Mislim da si u pravu i da se forma podiže. Zadnje dvije utakmice dobijene su bez panike i uz gotovo potpunu kontrolu na terenu. Fiorentina je više nalikovala davljeniku, nego ekipi koja se bori za ulaz u ligu prvaka, ali ne zato jer su loši, nego zato što smo im mi dopustili da pokažu samo onoliko koliko su pokazali - ništa. Da nije bilo Freya ispratili bi ih naši s jedno 4 - 5 komada.
Sad kad su se nekakve glasine i verbalni napadi kroz medije stišali (jer svaka vijest jednom postane stara i nezanimljiva) vidi se kako stvari dolaze na svoje mjesto. Nekako mi se cini da ce sad sve ici puno lakse, jer svakim slijedecim kolom cemo mi igrati sve mirnije, a Roma nervoznije.
moram dodatno komentirati ovaj drugi dio jer si potpuno u pravu u vezi tih medijskih napada. Stali su u zbog sudaca, a i mene je više strah svake utakmice da nam ne pro?e nešto sumljivo i onda je to ?itava hajka te nam unese dodatnu nervozu, jer smo najosetljiviji na usporedbe sa Juventusom, znaju?i kolliku smo borbu vodili protib Moggija i sad da NAS TRPAJU U ISTI KOŠ-KATASTROFA.Normalni navija?i se boje su?enja da ne bi bili ošte?eni a ja se bojim da ne sude u našu korist!?[/font][/color]