Svibanj 25, 2012, 00:31:29 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Diego Simeone  (Posjeta: 436 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« na: Oujak 19, 2009, 09:14:31 »

Po meni takoder velika pogreska Uprave Intera. Bio je vjerovatno drugi najbolji igrac Intera (iza Ronalda) u sezoni u kojoj iskljucivo radi sudackih odluka nismo osvojili scudetto (1997/98). Kakav veznjak. Imao je sjajan pregled igre, a znao je sto znaci obrana. Najveci kontras Intera svih vremena. Poceo bi i zavrsavao munjevite kontra napade u suradnji s Djorkaeffom, Morierom i Ronaldom. Od tada vise nismo imali igrace za takvu tranziciju.

I onda je dan Laziju za Vierija i jos 70 milijuna (ne sjecam se vise, ali mislim maraka). Naravno, u Laziju je takoder bio glavni igrac i donio im scudetto 2000.
Nasa velika pogreska, bolje da smo dali jos duplo novaca nego Diega poslali u Rim. A ja bih cak radije da nismo doveli Vierija, jer da je ostao Simeone... Covjek je jednostavno pobjednik, u Spanjolskoj je prije Intera s Atletico Madridom osvojio duplu krunu (kad znamo koliko cesto prvenstvo tamo osvaja netko tko se ne zove Real ili Barca, onda je to strasan uspjeh).
Evidentirano

Milano siamo noi!
interista7
Super clan

« Odgovor #1 na: Oujak 19, 2009, 09:27:59 »

Po meni takoder velika pogreska Uprave Intera. Bio je vjerovatno drugi najbolji igrac Intera (iza Ronalda) u sezoni u kojoj iskljucivo radi sudackih odluka nismo osvojili scudetto (1997/98). Kakav veznjak. Imao je sjajan pregled igre, a znao je sto znaci obrana. Najveci kontras Intera svih vremena. Poceo bi i zavrsavao munjevite kontra napade u suradnji s Djorkaeffom, Morierom i Ronaldom. Od tada vise nismo imali igrace za takvu tranziciju.

I onda je dan Laziju za Vierija i jos 70 milijuna (ne sjecam se vise, ali mislim maraka). Naravno, u Laziju je takoder bio glavni igrac i donio im scudetto 2000.
Nasa velika pogreska, bolje da smo dali jos duplo novaca nego Diega poslali u Rim. A ja bih cak radije da nismo doveli Vierija, jer da je ostao Simeone... Covjek je jednostavno pobjednik, u Spanjolskoj je prije Intera s Atletico Madridom osvojio duplu krunu (kad znamo koliko cesto prvenstvo tamo osvaja netko tko se ne zove Real ili Barca, onda je to strasan uspjeh).
48.3 milijuna EURA je inter platio vieria, jos plus simeone.. :Smiley :Smiley
nemogu reci da se vieri nije isplatio interu sa svojim golovima, ali mogu se sloziti s time da smo trebali dati jos duplo novaca i njega ostaviti.
Evidentirano
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #2 na: Oujak 19, 2009, 09:50:48 »

Da, da, znaci 70 milijuna maraka.
Evidentirano

Milano siamo noi!
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #3 na: Oujak 19, 2009, 13:21:48 »

Da, tad se još ra?unalo u markama.
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #4 na: Oujak 19, 2009, 18:16:31 »

vieiri se doefinitvno isplatio interu, još da je simeone bio s njim....
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #5 na: Oujak 19, 2009, 23:21:11 »

Sto se tice Vieria on se je vise nego isplatio i nasa uprava u znak dobre volje ga otjera protjera iz Intera !A Diego Simeone velik igrac odlican sjecam ga se naravno vise iz sazetaka na youtube nego direktno posto u to doba nije bas bilo prenosa interovih tekmi bar kod nas u BiH ali to je sad manje bitno sam nije ni prvi ni posljednji sto je nazalost otisao a mogao je mnogo dati !!!!
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #6 na: Oujak 20, 2009, 06:35:22 »

to su godine Morattijevih promašaja pa se i on našaobaš u to vrijeme a trebao je ostati...veliki promašaj struke.
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #7 na: Veljaa 24, 2012, 11:02:07 »

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/simeone-premlad-sam-da-budem-trener-intera/120224033
Simeone: Premlad sam da budem trener Intera
Evidentirano

Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!