Svibanj 25, 2012, 00:16:10 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 6 7 [8]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Inter-Fiorentina  (Posjeta: 5095 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #175 na: Oujak 17, 2009, 08:16:33 »

Dobra, dobra Gazo: "Trci, ali bezveze..." Sjajno opisano!!  ROFLMAO
Evidentirano

Milano siamo noi!
nikolagazo
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #176 na: Oujak 17, 2009, 11:20:14 »

a meni je on bas to,muva bez glave,trci ka kokos okolo...igraci ga izbace s jednostavnim fintama,a ne svi?a mi se niti malo,al eto mozda i nauci nesto...

gleda san ga protiv milana u derbiju uzivo,gleda san ga u ove dvi utakmice protiv man utd i cita san ocjene protiv fiorentine,najlosiji igrac u svim utamicama,a sta vise pricat...
Evidentirano
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #177 na: Oujak 17, 2009, 11:38:14 »

Apsolutno se slazem s tobom, prije 5-6 mjeseci sam napisao da nije igrac za Inter, ali su me svi kontrirali da trci puno, da oduzima lopte... Ma covjek je katastrofa. I ja sam ga gledao 2 puta uzivo (Milan i MU). Protiv Milana ajde jos i nekako, ali protiv Man U nije znao nabit loptu, doslovno nije mogo prvom do sebe dodat. On je po meni veci promasaj prijelaznog roka nego Mancini.
Evidentirano

Milano siamo noi!
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #178 na: Oujak 17, 2009, 16:27:04 »

Apsolutno se slazem s tobom, prije 5-6 mjeseci sam napisao da nije igrac za Inter, ali su me svi kontrirali da trci puno, da oduzima lopte... Ma covjek je katastrofa. I ja sam ga gledao 2 puta uzivo (Milan i MU). Protiv Milana ajde jos i nekako, ali protiv Man U nije znao nabit loptu, doslovno nije mogo prvom do sebe dodat. On je po meni veci promasaj prijelaznog roka nego Mancini.
mislim da je on doveden kao kopija essiena, što naravno nije nikako mogu?e jer ovaj je 100 puta bolji. stvarno bi volio da nekako taj essien do?e
Evidentirano

torrente
Gost

« Odgovor #179 na: Oujak 17, 2009, 23:32:28 »

ali ako se itko sje?a, kad je tek došao, u pripreminim u utakmicama u amsterdamu bio je glavni razigrava?, sve su lopte išle od njega
... doduše imao je tehniku koda je iz žminja došao a ne portsmoutha, štopao je loptu kramponima, i tr?ao prema korner zastavici i onda od tamo škaricama ubacivao u kazneni
 ajde bar se malo popravio Grin
Evidentirano
 Str: 1 ... 6 7 [8]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!