|
diego.a.milito
|
 |
« Odgovor #225 na: Travanj 08, 2011, 16:59:23 » |
|
Fc Porto osvaja ljudi su predobri ali ni villareal nije za odbacit,a tu je i benfica.Braga i Dinamo Kijev nemaju nekih sansi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
croit93
|
 |
« Odgovor #226 na: Travanj 14, 2011, 22:14:07 » |
|
al volim ovaj Porto em mi daju pare na kladi, još ?emo im uzet trenera, a nadam se i nekog igra?a volio bi (rolanda ili maicona, i hulka)  de?ki uništavaju 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Fare grande l'Inter. Oggi come allora.
|
|
|
|
danijel1993
|
 |
« Odgovor #227 na: Travanj 15, 2011, 10:54:04 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #228 na: Travanj 15, 2011, 11:35:10 » |
|
Slazem se s vama .. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
croit93
|
 |
« Odgovor #230 na: Travanj 29, 2011, 13:51:57 » |
|
volio bih vidjet ovakav porto u ligi prvaka iduće godine...zamislite šta bi našoj obrani napravili da sad igramo s njima, bolje da ne mislim o tome...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
chivu26
|
 |
« Odgovor #231 na: Svibanj 18, 2011, 21:53:58 » |
|
Porto osvojio evropsku ligu. Utakmica dosadna bila za piiiiiiiip. Nekoliko šansi i to je sve.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Svibanj 19, 2011, 14:01:39 od Dexter »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #232 na: Svibanj 19, 2011, 07:20:36 » |
|
Porto potpuno zasluzeno....Ako im nitko ne ode na ljeto,onda ce biti svega u LP...Bravo porto..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #233 na: Svibanj 19, 2011, 09:16:41 » |
|
Chivu takva su finala vecinom sva nemozes bolje ocekivati Cestitke Portu .. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
croit93
|
 |
« Odgovor #234 na: Svibanj 14, 2012, 17:19:31 » |
|
Evo da se malo pozabavimo EUROPSKOM LIGOM buduci da cemo ju igrat naredne sezone osim ako nas ne izbaci neko 3. kvalifikacijska runda Igra se 2.8.2012. i 9.8.2012. izvlačenje parova je 20.07.2012.U trecoj rundi se prikljucuju ovi klubovi 1.skupinaLiverpool Levante Hannover 96 INTERNAZIONALE Marseille Maritimo Dynamo Moscow Arsenal Kyiv Heerenven 2.skupinaTrabzonspor 3.plasirani Grčka 3. ili 4. plasirani Danska Genk Dundee Utd Sigma Olomuc osvajač Izraelskog kupa osvajač ŠVicarskog kupa 3.plasirani rumunjski PLAY-OFF runda izvlačenje 10.8.2012 igra se 23.8.2012. i 30.8.2012. Skupine izvlačenje 31.8.2012 Finale se igra na.Amsterdam Areni Od hrvatskih klibova EL igraju u 1.kvalifikacijskoj rundi OSIJEK, a u 2.rundi HAJDUK i SLAVEN BELUPO. p.s. moze se tema preimenovat u europsku ligu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
herrera
|
 |
« Odgovor #235 na: Svibanj 14, 2012, 18:08:26 » |
|
p.s. moze se tema preimenovat u europsku ligu
Potpis, obzirom da igramo sledece sezone a naziv "kup uefa" je proslost
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
chivu26
|
 |
« Odgovor #236 na: Svibanj 14, 2012, 18:32:23 » |
|
Iskreno se nadam da ćemo slijediti Tottenhamov primjer igranja europske lige. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
herrera
|
 |
« Odgovor #237 na: Svibanj 14, 2012, 18:36:29 » |
|
Pitanje je kakvi cemo bit sledece sezone : jaci ili slabiji od ove sezone. Ako se nastavi sa politikom kao zadnje dvije godine slaba nafaka od nas a onda ce se i osjetit i u ovom drugorazrednom evropskom takmicenju, znaci ni tu necemo dobro proc. Daj boze da grijesim...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
felapton
|
 |
« Odgovor #238 na: Svibanj 14, 2012, 21:41:12 » |
|
Iskreno se nadam da ćemo slijediti Tottenhamov primjer igranja europske lige.  To bi bilo loše. treba skupljati bodove za uefin koeficijent, jer vratit ćemo se mi u ligu prvaka, pa da onda ne dođemo tamo pa da budemo u 2. jakosnoj skupini pa izvučemo barcelonu, real.... i automatski si umanjimo šanse za 1.mjesto u skupini. Atletico Madrid je ove sezone 2.u europi po koef. odmah iza Reala, a ispred Barcelone. Neće biti glupi u klubu pa da namjerno ispadnu, a te utakmice će biti prava prilika za testiranje igrača koji igraju manje
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Svibanj 14, 2012, 21:45:07 od felapton »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
croit93
|
 |
« Odgovor #239 na: Svibanj 14, 2012, 22:14:34 » |
|
Mislim da bi i ovom natjecanju trebali pristupit ozbiljno jer ipak mali su mozda bonusi za igranje i osvajanje ali tu su TV prava, pa super kup skupi se novaca, a i bolje ista nego nista... da ne napominjem da bi osvajanjem ovog natjecanja postali najuspjesniji klub sa 4 naslova, i naravno tu je koeficijent...naravno da nije lako ni to osvojit ali zasto ne probat i barem ozbiljno pristupit tome imat cemo jace klubove u EL nego u LP prakticki 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
herrera
|
 |
« Odgovor #240 na: Svibanj 14, 2012, 22:42:51 » |
|
Mislim da bi i ovom natjecanju trebali pristupit ozbiljno jer ipak mali su mozda bonusi za igranje i osvajanje ali tu su TV prava, pa super kup skupi se novaca, a i bolje ista nego nista... da ne napominjem da bi osvajanjem ovog natjecanja postali najuspjesniji klub sa 4 naslova, i naravno tu je koeficijent...naravno da nije lako ni to osvojit ali zasto ne probat i barem ozbiljno pristupit tome imat cemo jace klubove u EL nego u LP prakticki  I ja bi volio da osvojimo po 4 put kad smo se vec nasli u ovom takmicenju al stvarno mislis da sa ovom ekipom mozemo uzet nesto? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Augment
|
 |
« Odgovor #241 na: Svibanj 14, 2012, 23:29:14 » |
|
volio bih da ispadnu odmah u pretkolu.. bolje i to nego da dodju do 1/4 finala ili jos gore 1/2 finala pa da ispadnu.. dzaba mucenje
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
croit93
|
 |
« Odgovor #242 na: Svibanj 15, 2012, 00:21:50 » |
|
I ja bi volio da osvojimo po 4 put kad smo se vec nasli u ovom takmicenju al stvarno mislis da sa ovom ekipom mozemo uzet nesto?  s ovakvom ekipom bi tesko uzeli i nekadasnji intertoto kup, naravno da ocekujem pojacanja i naravno malo siri kadar jer sezona ce za nas rano pocet i trebat ce nam jako siroka klupa 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #243 na: Svibanj 15, 2012, 00:27:35 » |
|
Bogami moja bi zelja bila odma da ispanemo off i samo se bacimo na takmicenje u italiji ..eto nadam se da mi se zelje ispune FORZA INTER
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
irasic
|
 |
« Odgovor #244 na: Svibanj 15, 2012, 09:04:45 » |
|
Ne mogu nikako shvatit vas koji navijate za ispadanje svoga kluba  Istina da nas je naš Inter malo razmazio zadnjih sezona, pa smo svi navikli na igranje LP, pa čak i njeno osvajanje. Al iza nas je jedna jako loša sezona, i moramo bit zadovoljni i Ligom Uefa. Ekipa se neće odviknut od europskih takmičenja, pojačanja će sigurno radije dolazit u klub koji igra u Ligi Uefe nego koji ne igra nigdje, uostalom to je renomirano natjecanje, a ne Birra Moretti Cup. FORZA INTEER! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ci sono solo due grandi squadre a Milano - L'Inter e Inter Primavera!
|
|
|
|
croit93
|
 |
« Odgovor #245 na: Svibanj 15, 2012, 09:11:23 » |
|
Takva su razmisljanja i dovela talijansku ligu do ove situacije i ako se tako nastavi stic ce nas i portugal. A cinjenica ke da su najuspjesniji klubovi u tom natjecanju talijanski 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #246 na: Svibanj 15, 2012, 12:27:33 » |
|
Moja zelja je da se inter skoncentrise na seriju a da vidimo sta moze a to takkmicenje ne vjerujem da ce grist puno neka i osvoje ga ako mogu al ako ce nas nako osramotit neko kao Schelke u LP bolje onda ne igrat da sramotis samo ime inter Nama ostaje samo da vidimo sta ce se desavat ovo, ljeto a zadnje dvije godine je bilo bez cilja plana i bezbroj lazi ...I INter prvo treba sredit ekipu pa onda sanjat o kojekakvim trofejima nazalost tako je ... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Julio Cesar
|
 |
« Odgovor #247 na: Svibanj 15, 2012, 14:00:19 » |
|
Ne mogu nikako shvatit vas koji navijate za ispadanje svoga kluba  Istina da nas je naš Inter malo razmazio zadnjih sezona, pa smo svi navikli na igranje LP, pa čak i njeno osvajanje. Al iza nas je jedna jako loša sezona, i moramo bit zadovoljni i Ligom Uefa. Ekipa se neće odviknut od europskih takmičenja, pojačanja će sigurno radije dolazit u klub koji igra u Ligi Uefe nego koji ne igra nigdje, uostalom to je renomirano natjecanje, a ne Birra Moretti Cup. FORZA INTEER!  +1
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Augment
|
 |
« Odgovor #248 na: Svibanj 15, 2012, 19:42:30 » |
|
jace su ekipe na birra moretti kupu  volio bih da osvoje naravno, ali znam da ce se to takmicenje gurnuti u drugi plan, ako ce biti tako zar nije bolje da se odmah rijesimo muke?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
irasic
|
 |
« Odgovor #249 na: Svibanj 15, 2012, 23:21:36 » |
|
jace su ekipe na birra moretti kupu  volio bih da osvoje naravno, ali znam da ce se to takmicenje gurnuti u drugi plan, ako ce biti tako zar nije bolje da se odmah rijesimo muke? gotovo sam siguran da neće... jedino što će možda pojedini igrači imat problem nedostatka motivacije, iako ni za to ne vidim razloga jer rijetko koji ovaj trofej ima u svojim vitrinama. A što se tiče tog rješavanja muke, to mi liči na onu "što ćeš živit, kad ćeš svejedno umrijet" Moja zelja je da se inter skoncentrise na seriju a da vidimo sta moze a to takkmicenje ne vjerujem da ce grist puno neka i osvoje ga ako mogu al ako ce nas nako osramotit neko kao Schelke u LP bolje onda ne igrat da sramotis samo ime inter Nama ostaje samo da vidimo sta ce se desavat ovo, ljeto a zadnje dvije godine je bilo bez cilja plana i bezbroj lazi ...I INter prvo treba sredit ekipu pa onda sanjat o kojekakvim trofejima nazalost tako je ...  Bogami moja bi zelja bila odma da ispanemo off i samo se bacimo na takmicenje u italiji ..eto nadam se da mi se zelje ispune FORZA INTER
Znači ti bi volio da odma ispadnemo (od Leotara, Petržalke, Hradec Kralova, Vllaznie, Rudara iz Velenja), da nas nebi kasnije "osramotila" tamo neka ekipa kao Schalke... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ci sono solo due grandi squadre a Milano - L'Inter e Inter Primavera!
|
|
|
|