|
Adnan
|
 |
« na: Oujak 01, 2009, 23:53:12 » |
|
Posle tekme sa Romom koju svi znamo kako je zavrsila sledi veoma jaka tekma za nas idemo u Genou koj se pokazala kao jak protivnik nadam se pozitivnom rezultatu najsretniji bi bio da pobjedimo i nadam se .Sretno i nadam se da Mourinho nece testove opet pravit neke kao sto su maxwel u vezi ........ 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Oujak 01, 2009, 23:56:34 od Adnan Tuzla »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #1 na: Oujak 02, 2009, 00:18:49 » |
|
nije to eksperiment jer je Maxwell i došao kao vezni igra? a onda silom u nedostatku lijevog beka postavljen tamo i korektno to odra?ivao. Prije ove utakmice sam napisao da bih u 3 utakmice koje slijede (Roma,Genoa i Fiorentina) bio zadovoljan sa 5 bodova, što zna?i remi sa romom i Genoom i pobjeda protiv viola. I dalje sam tog mišljenja. Iza toga nam ostaju "lakše" utakmice a u to ubrajam i gostovanje u Lepoglavi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Inter.volin.ja.u.srcu
Gost
|
 |
« Odgovor #2 na: Oujak 02, 2009, 00:20:44 » |
|
Ko sudi? Dosta mi je više da nas povezuju s tim su?enjem i kal?iopolijem, kad smo mi jedini koji su ?isti izašli odatle...Oni su svi samo ljubomorni zbog toga šta smo na putu do 4 u nizu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #3 na: Oujak 02, 2009, 09:17:59 » |
|
nije to eksperiment jer je Maxwell i došao kao vezni igra? a onda silom u nedostatku lijevog beka postavljen tamo i korektno to odra?ivao. Prije ove utakmice sam napisao da bih u 3 utakmice koje slijede (Roma,Genoa i Fiorentina) bio zadovoljan sa 5 bodova, što zna?i remi sa romom i Genoom i pobjeda protiv viola. I dalje sam tog mišljenja. Iza toga nam ostaju "lakše" utakmice a u to ubrajam i gostovanje u Lepoglavi.
potpisivan odma!!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #4 na: Oujak 02, 2009, 09:33:51 » |
|
I ja, ali sad bi bilo zlato dobit Genou, jer ako Juve dobije a mi ne, pocinje psihicki (medijski) pressing!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #5 na: Oujak 02, 2009, 11:58:04 » |
|
Ma ne verujem da oni djedovi mogu dobit kako god bilo djubrejuve da su ispred nas sedam bodova mi bi njih stigli a znatel zasto zato sto ne znaju kako je biti prvi nisu dugo bili Trebali bi dobiti Genou ako nista onda remi ..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #6 na: Oujak 02, 2009, 14:37:33 » |
|
bit ?e to teška utakmica, pomeni još teža nego sa Romom,ali trebamo odigrati kako znamo i mislim da ne?emo imati problema...
u gostima igramo puno ljepše i lakše,doduše i doma?ini se ne brane kao kod nas u Milanu ali zato to treba kazniti u prvih 20 minuta i kontrolirati utakmicu do kraja...
svakako 3 boda nebi trebalo izgubiti...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #7 na: Oujak 02, 2009, 14:41:52 » |
|
bit ?e to teška utakmica, pomeni još teža nego sa Romom,ali trebamo odigrati kako znamo i mislim da ne?emo imati problema...
u gostima igramo puno ljepše i lakše,doduše i doma?ini se ne brane kao kod nas u Milanu ali zato to treba kazniti u prvih 20 minuta i kontrolirati utakmicu do kraja...
svakako 3 boda nebi trebalo izgubiti...
Genoa nas je pošteno nadigrala na doma?em terenu, imali su i crveni karton ( Juri? ) ?ak i onda su bili bolji, na kraju je bod bio ko ku?a, jer su imali dvije mrtve šanse. Osobno mislim da ?e nam ovo biti jedna od najtežih utakmica ove polusezone
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #8 na: Oujak 02, 2009, 14:43:05 » |
|
Bit ?e teško jer je Genoa solidna ekipa,ali nadam se tu svakako da uzmemo sva 3 boda.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #9 na: Oujak 02, 2009, 14:49:02 » |
|
Lani nismo uspjeli u Genovi, a ove sezone s igracem vise 50 minuta nismo uspjeli dobit na Meazzi. Onda niti u kupu na Meazzi nismo dobili, nego tek nakon produzetaka. Nadam se pobjedi, vjerujem u remi, a poraz me ne bi iznenadio.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
hate
|
 |
« Odgovor #10 na: Oujak 02, 2009, 22:12:32 » |
|
u sve me strah te tekme genoa je jako neugodna a nasi ce biti glavom u manchesteru....sa remijem bih bio cisto zadovoljan
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #11 na: Oujak 03, 2009, 13:16:12 » |
|
Billy, slažem se s tobom, u gostima smo uvijek bolji, nema bunkera ko u Milanu. Bit ?e jako teško ali vjerujem da dobivamo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #12 na: Oujak 04, 2009, 07:55:26 » |
|
nadam se da dobijamo ali ako i ne dobijemo razlika se ne?e smanjit jer jubentus je izgubio od lazia pa sad igra sa torinon gradskim derbi ne?e torino tek tako to pustat virujen u neriješeno
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #13 na: Oujak 05, 2009, 00:32:28 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #15 na: Oujak 05, 2009, 15:25:59 » |
|
izgubit ?emo i ovu, najbolje ?e bii ako bude nerješeno, naši su ve? u engleskoj : 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #16 na: Oujak 05, 2009, 15:31:36 » |
|
ovu utakmicu bas ne moze izgubiti...mislim mozemo ali nebismo smijeli jer opet kockamo prednost koju imamo...moramo pobijediti i onda laganim treninzima se pripremati za united
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #17 na: Oujak 05, 2009, 15:33:10 » |
|
Ovu nesmjemo izgubit
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #18 na: Oujak 05, 2009, 19:10:30 » |
|
Ajme koja teška utakmica! Vra?amo se na isti stadio 3 dana poslije, ali protiv drugog protivnika. Genoa fenomenalna ove sezone, mi smo psihi?ki sad u banani nakon ovog teškog poraza od Sampdorije, a da ne kažem da je 4 dana nakon ove utakmice rekao bih utakmica sezone protiv Man Utd. Uff, ovdje igraju sva 3 znaka i to na svaki otpada 33,3% vjerojatnosti. Kad bismo na po?etku zabili jedan gol, to bi bilo odli?no i vjerojatno bi usmjerilo utakmicu na naš mlin. Ajde Ibra, sad nam trebaš više nego ikad ovu subotu, a da ne govorim u srijedu u Engleskoj!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #19 na: Oujak 05, 2009, 19:13:13 » |
|
Ajme koja teška utakmica! Vra?amo se na isti stadio 3 dana poslije, ali protiv drugog protivnika. Genoa fenomenalna ove sezone, mi smo psihi?ki sad u banani nakon ovog teškog poraza od Sampdorije, a da ne kažem da je 4 dana nakon ove utakmice rekao bih utakmica sezone protiv Man Utd. Uff, ovdje igraju sva 3 znaka i to na svaki otpada 33,3% vjerojatnosti. Kad bismo na po?etku zabili jedan gol, to bi bilo odli?no i vjerojatno bi usmjerilo utakmicu na naš mlin. Ajde Ibra, sad nam trebaš više nego ikad ovu subotu, a da ne govorim u srijedu u Engleskoj!
slažem se , ali bi se nadovezao da sada svi moraju zapeti, ne samo Ibra... ali ipak kada pogledaš samo Ibra može i napraviti nešto... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #20 na: Oujak 05, 2009, 19:18:10 » |
|
mislim da ekipa uopce nije u banani, jer jedino pozitivno iz utakmica sa sampdoriom je sto je igrao (vecinom) drugi sastav..nevidim zas bi nasi prvotimci bili u banani,nit su umorni,nit su dozivjeli poraz taj na terenu. tako da mi kao prva ekipa u italiji nesmijemo ici na bod, vec pobijeda!!  !!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #21 na: Oujak 05, 2009, 19:20:39 » |
|
Nadam se da ?e sad iz inata svi naši igra?i igrati na 120% jer o?ito je da su svi sad protiv nas radi onih suda?kih pogrešaka.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #22 na: Oujak 06, 2009, 10:31:54 » |
|
Najava je da ce Crespo bit uz Ibru od prve minute, a Materazzi u obrani umjesto Cordobe. Nadam se da ce Crespo zabit i da nece vise izlazit u prvenstvu do kraja sezone.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Valdanito
Gost
|
 |
« Odgovor #23 na: Oujak 06, 2009, 14:16:13 » |
|
najvise me tjesi cinjenica da stvarno dobro igramo u gostima... ovo ce stvarno bit zeznuto.. genoa je ipak 5. momcad serie A ... bia bi zadovoljan i sa bodom,al kad bi upala sva 3...hmmm : 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #24 na: Oujak 06, 2009, 14:21:17 » |
|
znaci da ce u obrani igrati matrix iii chivu?ili burdisso?ili mozda zaigra i rivas na toj poziciji(ovo nije sala, vec bi mourinho napravio dobru stvar s tim,normalno, ovisili bi to jeli dobro ili lose kako rivas odigra).samuel valjda nece ni konkurirati za sastav. sto se tice rivasa, decko je lose odigro, normalno je da su ga svi popljuvali ali mislim da nije bas za otpisati. citam na sluzbenoj stranici da je balotelli dobio zeleno svjetlo da zaigra, ali mislim da nece igrati od pocetka. ma ako dobijemo genovu, to je ogroman korak prema naslovu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|