|
Buky
|
 |
« na: Oujak 17, 2009, 01:59:08 » |
|
Zamima me sto koristite da mogu poboljsati stranicu prema vasem ukusu. Ako koristite nesto sto nije izlistano, napisite sto je ovdje !
Hvala
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #1 na: Oujak 17, 2009, 15:48:55 » |
|
evo ja sam glaso za fejs i rss, kao što vidim i svi su tako 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #2 na: Oujak 17, 2009, 15:58:50 » |
|
Ja sam na Faceu, ali ne znam zasto bi se po tome ravnao. Ja sam na Faceu iskljucivo jer mi je tako najlakse odrzavati kontkat s prijateljima u inozmenstvu, a imam ih dosta po svijetu. Inace smatram da je sve to idiotizam, ljudi sve vise gube smisao za druzenje. Danas se nalaze na Facebooku i ostalim pizdarijama umjesto da se druze vani. Offtopic je, ali eto moje misljenje o tome.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Buky
|
 |
« Odgovor #3 na: Oujak 17, 2009, 16:01:19 » |
|
dobro RSS cu narediti svakako, to i sada imamo. A posto je dosta ljudi na fejsu, spojit cemo nekako stranicu sa njim.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #4 na: Oujak 17, 2009, 16:01:56 » |
|
Ja sam na Faceu, ali ne znam zasto bi se po tome ravnao. Ja sam na Faceu iskljucivo jer mi je tako najlakse odrzavati kontkat s prijateljima u inozmenstvu, a imam ih dosta po svijetu. Inace smatram da je sve to idiotizam, ljudi sve vise gube smisao za druzenje. Danas se nalaze na Facebooku i ostalim pizdarijama umjesto da se druze vani. Offtopic je, ali eto moje misljenje o tome.
tako?er, užas je da više ljudi ra?e ode na fejs nego van :'(
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #5 na: Oujak 17, 2009, 22:09:07 » |
|
ja sam inace face napravio cisto radi dosade...nije da je bas nesto ultra koristan ali je za ubit dosadu i vrijeme cackajuci na netu dobar
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Buky
|
 |
« Odgovor #6 na: Oujak 18, 2009, 00:57:09 » |
|
iako sam mislio veceras dodati nastavak na stranicu za fejs nece moci. Moram malo vise vremena utrositi na to jer jer zahebano. Al definitivno ga zelim na stranici u buducnosti
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #7 na: Oujak 18, 2009, 03:11:49 » |
|
offtopic: novi face je sranje, kao da su se dogovorili da ce ga napraviti tako lose, da ljudi vise nedolaze 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #8 na: Oujak 18, 2009, 11:00:21 » |
|
offtopic: novi face je sranje, kao da su se dogovorili da ce ga napraviti tako lose, da ljudi vise nedolaze  slazem se...jedan dan sam ga otvorio i ono gledam sta je ovo,jos uvijek se ja ne mogu snaci na njemu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #9 na: Oujak 18, 2009, 16:05:54 » |
|
tako?er, sranje je, više ne visim toliko na njemu, zapravo skužio sam kako u zadnje vrijeme mi se neda uop?e na komp
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|