|
Augment
|
 |
« Odgovor #100 na: Oujak 17, 2011, 21:30:43 » |
|
na PES 3 mi je bio glavna karika u timu. bolje sam sutao sa njim slobodnjake nego on uzivo  steta sto je volio zaviriti u dno casice kao i vecina te generacije intera
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #101 na: Oujak 17, 2011, 22:19:55 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #102 na: Kolovoz 19, 2011, 23:11:57 » |
|
Alvaro Recoba je potpisao za National Montevideo Alvaro Recoba se vratio. Jedan od najomiljenijih igrača Intera, sada nosi dres Nacional Montevidea, ali njegova igra ostala je ista. ...Sretno Chino
http://www.youtube.com/v/osC0p-A8wQ4&rel=1http://backpagefootball.com/columnists/what-could-have-been-alvaro-recoba/What Could Have Been: Álvaro Recoba
Malo duzi text o Recobi meni osobno jedan od drazi igraca ma kolko volio Zanetija tolko mi je i REcoba drag ne znam zasto al jednostavno njega svi najvijaci intera vole Citajuci ovaj text malo poduzi suzu sam pustio i vratio sam se na YT da trazim njegove klipove sretno legendo da nam se vratis jednog dana VIVA RECOBA ..HVALA TI LEGENDO.. Chino je debitirao, a kako drugo nego sa pogotkom za Nacional. I to kakvim! Ko u debiju za Inter, što je i sam naglasio: "A segno con un sinistro dalla distanza, proprio come al mio esordio con l'Inter. Giocherò quando e quanto il tecnico deciderà"
http://www.youtube.com/v/fdjanRA14-c&rel=1 Istina, igrao je mozgom pa tek onda nogom, a kad je igrao nogom to je bilo savršenstvo. Ja recimo ne podnosim kad mi netko kaže da je mogao napraviti više. Znam i ja da je mogao, ali u okolnostima u kojima je ovaj čovjek igrao i što je sve trpio napravio je i mnogo više nego što je mogao. Više je mogao napraviti Adriano, više je mogao napraviti Balotelli, i slični debili koji nisu sami sa sobom na "ti." Koji bi igrač takvog kalibra strpljivo sjedio na klupi 10 godina?! Nijedan, i to mi možete vjerovati. U onim prilikama koje je dobivao pokazao je koliko je nogometnog umijeća imao i gotovo nikad nije podbacio. Podredio se Interu, ali nikad nije ni kod jednog izbornika zaslužio zacementiranu postavu u prvih 11, nikad neću znati zašto. Valjda zato što mu treninzi nisu bili baš omiljeni. Unatoč tome, i danas je veliki Interista i znam da će to biti do kraja života. Rekao je da za ničim ne žali, ali kad jednom sve završi reći će sam sebi da je bio glup. Možda i jest, no svaki bi pravi navijač u svom omiljenom klubu volio imati jednog ovakvog čovjeka nego 10 Messija i Cr-a. Takvi su danas desetkovani i proći će još monge generacije prije nego dođe novi Chino.
Viva Recoba!
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Kolovoz 19, 2011, 23:24:13 od Adnan »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
del_
|
 |
« Odgovor #103 na: Kolovoz 20, 2011, 11:55:11 » |
|
meni osobno najdrazi igrac Intera ikad 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nella gioia e nel dolore, per l'inter eterno amore.
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #104 na: Prosinac 05, 2011, 15:25:38 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
irasic
|
 |
« Odgovor #105 na: Prosinac 05, 2011, 17:23:41 » |
|
Što reći nego legenda, gol u njegovom stilu! Iako moram priznat da ga odavna nisam vidio, pa sam ga jedva prepozno...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ci sono solo due grandi squadre a Milano - L'Inter e Inter Primavera!
|
|
|
|
irasic
|
 |
« Odgovor #106 na: Oujak 17, 2012, 18:51:44 » |
|
Sretan 36. rođendan legendi!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
danijel1993
|
 |
« Odgovor #107 na: Oujak 17, 2012, 19:06:46 » |
|
HB 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
herrera
|
 |
« Odgovor #108 na: Travanj 24, 2012, 12:07:31 » |
|
Gdje je sad Recoba,jel igra il se povuko?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Augment
|
 |
« Odgovor #109 na: Travanj 24, 2012, 16:08:29 » |
|
igra, gledao sam na areni sazetak gdje je zabio go ali se ne mogu sjetiti u kojem klubu igra..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
irasic
|
 |
« Odgovor #110 na: Travanj 24, 2012, 16:48:38 » |
|
Gdje je sad Recoba,jel igra il se povuko?
Igra u Nacionalu iz Montevidea (Urugvaj). 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
herrera
|
 |
« Odgovor #112 na: Travanj 25, 2012, 13:18:20 » |
|
Igračina, znaci još se drži