Svibanj 24, 2012, 20:08:43 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 8 9 [10]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Internazionale-Roma  (Posjeta: 6910 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
hate
Super clan

« Odgovor #225 na: Oujak 03, 2009, 23:20:56 »

nemaju drugi nacin da nas zustave, na terenu ih gazimo pa nas pokusavaju preko medija
Evidentirano
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #226 na: Oujak 03, 2009, 23:31:12 »

to?no, samo nije naš klub igrao igre sa sucima i to nije plod klupske politike ve? lošeg su?enja koje ima opravdanje u velikom pritisku na suce u Italiji. Nigdje u ve?im ligama se su?enje toliko ne prati i k0omentira kao na Apeninima. Strašan je pritisak medija na suce, pogotovo TV ku?a.

Ipak je ?udno kako tog medijskog i svakog drugog pritiska na suce, odnosno preispitivanja svake njihove odluke nije bilo kad su isti organizirano navla?ili za Juventus i Milan. Mislim da to sasvim transparentno objašnjava tko u zadnje vrijeme zakuhava sve te instant afere i zašto je samo Inter non - stop na tapetu.
« Zadnja izmjena: Oujak 04, 2009, 00:07:25 od Dexter » Evidentirano

hate
Super clan

« Odgovor #227 na: Oujak 03, 2009, 23:32:56 »

odlicno receno Dexter to sve govori tko je iza medijske hajke
Evidentirano
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #228 na: Oujak 03, 2009, 23:37:19 »

ma vjeruj mi dok se ne dokaže od njih svih da je namještena tekma za Inter, zabole me ljevo ja.e za sve što oni pri?aju...
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #229 na: Oujak 03, 2009, 23:38:04 »

iskreno nebi se cudio da ovih dana sjevne vijest na netu kako inter namjesta utakmice serie a
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #230 na: Oujak 03, 2009, 23:41:15 »

iskreno nebi se cudio da ovih dana sjevne vijest na netu kako inter namjesta utakmice serie a

ma najgore je to što sjevnu takve novinarske fore ali onda nakon dva,tri sata demantij od istih novinara kao u stilu krivo preneseno...

ali najbolje je to što u me?uvremenu po?nu ratovi po forumima i napadi kao na nas onaj dan, a kada kažeš i pokažeš demant nikom ništa ali ostane ono u uhu INTER krade...
Evidentirano

hate
Super clan

« Odgovor #231 na: Oujak 03, 2009, 23:43:56 »

bas to ma sve koje znam a nenevijaju za inter uvjereni su da inter ziher namjesta utakmice a meni to pili zivce
Evidentirano
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #232 na: Oujak 03, 2009, 23:47:42 »

bas to ma sve koje znam a nenevijaju za inter uvjereni su da inter ziher namjesta utakmice a meni to pili zivce

jedino nam ne zamjeraju pobjede u Rimu 0-4 Roma i 0-3 Lazio... zna?i one koje razbijemo sa dva ili tri razlike to su ?iste utakmice a ove od 1 gola razlike kupljene... Huh?
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #233 na: Oujak 03, 2009, 23:50:16 »

ma najgore je to što sjevnu takve novinarske fore ali onda nakon dva,tri sata demantij od istih novinara kao u stilu krivo preneseno...

ali najbolje je to što u me?uvremenu po?nu ratovi po forumima i napadi kao na nas onaj dan, a kada kažeš i pokažeš demant nikom ništa ali ostane ono u uhu INTER krade...
to dode kao juventusovci...nije bitno sto su njega optuzili za sve i svasta i izbacili ga iz prve lige u drugu,oduzeli mu titulu..bitno je sta je on prije osvojio to mi je glupo,pa necemo zivjeti u prosloti ajmo gledati realno u zadnjih pargodina nisu nista osvojili,osudeni su,kaznjeni pa gdje ces bolje dokaze kad je dokazano na sudu da su krali i kupovali utakmice
Evidentirano

hate
Super clan

« Odgovor #234 na: Oujak 03, 2009, 23:51:05 »

ali uvijek nesto na?u uvijek adriano zabio rukom prica se dva tjedna evo sad mario to ce se pricat mjesec dana jer mi frend navija za romu svaki dan mi na poslu dobaci nesto svaki dan
« Zadnja izmjena: Oujak 03, 2009, 23:52:08 od hate » Evidentirano
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #235 na: Oujak 04, 2009, 00:16:09 »

to dode kao juventusovci...nije bitno sto su njega optuzili za sve i svasta i izbacili ga iz prve lige u drugu,oduzeli mu titulu..bitno je sta je on prije osvojio to mi je glupo,pa necemo zivjeti u prosloti ajmo gledati realno u zadnjih pargodina nisu nista osvojili,osudeni su,kaznjeni pa gdje ces bolje dokaze kad je dokazano na sudu da su krali i kupovali utakmice

Ma bilo je dovoljno stvari vratiti na zakoniti put da bi se vidjelo kolika je dugoro?na snaga i potencijal Juventusa i Milana, koji nam otkad se igra pošteno nisu ni do koljena i koji ne mogu ozbiljno konkurirati za osvajanje Serie A i to samo zato jer igra?ki nisu sposobni izdržati cjelosezonski napor na više frontova. Ja im bogme nisam tome kriv, a još manje Inter.
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #236 na: Oujak 04, 2009, 00:21:18 »

Ma bilo je dovoljno stvari vratiti na zakoniti put da bi se vidjelo kolika je dugoro?na snaga i potencijal Juventusa i Milana, koji nam otkad se igra pošteno nisu ni do koljena i koji ne mogu ozbiljno konkurirati za osvajanje Serie A i to samo zato jer igra?ki nisu sposobni izdržati cjelosezonski napor na više frontova. Ja im bogme nisam tome kriv, a još manje Inter.

slažem se sa svime...
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #237 na: Oujak 04, 2009, 02:03:19 »

Da budem iskren drago mi je sto posle mnogo godina da smo dobili govornika dobrog i drago mi je sto je napo ovu svu gamad iza nas koji su neka pate nek crknu od ljubomore sam se nadam da ce inter iz svega ovoga biti jos jaci ....
A ko sta prica to mene uopste ne zanima a ipak ove sezone ne moze niko reci da su nam pomogli ovo je tek drugi penal za inter  ,Nek potonu sto dublje milan i juve Sam ih jos vise prezirem i mrzim kako upoznajem seriju A .Najbolji smo.....FORZA INTER .......
Evidentirano

inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #238 na: Oujak 04, 2009, 14:23:44 »

Mi smo svoje dokazali na terenu,kratko i jasno.
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #239 na: Travanj 09, 2009, 22:21:39 »

Evidentirano

Str: 1 ... 8 9 [10]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!