|
Puppi
|
 |
« Odgovor #25 na: Oujak 11, 2009, 23:38:48 » |
|
mislim da ?e psihološki biti jako teško, te bi im i oprostio poraz
oprostio bi im X ali poraz ne...jer prvenstvo jos nije gotovo i juventus nam je za petama trebamo se odmaknuti od njih -7 i nije bas nesto pretezito odlicno
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #26 na: Oujak 11, 2009, 23:44:30 » |
|
oprostio bi im poraz jer nije niti njima lako, svakako bi trebalo do?i do mnogih promjena u njihovim "glavama" npr neki igra?i bi se trebali pitati zašto ne igraju iako su bolji od nekih koji igraju(mancini,crespo) a neki bi se trebali pitati jeli ih vrijeme pregazilo(vieira, figo), neki jesu li zbilja toliko veliki kao što misle(zlatan), a neki pak jeli vrijeme da više napravi pravi klub od intera(moratti)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #27 na: Oujak 12, 2009, 09:32:26 » |
|
oprostio bi im poraz jer nije niti njima lako, svakako bi trebalo do?i do mnogih promjena u njihovim "glavama" npr neki igra?i bi se trebali pitati zašto ne igraju iako su bolji od nekih koji igraju(mancini,crespo) a neki bi se trebali pitati jeli ih vrijeme pregazilo(vieira, figo), neki jesu li zbilja toliko veliki kao što misle(zlatan), a neki pak jeli vrijeme da više napravi pravi klub od intera(moratti)
Slažem se sa svim šta si napisao osim da bi im oprostio poraz.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #28 na: Oujak 12, 2009, 09:58:16 » |
|
Ja se ne slazem da nismo veliki klub. Jesmo, ali ima vecih (Man U, Liverpool, Chelsea i Barcelona) i nas je sada zapao jedan od njih. S svim drugim se slazem.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #29 na: Oujak 12, 2009, 12:32:39 » |
|
Ja Chelsea uopste ne smatram veliki klubom niti cu Inter ima vise kupova nego Chelsea sve trofeja u svojoj povjesti
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #30 na: Oujak 12, 2009, 12:40:36 » |
|
Oprosti Adnane, krivo sam se izrazio. Ne mislim ja na klubove, vec momcadi danas. Mislim da je Chelsea danas bolja momcad od Intera. Za klubove se zna, nema veceg od naseg!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #31 na: Oujak 12, 2009, 16:16:27 » |
|
Oprosti Adnane, krivo sam se izrazio. Ne mislim ja na klubove, vec momcadi danas. Mislim da je Chelsea danas bolja momcad od Intera. Za klubove se zna, nema veceg od naseg!!!  naravno da je chelsea jaci, imaju puno kvalitetnije igra?e
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #32 na: Oujak 13, 2009, 09:15:21 » |
|
nama sad opuštanja i va?ena na psihu triba sada ovo dobit i uzet tri boda pa ne?emo sada plakat kad smo ispali ima i drugih šta im je teže mi smo prvi i neispuštamo prvo misto do kraja! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #33 na: Oujak 13, 2009, 09:31:42 » |
|
nama sad opuštanja i va?ena na psihu triba sada ovo dobit i uzet tri boda pa ne?emo sada plakat kad smo ispali ima i drugih šta im je teže mi smo prvi i neispuštamo prvo misto do kraja!  normalno...profesionalci su,placeni su masne pare za to...idemo po pobijedu pa makar i po nerijeseno
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #34 na: Oujak 13, 2009, 19:02:21 » |
|
Fiore je u lošoj formi, nadam se da ispadanje iz LP ne?e utjecati na naš moral, jer šta je tu je, treba dignut glavu i osvojit Serie A, po?evši sa pobjedom protiv Fiorentine jer nas remi nikako ne bi smio zadovoljiti. ?ubrentus se još uvijek nada našem posrtanju i to ne smijemo nikako dozvoliti, pogotovo sve utakmice kod ku?e treba pobijediti. Sve do kraja prvenstva. Zato idemo po ta tri boda da ubijemo svaku nadu naših protivnika da ?e netko drugi osvojiti Serie A! Idemo po 4. titulu za redom 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
|
 |
« Odgovor #35 na: Oujak 13, 2009, 21:20:38 » |
|
Ako budemo igrali kao protiv MU necemo imat problema sa Fiorentinom...sve ovisi jesuli nasi decki se poslozili u glavi
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #36 na: Oujak 14, 2009, 01:05:50 » |
|
mislim da bi trebali igrati s 2 napadaca,a nekao protiv uniteda s samo jednim
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #37 na: Oujak 14, 2009, 06:37:33 » |
|
za pare igraju ali pustimo sad pare triba igrat sa srcem ma neka igraju 100 dio od zanettija i cambija i nema straha,nadam se da je mur pri?a sa morattijem i da su se usuglasili šta se ti?e poja?anje na lito ali sad je najbitnije uzet prvenstvo pa neka drugi pla?u to ?e nam biti 4 zaredom i ne?emo na tom stati!!!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #38 na: Oujak 14, 2009, 20:08:17 » |
|
moja prognoza sastava za sutra... J.Cesar Maicon Samuel Cordoba Santon zanetti Cuchu mancini stankovic Ibra Adriano
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #39 na: Oujak 14, 2009, 22:20:08 » |
|
Sutra nas ?eka prva me? lopta za novi naslov, a u temi o toj utakmici svega nekoliko komentara i sve nešto jalovo. Svi se raspisali o temi Manchester, koja je za mene ve? zaboravljena. Ja sutra priželjkujem pobjedu, iako protivnik nije nimalo lagan. Vjerujem da se možemo di?i nakon neugodnog poraza u LP, jednako kako se Juve ve?eras digao i razbio Bolognu. Nakon njihove današnje utakmice mi sutra nemamo prvo na kiks.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #40 na: Oujak 14, 2009, 22:29:28 » |
|
obavezno pravi pristup, jer sada svaki bod puno zna?i pogotovo jer još imamo gostovanje jubentusu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #41 na: Oujak 14, 2009, 22:34:51 » |
|
Samo info: Udinese - Inter nedjelja u 20:30 !!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #42 na: Oujak 15, 2009, 07:57:16 » |
|
goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni. Defenders: 6 Maxwell, 13 Maicon, 24 Nelson Rivas, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon. Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 19 Esteban Cambiasso, 20 Sulley Muntari, 33 Amantino Mancini, 36 Franceso Bolzoni. Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo, 45 Mario Balotelli. chivu is back 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #43 na: Oujak 15, 2009, 10:20:46 » |
|
nemamo pravo na kiks sino? real dobio 5-2 a znamo kako ih je livrpool napušio nema opravdanje samo pobjeda 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #44 na: Oujak 15, 2009, 12:05:45 » |
|
Nadm se pobjedi sve ostalo nema opravdanja i uvjeren sam da ce se igraci vratitii da cemo slomit Fiorentinu ....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #45 na: Oujak 15, 2009, 12:53:28 » |
|
ja sam rekao da mogu priznati nerijeseno...makar je i to pomalo lose jer je juventus pobijedio sinoc tako da danas bi trebala biti pobijeda
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #46 na: Oujak 15, 2009, 12:55:02 » |
|
Ma mislim da ?emo dobit Fiorentinu,igramo doma i nebi trebalo biti nekakvih problema,nerješeno nikako jer to je onda ve? -4 pa gostovanje u Torinu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #47 na: Oujak 15, 2009, 12:56:08 » |
|
ma joooj doma bas nikako niti ne igramo...ove godine puno bolje igramo u gostima nego doma
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
|
 |
« Odgovor #48 na: Oujak 15, 2009, 13:02:50 » |
|
treba nam pobjeda juve sinoc razbio bolognu...i nesmijemo dozvolit da nam se priblize...samo uci u utakmicu s pravim pristupom i agresivosti
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
adriano10