Po meni takoder velika pogreska Uprave Intera. Bio je vjerovatno drugi najbolji igrac Intera (iza Ronalda) u sezoni u kojoj iskljucivo radi sudackih odluka nismo osvojili scudetto (1997/98). Kakav veznjak. Imao je sjajan pregled igre, a znao je sto znaci obrana. Najveci kontras Intera svih vremena. Poceo bi i zavrsavao munjevite kontra napade u suradnji s Djorkaeffom, Morierom i Ronaldom. Od tada vise nismo imali igrace za takvu tranziciju.
I onda je dan Laziju za Vierija i jos 70 milijuna (ne sjecam se vise, ali mislim maraka). Naravno, u Laziju je takoder bio glavni igrac i donio im scudetto 2000.
Nasa velika pogreska, bolje da smo dali jos duplo novaca nego Diega poslali u Rim. A ja bih cak radije da nismo doveli Vierija, jer da je ostao Simeone... Covjek je jednostavno pobjednik, u Spanjolskoj je prije Intera s Atletico Madridom osvojio duplu krunu (kad znamo koliko cesto prvenstvo tamo osvaja netko tko se ne zove Real ili Barca, onda je to strasan uspjeh).
48.3 milijuna EURA je inter platio vieria, jos plus simeone.. :

:

nemogu reci da se vieri nije isplatio interu sa svojim golovima, ali mogu se sloziti s time da smo trebali dati jos duplo novaca i njega ostaviti.