|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #1 na: Oujak 22, 2009, 02:58:44 » |
|
ja znam jedino za ovu jer sam na njoj prije bio clan,jos prije dolaska na ovu stranicu http://www.interfanclub.com/
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Buky
|
 |
« Odgovor #2 na: Oujak 22, 2009, 03:03:46 » |
|
I kako je tvoje misljenje o njoj. Dobre i lose strane ?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #3 na: Oujak 22, 2009, 03:06:01 » |
|
a ja sam na njoj bio prije jos dok ova stranica nije bila kompletirana,i onda sam se prebacio ovdje jer mi se tamo nije svidalo (ne sjecam se tovno razlog) i tu sam od pocetka
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Buky
|
 |
« Odgovor #4 na: Oujak 22, 2009, 03:16:52 » |
|
posteno, hvala na linku.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #5 na: Oujak 22, 2009, 03:18:42 » |
|
http://www.inter-serbia.net/forum/Ja sam tam bio i onda su poceli nesto srat pojedini zato sto se zovem Adnan dobijo sam neke privatne poruke nije za objavljivat i losi su bar za mene ! ima jos nekih ako nadjem linkove stavim ih ali za mene licno ovo je najbolja stranica ima doosta veoma dobrih ljudi tak da sam standardan na Inter u srcu FORZA INTER ....
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Oujak 22, 2009, 03:20:15 od Adnan Tuzla »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Buky
|
 |
« Odgovor #6 na: Oujak 22, 2009, 03:21:07 » |
|
http://www.inter-serbia.net/forum/Ja sam tam bio i onda su poceli nesto srat pojedini zato sto se zovem Adnan dobijo sam neke privatne poruke nije za objavljivat i losi su bar za mene ! ima jos nekih ako nadjem linkove stavim ih ali za mene licno ovo je najbolja stranica ima doosta veoma dobrih ljudi tak da sam standardan na Inter u srcu FORZA INTER .... Hvala Adnane, ako iskpas jos koji postaj. Ja cu sutra isto pogledati sta ja imam u bookmarku.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #7 na: Oujak 22, 2009, 10:07:38 » |
|
ja od hrvatskih znam jos fcinter.forumakers.com s njima je vecina dobro upoznata  a prije sam pisao na www.forzainterforums.comto je ono svjetski forum sa more ljudi, super su
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #8 na: Oujak 22, 2009, 10:40:49 » |
|
Zanima me koliko ima interovih stranica za ljude sa naseg podrucja. Znaci od stranica slicnih nasoj, blogova, foruma itd ... Ostavite link na stranicu i ukoliko ste aktivni na tim stranicama ukratko napisite sto mislite o njima (ukoliko je nesto negativno molim vas da ne koristite pogrdne rijeci)
Cilj je da napravimo listu stranica i time olaksamo interistima pristup informacijama (iako te informacije nisu na nasoj stranici). Osim toga volio bih viditi sto drugi rade da mozemo poboljsati nase stranice. Mozda napravit izmjenu linkova sa drugima itd ...
Buky svi oni više manje znaju za nas a sada dali bi (ja mislim da ne) oni bili nekako povezani s nama ? ...ali evo jedne i tu je taj Huska http://www.beneamata.com/
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #9 na: Oujak 22, 2009, 10:48:43 » |
|
to je samo radi usporedbe da vidimo što tko ima pa da se poboljšamo. Nije rije? o povezanosti,jer se niti mi ne bi povezivali niti sa jednom (imali smo jednu ponudu koju smo odbili i o ?emu smo ve? raspravljali) ako si to mislio. Što se ti?e razmjene linkova ja isto mislim da ne bi htjeli sami sebi raditi nekakvu konkurenciju.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #10 na: Oujak 22, 2009, 11:32:37 » |
|
to je samo radi usporedbe da vidimo što tko ima pa da se poboljšamo. Nije rije? o povezanosti,jer se niti mi ne bi povezivali niti sa jednom (imali smo jednu ponudu koju smo odbili i o ?emu smo ve? raspravljali) ako si to mislio. Što se ti?e razmjene linkova ja isto mislim da ne bi htjeli sami sebi raditi nekakvu konkurenciju.
na to sam i mislio, ne na spajanje...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #11 na: Oujak 22, 2009, 22:41:27 » |
|
ja znam za onu koju je njunja napisao, nemam rije?i hvale o toj stranici, niti o tamošnjim ?lanovima niti o izgledu znam za onu od koje smo imali ponudu i to je to, znam za nekolicinu foruma, no to sve bezveze. e da i talijanski tutto inter, odli?ni su!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Buky
|
 |
« Odgovor #12 na: Oujak 22, 2009, 22:54:56 » |
|
uredio sam prvi post da znamo sta imamo do sada. fanatico jel znas ti jos koji nas forum ili stranicu ?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #13 na: Oujak 23, 2009, 00:04:50 » |
|
sve je ve? pomenuto što sam i ja znao.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Buky
|
 |
« Odgovor #14 na: Oujak 23, 2009, 03:31:22 » |
|
evo nasao sam ja jos par komada, ali vecinom, stare ili jako lose blogove ili forume
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #15 na: Oujak 23, 2009, 08:12:12 » |
|
naso sam jos ovu: http://intertm.forumcommunity.net/nije nis posebno(po izgledu) ali ima jednu zanimljivost, to je da imaju prozor na stranici gdje se direktno vidi u sluzbenu stranicu.to bi mogli i mi napraviti, al za nasu naslovnicu normalno.vi odlucite 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Buky
|
 |
« Odgovor #16 na: Oujak 23, 2009, 13:49:10 » |
|
ma to mi je ruzno, zauzima jako puno prostora i nije prakticno.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #17 na: Oujak 23, 2009, 20:31:30 » |
|
Moja prva stranica je bila interfanclub.com,prije je to bio blog,ali ono odlicno napreduju i medu boljim je stranicama,ali kad mi je rbat nasao ovu stranicu onda sam se bez razmisljanja registirao,na onoj interfanclub.com je sve vise srba,bosanaca a malo hrvata,tako da se nemoze ni pricat svasta na toj stranici,ode smo vecina hrvati i svima je odlicno, INTER U SRCU
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Buky
|
 |
« Odgovor #18 na: Oujak 23, 2009, 20:53:18 » |
|
interfanclub je jedan od poznatijih ali njihova stranica se nikako ne moze usporedivati sa nasom, ni blizu. Sto se tice foruma, stariji su i izlistani na googlu sto im daje prednost.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #19 na: Oujak 23, 2009, 20:56:19 » |
|
Idriz Ugarak je vlasnik,bio sam s njim dobar preko stranice prije,al otkad sam osao ovdje,vise ni ne posjecujem on
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #20 na: Oujak 23, 2009, 21:06:39 » |
|
ma naslovnica je katastrofa...ni do koljena. Prednost im je veliki broj ?lanova sa širokog podru?ja (bivše Juge) tako da su visoko pozicionirani i ljudi ih nalaze. Prednostm je što su iz Bosne pa ljudi iz Srbije, Hrvatske, Makedonije, Crne Gore, Slovenije...ne zaziru do?i kod njih i diskutirati.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #21 na: Oujak 23, 2009, 21:09:08 » |
|
Svaka cast drugim drzavljanima ali nemogu kad na stranici ili forumu ima Slovenaca,Makedonaca,Srba, itd,pa kad se jezici pomisaju tu kaos nastane,tj ta interfanclub.com je prepuna toga i neman volje ni pratiti to vise,nisu ni do koljena nama,tj nasem forumu,ode smo svi kao jedna obitelj.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #22 na: Oujak 23, 2009, 21:18:25 » |
|
ja nebi imao nista protiv da ovo bude multinacionalni forum, sa navijacima sa podrucja bivse drzave, meni je ono: sto nas je vise, to bolje. zasto sad neko iz srbije nebi mogao biti clan nase obitelji?nevidim zapreke, jer na kraju krajeva nas sve veze jedna zajednicka stvar, inter. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #23 na: Oujak 23, 2009, 21:18:54 » |
|
Slažem se u potpunosti,lijepo bi to bilo da se svi slažemo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #24 na: Oujak 23, 2009, 21:23:10 » |
|
tako je ja potpisujem i uvijek stojim iza toga da dokle god netko ne dira mene necu niti ja njega,nemam nista protiv nikoga pogotovo ne na osnovu nacionalnosti tako da sto se mene tice svi su dobrodosli cak i navijaci drugih klubova dokle god ne vrijedaju i ne provociraju
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|