Svibanj 25, 2012, 00:28:48 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Giovanni Trapattoni  (Posjeta: 278 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« na: Oujak 17, 2009, 13:27:29 »

Nevjerovatna igracka i trenerska karijera!

Igrac Milana s kojim je osvajao 2 Scudetta, Kup, 2 Kupa prvaka, Kup Kupova i Interkontinentalni Kup.

Trener Juventusovih 6 Scudetta, 2 Kupa, Kupa prvaka, 2 Kupa UEFA, Kupa Kupova, Euro Superkupa, Interkontinentalnog kupa.

Bio jos prvak Bundeslige, Portugala i Austrije. Vodio Fiorentinu do velikih dometa na prijelazu tisucljeca...

No i kod nas je ostavio dubok trag za kratko vrijeme (1986-1991): Scudetto 1989, nas prvi talijanski Superkup 1989. i nas prvi Kup UEFA 1991.

Jedini je trener u povijesti koji ima sve medjunarodne trofeje (Kup prvaka, Kup Kupova, Kup UEFA, Superkup Europe i Interkontinentalni Kup). 10 nacionalnih prvenstava je osvojio, a sto reci. Mozda i najveci trener svih vremena, a mi smo imali cast slaviti dio toga zajedno s njime...
Evidentirano

Milano siamo noi!
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #1 na: Oujak 17, 2009, 14:46:45 »

Trap je legenda i svakako jedan od najboljih i najtrofejnijih trenera u povijesti nogometa.
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #2 na: Oujak 17, 2009, 16:00:00 »

baš je legenda, stvarno je bio ?ovjek od uspjeha, pokušao je nešto u i salzburgu no ništa...
stvarno impresivno, proveo je velik dio karijere u milanu, poslije trenirao jube i inter, kolko sam shvatio nitko od te 3-ke mu nije zamjerio
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #3 na: Oujak 17, 2009, 17:45:15 »

U Bayernu mi je baš bio faca...mogao se snimiti dokumentarac samo o njegovim rekcijama.
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #4 na: Oujak 17, 2009, 20:02:12 »

Veliki trener to njegova statistika pokazuje ............
Sretan mu rodjendan ....

Iz Intera ?estitali Trapattoniju ro?endan

Aktualni talijanski nogometni prvak Inter ?estitao je svom bivšem treneru, a današnjem izborniku irske reprezentacije Giovanniju Trapattoniju 70. ro?endan...

Talijanski stru?njak bavi se nogometnim poslom ve? pedeset godina, a u karijeri je osvojio brojne trofeje. Neke od njih osvojio je i na klupi Intera na kojoj je sjedio od 1986. do 1991. godine.

Najplodnija je godina bila 1989. kada je odveo “nerazzurre” do “scudetta”, talijanskog Superkupa i prvog Kupa UEFA u povijesti kluba.

"Želimo iskrene ?estitke treneru koji je tijekom svoje izvanredne karijere dao veliki doprinos ovom sportu i našem klubu. Posebno mu se zahvaljujemo radi uspjeha postignutim na klupi Intera" - stoji u priop?enju kluba sa San Sira.

Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #5 na: Oujak 17, 2009, 21:39:56 »

nasa velika obitelj se uvik sjeti istaknutog clana...
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #6 na: Oujak 17, 2009, 23:29:20 »

i po tome se vidi da smo klub sa dušom. Inter
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #7 na: Oujak 18, 2009, 08:16:58 »

baš je legenda, stvarno je bio ?ovjek od uspjeha, pokušao je nešto u i salzburgu no ništa...
stvarno impresivno, proveo je velik dio karijere u milanu, poslije trenirao jube i inter, kolko sam shvatio nitko od te 3-ke mu nije zamjerio

Ante, sa Salzburgom je bio prvak Austrije 2007.
Evidentirano

Milano siamo noi!
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #8 na: Oujak 18, 2009, 16:21:09 »

Ante, sa Salzburgom je bio prvak Austrije 2007.
ma mislio sam na kup uefe, nije mi austrijsko prvenstvo nešto, samo rapid im je neki konkurent. krenuli su oni s poja?anjima i htjeli su kup uefe i sve to, na kraju banan, baš se sje?am ono navijo sam tu sezonu kad je sve to krenulo da osvoje kup uefe a oni razo?arali me
Evidentirano

Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!