|
Adnan
|
 |
« Odgovor #25 na: Travanj 23, 2009, 22:26:03 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #26 na: Travanj 24, 2009, 07:54:14 » |
|
Šta neode dole u Katar odigrat još jednu sezonu i dobit brdo para.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #27 na: Travanj 24, 2009, 17:40:45 » |
|
u Milan je otisao jer su ga u Interu potjerali, tu sam se pravo razocaro u Curva Nord, neznam ljudi su mazili i pazili recobu, conseisa, kily gonzalesa, a nikakve koristi od njih nismo imali. Medu potjeranima su nazalost jos sedorf, van der meyde, pirlo. Ako je iko zasluzio onakvo tjeranje onda to Vieri nije. Jedan od najboljih golgetera koji je nosio nas dres
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #28 na: Travanj 24, 2009, 17:56:44 » |
|
slažem se.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #29 na: Travanj 24, 2009, 19:16:15 » |
|
puno je toga vezano za vieria, dosta toga vjerojatno ne znamo, no opet naša uprava je uvijek vukla pametne poteze, ovaj je jedan od boljih
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #30 na: Travanj 24, 2009, 20:14:24 » |
|
u Milan je otisao jer su ga u Interu potjerali, tu sam se pravo razocaro u Curva Nord, neznam ljudi su mazili i pazili recobu, conseisa, kily gonzalesa, a nikakve koristi od njih nismo imali. Medu potjeranima su nazalost jos sedorf, van der meyde, pirlo. Ako je iko zasluzio onakvo tjeranje onda to Vieri nije. Jedan od najboljih golgetera koji je nosio nas dres
Vieri prijjatelju slazem se za sve al ovaj Van der Meyde nije sabro ni 10 golova u Interu tak da nevidim neko zaljenje bar s moje strane a sigurno i vecine Hocu da kazem Recoba kolko je igrao dao je dosta i vise od Kily Gonzalesa Conceicoa Meni licno zao je sto su Vieri i recoba otsili iz Intera to su veliki igraci pogotov golgeter kao sto je Vieri dok su ovi nako usput prosli kroz Inter mislim na Vander Meyde i Kily Gonzalez .....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #31 na: Travanj 24, 2009, 21:55:34 » |
|
Je u pravu si, pogriješio sam da je van der meyde dobar igrac, igrao bi dobro u evertonu, a ne da mu se gubi svaki trag. Chinito je volio klub, iako je imao najvecu placu, mislim da mu to nije bio razlog vjernosti nasem klubu. Ipak se nemogu pravit pametniji od 90 000 ljudi koji zvižde nekom igracu. Al Vieri je poseban slucaj.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #32 na: Svibanj 10, 2009, 10:32:14 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #33 na: Svibanj 12, 2009, 17:09:25 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #34 na: Srpanj 01, 2009, 19:16:20 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #35 na: Srpanj 01, 2009, 20:24:33 » |
|
Di nece on na kraju bit,nema tog kluba 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #36 na: Srpanj 01, 2009, 20:44:33 » |
|
Ma lik je kralj uvjek mi se svidjao kao igrac mnogo je dao Interu neka mu je sa srecom .... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
p3r0_inter
|
 |
« Odgovor #37 na: Srpanj 01, 2009, 21:23:29 » |
|
Ajoooj bobo, pa kolko on ima godina? Ja sam mislio da je on prestao igrat a kad ono on na probi u najja?oj ligi svijeta!  Legenda!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Io sono Interista
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #38 na: Srpanj 16, 2009, 15:28:36 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #39 na: Srpanj 16, 2009, 17:16:31 » |
|
Kralj .........legenda Intera istinska ....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #40 na: Srpanj 16, 2009, 20:02:16 » |
|
Kralj .........legenda Intera istinska ....
ajde u nedostatku utakmica ,jedan mali podsjetnik o velikom Bobi i njegovoj golijadi u crno-plavom dresu...
http://www.youtube.com/v/D3KkXL-Aosg&rel=1
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #41 na: Srpanj 16, 2009, 23:26:34 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #42 na: Srpanj 16, 2009, 23:53:06 » |
|
Žao mi je što ovaj vikend nisam u Splitu!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #43 na: Srpanj 17, 2009, 00:29:05 » |
|
mislim da nije postojala ni jedna klupa u mojoj skoli na kojoj nije pisalo bobo vieri 32 bio sam potpuno zaludjen tim igracem 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #44 na: Kolovoz 03, 2009, 00:41:54 » |
|
Igrac radi kojeg sam ja poceo navijat za Inter, gledo uvijek peticu na HRT 3 i jedan ponedjeljak gledajuci peticu za oko mi zape Christian Vieri prva utakmica u dresu inter odma hat trick. Na igralistu kad bi igrali lopte gradio bi se ko on, a inace sam lijevonog ko on, imam i pojaci sut za razliku od svojih kolega. Onda se poceo bavit klubom za koji Vieri nastupa i evo danas dokle je doslo, neko u gradu spomene Peri?, oni koji Peri? ? Ma onaj bola sto za Inter navija, aaa a onaj. Prije u srednjoj su znali nasrtat na mene radi Intera, odigraju Inter protiv Anorthosisa, Inter kiksa. Odma gdje onaj Peric debil on i njegov Inter.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #45 na: Kolovoz 03, 2009, 00:44:14 » |
|
Zato sam Vieriu posvetio nick, tom igracu puno dugujem. Hvala ti Bobo sto si mi ispunio zivot Interom 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #46 na: Kolovoz 03, 2009, 08:25:10 » |
|
Igrac radi kojeg sam ja poceo navijat za Inter, gledo uvijek peticu na HRT 3 i jedan ponedjeljak gledajuci peticu za oko mi zape Christian Vieri prva utakmica u dresu inter odma hat trick. Na igralistu kad bi igrali lopte gradio bi se ko on, a inace sam lijevonog ko on, imam i pojaci sut za razliku od svojih kolega. Onda se poceo bavit klubom za koji Vieri nastupa i evo danas dokle je doslo, neko u gradu spomene Peri?, oni koji Peri? ? Ma onaj bola sto za Inter navija, aaa a onaj. Prije u srednjoj su znali nasrtat na mene radi Intera, odigraju Inter protiv Anorthosisa, Inter kiksa. Odma gdje onaj Peric debil on i njegov Inter.

|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #47 na: Kolovoz 03, 2009, 10:33:43 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista herceg
|
 |
« Odgovor #48 na: Kolovoz 03, 2009, 16:28:33 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #49 na: Kolovoz 03, 2009, 16:49:37 » |
|
Roma molim 
|
|