Svibanj 24, 2012, 20:02:40 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: F.Cannavaro  (Posjeta: 695 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Valdanito
Gost

« na: Veljaa 12, 2009, 02:06:38 »

Smiley meni isto jedan od drazih koji su nosili nas dres iako je tu provea samo 2 sezone.. sican se i onog jednog njegovog gola sa preko 30 i nesto metara .
...
ne znan samo zasto je nakon tih 2 godine presa u juve...momentalno u real madridu
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #1 na: Veljaa 12, 2009, 07:47:51 »

to je isto veliki biser naše uprave: zamjena Cannavaro(kapetan reprezentacije tad)-Carini(mladi golman,koji se vukao od 3 do 4 golmana kod nas i onda smo ga prodali negdje u Španjolsku). Takve sulude poteze kao i ono sa Milanom kada smo dali Pirla i Sedorfa a dobili Cocoa i Brocchija mogla je samo naša uprava izvesti.
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #2 na: Veljaa 12, 2009, 08:26:27 »

e sad za njega se pri?a da je on sam došao kod Morattia i rekao ja ho?u u jube i ovaj ga pustio, a da je to napravio Abramovi?u bilo bi de?ko do kraja ugovora igra?eš mi samo stolni nogomet, pa se ti jebi ...naša uprava je bila pre mekana...
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #3 na: Veljaa 12, 2009, 08:31:06 »

pa valjda treba imati neki stav i strategiju. Tokao kad bi sad Cambiasso rekao da želi i?i . Koji bi lu?ak to potpisao? Za neku nemoralnu ponudu možda razumljivo...ali za nekog anonimusa u trampu...malo je re?i da je van ikakve pameti.
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #4 na: Veljaa 12, 2009, 08:38:35 »

kada sam prvi put bio na meazzi i ide pjesma AMALA sa spotom na semaforu, trebao si ?ut taj žvizduk kada se Fabio pojavljivao na ekranu ,Quaresmini zvižduci su mala beba prema tome,ali mislim da je tada Moggi drmao sa svime time i da naša uprava ni sama nije znala šta radi jer najve?e poja?anje samo tako dati ,to mogu samo nogometni amateri napraviti...
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #5 na: Veljaa 12, 2009, 09:51:58 »

kada sam prvi put bio na meazzi i ide pjesma AMALA sa spotom na semaforu, trebao si ?ut taj žvizduk kada se Fabio pojavljivao na ekranu ,Quaresmini zvižduci su mala beba prema tome,ali mislim da je tada Moggi drmao sa svime time i da naša uprava ni sama nije znala šta radi jer najve?e poja?anje samo tako dati ,to mogu samo nogometni amateri napraviti...
Ljepo receno i meni je F Canavaro ostao veooma drag igrac ,A sto smo ga prodali to sam bog i Moratti znaju stata...
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #6 na: Veljaa 12, 2009, 19:12:24 »

ne volim ga baš zbog tog jubea!!!!
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #7 na: Oujak 06, 2009, 09:07:29 »

Cannavaro je prodan jer je bio tesko ozljedjen i jer se mislilo da se vise nece oporaviti do kraja, a Juve je nudio odlicnu lovu. Naravno, velika pogreska uprave, ali Fabiju se ne moze nista zamjerit. Kad nas nije bas puno igrao bas zbog ozljede, pa nemam neko misljenje o njegovom doprinosu nasoj povijesti.

A ovo s razmjenom igraca s Milanom nema veze s nogometom. Naime, pocetkom ovog destljeca Milan i Inter su si medjusobno pomagali kako bi zakrpali financije da bi se mogli upisat u Serie A. Isto ko sto je Roma izabrala put da ode na burzu. Kakva burza, kad je obitelj Sensi vlasnik. Nogomet je danas 80% biznis ljudi moji, a 20% sport.
Tako su otisli, Ganz, Brncic, Seedorf, Pirlo, Simic, Helveg, Brocchi, Coco. Bilo ih je jos, ne mogu se sad vise sjetit. Za njih nikada nisu dobijeni novci koji su bili objavljivani, jer su Moratti i Berlusconi sve to medjusobno namjestali kako bi pokrili minus. Bile su pokrenute i istrage u vezi toga, ali posto su financije na kraju stimale, OPERACIJA JE USPJELA i vjerojatno je svima bio i interes da tako i bude.
Evidentirano

Milano siamo noi!
Forza
Super clan

« Odgovor #8 na: Kolovoz 22, 2009, 12:33:04 »

Jedan od najacih golova u posjednjih 10 godina

<a href="http://www.youtube.com/v/WIoF4V7OXd0&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/WIoF4V7OXd0&rel=1</a>

Ovu utakmicu imam na kaseti 6:0 smo razbili regginu, eto farions i lamouschi se upisali u strijelce  Cheesy
Evidentirano
Ana_Prka
Mladi clan
**

« Odgovor #9 na: Veljaa 08, 2010, 15:59:37 »

Inter zastava

jedan od mojih najdražih igra?a Inter iako se samo zadržao 2 godine ... šteta
 Inter
Evidentirano

? INTER ?
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #10 na: Veljaa 08, 2010, 18:18:20 »

Inter zastava

jedan od mojih najdražih igra?a Inter iako se samo zadržao 2 godine ... šteta
 Inter

Cijenim mišljenje ,al zbog tog juBentina smo morali Amalu ponovo snimat :Smiley
Evidentirano
Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #11 na: Veljaa 08, 2010, 18:37:06 »

Daleko najve?e sme?e koje je nosilo Interov dres, barem od vremena od kojeg ja pratim. Moggijev igra?, krtica u našim redovima, dopingirani manijak i hvala Bogu da je odjebao u Juventus.

Nakon njega po razini koliki su ljudski šljam Ronaldo dolazi, pa onda Adriano.
Evidentirano
goca_flash
Super clan

« Odgovor #12 na: Veljaa 08, 2010, 18:40:36 »

mozda jest izdajica al je i u nas bio fenomenalan....

a zasto adriano Huh?
lik otvoreno kaze uvijek da voli inter i da ce im uvijek bit zahvalan sto su mu puno pomogli i izasli u susret!!!
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #13 na: Veljaa 08, 2010, 18:43:39 »

Moggi je držao pod svojom kontrolom preko tko zna kakvih linija sve talijanske igra?e koje su nešto vrijedili, a velika ve?ina je bila u mena?erskoj agenciji njegova sina.

Cannavaro je ?ubrentinsko sme?e.
Evidentirano
Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #14 na: Veljaa 08, 2010, 18:46:32 »

mozda jest izdajica al je i u nas bio fenomenalan....

a zasto adriano Huh?
lik otvoreno kaze uvijek da voli inter i da ce im uvijek bit zahvalan sto su mu puno pomogli i izasli u susret!!!

Tko je kod nas bio fenomenalan? Cannavaro? Jesi ti zdrav, lik je igrao preko kurca jedva ?ekaju?i da ode u Juventus, a i osim toga je nauštrb igranja u Interu forsirao da igra nezalje?en za reprezentaciju na nekom od velikih natjecanja i to je dovelo do toga da je velik dio vremena u Interu proveo po doktorima.

Adriano je ljudsko sme?e tako?er, meni bi puno draže bilo da je te svoje pri?e o velikoj ljubavi prema Interu potvrdio dobrim igrama i profesionalnim odnosom jer ovako uop?e nemaju nikakvu težinu.
« Zadnja izmjena: Veljaa 08, 2010, 18:52:47 od Krovopokrivac_SB » Evidentirano
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #15 na: Veljaa 08, 2010, 19:07:28 »

Fabio je u Interu imao vise nego dobre partiture,premda stoji cinjenica da je imao problema sa ozljedama..U to vrijeme je bio jedan od najboljih svjetskih stopera,premda izuzetno nizak,taj hendikep je "popravljao" izuzetnom agresijom te pravovremenim postavljanjem u duelu...Odigrao je 74 tekme za Inter,a u ljeto 2002 prelazi u Inter za vrtoglavih 32 miljuna eura... Odlican igrac ,premda mu "ide na dusu" sto je otisao u redove mrskog rivala..
Evidentirano

goca_flash
Super clan

« Odgovor #16 na: Veljaa 08, 2010, 19:15:56 »

Fabio je u Interu imao vise nego dobre partiture,premda stoji cinjenica da je imao problema sa ozljedama..U to vrijeme je bio jedan od najboljih svjetskih stopera,premda izuzetno nizak,taj hendikep je "popravljao" izuzetnom agresijom te pravovremenim postavljanjem u duelu...Odigrao je 74 tekme za Inter,a u ljeto 2002 prelazi u Inter za vrtoglavih 32 miljuna eura... Odlican igrac ,premda mu "ide na dusu" sto je otisao u redove mrskog rivala..

pogledat malo utakmice cannavara dok je bio u interu i sjetit cete se da i dan danas niko ne igra onako kako je on igrao u interu, po meni bolje nego na sp-u gdje bio najbolji igrac turnira!!! ja sam bio impresioniran kad sam ga gledao uzivo u interovom dresu.....
sad mi je tako mrzak igrac .....
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #17 na: Veljaa 08, 2010, 20:14:51 »

***** mali
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #18 na: Veljaa 08, 2010, 20:44:41 »

pogledat malo utakmice cannavara dok je bio u interu i sjetit cete se da i dan danas niko ne igra onako kako je on igrao u interu, po meni bolje nego na sp-u gdje bio najbolji igrac turnira!!! ja sam bio impresioniran kad sam ga gledao uzivo u interovom dresu.....
sad mi je tako mrzak igrac .....

opet bulazniÅ¡ kao i ina?e  :Smiley
canavaro nije odigra ništa spektakularno u interu.
 a ovo da je u interu bolje igra nego u godini kad je osvojio NAGRADU ZA IGRA?A GODINE je možda tvoj najve?a provala na forumu. kažem "možda", jer ih je stvrno bilo puno
Evidentirano
majstormk
Super clan

« Odgovor #19 na: Veljaa 08, 2010, 21:27:21 »

opet bulazniÅ¡ kao i ina?e  :Smiley
canavaro nije odigra ništa spektakularno u interu.
 a ovo da je u interu bolje igra nego u godini kad je osvojio NAGRADU ZA IGRA?A GODINE je možda tvoj najve?a provala na forumu. kažem "možda", jer ih je stvrno bilo puno
meni je osobno najdraza ova izjava za lucija: "takvog slicnog igraca smo imali i u burdissu tako da po meni lucio je dobar igrac al za klupe pa kad su ozeljede il kartoni on moze savrseno upast!!!"
a sto se tice cannavara, taj covjek je bio, za svoj renome, katastrofalan u interu... sklon greskama i daleko on najboljeg stopera svijeta...
Evidentirano
kdinter
Stalni clan

« Odgovor #20 na: Veljaa 09, 2010, 07:45:44 »

Cijenim mišljenje ,al zbog tog juBentina smo morali Amalu ponovo snimat :Smiley
Haha...Bravo,bravo...
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!