|
nraguz
|
 |
« Odgovor #25 na: Oujak 18, 2009, 08:52:37 » |
|
Ja sam uvjeren u pobjedu i to kona?no jedan lagani hendikep. A onda svi u aute i u Udine po naslov prvaka !!
Da, ali samo ako Roma dobije Juventus.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
hate
|
 |
« Odgovor #26 na: Oujak 18, 2009, 15:44:28 » |
|
Vjerujem u Romu dobit ce Juve
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #27 na: Oujak 18, 2009, 22:01:13 » |
|
Svi nekako vjerujemo u Romu, ali desetkovana ozlijedama kakva ve? jest teško da ?e uspjeti išta više od otkidanja boda robijašima. Bože daj da imam krivo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #28 na: Oujak 18, 2009, 22:04:05 » |
|
Svi nekako vjerujemo u Romu, ali desetkovana ozlijedama kakva ve? jest teško da ?e uspjeti išta više od otkidanja boda robijašima. Bože daj da imam krivo.
zabolime ona stvar, za njih oboje , mi trebamo pobje?ivati a oni neka ?ekaju naš kiks i neka se optere?uju ko i do sad , idemo po laku pobjedu bez nekih ozljeda i naravno bez kartona našima na klupi ...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #29 na: Oujak 18, 2009, 22:07:24 » |
|
prije sam se vise brinuo hoce li materazzi dobiti karton u nadolazecoj utakmici,sad se brinem dali ce netko s klupe dobiti crveni ili zuti... sve u svemu ovo moramo pobijediti,uci napadacki u utakmicu i mi moramo postaviti tempo igranja
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #30 na: Oujak 19, 2009, 00:07:56 » |
|
Ja sam uvjeren u pobjedu i to kona?no jedan lagani hendikep. A onda svi u aute i u Udine po naslov prvaka !!
more,more 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #31 na: Oujak 19, 2009, 00:09:45 » |
|
zabolime ona stvar, za njih oboje , mi trebamo pobje?ivati a oni neka ?ekaju naš kiks i neka se optere?uju ko i do sad , idemo po laku pobjedu bez nekih ozljeda i naravno bez kartona našima na klupi ...
slazem se.mi pobjedujemo,a oni neka se snalaze.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
|
 |
« Odgovor #32 na: Oujak 19, 2009, 11:31:59 » |
|
Mi cemo dobit...ali opet cu pazljivo isckivat kako ce Roma odigrat bilo bi savrseno da dobije robijase
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #33 na: Oujak 19, 2009, 11:55:19 » |
|
Ja isto vjerujem u nase, ali isto cu cekat i nasu i njihovu utakmicu. Vec sam se opekao busajuci se u prsa da nam je Torino najlaksi protivnik, mislio sam da cemo ih samljet, kad ono mizerni bodic.
A imamo enormnih problema u obrani: nema Chivua (3 tjedna), Samuela (kartoni), Cordobe, i Burdissa, a Materazzi je na pola. Igrat ce vjerojatno on i Rivas ili Cambiasso i Rivas. Nije dobro...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
hate
|
 |
« Odgovor #34 na: Oujak 19, 2009, 11:59:41 » |
|
u nraguz nisam niti znao da je Samuel u kartonima....za cambia znam da ce odradit kako treba ali ovaj Rivas je strasno izgubljen na terenu....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #35 na: Oujak 19, 2009, 12:01:45 » |
|
hate, tocno je za Cambia, ali onda nedostaje neko jeben u vezi. Jer, Zanetti ce na Cuchuevo mjesto, a ko ce onda na Zanettijevo? Figo je takodjer jucer na treningu izletio s ozljedom i nece ga biti. Mozda jedino Vieira.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #36 na: Oujak 19, 2009, 12:04:03 » |
|
sve vise i vise nam te ozljede kopaju grob,samo da nas ne zakopaju u njega
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
|
 |
« Odgovor #37 na: Oujak 19, 2009, 12:05:35 » |
|
a tko drugi ostaju nam Muntari i Viera...ma mozemo mi protiv Reggine sa takvim problemima mene jedino brine kad ce se ti stoperi vise oporavit i da u?u vise u neki kontinuitet
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #38 na: Oujak 19, 2009, 12:06:24 » |
|
Samo da protiv Juventusa budu svi na broju, ostalo ce bit OK. Treba nam 6 pobjeda u 10 utakmica. S obzirom da smo dosad samo 2 popusili, nekakav zakon vjerovatnosti mi govori da se ne brinem.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
hate
|
 |
« Odgovor #39 na: Oujak 19, 2009, 12:10:16 » |
|
e bas to samo da svi budu spremni za Juve i bit ce sve ok....sto se tice tih 6 pobjeda mislim da nebi trebali imat nekakvih problema
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #40 na: Oujak 19, 2009, 12:14:49 » |
|
Kakav sam ja debil. Ma kakvih 6 pobjeda, nama treba OSAM pobjeda. Mozemo dopustiti samo 2 poraza, a ne 4. Naravno, uz uvjet da Juve dobije svih 10. Strasan sam matematicar. U mom sistemu pobjeda vrijedi 4 boda!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
hate
|
 |
« Odgovor #41 na: Oujak 19, 2009, 12:18:09 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #42 na: Oujak 19, 2009, 12:26:51 » |
|
ma dobro nraguz svakome se omakne malo,ajde ako ce ti biti lakse ja sam na zadnjoj godini srednje zaboravio tablicu mnozenja  ja se jedino nadam da nece biti kao prosle sezone i da necu dobiti sijede gledajuci zadnju utakmicu sezone koja ce odluciti dali cemo biti prvaci ili necemo...moramo smanjiti rizik na sto manje pobjedujuci u malim utakmicama
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #43 na: Oujak 19, 2009, 12:34:07 » |
|
Kakav sam ja debil. Ma kakvih 6 pobjeda, nama treba OSAM pobjeda. Mozemo dopustiti samo 2 poraza, a ne 4. Naravno, uz uvjet da Juve dobije svih 10. Strasan sam matematicar. U mom sistemu pobjeda vrijedi 4 boda!!  Ako Roma napuca šaku jada, a mi dobijemo, onda smo na + 10, a u igri bi ostalo 27 bodova. U tom slu?aju moja ra?unica govori da trebamo dobiti doma sve: Palermo, Lazio, Sienu i Atalantu zadnje kolo, i vani bilo koju od utakmica ( Udinese, Jube, Napoli, Cagliari, Chievo ) Mislim da ?e 15 bodova od 27 biti dovoljno za naslov, jer siguran sam da JuBe ne?e sve do kraja dobiti ( vani imaju Genou, Regginu, Milan, Sienu i opasnu doma?u sa nama ) Kod nas me pak mu?i što imamo jako težak raspored do kraja, a posebno me mu?e tri gostovanja: Udine, JuBe i Napoli, i ako sa te tri tekme uzmemo maximalno 4 boda, onda smo sigurno prvaci. Naravno, sve je ovo ŠBBKBB ( što bi bilo kad bi bilo ) Idemo prvo riješiti Regginu, pa onda dalje utakmicu po utakmicu Ja se svejedno nadam pozitivnom raspletu i novom naslovu prvaka
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
|
 |
« Odgovor #44 na: Oujak 19, 2009, 12:37:13 » |
|
antonio odlicno si to prikazao idemo rijesit prvo Regginu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #45 na: Oujak 19, 2009, 13:17:41 » |
|
Meni se ?ini da je naslov riješena stvar i da jedino sami sebe možemo zeznut, a to se s Mourinhom ne?e dogoditi. Nije on Mancini. Što se Juventusa ti?e ?isto sumnjam da su sposobni dobit sve do kraja i ?ini mi se da ?e im Milan sigurno uzet mjeru, jer ro?aci moraju zapet da im se ne omakne kakva Roma, ili Fiorentina u kona?nom poretku kao što im se to dogodilo lani. A mi, kao što ste svi ve? rekli: utakmicu po utakmicu i ne?e bit problema. Što se Rivasa ti?e vjerujem (ma nemam što vjerovati, vidio sam lani) da može dobro odigrati i da ?e s njim na stoperskoj poziciji sve bit u redu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #46 na: Oujak 19, 2009, 18:20:46 » |
|
ovaj chivu je debil, stvarno ga treba prodat, evo marko nije uspjela moja prognoza za 3 tjedna bez ozlijede, ?ini mi se da se ve? na tekmi(na poluvremenu je izašao?) sa fiorama ozlijedio 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #47 na: Oujak 19, 2009, 20:22:49 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #48 na: Oujak 19, 2009, 20:34:04 » |
|
ne znam kako cemo...svi su nedostupni,a pred nama jos bitnih utakmica
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
|
 |
« Odgovor #49 na: Oujak 19, 2009, 21:25:18 » |
|
sa ovakvim problemima mozemo protiv Reggine samo da nam se svi oporave za nadolazece tekme pogotovo Juve
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|