|
Marko_Sibenik
|
 |
« na: Veljaa 11, 2009, 19:47:40 » |
|
jedan od meni drazih igraca dok je bija u interu,srcan,veliki borac i odlican nogometas...
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Oujak 07, 2011, 19:28:56 od fanatico »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #1 na: Veljaa 11, 2009, 20:01:32 » |
|
Bija je dobar igrac,vrlo drag,sad igra u Turskoj?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #2 na: Veljaa 11, 2009, 22:07:05 » |
|
Bija je dobar igrac,vrlo drag,sad igra u Turskoj?
Je, u Feneru je...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #3 na: Veljaa 11, 2009, 23:25:10 » |
|
Mala 5 dobar je Emre bas tip igraca koji je veoma simpatican i bio je velik borac al nije se uklopio u Inter tako da je morao otici hvala mu na ucinjenom za Inter i sretno .....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #4 na: Veljaa 11, 2009, 23:42:19 » |
|
simpati?an de?ko ali nije kvalitet za Inter, pa ni kasnije nije napravio neku bajnu karijeru. ?isti prosjek a takvih smo imali punu vre?u.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #5 na: Veljaa 12, 2009, 01:02:05 » |
|
Da, ogroman potencijal koji je na kraju ostao samo potencijal i ništa više. Možda se od njega još i mogao istesat odli?an igra?, ali stalne promjene u klubskoj struci u kojima se teško snalazio, ozlijede i na kraju par javnih rasisti?kih ispada na koncu mu je otvorilo izlazna vrata.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #6 na: Veljaa 12, 2009, 19:13:09 » |
|
hehehe on je stalno nosio one rukavice,baš mi je bio kralj
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #7 na: Oujak 17, 2009, 10:09:42 » |
|
Da, ogroman potencijal koji je na kraju ostao samo potencijal i ništa više. Možda se od njega još i mogao istesat odli?an igra?, ali stalne promjene u klubskoj struci u kojima se teško snalazio, ozlijede i na kraju par javnih rasisti?kih ispada na koncu mu je otvorilo izlazna vrata.
Potpisujem, jer nije bio prosjecan, bio je odlican. Samo se toliko toga mijenjalo da nije ni mogao biti konstanta. No bar je ostajao dok su drugi odlazili. Ne zaboravljam one golove Laziju u Rimu kada smo od 3:1 dosli na 3:3 njegovim remek djelima!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #8 na: Oujak 17, 2009, 14:48:58 » |
|
nema to veze što se mijenjalo...što je napravio u karijeri kad je otišao od nas? NIŠTA! Jedan od mnogh koji su obe?avali a ništa nisu napravili niti kod nas niti dalje. Drag de?ko ali od toga mom?ad nema koristi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #9 na: Oujak 17, 2009, 14:54:46 » |
|
Nije nikad mogao postati veliki jer nije imao ni konstantnu poziciju na terenu, a kamoli isog trenera i suigrace. A kad nisi izgradjen igrac do kraja onda normalno da nigdje ne mozes ni uspjet.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #10 na: Oujak 17, 2009, 15:00:02 » |
|
e bogami smo se mi u Interu nagledali mnogih takvih a to što su se mijenjali treneri apsolutno ne stoji. Koliko trenera? Cuper od po?etka (u tre?oj sezoni ga smjenio Zaccheroni) i Mancini.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #11 na: Oujak 17, 2009, 15:09:39 » |
|
Istina, ja sam mislio da je dosao prije. No meni je on bio odlican.
Pele ga je uvrstio medju 125 najboljih nogometasa ikad. Malo pretjerano, ali meni je bio stvarno super...
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Oujak 17, 2009, 15:11:39 od nraguz »
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #12 na: Oujak 17, 2009, 15:11:48 » |
|
odli?an je da igra uz nekog tko ?e voditi igru (a takvog nemamo desetlje?e) a on sam da ima takvu ulogu - niente.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #13 na: Oujak 17, 2009, 15:13:46 » |
|
Da, tu se slazem 100%. On mora imat nekoga sa sobom da kontrolira igru, inace je tanak. Da je bilo njega sparit s Cambiassom i da u zadnje nije bio ozljedjen mozda bi bio jos bolji.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #14 na: Travanj 24, 2009, 17:49:39 » |
|
Nikad necu zaboravit ona njegova 2 gola protiv lazia u Rimu kad je utakmica zavrsila 3:3 lob, i udarac sa 25 metara. Isti slucaj ko Recoba, talentiran, dobar, al ozljede.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
gago
|
 |
« Odgovor #15 na: Prosinac 28, 2010, 08:40:53 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #16 na: Prosinac 28, 2010, 09:38:53 » |
|
Simpati?an momak i ve?ita nada dok je bio kod nas.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|