Svibanj 24, 2012, 19:52:50 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Marcelo Lippi  (Posjeta: 290 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Dexter
Moderator
Super clan

« na: Veljaa 11, 2009, 14:22:20 »

Zasigurno jedan od najtrofejnijih, a u Interu najneuspjeÅ¡nijih trenera. Uzrok tome treba tražiti i u prevelikom, te  pre?estom mijeÅ¡anju uprave u posao struke. ?im je doÅ¡ao sukobio se s Morattijem oko dovo?enja Ivana Cordobe i to je po njegovom kasnijem svjedo?enju ve? u startu bio po?etak kraja. Na sastancima se straÅ¡no bunio zbog mijeÅ¡anja uprave u njegov posao, pa su u glavnom uredu izbijali pravi mali verbalni ratovi.
Lippi je vrhunski stru?njak koji je angažiran u krivo vrijeme. Vrijeme kad, zna se zašto, Inter nije mogao postizati dobre rezultate. Kiks s Helsinborgom bio je samo povod za otkaz. Šteta da se jednom takvom stru?njaku prvo: nisu dale do kraja slobodne ruke, a drugo: da je u klubu radio u ono mra?no doba. Da je bilo druga?ije, pogotovo što se ove druge stavke ti?e sigurno bi i njegovi rezultati bili upe?atljiviji. Jer kako objasniti da je samo trebalo talijanski nogomet vratiti u, legalisti?ki gledano, normalno stanje pa da nas jedan, slobodno možemo re?i, nadritrener u liku Roberta Mancinija ekspresno odvede do tri uzastopna naslova.
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #1 na: Veljaa 11, 2009, 15:36:10 »

ima dosta istine u tome ali Bergomi...to mu ne mogu oprostiti.
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #2 na: Veljaa 11, 2009, 18:16:23 »

Velik trener ali kod nas nije napravio nista sam to mogu da kazem....
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #3 na: Oujak 17, 2009, 09:39:05 »

Ne znam, tesko ga je ocjeniti kada je sve u karijeri osvojio s Moggijem. I naravno svjetsko 2006. u kojem su suci doprinjeli puno, previse.

On jest vrhunski strucnjak, ali ja ga osobno ne cjenim ni blizu kao Capella, Hiddinka, Trapa i slicne trenere koji su se dokazali gdje god su prstom takli.

Kod nas mu zamjeram slanje Bergomija u prijevremenu mirovinu i forsiranje velikog Baggija na klupi. A kad god je dobio priliku zabijao je, donosio bodove i caroliju na teren. Njihova netrpeljivost je bila jos iz Juvea, ali to se nikad ne smije stavljat iznad interesa kluba, sto je Lippi napravio (odnos Mourinho-Crespo me jako podsjeca na to). Ne zaboravimo da u Italiji trener nema ovlasti kao u Engleskoj, pa slobodne ruke nije imao niti u Juventusu. Inter je pod njim igrao lose i to je njegova zasluga (krivica). Nedopustivi su bili rezultati koje je on s nama postigao. Cudno je i to da Inter nije mogao nista osvajati, kada je i sam Lippijev sin bio clan Moggijeve organizacije GEA. Ja sam misljenja da je Marcello bio dobro upoznat sa svim dogadanjima u talijanskom nogometu i da je nakon sto se posvadao s Juventusovom upravom (valjda iz istog razloga sto se svadao s nasom na tim sastancima koje je Dex opisao) i kod nas dosao uzeti malo love.

Sve u svemu, da se zakljucit, nimalo ga ne volim.
Evidentirano

Milano siamo noi!
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #4 na: Oujak 26, 2010, 21:18:18 »

http://www.goal.com/en/news/10/italy/2010/03/26/1850627/inter-are-not-a-true-representation-of-italian-football-marcello-
Inter Are Not A True Representation Of Italian Football - Marcello Lippi

koji si ti debil majke mi retardirana osoba ...
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #5 na: Oujak 26, 2010, 21:48:04 »

pa i nekim djelom je u pravu, nemamo talijana u prvih 11 ?ak nam se i nogometna filozofija po?ela razlikovat.... nije mi to baš drago jer isto kako volim zajebavat arsenal da nemaju engleze u prvih 11 mene sram kako mi nemamo talijane
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #6 na: Oujak 26, 2010, 22:14:34 »

ma znam da je u pravu imamo za sad Santona i Balotellia a ruku na srce Italija nema neki talenata veliki tako da neki talijani nemogu igrat u interu ono sto vrjedi vec je tu ali sama rjec internazionale dokaz je da je skup stranaca INter je bas zbog toga i ocjepio se od Milana  A Lippi sere nako iz razloga zato sto vise ni sam ne zna kako pljuvat po interu da ima 11 talijana niti jedan ne bi igrao u repki dok je on selktor ....igarali bi njegovi juventini .. Grin Grin
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #7 na: Oujak 26, 2010, 22:43:54 »

ma znam da je u pravu imamo za sad Santona i Balotellia a ruku na srce Italija nema neki talenata veliki tako da neki talijani nemogu igrat u interu ono sto vrjedi vec je tu ali sama rjec internazionale dokaz je da je skup stranaca INter je bas zbog toga i ocjepio se od Milana  A Lippi sere nako iz razloga zato sto vise ni sam ne zna kako pljuvat po interu da ima 11 talijana niti jedan ne bi igrao u repki dok je on selktor ....igarali bi njegovi juventini .. Grin Grin
sumnjam da si u pravu, da je itko od talijana iz intera toliko dobar da zaigra u italiji sigurno bi igrao. naše ime zna?i internazionale to je istina ali mogli bi imati bar jednog ili dvojicu u prvih 11. ni ja ne volim lippija ali ovo ne možeš shvatiti kao uvredu ve? kao realno stanje stvari ma koliko ono bolno bilo
Evidentirano

Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!