Svibanj 24, 2012, 19:33:57 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 [2] 3 4 ... 6   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Christian Vieri - BOBO  (Posjeta: 5029 puta)
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #25 na: Travanj 23, 2009, 22:26:03 »

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkupuAZZpyYRPXKWSq&tmpl=coranto_ita_news
Evidentirano

inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #26 na: Travanj 24, 2009, 07:54:14 »

Šta neode dole u Katar odigrat još jednu sezonu i dobit brdo para.
Evidentirano

Forza
Super clan

« Odgovor #27 na: Travanj 24, 2009, 17:40:45 »

u Milan je otisao jer su ga u Interu potjerali, tu sam se pravo razocaro u Curva Nord, neznam ljudi su mazili i pazili recobu, conseisa, kily gonzalesa, a nikakve koristi od njih nismo imali. Medu potjeranima su nazalost jos sedorf, van der meyde, pirlo. Ako je iko zasluzio onakvo tjeranje onda to Vieri nije. Jedan od najboljih golgetera koji je nosio nas dres
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #28 na: Travanj 24, 2009, 17:56:44 »

slažem se.
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #29 na: Travanj 24, 2009, 19:16:15 »

puno je toga vezano za vieria, dosta toga vjerojatno ne znamo, no opet naša uprava je uvijek vukla pametne poteze, ovaj je jedan od boljih
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #30 na: Travanj 24, 2009, 20:14:24 »

u Milan je otisao jer su ga u Interu potjerali, tu sam se pravo razocaro u Curva Nord, neznam ljudi su mazili i pazili recobu, conseisa, kily gonzalesa, a nikakve koristi od njih nismo imali. Medu potjeranima su nazalost jos sedorf, van der meyde, pirlo. Ako je iko zasluzio onakvo tjeranje onda to Vieri nije. Jedan od najboljih golgetera koji je nosio nas dres
Vieri prijjatelju slazem se za sve al ovaj Van der Meyde nije sabro ni 10 golova u Interu tak da nevidim neko zaljenje bar s moje strane a sigurno i vecine Hocu da kazem Recoba kolko je igrao dao je dosta  i vise od Kily Gonzalesa Conceicoa Meni licno zao je sto su Vieri i recoba otsili iz Intera to su veliki igraci pogotov golgeter kao sto je Vieri dok su ovi nako usput prosli kroz Inter mislim na Vander Meyde i Kily Gonzalez .....
Evidentirano

Forza
Super clan

« Odgovor #31 na: Travanj 24, 2009, 21:55:34 »

Je u pravu si, pogriješio sam da je van der meyde dobar igrac, igrao bi dobro u evertonu, a ne da mu se gubi svaki trag. Chinito je volio klub, iako je imao najvecu placu, mislim da mu to nije bio razlog vjernosti nasem klubu. Ipak se nemogu pravit pametniji od 90 000 ljudi koji zvižde nekom igracu. Al Vieri je poseban slucaj.
Evidentirano
inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #32 na: Svibanj 10, 2009, 10:32:14 »

http://www.24sata.hr/sport/clanak/samo-odbijenice-vieri-obisao-svijet-trazeci-klub/115878/?context=naslovnica&web_page_id=main_page_sport
Evidentirano

inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #33 na: Svibanj 12, 2009, 17:09:25 »

http://www.24sata.hr/sport/clanak/christian-vieri-pokrece-novu-kolekciju-kondoma--/116093/?context=naslovnica&web_page_id=main_page_sport

Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #34 na: Srpanj 01, 2009, 19:16:20 »

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkuyuyVpVlROGfkXvJ&tmpl=coranto_eng_news
Evidentirano

Ultras
Super clan

« Odgovor #35 na: Srpanj 01, 2009, 20:24:33 »

Di nece on na kraju bit,nema tog kluba Grin
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #36 na: Srpanj 01, 2009, 20:44:33 »

Ma lik je kralj uvjek mi se svidjao kao igrac mnogo je dao Interu neka mu je sa srecom .... Inter zastava
Evidentirano

p3r0_inter
Stalni clan

« Odgovor #37 na: Srpanj 01, 2009, 21:23:29 »

Ajoooj bobo, pa kolko on ima godina? Ja sam mislio da je on prestao igrat a kad ono on na probi u najja?oj ligi svijeta!  Grin Legenda!!!
Evidentirano

Io sono Interista
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #38 na: Srpanj 16, 2009, 15:28:36 »

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkuZZFkEFkDveTinUc&tmpl=coranto_eng_news
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #39 na: Srpanj 16, 2009, 17:16:31 »

Kralj .........legenda Intera  istinska ....
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #40 na: Srpanj 16, 2009, 20:02:16 »

Kralj .........legenda Intera  istinska ....

ajde u nedostatku utakmica ,jedan mali podsjetnik o velikom Bobi i njegovoj golijadi u crno-plavom dresu...

<a href="http://www.youtube.com/v/D3KkXL-Aosg&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/D3KkXL-Aosg&rel=1</a>
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #41 na: Srpanj 16, 2009, 23:26:34 »

Bily legenda po ko zna koji puta  Inter zastava Inter zastava Inter zastava :interflag:Odma sam na posao bacio Youtube downlader Cheesy Cheesy da ovo snimi o velikom igracu koji je gino za Interov dres Uvjek mi je drag i dan danas i ostat ce .Valjda jednog dana dodje u Inter .Ja mislim da je on posljedni klasicni centarfor kojeg je Italija imala bio je mocan iz svih situacija Odlican video o jednom veliko imenu kakav je Vieri Sretno kralju gdje god da si ....FORZA INTER Hvala na svemu ...
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #42 na: Srpanj 16, 2009, 23:53:06 »

Žao mi je što ovaj vikend nisam u Splitu!
Evidentirano

Milano siamo noi!
Il Trattore
Super clan

« Odgovor #43 na: Srpanj 17, 2009, 00:29:05 »

mislim da nije postojala ni jedna klupa u mojoj skoli na kojoj nije pisalo bobo vieri 32 bio sam potpuno zaludjen tim igracem  Cheesy
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
Forza
Super clan

« Odgovor #44 na: Kolovoz 03, 2009, 00:41:54 »

Igrac radi kojeg sam ja poceo navijat za Inter, gledo uvijek peticu na HRT 3 i jedan ponedjeljak gledajuci peticu za oko mi zape Christian Vieri prva utakmica u dresu inter odma hat trick. Na igralistu kad bi igrali lopte gradio bi se ko on, a inace sam lijevonog ko on, imam i pojaci sut za razliku od svojih kolega. Onda se poceo bavit klubom za koji Vieri nastupa i evo danas dokle je doslo, neko u gradu spomene Peri?, oni koji Peri? ? Ma onaj bola sto za Inter navija, aaa a onaj. Prije u srednjoj su znali nasrtat na mene radi Intera, odigraju Inter protiv Anorthosisa, Inter kiksa. Odma gdje onaj Peric debil on i njegov Inter.
Evidentirano
Forza
Super clan

« Odgovor #45 na: Kolovoz 03, 2009, 00:44:14 »

Zato sam Vieriu posvetio nick, tom igracu puno dugujem. Hvala ti Bobo sto si mi ispunio zivot Interom  Wink
Evidentirano
Ultras
Super clan

« Odgovor #46 na: Kolovoz 03, 2009, 08:25:10 »

Igrac radi kojeg sam ja poceo navijat za Inter, gledo uvijek peticu na HRT 3 i jedan ponedjeljak gledajuci peticu za oko mi zape Christian Vieri prva utakmica u dresu inter odma hat trick. Na igralistu kad bi igrali lopte gradio bi se ko on, a inace sam lijevonog ko on, imam i pojaci sut za razliku od svojih kolega. Onda se poceo bavit klubom za koji Vieri nastupa i evo danas dokle je doslo, neko u gradu spomene Peri?, oni koji Peri? ? Ma onaj bola sto za Inter navija, aaa a onaj. Prije u srednjoj su znali nasrtat na mene radi Intera, odigraju Inter protiv Anorthosisa, Inter kiksa. Odma gdje onaj Peric debil on i njegov Inter.
Clap
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #47 na: Kolovoz 03, 2009, 10:33:43 »

Clap Clap Clap Thumb up Thumb up
Evidentirano

interista herceg
Super clan

« Odgovor #48 na: Kolovoz 03, 2009, 16:28:33 »

http://en.wikipedia.org/wiki/Christian_Vieri
pogledajte mu zadnji klub štae ovo Huh?Huh?Embarrassed
Evidentirano

Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
Forza
Super clan

« Odgovor #49 na: Kolovoz 03, 2009, 16:49:37 »

Roma molim  Shocked
Evidentirano
 Str: 1 [2] 3 4 ... 6   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!