Svibanj 24, 2012, 19:51:47 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Giuseppe Bergomi  (Posjeta: 548 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Davor
Moderator
Stalni clan

Profil WWW
« na: Veljaa 11, 2009, 06:47:49 »

Veliki kapetan kojeg je sa velikim uspjehom nasljedio Zanetti.
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #1 na: Veljaa 11, 2009, 06:50:58 »

Nikada ne?u oprostiti Lippiju što je otpisao Bergomija po svom dolasku u Inter a mogao je sigurno još dvije sezone odraditi. Nije htio oti?i nigdje drugdje igrati i okon?ao je karijeru. Ro?en je 22.12.1963, što zna?i da to ljeto nije imao punih 36 godina a takva legenda! Zamislite da je ljetos Mourinho po dolasku otpisao Zanettija a radi se o istim godinama i sli?nom profilu igra?a.Sramotna odluka a i sramotni rezultati kasnije i jedva je sastavio jednu ipo sezonu trenerskog rada kod nas. Veliki Bergomi radi na TV kao komentator i novinar.
« Zadnja izmjena: Veljaa 11, 2009, 06:57:40 od fanatico » Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #2 na: Veljaa 11, 2009, 11:36:28 »

Giuseppe Bergomi zasigurno spada me?u najboljih 20 igra?a koji su kroz cijelu povijest obukli crno - plavi dres. Kad se zna da ga nikad nije ni skinuo cijela stvar dobija neku drugu dimenziju. Ja sam pobornik umirovljenja brojeva zaslužnih igra?a i jako mi je žao što je netko, pa makar to bio i Ivan Cordoba, nakon Peppea dobio taj broj. Trebalo ga je izbrisati iz registra onog dana kad je Bergomi završio karijeru.
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #3 na: Veljaa 11, 2009, 22:22:28 »

Nikada ne?u oprostiti Lippiju što je otpisao Bergomija po svom dolasku u Inter a mogao je sigurno još dvije sezone odraditi. Nije htio oti?i nigdje drugdje igrati i okon?ao je karijeru. Ro?en je 22.12.1963, što zna?i da to ljeto nije imao punih 36 godina a takva legenda! Zamislite da je ljetos Mourinho po dolasku otpisao Zanettija a radi se o istim godinama i sli?nom profilu igra?a.Sramotna odluka a i sramotni rezultati kasnije i jedva je sastavio jednu ipo sezonu trenerskog rada kod nas. Veliki Bergomi radi na TV kao komentator i novinar.

Å ta re?i drugo za Beppea nego bow down bow down bow down,...a onaj Lippi je obi?an govnar.
Evidentirano
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #4 na: Veljaa 11, 2009, 22:25:20 »

je i skoro svaku utakmicu je komentator i vrlo objektivan na utakmicama INTERA preko SKY ITALIA
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #5 na: Oujak 06, 2009, 01:06:33 »

najpoznatije obrve na svijetu bow down bow down bow down bow down
Evidentirano
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #6 na: Oujak 06, 2009, 08:41:22 »

Zanetti nije slican profil igraca. Po meni ipak bolji/kompletniji igrac od Zia. Ali Zio je bio strasan branic, doktor svoje pozicije. Slazem se da je mogao jos par sezona. Bio je u repki i '98. Legenda!!

Slazem se s Dexom, ja sam takodjer za umirovljenje brojeva i DVICI nema vise mjesta na travnjaku. Meazza, Mazzola, Facchetti, Bergomi i Zanetti. Dakle 9, 8, 3, 2 i 4 su za mirovinu! 3 vec jesmo...
Evidentirano

Milano siamo noi!
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #7 na: Veljaa 21, 2010, 17:06:14 »

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkyyZypFFkrxIfgAPA&tmpl=coranto_ita_news
Bergomi brani suca koji je Interu isklju?io dva igra?a
Evidentirano

Bergomi
Pocetnik
*

« Odgovor #8 na: Veljaa 21, 2010, 18:46:10 »

Nisam ja nikog branio   Grin
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!