|
Puppi
|
 |
« na: Veljaa 04, 2009, 21:53:07 » |
|
Vec se pricalo o formiranju takozvane regionalne lige,vjerujem da ste svi culi za to... Po mom misljenju bi se trebala formirati,nogomet na ovim prostorima bi bio zabavniji,odlazak na utkamice bi porastao a i takoder ne vjerujem da bi bilo nesto vecih nereda ili da bi to formiranje bilo riskantno,sve se moze rijesiti i sprijeciti ako se to stvarno hoce,postoje metode. zanimaju me sad vasa misljenja o tome
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #1 na: Veljaa 04, 2009, 21:56:18 » |
|
Mislim da nebi uspjelo privu?i gledatelje. Nema osnovne draži-što se dobije s tim da osvojiš trofej. Kad bi pobjednik išao direkt,recimo, u Ligu Uefa onda bi ve? imalo smisla ali sumnjam da bi to u Uefi pristali.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #2 na: Veljaa 04, 2009, 22:01:19 » |
|
Mislim da nebi uspjelo privu?i gledatelje. Nema osnovne draži-što se dobije s tim da osvojiš trofej. Kad bi pobjednik išao direkt,recimo, u Ligu Uefa onda bi ve? imalo smisla ali sumnjam da bi to u Uefi pristali.
slažem se ,nema više nekih zvijezda za gledati, a regionalna liga bi bila samo za navija?e ,ko bi napravio bolju koreografiju ili koji ve?i incident a mislim da to nikome ne treba...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #3 na: Veljaa 04, 2009, 22:08:03 » |
|
pa zanimljivije bi bilo gledati hajduk partizan nego hajduk zadar...(ovo je samo bio primjer)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #4 na: Veljaa 04, 2009, 22:09:13 » |
|
Zašto ne bi imali takvu ligu, kada ve? igramo zajedno košarku i vaterpolo. Bolje i to, pa barem bi prve dvije- tri sezone navija?a bilo više, a vjerojatno bi i kvaliteta malo porasla, nego ova lakrdija od nogometa u Hrvatskoj danas. Na stadionima po 500- 1000 ljudi na slabijim utakmicama. Idealno bi bilo: Ma?ari, Srbi, Bosanci, Slovenci, Crnogorci i Makedonci. Po dva- tri kluba, ovisno o zemlji i ja vjerujem da bi to svima koristilo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #5 na: Veljaa 04, 2009, 22:13:32 » |
|
Zašto ne bi imali takvu ligu, kada ve? igramo zajedno košarku i vaterpolo. Bolje i to, pa barem bi prve dvije- tri sezone navija?a bilo više, a vjerojatno bi i kvaliteta malo porasla, nego ova lakrdija od nogometa u Hrvatskoj danas. Na stadionima po 500- 1000 ljudi na slabijim utakmicama. Idealno bi bilo: Ma?ari, Srbi, Bosanci, Slovenci, Crnogorci i Makedonci. Po dva- tri kluba, ovisno o zemlji i ja vjerujem da bi to svima koristilo
slazem se...mislim da je govorkanje o neredima malo uzdiknuto previse,pa evo i mamic je za da se napravi...nogomet,opcenito sport je jedino sto nam je jos ostalo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #6 na: Veljaa 04, 2009, 22:16:10 » |
|
radi publike da ali kvalitete nogometa sigurno ne, pa vidiš da se prodaje sve što zna tr?ati , a vra?aju nam se igra?i koji su zaboravili tr?ati tako da radi nekog navija?kog naboja da, ali kvalitete  ,... u Makedoniji ima nog.klub iz Kumanova i drugi je u ligi bio zove se Milano i zamisli utakmicu Dinamo - Milano i pun maksimir
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #7 na: Veljaa 04, 2009, 22:19:03 » |
|
?emu bi služio taj projekt,kad nemožeš izboriti mjestu u europi iz te lige. Ima si u skandinaviji takvu ligu gdje su igrali najja?i klubovi danske,švedske,norveške,finske i ta liga je nakon par godina neslavno propala. S ovom ligom šta spominješ bi samo dobio velike nerede,gostovanja nebi bila mogu?a,u krajnjem slu?aju kvaliteta HNL-a bi još dodatno oslabila.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #8 na: Veljaa 05, 2009, 12:03:15 » |
|
Bilo bi to dobro isprobat al sam bi se klubovi iz Bih sramotili jer daleko su iza Dinama Hajduka Crvena Zvezde Partizana i bilo bi dosta sukoba tako da ce slabo doci do toga bar ja mislim Jer danas verujte mi postoji dosta nacionalizma medju nama mnogi gledaju kako se tko zove,nazalost steta .To nas je samo unazadilo sve gledajuci tko je kakve vjere .Mislim da uefa to ne bi dozvolila da se zamaraju al tko zna mozda i bude .....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #9 na: Veljaa 05, 2009, 12:45:11 » |
|
a cuj nisu niti slovenci i makedonci neka sila...ja bi isprobao pa sta bude
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #10 na: Veljaa 05, 2009, 13:20:35 » |
|
Ma ja bi volio jer bi bila kvalitetnija liga,ali kad razmislim nebi to nikad uveo jer tu bi na utakmicama bilo puno mrtvih.Pa kad se vrije?aju i kolju BBB i Torcida kako bi onda tek BBB i Delije.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #11 na: Veljaa 05, 2009, 18:50:52 » |
|
ja mislim da bi to samo pomoglo u jednom smislu: ujedinjenje sjevera i juga. napokon bi, barem mislim kao u ona ratna vremena torca i boysi stali rame uz rame protiv delija i grobara.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #12 na: Veljaa 05, 2009, 19:00:26 » |
|
uopce ne vidim po cemu svi misle da bi bilo mrtvih i nereda...pa imajte na umu da zvezda dolazi u zagreb igrati s cibonom i da cibona ide u beograd igrati s partizanom i zvezdom i to vec par godina i nema vecih problema,ne mozete reci to je kosarka to je nogomet jer nema nikakve razlike... boysi da zele napasti frlij ili grobare napali bi ih za vrijeme njihovog gostovanja kod cibone...oni da zele izazvati nesto napali bi igrace,vjerujte mi da ima nacina da se nekog napadne i nesto organizira,a huliganu nije bitno koji je sport ako ides ciljom rditi nerede i izazivati tako da ne vidim po cemu bi bilo nekih vecih izgreda
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #13 na: Veljaa 05, 2009, 19:02:17 » |
|
da ali boysi na tekme cibone nisu bili ve? nekih 10 godina 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #14 na: Veljaa 05, 2009, 19:04:39 » |
|
pa ne moraju oni otici na utakmicu,napravi se sacekusa...sve se unaprijed dogovori ima nacina vjeruj mi nego to je sve prenapuhano ta mrznja...uopce nije tako...moji starci su na srpskoj granici prezivjeli bus pun pijanih delija koji su se vracali s gostovanja,cak su izasli van i slikali se ispred registracija to je sve prenapuhano oko te mrznje i tih gluposti
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #15 na: Veljaa 05, 2009, 19:05:54 » |
|
da ali ti nije palo napamet da oni se dovode u organiziranim busevima? uz pratnju policije?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #16 na: Veljaa 05, 2009, 19:10:24 » |
|
ma nije problem gostuju?ih navija?a , nego onih lokalnih- DELIJE ZAGREB ili GROBARI SARAJEVO ili TORCIDA PODGORICA ili MANIJACI RIJEKA..itd ili BBB Beograd to ti je problem jer kad tad bi izašli transparenti a samim tim i lov na te navija?e...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #17 na: Veljaa 05, 2009, 19:12:03 » |
|
Ma taman se možda sad i smire navija?i kad se donese ovaj novi zakon,?ak neke rigorozne mjere planira i ?ur?a Adleši? uvest,a uvo?enje regionalne lige bi to sve poremetilo i siguran sam da bi bilo više i puno ?eš?e nereda,a njima to netreba,dovoljno su ludi i bez toga.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #18 na: Veljaa 06, 2009, 16:46:43 » |
|
Ma taman se možda sad i smire navija?i kad se donese ovaj novi zakon,?ak neke rigorozne mjere planira i ?ur?a Adleši? uvest,a uvo?enje regionalne lige bi to sve poremetilo i siguran sam da bi bilo više i puno ?eš?e nereda,a njima to netreba,dovoljno su ludi i bez toga.
?ur?ine reforme ?e teško pro?i, pogotovo zato što ih je velika ve?ina besmislena
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #19 na: Veljaa 06, 2009, 18:45:44 » |
|
Ma možda ne?e ona,ali ?e se svakako postrožit mjere.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #20 na: Veljaa 07, 2009, 01:46:58 » |
|
lijepo to sve zvuci, ali ja cu se samo prisjetiti kako dinamovi igraci u zadru nisu mogli izaci iz hotela, a sta bi tek bilo negdje dalje??to bi bila mrznja na sve strane.neko je napisao da su kosarka i nogomet isti, a daj mi reci da je npr. euro bio u hrvatskoj dali bi srpski igraci mogli iz hotela kad ni rukometni nisu mogli?o mrznji govori i cinjenica da je u zadru bilo 5-6 navijaca srbije, a kolko bi ih tek bilo u zagrebu? to jedino lijepo zvuci, nema sanse da bi sada neki normalan gledatelj iso u beograd pratit svoj klub,nema sanse, zamislite si jos ovo, kad torcida ispljuje naseg najboljeg igraca u splitu, kako bi tek nekog srbina docekali? sad sam se jos sjetio neceg nevezanog uz ovu temu, citam knjigu mcmafia, u jednom poglavlju pise kako su navijaci lazia iskazali podrsku arkanu kad je bio ubijen nekim velikim transparentom preko cijele navijacke tribine, u smislu arkane mi smo uz tebe.. : 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #21 na: Veljaa 07, 2009, 13:05:50 » |
|
stvarno ovo za lazio ne vjerujem
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #22 na: Veljaa 07, 2009, 17:39:55 » |
|
misljenja sam da nam regionalna liga nije potrebna iz vise razloga...u pitanje je vise faktora,a jedan od glavnih cimbenika su navijaci... zbog sigurnosnih razloga,sigurno u beograd ne bi putovali bbb ,torca,armada i drugi , obicni simpatizeri,jer ko bi im jamcija sigurnost ?! isto vridi i za mozebitni dolazak delija ,grobara,komita u Lijepu nasu... a svi znamo da se nogomet radi navijaca igra.. dakle,gostujucih tifosa uopce ne bi bilo ?! pa kome to bilo zanimljivo?! u toj ligi bi sudjelovali najjaci clubovi bivse juge,iz hr dinamo,hajduk,osijek rijeka a ostali klubovi prv hnl ?! a ostali hr prvoligasi ? oni bi vjerovatno utonili u sivolo prosjecnosti i amaterizma,na najjadnije grane..uzmimo primjer regionalne nlb lige.... posjecenost na tim tekmama je zanemariva,medijaska pracenost je losa,jedino je kvaliteta bolja ...al kroz tu ligu (dosad) nije se bodovalo za euroligu... doduse,ka bi ta nogometna regionalna liga zazivila,tribala bi se bodovat da prvak udje direktno u ligu prvaka,a to i kroz nacionalno prvenstvo mozes postici... moje misljenje da NAM ZASAD ne triba ,a za dogledno vrime cemo vidit....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #23 na: Veljaa 15, 2009, 15:39:01 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Valdanito
Gost
|
 |
« Odgovor #24 na: Veljaa 15, 2009, 15:43:20 » |
|
stvarno ovo za lazio ne vjerujem
ne bi ni ja volia virovat..al nažalost to je istina... osin intera u seriji A mi je i lazio drag..naravno ni blizu ka inter..pogotovo kad su rasturali jos oko 2001..ali ti njihovi mali excesi na tribinama i dizanje 3 prsta jednih igraca kao sta su rocchi i sl. mi i nije bas drago 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|