009, 22:13:56 »

Maradona je ve? duže u gabuli, tako da možda skuplja novce za porez u Italiji. Igrao je neki opaki hendikep na kladi ??
Evidentirano
inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #34 na: Travanj 01, 2009, 22:15:00 »

Bit ?e im sad sramote po medijima.
Evidentirano

Antonio
Super clan

« Odgovor #35 na: Travanj 01, 2009, 22:18:32 »

Ovo je debakl, ako ovo Maradona preživi, živjet ?e 100 godina
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #36 na: Travanj 01, 2009, 22:19:50 »

Evo laganih 6:1, još minuta do kraja...
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #37 na: Travanj 01, 2009, 23:21:14 »

Gdje je Aguerio  Grin Grin Grin Grin Grin Grin da budem isken zao mi samo radi  Zanetia i Messia Cambiaso verovatno nije ni igro jer Maradona narkoman kaze da ne valja .A ostalo neka je nek su se brate spustili na zemlju pogotov te zvezde sto su uskoro zasjale kao sto je aguerrio tevez itd ,Drago mi je sto je Hrvatska pobjedila i bilo je zaocekivat a isto mi je drago sto je BiH pobjedila veoma sam srecan ako gdje pogresim to je od pive izvinjavam se Sasluso sam ciru posle tekme place covjek stvrano svaka cast jednoj velicini kao sto je Ciro Blazevic  Ipak malo je trenera bilo treci u svetu to se cjeni!!!!!
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #38 na: Travanj 01, 2009, 23:34:07 »

Gdje je Aguerio  Grin Grin Grin Grin Grin Grin da budem isken zao mi samo radi  Zanetia i Messia Cambiaso verovatno nije ni igro jer Maradona narkoman kaze da ne valja .A ostalo neka je nek su se brate spustili na zemlju pogotov te zvezde sto su uskoro zasjale kao sto je aguerrio tevez itd ,Drago mi je sto je Hrvatska pobjedila i bilo je zaocekivat a isto mi je drago sto je BiH pobjedila veoma sam srecan ako gdje pogresim to je od pive izvinjavam se Sasluso sam ciru posle tekme place covjek stvrano svaka cast jednoj velicini kao sto je Ciro Blazevic  Ipak malo je trenera bilo treci u svetu to se cjeni!!!!!

?estitke Bosni,?iri i legendi Adnanu Clap Clap Clap,...joÅ¡  Turke razbite(tamo ste nesretno izgubili),time ?ete i nas osvetit Cheesy Cheesy Cheesy
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #39 na: Travanj 01, 2009, 23:58:54 »

Hvala El Chucu19 naravno da cemo ih razorit u Zenici al dugo je do te tekme nadam se da turci nece biti sugavi ko u prosloj utakmici ,Vjerujem u Edina Dzeku i Ciru Blazevia naseg vodju ja mislim da se kandiduje za predsjednika da bi pobjedio kolko ga narod voli ,,,,,,, Inter zastava
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #40 na: Travanj 02, 2009, 00:19:36 »

ne tr?e, kao neki protest, sve, ali baš sve sa noge na nogu !!!!

http://soccernet.espn.go.com/report?id=230052&cc=5739

**** Argentince(opet se igralo u La Pazu na 3.6 km nad morem)  neki Joaquin Botero s 3 komada(lik visok 1.67 dao im 2 gola glavom,doduÅ¡e prvi  neometan,al opet...),Kun na klupi cijelu utakmicu,onaj mali Di Maria uÅ¡ao u 56-oj,  dobio  Penalty, u 63-oj minuti,al do onda ve? bilo 4:1,u 75-oj min. uÅ¡ao umjesto Teveza Daniel M O N T E N E G R O ,ili ti Crnogorac,sad kužim tvoj post Antonio,...uÅ¡ao lik da se "uklopi" u igru Grin Grin Grin

Evo opet onog arapskog komentatora legende... <a href="http://www.youtube.com/v/vVZiK51U9JE&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/vVZiK51U9JE&rel=1</a>
Evidentirano
nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #41 na: Travanj 02, 2009, 05:31:18 »

na bitna pobjeda 3 boda uzeta i sada juriš na ukrajinu s njima ?e nam biti odlu?uju?a ako njih dobijemo idemo dalje.
BiH ubila belgiju 2 puta u 5 dana svaka im ?ast igraju extra
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #42 na: Travanj 02, 2009, 05:42:16 »

Adnane sa Turcima igrate u Sarajevu na stadionu "Asim Ferhatovi? Hase" a ne u Zenici.
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #43 na: Travanj 02, 2009, 08:02:29 »

Adnane sa Turcima igrate u Sarajevu na stadionu "Asim Ferhatovi? Hase" a ne u Zenici.

To je pitanje,dal ?e se igrat u Sarajevu  Think,u Zenici imaju puno bolji skor,to je ako usporediÅ¡ kao Maximir i Poljud,mi u Maximiru imamo puno bolje rezultate s repkom,nego u Splitu,tak sa se ne bi kladio da ?e se igrat u Sarajevu,jedino možda zbog visoke politike ,jer ipak im dolazi ne bilo tko u goste nego Turska,zemlja za koju ih je ve?ina navijala kad su igrali protiv nas,a znamo povijesne veze.....
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #44 na: Travanj 02, 2009, 08:42:18 »

U Porto Alegreu Brazil sigurno dobio Peru 3:0,dva gola Luisa Fabiana,dva  Pijani kompi?a Adri i Dinho grijali klupu(Dinho dobio 13 minuta),Robinho igrao 70 minuta,kenja cijelu tekmu.... ,obratite pažnju na 3-i gol Felipe Mela iz Fiorea,?ovjek presjekao napad Perua i otiÅ¡ao do kraja,rutinirano prebacio golmana Clap Clap Clap

<a href="http://www.youtube.com/v/XBTWHm6r9cY&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/XBTWHm6r9cY&rel=1</a>
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #45 na: Travanj 02, 2009, 20:26:09 »

Odlican video Brasil konacnio pobjedio alkosi ne igraju na nivou  Grin Grin A sto se tice Fanatico Bosne gdje ce igrat protiv Turske to je vec politika u Sarajevu ima vise mjesta a u Zenici imaju vece rezultate tako da mislim da ce pravagnut opet Zenica al gdje god da igraju da ih oderemo pa budemo drugi al puno je to do tekme valja sa malim ekipama izac na kraj .A vidim neko komentarise Maradona prodo tekmu ne znam sve je moguce al  ruzno je brate to izgubit od jedne zemlje koja je pri samom dnu 6-1 al to se je moralo desit nekad jer Argentina nema  ekipu sve je to umisljeno glumi nekog malo je Zaentia i Cambiasa koji igraju ginu ali ponavljam igrac kao sto je Cambisao nema mjesta kod narkoomana Nece Maradona dugo ostati na klupi ubjedjen sam ie mora znaciti ako je bio dobar igrac da ce biti dobar trener !
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #46 na: Travanj 02, 2009, 20:34:34 »

dobra karikatura  Grin a za Turke je Sabahudin u prijenosu sad rekao da ?e se igrati na KoÅ¡evu.
Evidentirano

Il Trattore
Super clan

« Odgovor #47 na: Travanj 02, 2009, 22:50:32 »

pobjeda bolivije uopste nije iznenadjenje ko kod malo bolje prati boliviju zna da igraju na "nebu" tako da je svima tesko igrat gore pogotovo omalenim argentincima pretrcis dva kruga i odmah pumpica u usta Wink
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
Il Trattore
Super clan

« Odgovor #48 na: Travanj 02, 2009, 23:04:41 »

jesil bio na trgu Huh? ja sam bio u stanu pa onda kod banke kod filozofskog , okupilo dosta raje al onda dodjose panduri i sve sjebase STOKA njima je cilj da uniste zabavu jos su mi druga udarali specijalci zato sto je nosio pivo !!!??

Evidentirano

SEMPER FIDELIS
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #49 na: Travanj 03, 2009, 05:21:35 »

stvarno bespotrebna i brutalna reakcija policije.
Evidentirano

Str: 1 [2] 3 4 ... 16   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!