Svibanj 24, 2012, 19:14:40 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 2 3 [4]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Lecce - Inter  (Posjeta: 2788 puta)
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #75 na: Veljaa 08, 2009, 13:02:17 »

Malo se mu?im, ali da se razumjet!!

Inter u Lecceu odli?an! Iako mi se ?ini da igramo dosta spor nogomet. Jedva ?ekam Manchester da vidim na ?emu smo.

Penal je bio ?ist na Ibri, a on još dobio žuti.
Santon sjajan kod drugog pogotka!!
Evidentirano

Milano siamo noi!
hate
Super clan

« Odgovor #76 na: Veljaa 08, 2009, 13:40:46 »

slazem se s tobom nraguz igrali smo odlicno njima nismo previse dopustali ali i meni se cini da malo igramo presporo. protiv milana to treba biti puno bze
Evidentirano
Valdanito
Gost

« Odgovor #77 na: Veljaa 08, 2009, 16:18:18 »

i mourinhova izjava je bila jasna na su?enje.. taj penal , pa kolo prije cista ruka nema penala, muntari bezvezni crveni karton , adriano suspenzija bas 3 utakmice...hmmm... sumnjivo je to malo sve
Evidentirano
ibro dirka
Pocetnik
*

« Odgovor #78 na: Veljaa 08, 2009, 16:53:12 »

Bili smo bolji od Leccea igrali smo koliko nam treba -možda malo sporo ali za njih dovoljno . Veseli me da nam nisu napravili neke velike Å¡anse , a zabili smo golove koji ina?e ne ulaze (drugi i tre?i) , ali se smrznem kad vidim kakve prilike znamo promaÅ¡iti to nam se u LP ne smije doga?ati.

P.S.Sada gledam Catania - ?uve i kod rezultata 1-1 (za cataniu) Sudac ne svira jedanaesterac za cataniu nakon namjernog igranja rukom obrambenog igra?a ?uveta u svom šesnaestercu-to je bilo u 71 minuti! a ?uve u 91 zabija za 1-2 pas mater
Evidentirano
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #79 na: Veljaa 08, 2009, 16:59:07 »

Nije sad to organizirana kra?a za Juventus kao što je bila nekad. Ovo danas je, kao i lani sa svim onim silnim crvenim kartonima dodijeljenim Interovim igra?ima kroz drugi dio sezone, pokušaj saveza da spasi neizvijesnost prvenstva i tako zadrži gledatelje na stadionima. Jer tko ?e do? gledat Milan, ili Juventus kad zna da LP doduše jesu osigurali, ali da je to po prilici sve ?emu se do kraja imaju nadat.
Evidentirano

dzozo
Gost

« Odgovor #80 na: Veljaa 08, 2009, 17:07:26 »

Pa koji je ta Poulsen jao, opet stari Juve do pobjede u 90. minuti!  Embarrassed
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #81 na: Veljaa 08, 2009, 17:10:07 »

a nije to nista novo...zadnje dvije utakmice kad sam se kladio na njih oni gube...jucer se kladim na milan oni igraju X a sad ovi kreteni dobe i to ono u 90 minuti
bas me zanima kako ce igrati protiv chelsea
Evidentirano

hate
Super clan

« Odgovor #82 na: Veljaa 08, 2009, 17:11:34 »

strasno poulsen mislim da je dosao iz seville...sunce im njihovo kako su se izvukli
Evidentirano
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #83 na: Veljaa 08, 2009, 18:05:06 »

strasno poulsen mislim da je dosao iz seville...sunce im njihovo kako su se izvukli

uvik se oni izvlace ,ili na racun sudaca,ili golovima u 90 minuti...majku im j...em.. Bang
Evidentirano

Str: 1 2 3 [4]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!