Svibanj 24, 2012, 19:16:14 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Giuseppe Peppino Prisco  (Posjeta: 1399 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Davor
Moderator
Stalni clan

Profil WWW
« na: Veljaa 04, 2009, 06:44:30 »

Naš najve?i navija? treba isto imati temu.

10.12.1921 - 12.12.2001
« Zadnja izmjena: Veljaa 04, 2009, 06:47:00 od Davor » Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #1 na: Veljaa 04, 2009, 14:47:02 »

najbolja mi je njegova izjava:" Kad se rukujem sa milanistom žurim da operem ruke a kad se rukujem sa juventinom prebrojim prste"
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #2 na: Veljaa 04, 2009, 15:08:19 »

za ovog covijeka nisam imao pojma...mislim vidio sam ovu sliku gore,ali sam mislio da je to ko neka parodija na inter...nesto    Undecided Undecided
Evidentirano

hate
Super clan

« Odgovor #3 na: Veljaa 04, 2009, 15:44:02 »

najbolja mi je njegova izjava:" Kad se rukujem sa milanistom žurim da operem ruke a kad se rukujem sa juventinom prebrojim prste"
lijepo receno
Evidentirano
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #4 na: Veljaa 04, 2009, 15:48:14 »

Od 1963. do smrti potpredsjednik Intera, od 1929. deklarirani Interovac (s 8 godina).

Ja sam se vec izjasnio u temi novog stadiona da bih ime dao po ovom velikanu!
Evidentirano

Milano siamo noi!
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #5 na: Veljaa 06, 2009, 17:37:41 »

za ovog covijeka nisam imao pojma...mislim vidio sam ovu sliku gore,ali sam mislio da je to ko neka parodija na inter...nesto    Undecided Undecided
Djelimo isto misljenje   Imal tko vise informacija o ovome coveku da postavi  fala...
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #6 na: Veljaa 06, 2009, 18:19:38 »

on ti je legenda, nemaš više šta re? nego legenda. najbolja mi je njegova izjava: "U Milanu postoje dvije velike mom?adi: Inter i Inter Primavera"
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #7 na: Veljaa 06, 2009, 20:23:29 »

Odvjetnik koji je od 1929. bio zaljubljen u Inter (ro?en 1921.). Kada je dosegao ugled onda je 1963. postao potpredsjenik Intera kako bi ga mogao pratiti na baš svakoj utakmici. Na poziciji je ostao do smrti 2001.
?ovjek je bio strašno ironi?an u svim komentarima, a pogotovo na ra?un naših rivala. Stoga je bio poštovan i od protivni?kih navija?a. Komentari na Juventus i Milan bili su uvijek sarkasti?ni, ali i prihva?eni od njihove strane. Sudjelovao je u raznim nogometnim TV emisijama sve do smrti. Samo tri dana prije smrti i dan prije 80. ro?endana branio je, kao i uvijek, naše boje na TV-u.
Prošao je puno predsjednika, tako da je apsolutno najviše od svih znao što radi Inter, a što rade drugi pa su i iz tog razloga sve njegove rije?i imale težinu. Osvojio je 8 Scudetta, 2 Kupa, Superkup, 2 Kupa prvaka, 2 Interkontinentalna kupa, 3 Kupa UEFA. Daleko najtrofejniji Interov funkcioner u povijesti.

Poznate su njegove izjave tipa: Kada se rukujem s Milanistom tr?im oprati ruke, a kada se rukujem s Juventinom preborjim prste. Ili ova što je Anteadriano rekao: U Milanu postoje dvije velike mom?adi: Inter i Inter Primavera. Obožavao je Giuseppea Meazzu i Ronalda (nije doživio njegovu izdaju, ni prvu, baš me zanima kako bi komentirao njegovu karijeru danas). Jednom je rekao: Morao bih se ispri?ati svojim roditeljima, ali izme?u njihovih slika u nov?aniku nosim Ronaldovu.

Ukratko, najve?a legenda Intera. Za mene uop?e, jer je bio funkcioner, ali je tu dospio kao navija?. Baš sjajna pri?a sjajnog ?ovjeka kojeg je svaki Interovac obožavao, a navija?i Juventusa i Milana iznimno poštovali.
Evidentirano

Milano siamo noi!
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #8 na: Veljaa 06, 2009, 22:08:16 »

svaka mu cast,i pocivao mi u miru....ovo nisam znao
dali ima netko mozda jos nekih njegovih smijesnih izjava kao sto ste gore vec naveli i neke slike od njega
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #9 na: Veljaa 07, 2009, 01:14:25 »

nraguz hvala na informacijama .....velik covjek ....neka pociva u miru i nek mu inter daruje ligu prvaka i scudeto  ...
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #10 na: Veljaa 07, 2009, 01:19:45 »

kapa do poda za njega, svaka mu cast!!istina, vjerojatno nas najveci navijac bow down
Evidentirano
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #11 na: Oujak 17, 2009, 10:56:48 »

Neki dan me knjiga podsjetila na jos jednu njegovu: "Dan prije nego umrem postat cu navijac Milana, tako ce ih kada odem biti jedan manje!"

Isto tako Peppino je otkrio da je tada mladi biznismen Silvio Berlusconi jos krajem 60tih zelio kupiti Inter, no Moratti je prodao Fraizzoliju. Dakle, eto svim navijacima Milana njihovog presidentea: covjekov prvi izbor je bio Inter!! Sad mi je jasno da je on stvarno iskren kada kaze da je Inter njemu drugi klub, odmah iza Milana. Ja sam dosad mislio da laze.  Grin
Evidentirano

Milano siamo noi!
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #12 na: Oujak 17, 2009, 13:21:16 »

Ajme, nemoj ni misliti o tome. Pa što bi bilo da nas je kupio? Danas bi bili pobratimi s Juventusom, zajedno krali, namještali i potucali se po Serie B, a ja bi se sramio samoga sebe.
I još ono što bi bilo apsolutno najgore u cijeloj toj pri?i: AC MILAN BI ONDA UMJESTO NAS BILI POZITIVCI I POŠTENJA?INE!
Uf... evo sam se u znoju probudio i sad viÅ¡e bez upaljenog svjetla ne mogu zaspat... baÅ¡ ti hvala  Wink
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #13 na: Oujak 17, 2009, 13:39:38 »

Milan nije ni blizu onog sto je Juventus. Mislim da Milan za vrijeme Berlusconija nije toliko namjestao, jer o velicini Milana govore i europski naslovi. Jednostavno su u vecini slucajeva imali najbolju momcad i zasluzeno osvajali svoje trofeje. Koliko god to nerado kazem, Berlusconi je tonuci Milan (bilo je govora i o gasenju kluba) pretvorio u najveci klub na svijetu. Sigurno ne na najposteniji nacin, no to se moze reci za apsolutno svakog bogatasa, ali ne moze se mjeriti s Juventusovim poslovima.
Evidentirano

Milano siamo noi!
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #14 na: Oujak 17, 2009, 13:39:56 »

Nesto sam citao sto je Nraguz pisao o kupovini Berlsuconija ali kratak text .Prosle godine kad je igrao Inter Liverpol  Berlusconi je javno izjavio da navja za Inter .Mislim to necu nikad zaboravit sad imal istine ili ne ne znam A i ja mislim da mu je Inter drag mozda zbog toga sto je veliki prijatelj sa Moratijem  ! Mogu u trenutku reci da mrzim Milan mrzim ih ali ne kao djubrejuve  ali svaki navijac intera i Milana vise mrze Juventus zajedno nego jedni druge  i mislim da se ne mogu porediti Milan I djubrejuve nikako bjelo crni su gori  ....... Inter zastava Inter zastava
« Zadnja izmjena: Oujak 17, 2009, 13:51:44 od Adnan Tuzla » Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #15 na: Oujak 17, 2009, 14:23:25 »

Tako je Adnane, interisti i milanisti se ne mrze skoro uopce, tome sam svjedocio sada na derbyju, dok je mrznja prema Juventusu enormna s obje strane. Ne zovu se Inter i Milan bez razloga rodjacima (cugini). Nikad nisam cuo za medjusobi navijacki incident ovih klubova. Bilo bi to i glupo, s obzirom da postoje mnoge obitelji u kojima je polovica crno-plava, a polovica crveno-crna.

Ali cudo je koliko Prisco nije volio Milan. Osim ove o navijanju za njih dan prije smrti rekao je i: "Sanjam da dobijemo derby golom rukom." Eto, ove godine mu se ostvarilo!!
« Zadnja izmjena: Oujak 17, 2009, 14:27:54 od nraguz » Evidentirano

Milano siamo noi!
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #16 na: Oujak 17, 2009, 16:06:46 »

Tako je Adnane, interisti i milanisti se ne mrze skoro uopce, tome sam svjedocio sada na derbyju, dok je mrznja prema Juventusu enormna s obje strane. Ne zovu se Inter i Milan bez razloga rodjacima (cugini). Nikad nisam cuo za medjusobi navijacki incident ovih klubova. Bilo bi to i glupo, s obzirom da postoje mnoge obitelji u kojima je polovica crno-plava, a polovica crveno-crna.

Ali cudo je koliko Prisco nije volio Milan. Osim ove o navijanju za njih dan prije smrti rekao je i: "Sanjam da dobijemo derby golom rukom." Eto, ove godine mu se ostvarilo!!
na ovo što sam bolda sam se naježio, ozbiljno
ina?e ja sad nosim u ovom tenutku majicu na kojoj je slika kako dje?ak u interovom dresu piša po milanovom dresu a ispod piše IO NON HO CUGINI (ja nemam ro?ake)
da se razumijemo jube mrzim više, dok milan ne toliko, no ni ne volim ih tako da(a btw imate temu kog više mrzite)
Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #17 na: Oujak 17, 2009, 21:48:50 »

Ta Priscova izjava išla je po prilici ovako: Sanjam o pobjedi nad Milanom u suda?koj nadoknadi golom iz zale?a postignutim rukom.
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #18 na: Oujak 17, 2009, 21:52:48 »

Ta Priscova izjava išla je po prilici ovako: Sanjam o pobjedi nad Milanom u suda?koj nadoknadi golom iz zale?a postignutim rukom.

kakav je to navija? bio ,svaka ?ast, nije to bez razloga govorio, ja sada razmišljam uzeti pretplatu pa svaki drugi vikend u Milano...(ali to još ženi nisam rekao Grin Bang)
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #19 na: Oujak 17, 2009, 21:55:48 »

kakav je to navija? bio ,svaka ?ast, nije to bez razloga govorio, ja sada razmišljam uzeti pretplatu pa svaki drugi vikend u Milano...(ali to još ženi nisam rekao Grin Bang)
ako ako te ne bude bilo na forumu neko vrijeme znat cemo razlog Grin
zena je napravila svoje
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #20 na: Oujak 17, 2009, 22:00:14 »

ja i Peppino ima da gledamo zajedno utakmice Grin
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #21 na: Oujak 18, 2009, 16:35:37 »

billy lud ko puška
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #22 na: Travanj 22, 2009, 12:39:04 »

Evo sam danas nasao jos nekoliko legendarnih od naseg Peppina:
- Biste li dopustili da vam sin ozeni crnu djevojku? Bolje crnu, nego crno-crvenu!
- Gledati utakmicu Serie B Milan - Cavese 1:2 1983. lijeci bolesne!

Peppino je bio likcina!!
Evidentirano

Milano siamo noi!
inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #23 na: Travanj 22, 2009, 13:01:42 »

Legenda.
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #24 na: Travanj 22, 2009, 13:50:34 »

Evo sam danas nasao jos nekoliko legendarnih od naseg Peppina:
- Biste li dopustili da vam sin ozeni crnu djevojku? Bolje crnu, nego crno-crvenu!
- Gledati utakmicu Serie B Milan - Cavese 1:2 1983. lijeci bolesne!

Peppino je bio likcina!!
Cool Cool Thumb up Thumb up Thumb up
Evidentirano

Str: [1] 2   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!