Svibanj 24, 2012, 19:33:14 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2 3 ... 6   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Christian Vieri - BOBO  (Posjeta: 5029 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Adnan
Super clan

Profil WWW

« na: Veljaa 09, 2009, 17:42:48 »

Christian  Vieri zvani BOBO
Kako vrijeme prolazi sa sjetom gledam njegove golove i moram priznati da mi nekad fali BOBO.
Iako je otisao u Milan ipak je on uradio mnogo stvari za nas i zasluzuje svoju temu.

Vieri je roden 12 Jula 1973 godine u Bologni (Italija).Takoder ima brata Masililiana koji takoder igra fudbal ali nije bio uspjesan kao Bobo.
Ima zaista impresionalnu profesionalnu fudbalsku karijeru u 333 utakmice postigao je cak 184 pogodak.
Za reprezentaciju Italije je nastupio 49 puta a 23 puta se upisao u listu strijelaca.
Za Inter ima prosto nevjerovatan skor u 144 utakmice cak 103 gola.
Sve je bilo u redu zabijao je golove i onda su se navijaci urotili protiv njega i morao je raskinuti ugovor sa Interom i na kraju je otisao u Milan gdje se nije proslavio i tu je postigao samo 1 gol u svega 8 nastupa.

Sve u svemu zelim mu srecu pri samom zalasku njegove karijere.
Meni je jedan od najdrazih igraca iako je igrao u Mialnu  ja mislim da nije bila njegova volja vise je iz ljubomore otisao da napakosti navijacima zato sto su mu se ruzno ponijeli .Za mene je Vieri velik napadac i spada medju najvece koje je Inter imao Hvala Vieri na svemu ......
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1 na: Veljaa 09, 2009, 17:45:01 »

<a href="http://www.youtube.com/v/HuROQFmHPFE&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/HuROQFmHPFE&rel=1</a>
Evidentirano

inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #2 na: Veljaa 09, 2009, 19:10:17 »

Uvjek ?e mi ostat Bobo u lijepom sje?anju.
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #3 na: Veljaa 09, 2009, 19:15:04 »

samo najboljih stvari se i moze sjecati o njemu jer ih je bilo toliko puno,daleko vise nego losih
Evidentirano

Ultras
Super clan

« Odgovor #4 na: Veljaa 09, 2009, 22:18:20 »

Najdrazi igrac u Interu svih vremena=BOBO  Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #5 na: Veljaa 10, 2009, 09:07:39 »

Svakako jedan od najve?ih golgetera koje smo imali.
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #6 na: Veljaa 10, 2009, 09:50:42 »

Svakako jedan od najve?ih golgetera koje smo imali.

Å ta re?i nego legenda,i najve?a ptica selica,u 11 klubova bio po jednu sezonu,u Atalanti gdje je i danas bio 3 puta,kod nas 6 godina,  da se nije zaka?io s navija?ima bio bi i viÅ¡e,za Milan mu ne zamjeram,bilo je iz inata,  a on je i ina?e poznat da je malo onako lik  na svoju ruku. Inter zastava
Evidentirano
hate
Super clan

« Odgovor #7 na: Veljaa 10, 2009, 11:26:53 »

bobo uvijek ce mi ostati u lijepom sjecanju hvala na svemu
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #8 na: Veljaa 10, 2009, 15:27:29 »

da stvarno je bio igra?ina, kako je on davao golove...za bilan mu nikako ne zamjeram
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #9 na: Oujak 06, 2009, 10:07:36 »

Vieri ce i meni ostat velik. Steta da ga se onako tretiralo, sigurno mu nije ugodno i ne zamjeram mu Milan nikako. Prisluskivalo ga se dok je bio kod nas, a kasnije ga se otjeralo ko vrecu. Nije zasluzio takav tretman, jer dao nam je previse. Njegov tretman je veliki minus za nas klub i primjer kako se ne odnositi prema vlastitim igracima, a pogotovo legendama kluba!!
Evidentirano

Milano siamo noi!
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #10 na: Travanj 01, 2009, 19:43:21 »

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkFlypEyFpqlvagEep&tmpl=coranto_ita_news
Evidentirano

inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #11 na: Travanj 01, 2009, 20:14:16 »

Å teta,car od igra?a.
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #12 na: Travanj 01, 2009, 23:27:56 »

Meni uvjek drag pogotov kad ide prema navijacima i ko fol necuje ih stvarno igracina Velicina u nogometu CHRISTIAN VIERI  Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava

« Zadnja izmjena: Travanj 02, 2009, 00:30:25 od Adnan Tuzla » Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #13 na: Travanj 07, 2009, 17:48:39 »

http://www.index.hr/sport/clanak/nakon-sto-je-promijenio-pola-europe-vieri-otisao-na-probu-u-la-galaxy/428776.aspx
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #14 na: Travanj 07, 2009, 17:55:17 »

umro bi od smijeha da tamo ne prode...
ma zasto se jednostavno ne povuce i to je to
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #15 na: Travanj 09, 2009, 01:20:01 »

Mnogo je takvi igraca kao Vieri znate svi na kojeg ja mislim ne moram njegovo ime ni napisat nosi 7 na ledjima isti slucaj ko Vieri Samo sto je Vieri mnogo dao Interu ali otjeran dok ovakav nehljebovic ce mozda dobit kakavu funkciju !
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #16 na: Travanj 09, 2009, 02:42:49 »

Mnogo je takvi igraca kao Vieri znate svi na kojeg ja mislim ne moram njegovo ime ni napisat nosi 7 na ledjima isti slucaj ko Vieri Samo sto je Vieri mnogo dao Interu ali otjeran dok ovakav nehljebovic ce mozda dobit kakavu funkciju !
mislis vjerojatno na figa, nevidim razloga zasto figo nebi ostao i nakon karijere u klubu?
svjetski priznata nogometna klasa, izabran i za najboljeg na svijetu.i ove sezone je puno puta pomogao, pa makar i zadnjih 15-20minuta.tako da nevidim razloga zasto nebi dobio neku funkciju u klubu.
mozda neki neznaju, ali figo je prije nekoliko godina puno pomogao pri oslobodenju portugalskog novinara(mislim da je bio novinar) u tamo negjde iraku,iranu ili afganistanu.
priznat je i u NEnogometnom svijetu.
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #17 na: Travanj 09, 2009, 09:11:59 »

Ne ulazim u njegove sposobnosti nigdje nemoj me pogresno shvatit prijatelju po meni licno taj cojk nista nije donjeo interu Smatram ga kao Sergia Conseica koji je nekoc davno igrao za inter .Ama bas niss nije dao za inter to sto je oslobodio toga svaka cast Vise je Vieri dao  interu pa otjeran to sam samo htjeo da kazem al to je samo moje misljenje Sto se mene tice nek ga Moratti stavi za presjednika ako hoce ja kazem samo sta mislim!!! Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #18 na: Travanj 09, 2009, 10:27:34 »

Ne ulazim u njegove sposobnosti nigdje nemoj me pogresno shvatit prijatelju po meni licno taj cojk nista nije donjeo interu Smatram ga kao Sergia Conseica koji je nekoc davno igrao za inter .Ama bas niss nije dao za inter to sto je oslobodio toga svaka cast Vise je Vieri dao  interu pa otjeran to sam samo htjeo da kazem al to je samo moje misljenje Sto se mene tice nek ga Moratti stavi za presjednika ako hoce ja kazem samo sta mislim!!! Inter zastava Inter zastava
ma nemas problema adnane Wink
nego jasno je i meni da je vieri dao puno puno puno puno vise nego figo, ali figo je ipak svjetski svuda poznat i ako ikad bude imao funkciju to ce pomoc imidzu kluba.
nego, mogo je i vieri tako, ali kolko se sjecam, on se sukobio sa navijacima?
Evidentirano
il Principe
Super clan

« Odgovor #19 na: Travanj 09, 2009, 15:56:59 »

mislis vjerojatno na figa, nevidim razloga zasto figo nebi ostao i nakon karijere u klubu?
svjetski priznata nogometna klasa, izabran i za najboljeg na svijetu.i ove sezone je puno puta pomogao, pa makar i zadnjih 15-20minuta.tako da nevidim razloga zasto nebi dobio neku funkciju u klubu.
mozda neki neznaju, ali figo je prije nekoliko godina puno pomogao pri oslobodenju portugalskog novinara(mislim da je bio novinar) u tamo negjde iraku,iranu ili afganistanu.
priznat je i u NEnogometnom svijetu.

ma figo je po meni ništarija.zajebo je skoro svaki klub.iz barce pri?eš u reala,zajeba je bia i juventusa.potpisa je s njima predugovor onda otiša u barcu.kod nas se ne?ka,tia je i? u emirate isklju?ivo za pare.dok ga je s druge strane mati?ni klub sporting vrbova prošle sezone odjeba ih je u startu.
uglavnom nula od ?ovika i veliki materijalista.?ini mi se da ga barcini navija?i zovu grebator ili tako nekako bow down
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #20 na: Travanj 09, 2009, 20:06:38 »

Bas zbog toga je meni i odvratan konacno neko ko razumije o cemu sam pricao ali ponavljam cjenim svacije misljenje !
GRABEZLJIVAC figo nisu ga dzaba navijaci Barcelone gadjali glavusicom  Grin
« Zadnja izmjena: Travanj 09, 2009, 20:07:47 od Adnan Tuzla » Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #21 na: Travanj 09, 2009, 21:20:21 »

ma okey, idemo dalje, skrenili smo skroz sa teme.
ja cu navesti primjer ibre kad je dosao kod nas, jel ga mrze navijaci juBea?mrze..i sta sad..
drugo je sto je figo bio u barci i oso u real, a drugo je sto je kod nas napravio.to se nemoze usporedivati.i mladen petric je palio zastavu basela kad je igro za grasshopperse pa su ga ovi opet prihvatili jer se trudio i zasluzio postovanje.
tako da, figo mozda je govno od covijeka, ali da ce posluziti u dobrom svjetlu interovom imidzu hoce.to je 100%
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #22 na: Travanj 09, 2009, 21:28:05 »

Dobro to si Interista u pravu u poptpunosti se slazem stobom a znas li mozda ti ili neko drugi sta je s Vierijem jel otisao u Galaxy  Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #23 na: Travanj 17, 2009, 16:05:11 »

http://www.24sata.hr/sport/clanak/vieri-se-ponudio-flamengu-i-dobio-laganu-odbijenicu-/112574/?context=naslovnica&web_page_id=main_page_sport
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #24 na: Travanj 19, 2009, 22:59:54 »

Steta nasto je takva velicina igraca spala VIERI KRALJ SI MA GDJE GOD DA SI ....
Evidentirano

Str: [1] 2 3 ... 6   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!