Svibanj 24, 2012, 19:21:10 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 8 9 [10]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: inter-milan  (Posjeta: 9725 puta)
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #225 na: Veljaa 19, 2009, 19:17:11 »

ponavjam na telki se nije vidio, nit je tr?ao, nit je ?osi? rekao njegovo ime 15 min(to je i sam reko)
tako da po tome ga nebi mogao vidit u našoj ekip?i, no vjerojatno je bolje izgledalo sa tribine
a to kad ga je bilan dovodio, to je bila ?ista kocka, mogao je on lako propasti, tj još može ako beckham ostane garantiram vam da on na ljeto odlazi
Evidentirano

hate
Super clan

« Odgovor #226 na: Veljaa 19, 2009, 19:20:44 »

ma stoji to on vise nema onu brzinu kao u barci gdje je pet ljudi prelazi bez problema sam on jednim dodavanjem moze zakomplicirat stvar..
Evidentirano
Zorn
Pocetnik
*

« Odgovor #227 na: Veljaa 19, 2009, 19:42:09 »

?injenica je da bi Inter hitno trebao proraditi na tome da dovede jednog kvalitetnog kreativca igre, ali ?injenica je i to, da nam Ronaldinho ne treba, posebice ne nakon što je igrao u Milan, odpad iz Milana nam ne treba, kako da mu oprostimo gol iz proslog derbija.
Vjerujem da ima jos igraca vrhunskog kalibra za tu poziciju, a i zasto ne ubacit kojeg decka iz omladinske skole.
Nama ne treba igra? za jednu sezonu, ve? igra?i s kojim ?e se osvajati naslovi u idu?im sezonama.

Da me ne bi netko krivo shvatio, u svezi Ronaldinha, ?ovjek je i ostat ?e jedan od najve?ih igra?a nogometa. Uvijek s oduševljenjem gledam njegove poteze iz PSG-a, Barce, maloljetnih dana u Gremiu Cheesy.
Evidentirano

INTER BOYS!
il Principe
Super clan

« Odgovor #228 na: Veljaa 19, 2009, 21:26:42 »

ponavjam na telki se nije vidio, nit je tr?ao, nit je ?osi? rekao njegovo ime 15 min(to je i sam reko)
tako da po tome ga nebi mogao vidit u našoj ekip?i, no vjerojatno je bolje izgledalo sa tribine
a to kad ga je bilan dovodio, to je bila ?ista kocka, mogao je on lako propasti, tj još može ako beckham ostane garantiram vam da on na ljeto odlazi

to?no anteadriano. ronaldinhove lopte su ?isto naše greške.stali smo daleko od njega i moga je komotno dijelit ?udesne lopte.da ga je netko striktno ?uvao on nebi mrdnuo cijelu utakmicu.
Evidentirano
Antonio
Super clan

« Odgovor #229 na: Veljaa 19, 2009, 21:37:28 »

?uvali su oni njega, ali ?ovjek je još uvjek vrhunski, svi koji su bili na tekmi su to i vidjeli. Tr?ao je dosta, a lopti podjelio koliko naš cijeli vezni red nije zajedno. A to što netko na HTV trkelja, nije baš bitno. On nas je dokraj?io u prvom derbiju, a da su imali više sre?e dokraj?ile bi nas njegove asistencije i na ovoj tekmi. Zadnjih 15 minuta smo, zbog neefikasnosti naših u prvom poluvremenu, strijepili do zadnje sekunde !!
Evidentirano
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #230 na: Veljaa 20, 2009, 00:04:47 »

santon sa samo 18 godina unistio onako beckama a sto se tice tog "puvanja" najvise je puvalo na drugoj strani di je ronaldinho radio ogromne probleme...par puta je prelazio na ovu stranu santona ali nije imao sta traziti,neznam kako si ti vidio sa tribina i jesi li gledao snimku ali kazem ti decko je potencijal vrijedan intera nije mou glup....FORZA INTER!!!! i bas mi je drago sto ste se lijepo proveli!!                Samuel je po meni jedini podbacio kraj njega je ustvari najvise curilo... Undecided

Pa ne znam baš...
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #231 na: Veljaa 20, 2009, 06:04:18 »

?uvali su oni njega, ali ?ovjek je još uvjek vrhunski, svi koji su bili na tekmi su to i vidjeli. Tr?ao je dosta, a lopti podjelio koliko naš cijeli vezni red nije zajedno. A to što netko na HTV trkelja, nije baš bitno. On nas je dokraj?io u prvom derbiju, a da su imali više sre?e dokraj?ile bi nas njegove asistencije i na ovoj tekmi. Zadnjih 15 minuta smo, zbog neefikasnosti naših u prvom poluvremenu, strijepili do zadnje sekunde !!

Slažem se!
Evidentirano
Bonzo
Super clan

« Odgovor #232 na: Veljaa 20, 2009, 08:37:47 »

Nama hitno treba jedan-dva vrhunska vezna igra?a - kreativca. Ne samo razbija?a igre. I još nešto, primjetio sam da nemamo pravog izvo?a?a slobodnjaka (ne ra?unam Chivua i Adriana koji raspale po lopti pa kud ide, ide). Pravi slobodnjak je pola gola (gledam samo ove iz gerijatrije imaju 3-4 vrhunska izvo?a?a, pa juve del piera, roma tottija itd.).
Evidentirano
Valdanito
Gost

« Odgovor #233 na: Veljaa 20, 2009, 09:19:42 »

imali smo recobu  :'(
Evidentirano
Ultras
Super clan

« Odgovor #234 na: Veljaa 20, 2009, 10:16:58 »

A idealan bi bio za mene Messi,ali on nije na prodaju cini mi se,a i previsoka odsteta....
Evidentirano

hate
Super clan

« Odgovor #235 na: Veljaa 20, 2009, 10:29:46 »

Ma nista od Messija....previse love ai barca ga nebi pustila za neznam koje novce.da se mene pita mislim da je diego idealan za nas
Evidentirano
Bonzo
Super clan

« Odgovor #236 na: Veljaa 20, 2009, 10:48:15 »

Slažem se Hate, Diego bi bio dobro rješenje, Messija Barca nikad ne bi pustila.
Evidentirano
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #237 na: Veljaa 20, 2009, 10:50:04 »

Nama hitno treba jedan-dva vrhunska vezna igra?a - kreativca. Ne samo razbija?a igre. I još nešto, primjetio sam da nemamo pravog izvo?a?a slobodnjaka (ne ra?unam Chivua i Adriana koji raspale po lopti pa kud ide, ide). Pravi slobodnjak je pola gola (gledam samo ove iz gerijatrije imaju 3-4 vrhunska izvo?a?a, pa juve del piera, roma tottija itd.).

Pravog izvo?a?a slobodnjaka nemamo još od vremena kad je Alvaro Recoba i mogao spojiti 3 utakmice za redom, odnosno dok je Siniša Mihajlovi? još igrao nogomet. Što se kreativca ti?e ?ini mi se da se zvao Jouri Djorkaef... ne sje?am se više baš najbolje, davno je bilo, još u prošlom tisu?lije?u Wink
Evidentirano

Bonzo
Super clan

« Odgovor #238 na: Veljaa 20, 2009, 10:59:34 »

Gdje si izvukao Djorkaeff-a...  Smiley... ve? sam zaboravio na njega. Nadam se da ?emo u ljetnom roku dobro "pazarit", imam povjerenja u Mou-a da zna Å¡ta nam treba. DoduÅ¡e, on je i doveo Q-a i Mancinija pa niÅ¡ta.
Evidentirano
 Str: 1 ... 8 9 [10]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!