|
nraguz
|
 |
« na: Oujak 17, 2009, 13:27:29 » |
|
Nevjerovatna igracka i trenerska karijera!
Igrac Milana s kojim je osvajao 2 Scudetta, Kup, 2 Kupa prvaka, Kup Kupova i Interkontinentalni Kup.
Trener Juventusovih 6 Scudetta, 2 Kupa, Kupa prvaka, 2 Kupa UEFA, Kupa Kupova, Euro Superkupa, Interkontinentalnog kupa.
Bio jos prvak Bundeslige, Portugala i Austrije. Vodio Fiorentinu do velikih dometa na prijelazu tisucljeca...
No i kod nas je ostavio dubok trag za kratko vrijeme (1986-1991): Scudetto 1989, nas prvi talijanski Superkup 1989. i nas prvi Kup UEFA 1991.
Jedini je trener u povijesti koji ima sve medjunarodne trofeje (Kup prvaka, Kup Kupova, Kup UEFA, Superkup Europe i Interkontinentalni Kup). 10 nacionalnih prvenstava je osvojio, a sto reci. Mozda i najveci trener svih vremena, a mi smo imali cast slaviti dio toga zajedno s njime...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #1 na: Oujak 17, 2009, 14:46:45 » |
|
Trap je legenda i svakako jedan od najboljih i najtrofejnijih trenera u povijesti nogometa.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #2 na: Oujak 17, 2009, 16:00:00 » |
|
baš je legenda, stvarno je bio ?ovjek od uspjeha, pokušao je nešto u i salzburgu no ništa... stvarno impresivno, proveo je velik dio karijere u milanu, poslije trenirao jube i inter, kolko sam shvatio nitko od te 3-ke mu nije zamjerio
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #3 na: Oujak 17, 2009, 17:45:15 » |
|
U Bayernu mi je baš bio faca...mogao se snimiti dokumentarac samo o njegovim rekcijama.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #4 na: Oujak 17, 2009, 20:02:12 » |
|
Veliki trener to njegova statistika pokazuje ............ Sretan mu rodjendan ....
Iz Intera ?estitali Trapattoniju ro?endan
Aktualni talijanski nogometni prvak Inter ?estitao je svom bivšem treneru, a današnjem izborniku irske reprezentacije Giovanniju Trapattoniju 70. ro?endan...
Talijanski stru?njak bavi se nogometnim poslom ve? pedeset godina, a u karijeri je osvojio brojne trofeje. Neke od njih osvojio je i na klupi Intera na kojoj je sjedio od 1986. do 1991. godine.
Najplodnija je godina bila 1989. kada je odveo “nerazzurre” do “scudetta”, talijanskog Superkupa i prvog Kupa UEFA u povijesti kluba.
"Želimo iskrene ?estitke treneru koji je tijekom svoje izvanredne karijere dao veliki doprinos ovom sportu i našem klubu. Posebno mu se zahvaljujemo radi uspjeha postignutim na klupi Intera" - stoji u priop?enju kluba sa San Sira.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #5 na: Oujak 17, 2009, 21:39:56 » |
|
nasa velika obitelj se uvik sjeti istaknutog clana...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #6 na: Oujak 17, 2009, 23:29:20 » |
|
i po tome se vidi da smo klub sa dušom. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #7 na: Oujak 18, 2009, 08:16:58 » |
|
baš je legenda, stvarno je bio ?ovjek od uspjeha, pokušao je nešto u i salzburgu no ništa... stvarno impresivno, proveo je velik dio karijere u milanu, poslije trenirao jube i inter, kolko sam shvatio nitko od te 3-ke mu nije zamjerio
Ante, sa Salzburgom je bio prvak Austrije 2007.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #8 na: Oujak 18, 2009, 16:21:09 » |
|
Ante, sa Salzburgom je bio prvak Austrije 2007.
ma mislio sam na kup uefe, nije mi austrijsko prvenstvo nešto, samo rapid im je neki konkurent. krenuli su oni s poja?anjima i htjeli su kup uefe i sve to, na kraju banan, baš se sje?am ono navijo sam tu sezonu kad je sve to krenulo da osvoje kup uefe a oni razo?arali me
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|