Svibanj 24, 2012, 19:58:59 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Sebastian Frey  (Posjeta: 339 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Marko_Sibenik
Super clan

« na: Veljaa 11, 2009, 19:53:13 »

francuski golman,po meni ,veika pogreska sta smo ga se rjesili...godinama u ita medju najboljim golmanima...
« Zadnja izmjena: Travanj 27, 2011, 18:40:10 od fanatico » Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #1 na: Veljaa 11, 2009, 22:08:37 »

Dobro zboriš,mrak golman...
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #2 na: Veljaa 11, 2009, 23:23:27 »

U Interu je bio kao kesa nikad mu necu oprostit onih sest komada od Milana doduse nije on sam kriv al mogao je nesto uhvatit ....A sad se je pokazao da je veliiki golman mozda u vrhu najbolji u italiji uz Rame Cesaru Bufonu Toldu a kod nas je bio los bar za mene ,,,,,,,
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #3 na: Veljaa 11, 2009, 23:41:06 »

doveli smo tad Tolda koji je bio reprezentativac a njega zamjenio J.Cesar i nismo ništa izgubili u kvaliteti njegovim odlaskom. Evidentno je da je odli?an golman ali ponavljam tu nismo negativno fulali kao u mnogim drugim slu?ajevima.
Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #4 na: Veljaa 12, 2009, 00:55:37 »

Rukovodstvo je u?inio grešku jer je dozvolilo da se jedan mladi golman, što je Frey tad bio, kali na klubskim vratima, a ne negdje na posudbi. Njega je trebalo negdje dati da stekne iskustvo, tako da greške ne pla?a klub. Ovako se kalio (ponekad sramotio) kod nas i baš kad je skupio nešto znanja i iskustva mi smo ga prodali. Danas je vrhunski golman, ali (za promjenu) mi nemamo za ?im plakat jer danas naša vrata brani jedan koji je još i bolji.
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #5 na: Veljaa 12, 2009, 19:24:25 »

još jedan u nizu, no hvala Bogu kako fanatico kaže nije se negativno odrazilo na nas
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #6 na: Oujak 17, 2009, 10:03:50 »

doveli smo tad Tolda koji je bio reprezentativac a njega zamjenio J.Cesar i nismo ništa izgubili u kvaliteti njegovim odlaskom. Evidentno je da je odli?an golman ali ponavljam tu nismo negativno fulali kao u mnogim drugim slu?ajevima.

Sve tocno!
Evidentirano

Milano siamo noi!
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #7 na: Oujak 17, 2009, 14:52:53 »

Pustimo simpatije i kad bi se zaželi svi postovi o igra?ima mi za svima žalimo a nisu mnogi postigli ništa- niti osone karijere nit sa klubovima. Freya je zamjenio tadašnji reprezentativac Italije a svi se slažemo da je J.Cesar možda i najbolji golman svijeta što Francuz niti blizu nikada nije bio niti ?e biti. Nema se tu struci ništa zamjeriti.
Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #8 na: Oujak 17, 2009, 21:54:12 »

Kad znamo u što nam se pretvorio današnji golman dobro je sve na kraju i ispalo, samo što je Toldo u svoje vrijeme, koliko god nam svima bio simpati?an, puno ?eš?e bio daleko ispod vlastite reputacije i vrijednosti.
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #9 na: Oujak 17, 2009, 23:28:21 »

to?no ali kad su Freya otpuštali bio je reprezentativac i smjenjivao se na golu sa Buffonom. Nažalost nisam niti ja bo zadovoljan sa njim i imali smo sre?e sa Julianom (kako ga zove Scarpini).
Evidentirano

Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!