Svibanj 25, 2012, 00:34:45 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Luigi Simoni  (Posjeta: 175 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« na: Oujak 19, 2009, 09:50:15 »

Evo da zavrsim s velikanima momcadi koja je zasluzila naslov i svima njima je onaj 14. posvecen! S njenim trenerom.

Takvog gospodina na klupi nismo nikada imali! Covjek dostojan u pobjedi i u porazu. Nikad mu netko drugi nije bio kriv. Nikad nije pljuvao po drugima, a imao je puno, puno razloga. Zato je kada u Torinu 26.4.1998. nije sudjen cisti penal Iuliana na Ronaldu, a u sljedecem napadu Ceccarini svira penal za Juve citav medijski svijet reagirao: "Ako je gospodin kao sto je Gigi Simoni uletio u teren onako bijesan, onda u nasem nogometu nesto stvarno nije u redu."

Gigi je dakle stvorio po meni najbolju momcad Europe, jer scudetto je objektivno bio nas i samo su nas suci te godine sprijecili, a osvojen je Kup UEFA. Misljenja sam da smo sudjelovali u Ligi prvaka te godine da bi ona bila nasa, ili bismo bili bar u finalu. K tome, igrali smo lijep nogomet: Pagliuca; Zanetti, Fresi, Bergomi, West; Simeone, Winter, Moriero, Cauet; Djorkaeff, Ronaldo. Jos su tu bili Galante, Colonnese, Sartor, Berti, Paulo Sousa, Ze Elias, Recoba, Ganz, Kanu, Zamorano od onih kojih se ja sjecam da su igrali bar nesto.

U sljedecoj sezoni je doveden Baggio i prosli smo prvi krug Lige prvaka nakon Baggiovog knockouta Reala, ali u prvenstvu nije islo bas najbolje i nestrpljivi Moratti je u prosincu pokazao izlaz Gigiju i doveo onog debila Lucescua. Zaredali su samo neuspjesi, i trebalo je cekati 4 godine i Cupera dok se nismo snasli i vratili u borbu za trofeje.

Jedini put kad se Massimo Moratti otvoreno pokajao: "Napravio sam ogromnu pogresku davsi ostkaz Simoniju." To nije rekao ni za Carlosa.

Gigi za mene ostaje najdrazi trener Intera ikad, a ta momcad najbolja. Svoj dignitet potvdjuje i danas kao analiticar na Rai-u kada u emisijama samo ima rijeci hvale za nas klub i Morattija. Naravno, kada Moratti gostuje nikada ne zaboravlja uputiti lijepe rijeci nasem bivsem treneru.

Jedino je jucer (tako sam se i sjetio napravit temu) popljuvao Mourinha: "Pise se da Mourinho ide u Real? Boze daj, jer takav nam karakter ne treba, svi bismo se odmorili. On ne postuje nikog osim sebe, odnos prema kolegama kao Berretti i Ranieriju je nedopustiv. Neka ne zaboravi da je u zemlji koja je 4 puta bila nogometni prvak svijeta i mora imati postovanje."
« Zadnja izmjena: Oujak 19, 2009, 09:54:17 od nraguz » Evidentirano

Milano siamo noi!
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #1 na: Oujak 19, 2009, 14:43:07 »

Simoni je trener koji je trebao biti u Interu bar 5 godina. Više nego ?udna je nestrpljivost Morattija kad ga je otpustio i onda lutao u rješenjima, kako trenera tako i igra?a. Sulud potez predsjednika.
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #2 na: Oujak 19, 2009, 18:13:20 »

iskreno, ne znam ko je taj. kolko ima godina? a to da je moratti strpljiv svi znamo
Evidentirano

Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!