|
Marko_Sibenik
|
 |
« na: Veljaa 01, 2009, 16:51:23 » |
|
idemo u goste lecceu,nadajmo se nova tri boda,i dobru atmosferu u momcadi pred derbi sa milanom....
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Veljaa 01, 2009, 18:07:27 od fanatico »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #1 na: Veljaa 01, 2009, 17:14:36 » |
|
ako cemo igrati kao danas,ne mozemo se nadati pobijedi nikako...jedino remiju ili cak mozda porazu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #2 na: Veljaa 01, 2009, 17:40:31 » |
|
Ne znam ako bude igra ovakva nema nas nigdje .....
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Veljaa 01, 2009, 17:59:22 od fanatico »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #3 na: Veljaa 01, 2009, 18:00:37 » |
|
Dovoljno je napisati samo s kim igramo kad se otvaraju ovdje nove teme jer je sve do sad išlo tako i preglednije je nego pisati i datum,vrijeme i kolo. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #4 na: Veljaa 01, 2009, 18:02:01 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #5 na: Veljaa 01, 2009, 18:15:59 » |
|
Dobro greske se desavaju a i nije sve tako crno ,,sve je ok odo sad devojku izvest na veceru posto je rekal da ce biti X heheheh pa pozz za sve ne sikirajte se jer ako se oni nece sikirat koji zgrcu milione sto bi ja koji sam obican radnik ...al opet me boli to sto smo igrali 1-1 FORZA INTER..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #6 na: Veljaa 01, 2009, 19:00:57 » |
|
Nezgodni su, ali Inter u takvim utakmicama mora i?i na pobjedu. Ja se navija?ki nadam pobjedi, a realno i bod je ok kako igramo ove sezone
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #7 na: Veljaa 01, 2009, 19:04:38 » |
|
navijacki cemo uvijek ici po pobijedu...ali realno gledajuci uzasni smo za klub interovog kalibra
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #8 na: Veljaa 01, 2009, 19:59:31 » |
|
Mislim da budemo li igrali ko nakon gola Torina ne?e bit problema u Lecceu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #9 na: Veljaa 02, 2009, 00:09:42 » |
|
Ma samo da Jose ne mudruje, nego neka postavi formaciju 4-4-2 i nebi trebalo bit ve?ih problema.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #10 na: Veljaa 02, 2009, 00:35:10 » |
|
zamancinija smo govorili da nije nikakav takticar,sad kad imamo takticara ispada da nasa momcad nije za neke taktike...ali taktika je sastavni dio nogometa,trebali bi napucati barem malu prednost koju smo do sad vec trebali imati i onda experimentirati... mancinia u prvu postavu za ovu utakmicu,jer nije nikako los igrac,a trune na klupi
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #11 na: Veljaa 02, 2009, 10:26:23 » |
|
Imamo mi takti?ara na klupi, ali nemamo mom?ad za takti?ke eskapade. O?ito si ne možemo priuštiti igru sa samo 3 igra?a u sredini. Svaki put kad bi tako zaigrali zasrali bi se, što se moglo i ju?er jasno vidjeti. ?im je u drugom dijelu formacija presložena u 4-4-2 Torosi su izgubili inicijativu na sredini.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #12 na: Veljaa 02, 2009, 11:58:49 » |
|
u ovoj utakmici jedino šta mogu trenutno zamislit su tri boda i ništa drugo mislim da se na ovoj utakmici prelama sve i tribamo je dobit radi derbija koji sljedi kako god znamo i umijemo nema prostora za zafrkanciju i traženje bilo kakvih isprika mi smo Inter i moramo i?i u obranu naslova i igrat svaku utakmicu 10000000000%!!!!!!!!!!!!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #13 na: Veljaa 03, 2009, 06:30:25 » |
|
Ovu utakmicu jednostavno MORAMO dobiti jer nam je sad BBilan prvi pratlac i oni ?e razbiti doma Regginu a slijede?a je derbi. Moramokako god znamo do derbija ostati na +6.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #14 na: Veljaa 03, 2009, 09:43:19 » |
|
Slažem se da je ovo jako bitna tekma. Ne bi bilo dobro u?i u derbi sa +3, to bi bilo jako, jako loše a i dalo bi ovima krila. Nadam se najboljem, nekako mi se ?ini da je Inter bolji vani, ve?ina ovih manjih kada igramo u Milanu igra nekakav polubunker što nam o?ito ne odgovara.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
|
 |
« Odgovor #15 na: Veljaa 03, 2009, 12:43:41 » |
|
samo neka decki stisnu od pocetka i biti cemo i dalje na plus +6 nesmijemo samo olako uci u tekmu da si opet dopustimo kiks
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #16 na: Veljaa 03, 2009, 14:27:01 » |
|
Imamo 6 bodova ispred Milana,a 7 ispred Juvea,to je jos mala razlika,a do kraja ima mnogo,moramo zadrzati tu prednost,i ovu tekmu dovesti do reda i konacno pobjediti kako treba.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #17 na: Veljaa 06, 2009, 18:01:07 » |
|
PPIANO GENTILE - José Mourinho has named a 21-player squad for Saturday's Serie A Week 23 match against Lecce at the Stadio Via del Mare (kick-off 18:00):
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon.
Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 11 Luis Jimenez, 19 Esteban Cambiasso, 20 Sulley Muntari, 33 Amantino Mancini.
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 18 Hernan Crespo, 45 Mario Balotelli.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
tognjen
|
 |
« Odgovor #18 na: Veljaa 06, 2009, 19:40:09 » |
|
Nimalo lak protivnik,jako nezgodna ekipa.Bilo bi dobro da dobijemo ovu tekmu i donekle mirnije docekamo derbi.Prvenstvo se dobija i pobjedama nad 'malim' ekipama,ne samo protiv velikih u derbijima.Ocekujem tesku borbu na terenu,vjerojatno isprekidanu mnogobrojnim prekidima,faulima.Sve osim 3 boda bi bilo lose za atmosferu u momcadi pred derbi.AJMO INTER!!!  :valovi:
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #19 na: Veljaa 06, 2009, 20:28:11 » |
|
Mislim da ce dati priliku Mariu,al neznam el od prvih 11
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #20 na: Veljaa 06, 2009, 20:37:33 » |
|
nadam se
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adri
|
 |
« Odgovor #21 na: Veljaa 06, 2009, 21:08:07 » |
|
J. Cesar Maicon---Cordoba---Chivu----Maxwell(Santon) Zanetti----Muntari----Cambiasso Stankovi? Crespo----Ibrahimovi? Evo prognoza za prvih 11 sutra  jedinko ako se ne dogodi iznenadenje i Balotelli krene od prve minute, a ako ne onda ce zamjenit Crespa drugo poluvrijeme...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #22 na: Veljaa 06, 2009, 21:58:16 » |
|
u ovoj utakmici prioritet je samo pobijeda i nista drugo...moramo se maknuti od milana i pobijedom si dignuti moral za utakmicu protiv njih i nastaviti pobijedivati do manchestera...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
adriano_10
Gost
|
 |
« Odgovor #23 na: Veljaa 06, 2009, 23:48:15 » |
|
paa lecce i nije neka ekipa kojaa bi nam trebala stvoriti problem, jos misle igrati otvoreno protiv nas... znaci .... samo treba da utvrdimo koji ce rezultat biti...a pobjeda je sigurna.. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #24 na: Veljaa 06, 2009, 23:51:51 » |
|
misle igrat otvoreno, stisnut ?e se u bunker pa probijaj. mislim da bi bilo fer da igra crespo, jer nakon svih sranja mario bude na listi za LP a on ne. i sad iako je izvjesno kako ?e crespo napustiti naše redove na ljeto stvarno nebi volio biti mourinho u trenutcima kao što su ovi
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|