Svibanj 25, 2012, 00:23:33 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 [2] 3 4 ... 8   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Inter-Reggina  (Posjeta: 4868 puta)
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #25 na: Oujak 18, 2009, 08:52:37 »

Ja sam uvjeren u pobjedu i to kona?no jedan lagani hendikep. A onda svi u aute i u Udine po naslov prvaka !!

Da, ali samo ako Roma dobije Juventus.
Evidentirano

Milano siamo noi!
hate
Super clan

« Odgovor #26 na: Oujak 18, 2009, 15:44:28 »

Vjerujem u Romu dobit ce Juve
Evidentirano
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #27 na: Oujak 18, 2009, 22:01:13 »

Svi nekako vjerujemo u Romu, ali desetkovana ozlijedama kakva ve? jest teško da ?e uspjeti išta više od otkidanja boda robijašima. Bože daj da imam krivo.
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #28 na: Oujak 18, 2009, 22:04:05 »

Svi nekako vjerujemo u Romu, ali desetkovana ozlijedama kakva ve? jest teško da ?e uspjeti išta više od otkidanja boda robijašima. Bože daj da imam krivo.

zabolime ona stvar, za njih oboje , mi trebamo pobje?ivati a oni neka ?ekaju naš kiks i neka se optere?uju ko i do sad , idemo po laku pobjedu bez nekih ozljeda i naravno bez kartona našima na klupi ...
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #29 na: Oujak 18, 2009, 22:07:24 »

prije sam se vise brinuo hoce li materazzi dobiti karton u nadolazecoj utakmici,sad se brinem dali ce netko s klupe dobiti crveni ili zuti...
sve u svemu ovo moramo pobijediti,uci napadacki u utakmicu i mi moramo postaviti tempo igranja
Evidentirano

nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #30 na: Oujak 19, 2009, 00:07:56 »

Ja sam uvjeren u pobjedu i to kona?no jedan lagani hendikep. A onda svi u aute i u Udine po naslov prvaka !!
more,more Inter zastava
Evidentirano
interista7
Super clan

« Odgovor #31 na: Oujak 19, 2009, 00:09:45 »

zabolime ona stvar, za njih oboje , mi trebamo pobje?ivati a oni neka ?ekaju naš kiks i neka se optere?uju ko i do sad , idemo po laku pobjedu bez nekih ozljeda i naravno bez kartona našima na klupi ...
slazem se.mi pobjedujemo,a oni neka se snalaze.
Evidentirano
hate
Super clan

« Odgovor #32 na: Oujak 19, 2009, 11:31:59 »

Mi cemo dobit...ali opet cu pazljivo isckivat kako ce Roma odigrat bilo bi savrseno da dobije robijase
Evidentirano
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #33 na: Oujak 19, 2009, 11:55:19 »

Ja isto vjerujem u nase, ali isto cu cekat i nasu i njihovu utakmicu. Vec sam se opekao busajuci se u prsa da nam je Torino najlaksi protivnik, mislio sam da cemo ih samljet, kad ono mizerni bodic.

A imamo enormnih problema u obrani: nema Chivua (3 tjedna), Samuela (kartoni), Cordobe, i Burdissa, a Materazzi je na pola. Igrat ce vjerojatno on i Rivas ili Cambiasso i Rivas. Nije dobro...
Evidentirano

Milano siamo noi!
hate
Super clan

« Odgovor #34 na: Oujak 19, 2009, 11:59:41 »

u nraguz nisam niti znao da je Samuel u kartonima....za cambia znam da ce odradit kako treba ali ovaj Rivas je strasno izgubljen na terenu....
Evidentirano
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #35 na: Oujak 19, 2009, 12:01:45 »

hate, tocno je za Cambia, ali onda nedostaje neko jeben u vezi. Jer, Zanetti ce na Cuchuevo mjesto, a ko ce onda na Zanettijevo? Figo je takodjer jucer na treningu izletio s ozljedom i nece ga biti. Mozda jedino Vieira.
Evidentirano

Milano siamo noi!
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #36 na: Oujak 19, 2009, 12:04:03 »

sve vise i vise nam te ozljede kopaju grob,samo da nas ne zakopaju u njega
Evidentirano

hate
Super clan

« Odgovor #37 na: Oujak 19, 2009, 12:05:35 »

a tko drugi ostaju nam Muntari i Viera...ma mozemo mi protiv Reggine sa takvim problemima mene jedino brine kad ce se ti stoperi vise oporavit i da u?u vise u neki kontinuitet
Evidentirano
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #38 na: Oujak 19, 2009, 12:06:24 »

Samo da protiv Juventusa budu svi na broju, ostalo ce bit OK. Treba nam 6 pobjeda u 10 utakmica. S obzirom da smo dosad samo 2 popusili, nekakav zakon vjerovatnosti mi govori da se ne brinem.
Evidentirano

Milano siamo noi!
hate
Super clan

« Odgovor #39 na: Oujak 19, 2009, 12:10:16 »

e bas to samo da svi budu spremni za Juve i bit ce sve ok....sto se tice tih 6 pobjeda mislim da nebi trebali imat nekakvih problema
Evidentirano
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #40 na: Oujak 19, 2009, 12:14:49 »

Kakav sam ja debil. Ma kakvih 6 pobjeda, nama treba OSAM pobjeda. Mozemo dopustiti samo 2 poraza, a ne 4. Naravno, uz uvjet da Juve dobije svih 10. Strasan sam matematicar. U mom sistemu pobjeda vrijedi 4 boda!! Smiley
Evidentirano

Milano siamo noi!
hate
Super clan

« Odgovor #41 na: Oujak 19, 2009, 12:18:09 »

A nraguz ja se taman ponadao...a ti me sad spustis na zemlju Cheesy Cheesy Cheesy
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #42 na: Oujak 19, 2009, 12:26:51 »

ma dobro nraguz svakome se omakne malo,ajde ako ce ti biti lakse ja sam na zadnjoj godini srednje zaboravio tablicu mnozenja Cheesy
ja se jedino nadam da nece biti kao prosle sezone i da necu dobiti sijede gledajuci zadnju utakmicu sezone koja ce odluciti dali cemo biti prvaci ili necemo...moramo smanjiti rizik na sto manje pobjedujuci u malim utakmicama
Evidentirano

Antonio
Super clan

« Odgovor #43 na: Oujak 19, 2009, 12:34:07 »

Kakav sam ja debil. Ma kakvih 6 pobjeda, nama treba OSAM pobjeda. Mozemo dopustiti samo 2 poraza, a ne 4. Naravno, uz uvjet da Juve dobije svih 10. Strasan sam matematicar. U mom sistemu pobjeda vrijedi 4 boda!! Smiley
Ako Roma napuca šaku jada, a mi dobijemo, onda smo na + 10, a u igri bi ostalo 27 bodova. U tom slu?aju moja ra?unica govori da trebamo dobiti doma sve: Palermo, Lazio, Sienu i Atalantu zadnje kolo, i vani bilo koju od utakmica ( Udinese, Jube, Napoli, Cagliari, Chievo )
Mislim da ?e 15 bodova od 27 biti dovoljno za naslov, jer siguran sam da JuBe ne?e sve do kraja dobiti ( vani imaju Genou, Regginu, Milan, Sienu i opasnu doma?u sa nama )
Kod nas me pak mu?i što imamo jako težak raspored do kraja, a posebno me mu?e tri gostovanja: Udine, JuBe i Napoli, i ako sa te tri tekme uzmemo maximalno 4 boda, onda smo sigurno prvaci.
Naravno, sve je ovo ŠBBKBB ( što bi bilo kad bi bilo )
Idemo prvo riješiti Regginu, pa onda dalje utakmicu po utakmicu
Ja se svejedno nadam pozitivnom raspletu i novom naslovu prvaka
Evidentirano
hate
Super clan

« Odgovor #44 na: Oujak 19, 2009, 12:37:13 »

antonio odlicno si to prikazao idemo rijesit prvo Regginu
Evidentirano
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #45 na: Oujak 19, 2009, 13:17:41 »

Meni se ?ini da je naslov riješena stvar i da jedino sami sebe možemo zeznut, a to se s Mourinhom ne?e dogoditi. Nije on Mancini. Što se Juventusa ti?e ?isto sumnjam da su sposobni dobit sve do kraja i ?ini mi se da ?e im Milan sigurno uzet mjeru, jer ro?aci moraju zapet da im se ne omakne kakva Roma, ili Fiorentina u kona?nom poretku kao što im se to dogodilo lani. A mi, kao što ste svi ve? rekli: utakmicu po utakmicu i ne?e bit problema. Što se Rivasa ti?e vjerujem (ma nemam što vjerovati, vidio sam lani) da može dobro odigrati i da ?e s njim na stoperskoj poziciji sve bit u redu.
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #46 na: Oujak 19, 2009, 18:20:46 »

ovaj chivu je debil, stvarno ga treba prodat, evo marko nije uspjela moja prognoza za 3 tjedna bez ozlijede, ?ini mi se da se ve? na tekmi(na poluvremenu je izašao?) sa fiorama ozlijedio Angry
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #47 na: Oujak 19, 2009, 20:22:49 »

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkFZuVuplyszvvoCaG&tmpl=coranto_ita_news
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #48 na: Oujak 19, 2009, 20:34:04 »

ne znam kako cemo...svi su nedostupni,a pred nama jos bitnih utakmica
Evidentirano

hate
Super clan

« Odgovor #49 na: Oujak 19, 2009, 21:25:18 »

sa ovakvim problemima mozemo protiv Reggine samo da nam se svi oporave za nadolazece tekme pogotovo Juve
Evidentirano
 Str: 1 [2] 3 4 ... 8   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!